Sponsorer

Vi blev uppringda av någon som uppgav att denne är journalist på Aftonbladet. Vi undrar om det var samtalstobot eller riktig reporter. Intervjun lämnar så många obesvarade frågor.

Här kan ni lyssna på en rykande färsk intervju:

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

70 thoughts on “Var det Aftonbladets reporter eller en robot?

 1. Låter som nån som bara vill dryga sig ingen särskild journalistisk bakgrund förmodligen. Värdelös på att ställa frågor och ge svar.

 2. Tror det är den riktiga journalisten, men hon är väl lite som en robot vad det verkar.

 3. Alltid lika dåligt pålästa. Hänger ut med namn och bild. Varför polisanmäler ni inte istället. Man tar sig för pannan. Jag förstår att ni tvivlar på om det ens är en riktig människa i andra änden.

  1. Fruktansvärt dålig ”journalistik”. Vad är det för en tomte som ringer och snackar på det sättet…..

 4. Bra och sakligt svarat.
  Tänk att så må många tycker synd om förövarna istället för barnen, helt obegripligt 🤔

 5. Utifrån rösten så är det en levande och hjärtlös ”robot” som det handlar om.

  Jag har så svårt att förstå varför en journalist aktivt väljer att utgå från förövarperspektivet, enbart för att tillfredsställa direktiv från ovan och för att få stå bakom en artikel.

  För detta är det enda jag kan tänka mig att det handlar om. Särskilt då jag har fått lite inblick i yrket. Men man får inte heller glömma att det säkert finns ett mörkertal av ”hongäddor” .

  Jag har lite frågor till aftonbladet.

  Vart finns de utsatta barnens perspektiv? Eller alla vuxna som levt med trauma, självmordsförsök, missbruk och trasiga själar hela sina liv?

  Om man jämför vilka som oftast tar livet av sig, offer eller förövare, så hade det blivit en ännu svårare sak, med statistiken i händerna, att förstå när tidningarna tar förövarperspektiv.

  Kära afton(ski*)bladet. Alla förstår att människor som blir avslöjade för något så mörkt kan Välja att ta sina liv. Men de utsatta barnen har aldrig Val att bli utsatta och när blev Deras liv mindre värda att rädda?

  Idag uppmanar jag alla som prenumerar att avsluta sina prenumerationer på aftonbladet. För att helt enkelt markera barnens perspektiv.

  Med vänliga hälsningar

  En överlevare

 6. Frågan jag ställer mig är!! Hur många personer som har blivit utsatta av en pedofil tar livet av sig då?!!! Det förstör hela livet och väldigt många återhämtar sig inte… den verkar hon inte alls tänka på den däringa reportern- bara en liten tanke

  1. Problemet med detta är att de inte kan tala för sig själva o tala o överlevarna ofta tystnar.
   Förövarna gastar, skriker o tycker synd om sig själva… vilket Aftonbladet också verkar göra..

 7. Jag har så svårt för dessa vuxna människor som försvarar andra vuxna människor som själva valt att söka barn I sexuellt syftet trots att dom vet att det är fel.

 8. Vad säger Aftonbladet om den här intervjun. Hoppas de han någon som svarar

  1. Precis🤨 vilken okänslig journalist!!! Fyyyy faaan skäms över hennes sjukt dumma frågor hoppas AFTONBLADET DEMENTERAR ATT HON JOBBAR FÖR DOM!!!
   inte tänker hon nått på vilka brott dessa sjuka människor gjort. Utan istället ska du svara på såna sjuka frågor. Personligen anser jag från botten av mitt hjärta att dom flesta av dessa svin försvann från denna jord, inget ont alls mot förövarens familj utan 100% stöd till dom, dom är självklart offer dom med. Kämpa på DUMPEN🙏🏻

 9. ”Det har jag inte sagt” nej men hela samtalet handla bara om dem män som blir uthängda, inget annat.. dryg att lyssna på också..

 10. Aftonbladet har ju bara journalister som röstar på MP, inte konstigt att ni börjar tvivla då på Sveriges största och ”opartiska” tidning!

  Ni gör ett grymt jobb dumpen och hittar alla äckliga pedofiler

 11. Men vänta nu… Hur kan man svara på något vagt? Man måste ju förklara hela bakgrunden självklart… Vilken pantad reporter.

 12. Beri Zangana (om det nu verkligen var denne). Men s-tans vad kass och vinklad journalistik! Varför är frågeställningen/intresset för förövarens konsekvenser och inte det potentiella offret? Totalt missar problemet och ska skapa en ”story” av ett i sammanhanget ”icke problem”. Dvs ev. konsekvenserna för gäddan.. som självmant simmat på för grunt vatten och blev fångad. Sila myror och svälja elefanter.

  Hon frågar om det inte är en fråga för rättsväsendet. Ni är inte lagens tjänare (i brist på lag) – ni är barnens tjänare. Hennes frågor säger ju exakt det du Sara sa på slutet; man lägger fokuset på uthängda män men inte på barnen.

  Hur många frågor ställde journalisten som utgick från ett barns perspektiv? Noll. ”Men det får stå för dig”. Så. jävla. tragiskt.

  Hejja Dumpen och sjukt imponerad hur Sara hanterade det här samtalet!

 13. Ungefär den superlåga nivå jag förväntar mig av en ”journalist” från Aftonbladet. Aftonblaskan. Hon lät verkligen som en robot.

 14. Beri Zangana (Aftonbladets repprter) heter hon och hon har inte ens besvärat sig med att ta reda på varför Dumpen finns. Enligt hennes perspektiv bör man låta förövare fortsätta förgripa sig på barn helt obesvärat. Att polisen inte gör något när någon bestämmer träff för att våldta barn är inget hon bryr sig om enligt samtalet. Hon har full fokus på att jaga de som bryr sig om de minsta. Vet hon ens om att Dumpen räddat ett flertal ”riktiga” små barn från fortsatta övergrepp? Pinsamt.

 15. Tror det är en riktig journalist, just precis så dom ser på saken och står på förövarens sida.
  Ingen nyhet vilken sida dom står på.
  Att hon ens tar upp rättsväsendet är för mig en gåta då vi alla vet att dom inte står på barnens sida.

 16. Förlåt, men detta är skrattretande.
  Läser dom inte alls på eller?!
  Snyggt hur du svarade och höll tonen Sara.

 17. Har vi inte ens lämnat det här stadiet?
  Dumpen har utvecklats något enormt sen jag började följa för 2 år sedan. Jag måste säga att jag känner en uppgivenhet när jag hör det här.

 18. Men oj vilken konstig intervju men du klarade det galant Sara. Som det har tjatats om så många gånger, det är förövarna som har tagit initiativ till att begå övergrepp. De är de som får ta ansvar för om deras familjer och släkt lider och skäms

  Varför ska man inte hänga ut förövare som förutom att skada dem fysiskt tar själsligt död på barn och unga människor så till den grad att de kan ta livet av sig. Att ni inte skriver om det på Aftonbladet?
  Att vuxna individer förgriper sig på försvarslösa och oskyldiga barn och förorsakar ett livslångt lidande.

  Är det något fel på journalisters medkänsla och förstånd? För mig är det obegripligt att ni inte kan inse vilket arbete Dumpen gör som räddar och har räddat barn från dessa samvetslösa monster som bara har sitt ego och kuken i huvudet.

 19. Tur du var så lugn i denna intervju då personen som ringde hade så aggressiv ton i sitt sätt att fråga dig.

 20. Tidningar som Aftonbladet får mig att tappa hoppet om mänskligheten.

  Det är tur att ni finns! Heja Sara och Patrik och team dumpen.se !

 21. Hennes fixering är just att dem bli uthängda. 🤦‍♀️ detta känns så oseriöst så det finns inte.

  Åter igen för Sara ett sjukt bra uttalande och svara på frågorna med fakta.

 22. Sara, att du håller dig lugn i dessa lägen ❤️ sån jävla idioti och enkelriktade frågor.

  Min pappa var alkoholist och jävligt dålig farsa. Är det pga bänken han levde sitt liv på, alla människor runt om kring som tittade snett på alla alkisar eller vetskapen om att hela byn visste att han var ett alkoholiserad vrak som jag mått dåligt i alla år?

  Svar: nej.

  Önskar att Aftonbladet skriver en artikel om alla barn som mått dåligt, vuxit upp till trasiga vuxna och hur alla dessa (oftast) män (som inte går att straffa) ställer sig till alla självmord och självmordsförsök som de är och har varit delaktiga och rent av skyldiga till.

  Hur ställer er ni till det, alla ni som tycker att det är oetiskt att ”hänga ut” icke ”dömda” människor”?

 23. Sara❤️Hahahaha va du ägde den här s.k intervjun. Hoppas hon fick sig en tankeställare efter och lyssnade på sig själv….blir mållös.

 24. Hon är Aftonbladets sämsta journalist och har aldrig under hela sin karriär lyckats skriva något intressant. Alla hennes kollegor driver trafik till sin redaktion medans hon enbart utgör en belastning. Ingen tidning verkar vilja ha henne, eftersom att hon slutar efter ett par månader på varje ställe. Hon tar nu till desperata åtgärder för att driva trafik till sina artiklar som ingen läser, genom att ringa till er och medvetet försöker uppträda provocerande och dra ologiska slutsatser så att ni ska publicera, för då får hon några minuters rekyl i trafiken för att sen återgå till att vara medioker igen. Då slipper hon iallafall bli uppsagd före Jul. Hon borde byta yrke. Hon har varit misslyckad alldeles för länge.

 25. Mycket proffsigt Sara, heja dig! Pinsamt däremot för Beri Z, bättre än så här får vi hoppas att hon kan..

 26. Har alltid förbryllats över att media alltid står på förövarnas sida. Begriper inte psykologin eller logiken bakom det. Speciellt när det handlar om BARN som alla säger är det finaste och värdefullaste vi har i världen??? De kan privat swisha gåvor till Bris, Röda korset, Barncancerfonden med mera, men när det handlar om barn som våldtas av vuxna män så ska det slås ner på de som försöker påverka lagstiftningen och aktivt skydda barnen genom att hindra att riktiga våldtäkter begås. 💔

 27. Och? Personen i fråga har chattat med barn i sexuellt syfte och får ta konsekvenserna av det.

  Anhöriga bör lägga skulden där den hör hemma.

 28. Sorgligt att någon tagit sitt liv givetvis. För dennes anhöriga. Det är bara att beklaga. Samtidigt hade den personen som vuxen ett eget val. Vilket inte barnen som angrips har möjlighet till.
  Sorgligt hur Beri Zangana uppenbart INTE är objektiv vilket jag trodde var en tanke m journalistiken. Känns som hon enbart gått på att försöka provocera fram något att göra en sensationsrubrik av. En rubrik Mot Dumpen.

  Låg nivå, irriterande låg nivå.

  1. Huvudet på spiken! Om vågskålen skulle väga ”rätt” så borde ju journalistiskt fokus vara;

   -VARFÖR är Dumpen ENDA instans för proaktivt arbete med att skydda barn från sexuellt sökande (det är ju en sensation i sig men på ett obra sätt)

   – Vad kan föräldrar tänka på för att hjälpa skydda barnen
   – Vad kan politiker göra för att hjälpa Dumpen att skydda barnen

   Listan går att göra enorm! Meeen man väljer fokusera på konsekvenserna för gäddan.. av gäddans beteende. För det är minsann ”viktigare”, mer sensationellt och förhoppningsvis ger mer ”klick. Nej tyvärr, journalister idag (inte alla men många) är inte mycket att hurra för. Jag undrar om den där Beri förstod hon också blev inspelad och ärligt, gjorde bort sig?

 29. Du är fantastisk Sara!
  Att bemöta journalistens ensidiga frågor med ditt oerhörda lugn och intelligents, för att tala om att det ÄR en förbannelse att födas med pedofili tar udden av hennes ensidiga upprepande.
  Journalisten verkar dåligt påläst och känns som en robot, ja. Känns så iskall.

 30. Och frun /närstående hade kunnat få reda på att personen tände på barn på ett eller ett annat sätt, dessa män har valt att skriva med barn och kunde få konsekvenser med eller utan dumpens hjälp..
  Tycker detta är konstigt att denna reportern pratar såhär låter nästan arg på Sara

  Man kan inte säga det är dumpens fel dessa män begår självmords heller det hade dom kunnat göra ändå

  Ens liv kan bli problematiskt på många sätt när man söker barn

  Dessa män är liksom inte offer dom är medvetna om riskerna o tar dom enbart för övergrepp

  Bra talat Sara!

 31. Jisses..
  kommer aldrig mer köpa Aftonbladet 🥴
  Du svarade grymt bra på alla dessa idiotfrågor dock 🤗

 32. De gör bara bort sig… Alla normalintelligenta vuxna människor med normal EQ förstår precis varför Dumpen finns. Det spelar ingen roll hur mycket vinklade och empatistörda artiklar som skrivs, det visar endast hur stort detta samhällsproblem är, då det finns människor i maktposition med en agenda att tysta ner… Nä… fortsätt klampa på!

 33. Superkonstigt samtal!!!!!
  Kan bara inte ha varit en reporter. Bra svarat Dumpen!!!!!

 34. Jag vill också läsa denna artikel i ab!

  Det är väl solklart att Sara har full förståelse för den problematik som kan drabba den exponerade o ev anhöriga!! men samtidigt måste man inse att dumpen agerar å barnens vägnar! Dumpen kan ju inte ta ansvar även för allt o alla runt omkring. O faktum är att även barn som utsatts för övergrepp, tar livet av sig.

  Det är samhället, vården o ex journalister som denna som får ta delen med de exponerade. Journalisten borde även lyfta frågor kring brister i vård o stöd för pedofiler.

 35. Sara bad om att få läsa artikeln innan publicering och enligt de pressetiska reglerna ska man åtminstone få läsa sina egna citat innan det går i tryck. Detta verkade journalisten ignorera. Någon som läst hur Sara blev citerad?

 36. Beri Zangana har gång på gång missyckas på Aftonbladet med att ens uppnå någon form av lågstadienivå vad gäller både svenska språket och allmän journalistisk etik/moral.

  Inte ett dugg överaskad att hen genomför en sådan dryg uppringning.

  Efter att ha läst flertalet av hens ”artiklar” på Aftonbladet så kan jag mest konstatera att min redan tidigare bild av hen bevisade sig vara sann, inte endast eftersom hen skriver med syftningsfel, stavningsfel och publicerar allmänna osanningar.

  Det var tydligt redan från start, med hens dryga 20-åringsattityd, vad ”intervjun” skulle mynna ut i.

  @Dumpen: Skit i den att ens svara på den här typen av avloppsjournalistik.

 37. Såhär står det:
  ’– Dumpen är en folkdomstol som tar detta i egna händer och sen får ingen chans att försvara sig. Hade det varit en rättegång hade en person åtminstone fått chansen att försvara sig. Dumpen förstår inte all den skada som görs och människor får inte en chans att komma till tals.”

  Hur hade denna människa reagerat om hon själv ertappat sin man med detta? Försvara sig? Vad finns det för försvar när någon söker sex med underåriga? (och begår äktenskapsbrott dessutom). Inte chans att komma till tals? De som Dumpen konfronterar sticker ju oftast självmant hals över huvud.

  Är detta en riktig person, eller bara någon som den s.k. ”journalisten” har hittat på? Jag kan förstå att Dumpen svider för media eftersom de gör jobb de själva inte törs!

 38. Aftonbladet lägger en artikel bakom en betalvägg med citat från anhörig:
  ”Dumpen förstår inte all skada som dom orsakar”.

  Dvs det finns mer nyhetsvärde i bristande insikt hos närstående om vilken skada deras partner gör på barn än Dumpens kamp för att få till lagändring i syfte att förhindra våldtäkt på barn.

  Aftonbladets vinkel kastar stenen åt ett annat håll.
  Dvs skjut budbäraren (Dumpen) så är problemet löst.
  Förövare och närståenden kan riskera att få sitt liv förstört….

  Använder också en journalist som inte förstår eller kan ta till sej Saras mycket pedagogiska svar.

  Kan bara hoppas det finns tidning med större insikt och seriösare journalistik som kan ge svar på tal!

 39. Frågorna hon ställer har andra journalister ställt innan. Snacka om att copy paste varandra.

  1. Precis, min tanke med!
   Vi var hört detta nu kära ”journalist”.
   När tänker du göra ett reportage om hur det är att växa upp med övergrepp?

   Skamligt av aftonbladet. Som ytterligare knytnävsslag mot alla överlevare och utsatta barn som inte får något skydd eller hjälp av samhället.

 40. Intressant att läsa kommentarerna under AB-artikeln på fb. Att Dumpen har folkligt stöd behöver en inte tveka om.

 41. Bra svar på tal, men jag kan ändå tycka att det är relevanta frågor och det är väl sunt att även ni på Dumpen blir ifrågasatta? Gäller att ni verkligen håller tungan rätt i mun och inte gör bort er när ni publicerar någon som kan bli felaktigt uthängd, kan tänka mig scenarion som inte skulle bli så fördelaktiga för ansvariga på Dumpen. Men så länge ni balanserar rätt och inte gör bort er med felaktig uthängning så stöder jag ert arbete men jag kan tycka att ni ibland saknar förståelse för de uthängdas anhöriga och familjer men samtidigt så sätter ni förhoppningsvis stopp för några som därmed inte utsätter barn för våldtäkt och nettonyttan är förhoppningsvis större.

 42. Jag tyckte journalisten lät mer som en bandspelare som hakat upp sig och drar samma trista visa om och om igen. Dåligt påläst dessutom, men svenska journalistkåren är en samling dödgrävare som bara syftar till att sko sig själva och tjänar inte längre folket eller granskar makten. Sara besvarade frågorna som ett fullfjädrat proffs🥇🏆
  Jag har inte köpt Aftonslasken på många år och nu bojkottar jag den för all framtid efter att ha lyssnat på detta samtal.

 43. tycker journalisten tänker konstigt här . såg att det kommit en artikel om detta så antar att det var den här som ringde . jag tycker sambon tänker konstigt med , frågan som kanske skulle ställas är hur många barn pedofilen skadat som sen tar livet av sig kanske efter vad han/hon gjort . pedofiler förstör liv o nånstans ska dumpen anklagas för det för dom sätter ett ansikte på dom . blir provocerad att man pekar med fingret o säger ni gör så folk dör för det är kontexten av det hon säger .

 44. Är det verifierat att detta var en journalist från Aftonbladet?
  Det låter mer som att någon närstående till någon av dessa uthängda försöker utmåla sig till en journalist för att ”skrämma” med dålig publicering för dumpen.se?

  Bara en teori, men jag tycker det låter mycket märkligt hur denna personen formulerar sig.
  Det låter som att ”journalisten” mer försöker ta gärningsmannens sida.
  Men det är ju iof inget ovanligt när det gäller Aftonbladet att ta gärningsmannens sida.

 45. Efter att jag har läst artikeln så måste jag säga att jag tror att journalisten på Aftonbladet intervjuade en fiktiv anhörig. Hela intervjun är så vag och skriven så ”basic” att jag inte tror att kvinnan finns. Alla förutfattade meningar som Aftonbladet har visat om och om igen när det gäller Dumpen är här sammanfattade i en artikel.

 46. De var ingen journalist.Oproffsig i sånt fall.Lät ju aggro redan i presentationen som var för dålig så därför inte trofärdig.Mer nån som fått ont av en uthängning och är jävligt arg nu.Om det hade varit hennes barn som blivit groomat och våldtaget då?ska de va så svårt att kunna tänka så?ni skyddar ju barn genom detta även hennes om hon har några.

 47. Om denna person nu faktiskt arbetar som journalist så hoppas jag att denne byter yrke då hen är totalt värdelös vad den arbetar med. Fantastiskt bra svarat Sara!

 48. Sara = väldigt chill och saklig
  ”reporter” = supervinklad med typ 3 hjärnceller (upptagna med äta, skita och sova)

  Fick mig att swisha! Keep it going – häng ut asen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *