Barnvåldtäktsmannen från Herrljunga uppgav sin ålder till femton när han chattade med barn. På det mest nedriga sätt har han lyckats lura tre väldigt unga flickor att han är ett par år äldre än de.

Vi vuxna kan genom romansbedrägerier bli lurade på egendom och kapital. En förövare som Erling lurar in barn i någonting som liknar ett romansbedrägeri.

Genom att vilseleda barnen att han skulle vara i deras egen ålder, har han dragit in dem i en härva av lögner där han förmått dem att begå övergrepp på sig själva. På så sätt har han lurat barnen på det enda som de har. Deras kroppar. Allt i tron om att drömkillen sitter på andra sidan chatten.

I slutet av December dömdes Erling till sju års fängelse för grova nätbaserade övergrepp mot tre små flickor.

Dom:

Jelinek

Verkligheten bakom sjuttioåring som sa sig vara femton ser ni i bildserien nedan. Dessa bilder har han INTE skickat till barnen som han lurat.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA SWISH 123 250 22 84 

 

5 thoughts on “Barnvåldtäktsmannen från Herrljunga

  1. 7 år känns fortfarande ynkligt men man får vara glad han blev dömd . man ser ju många smita igenom lr få nåt år bara . Önskan är ju att det nån dag kommer upp i 2 siffrigt när straff döms ut för barnen lever med brottet resten av sina liv . Som vanligt sitter dom bara 2/3 delar o är snart ute o får träffa barn igen

  2. Migrängäddan. Ytterligare en pedofil som drar en massa tafatta hjärndöda påståenden i sina nekanden. Utdrag ur domen:
    ”A har också skrivit att hon är 13–14 år gammal. När det gäller den omständigheten har Erling Jelinek angett att kan ha fått ”ögonmigrän”, vilket gjort att han missat åldersuppgiften i det meddelandet. Invändningen är inte rimlig och tingsrätten utgår från att Erling Jelinek uppfattat uppgiften om åldern.”

  3. Denna grisige karl har varit extra aktiv enligt innehåll i dom.
    7 år!
    När ska juridiken och politiken vakna och ge straff som är relevant till övergreppen? (Borttaget av Admin) är ett måste för att eventuellt avskräcka andra som ligger i pipelinen.

  4. När ska politikerna vakna upp och skydda barnen från dessa äckliga pedofiler som förstör barnens liv för alltid!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X