Här skulle det sprutas och skvättas åt både höger och vänster. Kungen var väldigt nogrann med att demonstrera sitt könsorgan i alla upptänkliga vinklar till någon som han trodde var 14.

När han satt i bilen och väntade på barnet passade vi på att gå fram för att snacka lite med honom. Han var dock inte speciellt sugen på att prata öppet om att han dras sexuellt till barn.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA SWISH 123 250 22 84 

22 thoughts on “Kungen i Borås (Napp #331)

 1. Blir så besviken på mänskligheten om och om igen. Krig, våld, terrorister, listan är lång.. och åter igen vuxen man som kontaktar minderåriga för sex, fullständigt vedervärdigt!!! Kan man bli ”botad”?? Undrar om hans arbetsgivare, fru, släkt och vänner sett vad han håller på med så han får någon typ av vård omgående!
  Dumpen, ni gör ett grymt jobb. Heja er!!!

 2. Ännu en som ger sig en rejäl åldersrabatt, ännu en…… kan fortsätta i evighet. Kan det bara sluta!!!! 🤢

  1. Tack det var detta jag tyckte jag hörde, att han sa han var 39. Sen såg jag bilderna och det är rent ut sagt omöjligt att han är 39. Menar jag är 37 och denna ser ut att kunna vara i min fars ålder.. Så ja ålders rabatt minst sagt 😴😇🙋😶😀

 3. Han ljög så dåligt dessutom var han så nervös att han började dra i växelspaken sån en dåre…

 4. Gränslös karl, han tycker nog inte att han gör något fel alls utan intalar sig
  att 14 åringar mår bra av att användas av gubbar. Vilken nolla, helt utan heder.
  Sen är det så patetiskt när dessa gubbar visar upp sina tatueringar för att verka balla. Skämskudde de luxe

 5. Barn och ungdomar ska lämnas ifred. De tycker du patetisk, löjlig och ful. Folk skrattar åt dina chattloggar och tycker att du är äcklig och vidrig, det är ingen som tycker att du är kung, snarare en stor ful fjant

 6. Den där växellådan behöver nog bytas ut nu. Helvete vad han misshandlar den.

 7. Stackars barn, stackars sambo, stackars anhöriga.
  Vara så besatt av ett barn, att försöka manipulera ett barn, och att kunna tänka sig ha sex med ett barn och dessutom oskyddat för sin egen njutning blir bättre.

  😭😭😭

 8. Sambo stolt? Arbetsgivaren borde ju inte vara det iaf. Sexchatta med barn på arbetstid samt bjuda in till träff äe väl inget som renderar månadens arbetare…

 9. Nä då, så klart att han inte visste om att hon var 14 år gammal, han bara konstaterade / återupprepade det själv i chatten. Suck… Han går alltså omkring hela dagarna och tror att hon ska vara kåt hela tiden, och då än värre, på honom. 🤦🏼‍♂️

  Sådant vider, bara tröttsamt deras beteende.

 10. 4000 dagar på kik hahahahahahaha. Hur hur hur kan alla dessa gäddor alltid ha använt KIK så länge som tusentals dagar. Förblir en gåta. Återigen har jag ALDRIG hört någon säga ”Men du, adda mig på KIK?” — ALDRIG! Har någon KIK i din närhet så bör du verkligen försöka lura dig in access. Nekar han att du ens får kolla hur ”appen fungerar” så bör du vara orolig.

 11. Att han kallar sig kungen säger allt… omogen hjärndöd gubbe . Tjatar om bilder och sex fast det är klargjort att det är en 14 åring , han nöjer sig inte med att försöka beställa en våldtäkt utan vill helst att han ska kunna göra det hemma hos henne först , han är inte ens rädd att föräldrar sa få veta verkar det som . När han inser att barnet inte vill ha hem honom nej då ska barnet lämna skolan o skolka för att han vill beställa sex . han låtsas inte ens vara intresserad av vem hon är utan är bara en sexleksak hela chatten igenom . arg o besviken är så orolig för dagens barn , vårat samhälle gör ingenting för att skydda barn från dess män , det är bara dumpen som aktivt gör nåt . jag hoppas innerligt att denna man förlorar allt , jobb hem och familj o vänner . usch o fy

 12. En småbarnsfar, tänk om en 50 åring en dag skulle ge sig på hans dotter på samma vis, undra vad han hade tyckt om det. De vet att de är under luppen nu då de båda ändrat sina namn på facebook, men folk vet och han borde skämmas, stackar barn som ska behöva stå ut med en sådan far.

  1. Vill dock poängtera att anhöriga ALDRIG har något ansvar för gäddornas agerande. Vi ska ALDRIG skambelägga barn, fruar, släktingar. Är tyvärr alltid rötägg som ska kontakta anhöriga och trakassera.

 13. Ytterligare en som är fullt medveten o utstuderad, vet vad han söker.

  Hur många ggr frågade han – ”är du kåt?” o försöker sälja in en trekant där hans 27:åriga sambo deltar o när inte det verkar funka så frågar han om flickans kompis vill vara med.

  En vuxen man som skriver uppmanade till en flicka att hon ska gå in på skoltoaletten o ta bild på sig i bara trosor??!!

  Det pågår hela tiden nu en normförskjutning, där det blir allt mera önskat att tom väldigt unga flickor ska visa sig åtråvärda o vill känna sig uppskattade pga av utseende. Det blir i sig en svaghet hos unga tjejer.

  Män vet att manipulera o utnyttja flickors svaga punkter o tar till smicker för att locka. Det borde talas om grooming redan i mellanstadiet o prata lite om att lagen Brottsbalken 6 kap 10 a § finns o vad den går ut på. O att flickor o pojkar får lära sig gränsdragning, kunna säga nej när ngn vill ha bilder etc, känna till att de måste spara chattkonversationer o bilder, vuxna /föräldrar måste signalera tydligt att det är helt okej att komma till dem i berätta.

  Den här gäddan känns extra obehaglig då han tom verkar ha en sambo som är med på detta! Tror inte det är sista gången ni på dumpen träffar honom.

 14. Vedervärdiga, gräsliga och gränslösa människa. Som någon skrev tidigare; Skulle han själv vilja att en äldre man förgrep sig på hans barn och ärrade dom för livet? Om inte; Varför vill han göra det mot någon annans?

  HUR kan en människa HELT tappa sin moraliska kompass och bli ett primalt odjur?

 15. Jobbar han kvar (du som var kollega med honom)? Kan väl inte finnas en normal arbetsgivare som accepterar detta, speciellt inte när han sexchattar i hytten på arbetstid!?
  (Borttaget av Admin)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X