Sponsorer

Tim Got ville hemskt gärna inleda en relation med ett barn men var väldigt försiktig med att skicka ansiktsbilder. Loggarna blev bara längre och längre men ingen bild. Tim var orolig för att barnet skulle skvallra men fortsatte likväl att chatta och ville träffas.

Vi visste sedan tidigare att han skulle ha håret uppsatt och vi hade bilder på hans kroppsform. Vi hade även bilder på hans armbandsur.

Vi satt på hållplats där träffen var bestämd när vi till slut fick en definitivt beskrivning av vad han hade på sig. Vi var ensamma på hållplatsen sånär som på en man som stod två meter ifrån oss och log mot sin mobiltelefon. Mannen hade samma sorts armbandsur som gäddan på bilderna hade.

Alltså tog vi ett par snabba bilder men avvaktade ytterligare beskrivning. Samtidigt skrev han att han hade svarta kläder och en vit Boss väska. Precis som mannen intill.

När han till slut la märke till oss så försökte han glida iväg men vi gick efter för att diskutera saken med honom.

Vi har misstankar om vem han är men är ännu inte säkra. Tips emottages därför tacksamt till mail: [email protected]

 

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

SWISH 123 250 22 84

En liten del av väldigt mycket loggar:

34 thoughts on “Boss-gäddan (Napp #245) Göteborg

 1. Vilken tönt ”jag ser tuff ut”
  Springa kunde han ju inte heller, såg ut som en galopperande häst 🤣

  1. Vilken pajas, vilken värld lever han i där hans självbild består i att tro att han ser farlig/tuff/hård ut när han ser ut som en helt vanlig äcklig gubbjävel med svår artros (med tanke på springstilen) helt misslyckad människa som lever ut någon påhittad bättre persona av sig själv till små barn på internet som han vill hjärntvätta till att begå övergrepp på. Tror inte det finns en enda jämnårig som tycker han ser farlig ut

 2. Haha härligt med lite humor mitt i allt! Underbart fniss av Sara och jag tror nog att Sara är snabbare än gäddan även med högklackat!!
  Löjligt patetisk gädda förresten ojojoj!

 3. Ser han tuff ut?? Vilken värld lever han i äckelpäckel!!
  Gott när Sara skrattar åt han hihihi…..

 4. ”Jag älskar DIG och jag blir din lilla nallebjörn”.🤮🤮🤮 Vad är det för fel på dessa män?

 5. Om man hade hoppats att alla själva idioter som söker efter våra barn i sexuellt syfte skulle vara helt IQ-befriade så är detta det uppenbara motbeviset. Sjukt äcklig och utstuderad. Och ful!!!!

  Att han dessutom tror att han har något som skulle kunna attrahera är ju helt absurt. Han ska köpa sig en spegel och gå i terapi/behandling.

  Bra jobbat 🌿

 6. Har blivit beroende av att kolla alla era videos. Intressant att studera hur olika människor hanterar stark ångest. Grymt av er att lägga ner så mycket arbete.

 7. Vilken tönt- småjoggar iväg den j…a fegisen! Och att han ’ ser farlig ut” var det löjligaste på länge🤣🤣 Hoppas ni fått fram identiteten på honom? GE FASEN I BARNEN!!!

  1. Precis en gammal gubbe som haltar iväg. Ser väl snarare ut som någon på ett ålderdomshem. Sen tror dom allvarligt talat att barn eller unga personer attraheras av dom..

 8. Han kärleksbombar henne men hans enda syfte är att utnyttja henne sexuellt. Utstuderat som sagt.

  1. (Borttaget av Admin) Hur kan en sådan fuling tro att ett barn, en ung tjej ens vill titta åt hans håll, äckel!!!! (Borttaget av Admin) GE FAEN I VÅRA BARN!!! Tack för ert fina jobb! Ett barn räddat från detta äcklet!

 9. The boss is in the house = Dumpen
  Full rulle kanelbulle blev det med han med fötterna på ryggen..

 10. Ett riktigt litet charmtroll. Hur kan dessa vidriga typer ens tro att unga tjejer skulle vilja ta i dem, ens med tång. Finns det ingen stoooor öde ö som staten kan köpa, bygga baracker och placera dessa vider på?

 11. Herregud, det är helt jävla galet hur många de här är, män som vill förgripa sig på småtjejer och småpojkar, man kan inte tro att det är sant alltså, de är så jävla många! 💔 Många av dem verkar dessutom söka upp varandra och jaga tillsammans i nätverk… Det är uppenbart att mer måste till för att skydda våra barn. (Borttaget av Admin)

 12. För mig är det en gåta att han tror att någon överhuvudtaget skulle vara intresserad av någon som ser ut som honom.
  Speciellt en 14-årig flicka.

  Jag som 40-åring håller mig till tjejer mellan 50-80 och slipper på detta sätt bekymmer.

  Kanske något för dessa pedofiler att tänka på…

 13. Boss-gäddan kan i varje fall springa lustigt i ungefär samma takt som en sengångare. att denna person kallar sig för man är en skymf mot alla män. Men Boss-gäddan kommer aldrig kunna springa ifrån att han nu är svslöjad som en äcklig pedofil. Hoppas gäddan springer ända ner till en vassrugge och förblir där resten av sin tid.

  DUMPEN ni gör ett så otroligt bra arbete. Ni lär rädda många barn med ert fina arbete.
  TACK och hoppas ni haft en fin midsommar.

 14. Jag är ” snällare” än vad jag ser ut ??????
  En farlig våldtäktsman är vad du är, det är det ända du är.
  Ge fan i barn, dom är inte intresserade av gubbslem.
  Undrar hur många barn du har förstört?
  Ta nu och klipp dig och sök behandling för dina sjuka och straffbara våldtäktsintressen. Vill inte ha såna som dig ute i vassen, våra barn ska inte utsättas av dig, eller någon annan våldtäktsman.
  Så vidrigt 😡

 15. Fortsätt kämpa mot alla som vill förstöra barns liv, vill bara säga att ni gör ett toppen jobb! Hoppas ni kan säkerhetsställa vem han är snart.

 16. Finns inga ord för hur illa jag tycker om dessa pedofiler. Han visste mycket väl vilka ni var och han var skiträdd för att åka dit. Vilken jävla tönt!

 17. Grooming på hög nivå. Han dränker det fiktiva barnet med ”kärleksförklaringar”, framställer sig själv som att han skulle se tuff och hård ut men att han är en riktig mjukis och nallebjörn på insidan. Samtidigt kollar han så inte barnet har en tracker i mobilen… 🤢
  Uppenbarligen (och föga förvånande) har även denna pedofil en rejält skev bild på både sig själv och på vad ett barn i den åldern tycker är attraktivt.
  Och sen detta springande…Ni ljög då inte. ”Springer: ja, sakta…” 😅
  Jag skulle kunna sätta pengar på att Patrik promenerar lika snabbt som den pedofilen springer. 😅 Och inte har han något för det heller, för nu är hans vidriga/perversa läggning blottad för allmänheten. Troligen känns både helkroppsbilden och dp:n inte som en lika bra idé längre. Och som ytterligare en äckelfaktor så har han döpt sitt könsorgan till ”lillebror”….🤮
  Tack Dumpen för det arbete ni gör! Varje exponerad pedofil är en vinst för barnen.❤️

 18. Bra jobbat Dumpen! Som polis och gammal f.d barnförhörsledare så är jag grymt imponerad av erat engagemang för barnen. Jag vet hur psykiskt slitsamt och tärande på krafterna det är att ständigt matas med ondska och tragik. Jag orkade höra barnens berättelser i sju år innan jag var tvungen att göra något annat för att inte fullständigt tappa hoppet. Håll i och håll ut. Ni är värdefulla…

 19. Den här mannen groomar på hög nivå.

  Tre saker jag uppmärksamma och som är oroväckande och något gäddan ville ”fiska själv” ur det fiktiva barnet var:

  – Frågan om det fiktiva barnet hade syskon? (Helt irrelevant, antingen fråga gäddan ur avseende att det fiktiva barnet ”kanske berättar för ett syskon om att de chattar, eller så försökte gäddan fiska efter fler potentiella barn på samma gång”?

  – Gäddan har döpt sitt könsorgan till ”Lillebror” även det var något avvikande och skulle kunna vara kopplat till gäddans egen uppväxt, säkert blivit utsatt som barn och även utsatt ev mindre syskon, en lillebror? Blev berörd över hans kommentar där och mådde hemskt illa.

  – Han verka vara otroligt försiktig, en tanke var om barnet hade en spårare. Tänker att denna gädda vet eller har haft kontakt innan med barn eller på något vis blivit skrämd, något med sändare hos det fiktiva barnet var för gäddan viktigt att veta. Detta är en gädda som är inte lågt begåvad, mycket sjuk självbild ja. Men osmart nej, han vet vad han gör och är insatt i att han groomar barnet. Jakten på att träffa ett barn övergår dock hans förstånd och han ger sig ut fast han är rädd för att bli ertappad. Tänka sig att de ska bara ge sig ut för ett möte med vad de tror är ett barn, de kan inte låta bli de förbannade asen.

  Återigen tack för ert outtröttliga arbete. Tro ingen av oss förstår allt ni gör, men vi försöker förstå. Tacksamheten över varje fångad gädda går nästan inte att sätta ord på, de är barn ni räddat. Varje fångad gädda.

 20. Någon måste ju veta vem detta är, en clown i hästsvans i liten stad
  Sätt dit äcklet!
  Har ni tipslåda?

 21. Herre min Gud! Vilken värld lever han i? Dömd igen och igen och igen och har säkert fler domar att vänta i framtiden. Då är det säkert bara en bråkdel av allt han har gjort! Totalt gränslös och farlig för sin omgivning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *