Sponsorer

Teddy var het på gröten i kontakten med två av våra fiktiva barn. Hela konversationen inleds med ett ”vill du ligga?” och fortsätter sedan oförtrutet. Det ena barnets bostadsort var lite diffus då vi kryssade runt i området Västerås – Uppsala.

Träffen bestämdes dock till Uppsala centrum. Teddy kom körande och kryssade fram och tillbaka ett par gånger. Vi lyckades fånga hans bil på bild en gång och han bekräftade att det var han. Sedan kom han och ställde sig utanför den restaurang som de hade bestämt att han skulle plocka upp barnet. När vi istället dök upp så försvann han som en prick på horisonten.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA SWISH 123 250 22 84 

IMG_7349 (1)

20 thoughts on “Teddy (Napp #348) Uppsala/Kungsör

 1. Man önskar verkligen att gäddorna tar tag i ditt problem när de blivit konfronterade.
  Lagen MÅSTE ändras så att det blir kännbara straff för Gäddisarna.

  1. ”Gäddisarna” får mig att tänka på något sött, lite gulligt så där.
   Som tecknade små söta fiskar i nån barnfilm. Hmm..

 2. Där han försvann in runt hörnet får man inte köra bil. Gågata! Panik! Vilken tomte!

 3. Oj där gick de undan! Precis som gäddorna i vassen
  Men va hjälpte det! Busted! Bra jobbat…..

 4. Hoppas personen anmälas för vårdslöshet i trafik. Vilken idiot att köra i den hastigheten mitt bland folk. Anmäl o skicka in videon så han blir av med körkortet

  1. Håller med, anmäl så körkortet ryker, det finns det iaf en lag att luta sig emot.
   TÖNT!

 5. Det är så läskigt att tänka hur många där ute som ser en 14åring och vill utnyttja henne.. jag fattar verkligen inte vad det är för fel!?! Är livrädd för när min egna dotter kommer upp i ålder 😥

 6. Alltså det som skrämmer mig att det känns inte som att det är första gången han gjort detta. Denna jävel bör stoppas och det är NU, han tvekar inte änns att träffa barnet och det är pang på direkt. Ett barn i annan utsatt situation kan garanterat vara i fara för denna vidriga person.

 7. Inte bara livsfarlig i kontakten med barn. Helt livsfarlig i tafiken också. Den rivstarten var mycket avslöjande. Uppenbarligen en person som på någon nivå vet eller känner att han gör extremt fel. Håll fast vid den insikten och sök hjälp och framförallt sluta att utsätta barn för trakasserier, övergrepp och våldtäkter. Bara sluta!

 8. Ligga? Åååh vilken charmör!
  Och 33?? Han skriver som en förvirrad tonåring. Stackars patetiska människa

 9. Man undrar ju varför han ljuger och säger att han är 33 när han i själva verket blir 35 i år. Trodde han det skulle bli lättare att få ett barn på kroken när han ljög om sin ålder med 2 år?

 10. undra hur många barn han har kontaktat o faktiskt träffat , för han var ju inte det minsta nervös för åldern , han bryr sig inte ens om att grooma utan försöker beställa övergrepp direkt ungefär som han beställde pizza

 11. Ja vad ska man säga, hungry ghost. Tragiskt att det ständiga sökandet efter känslomässig tillfredsställelse utan att finna varaktig lycka ska gå ut över minderåriga. Han vet att det ha gör är fel (varför annars fly) men ändå gör han det. Jag finner inga ord..

 12. Sjukt och vet vem ”teddy” är blir så förbannad över att man vet vem pedofilen är.

 13. Fyfan, blir så jäkla äcklad att veta att jag själv hängt i samma umgänge som den där idioten. Spyr 🤮 vad är det för fel på folk?!

 14. Volvo raggare med krulligt hår? Ulvar finns visst överallt. Tragiskt hur mycket skada de orsakar sina och andras familjer.

 15. Satt och käkade på brödernas nör dehär hände, såg sanna o Patrik genom fönstret o visste direkt att de måste vart en gädda i närheten🤢

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *