Mannen som kallar sig Adam har dock en lång historik hos oss. 2021 åkte vi ut för att träffa honom. Han cirkulerade runt mötesplatsen på elscooter och vi lyckades inte få till någon konfrontation. Vi valde att kontakta närmast anhöriga för att göra dem medvetna om Adams problematik. De berättade att han är dömd och sa att de verkligen försöker förmå honom att sluta söka barn.

Vid en koll på hans domhistorik så hittar man ett flertal domar för brott mot ett väldigt stort antal barn.

En sen kväll i maj blir jag uppringd av en trettonårig flicka. Hon var livrädd.
Adam hade hotat henne med att komma hem till henne och våldta henne. Bad henne att prata med föräldrar, dokumentera chatten, polisanmäla och blocka och det gjorde hon.

Här följer ett urval av de loggar som han skickade till flickan:

 

Samtidigt inledde vi en chatt med Adam.
Vi ville få till en konfrontation med honom.
Adam sexchattade för fullt och bjöd hem barnet till en adress i Borås. De skulle ses vid en pizzeria. När barnet stod vid pizzerian bad han att hon skulle gå till en adress och ställa sig utanför ett hyreshus. Samma hyreshus som han bor i. Han har alltså kommit på att han är trygg och kan spana från sitt fönster. När det inte kommer ett barn så blockar han.
Och precis så blev det med oss.

I oktober blev vi återigen kontaktade av Adam. Denna gången hoppade vi över hans modus-operandi med pizzerian. Och vi visste att han kommer på elscooter. Patrik var snabb som en oljad blixt när Adam stannade till för en sekund. Alltså fick vi till en konfrontation. Han sa inte speciellt mycket men det blev iallafall en konfrontation.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA SWISH 123 250 22 84 

 

 

 

15 thoughts on “Groomingautomaten (Napp #329) Borås

  1. Det vore faktiskt ett perfekt straff för många av de som exponeras här på Dumpen. Livstids avstängning från Internet.

 1. Alla gäddor som har publicerats är illa på sitt eget sätt.
  Men denna typen ( gromingautomaten) ger mig riktigt kalla kårar.
  Han är hela tiden på och ska vinna ett förtroende hos barnet, men då han får motstånd då ska han börja hota att sprida bilder osv.
  En riktigt vidrig människa, vissa hävdar att det är fel att hänga ut folk som söker barn i sexuellt syfte.
  Förstår inte hur man kan köra det kortet, dom verkar inte bry sig om hur offret mår efter ett möte med ett ärkesvin som honom.
  Dumpen ni gör ett fantastiskt jobb!

 2. Kan ju konstatera att skyddstillsynen och annat han dömts till, inte riktigt fungerat.

 3. Ännu en som är jävligt tuff bakom en skärm. Och när man kan vara kaxig mot det man tror är en liten tjej. Och som sedan krokar fullständigt när Dumpen möter upp

 4. Detta är ju en otroligt farlig man trots flertalet domar mot flertalet personer så fortsätter han ju uppenbarligen att leta efter offer. Med tanke på hans inkomst har jag svårt att se hur han skulle kunna betala alla dessa skadestånd han har blivit dömd till att betala. Istället är det vi laglydiga skattebetalare som får stå för notan medans han fortsätter att leta minderåriga offer. Känns som att den skyddstillsyn han är dömd till inte riktigt biter och jag är orolig över att ingen kollar eller har någon som helst koll på vad han verkar göra på sina telefoner och internet, vilket jag anser märkligt då alla brottslighet han är dömd för har skett på just internet.

 5. Om straffen man får inte ”hjälper” första gången, VARFÖR får man inte ett hårdare straff nästa gång då?? Han är vidrig så som han skriver till barn, och han är livsfarlig. Stackars alla barn han varit i kontakt med.
  Och vi behöver verkligen hårdare straff mot pedofiler, det här funkar inte längre. Han är helt obrydd om att Patrik kommer fram och konfronterar honom. Han kommer knappast söka vård själv. Så jävla vidrig pedofil, jag blir verkligen illamående🤢
  Tack dumpen för allt ni gör❤️

 6. Domarna tyder på att han inte kan eller inte vill förändras. Det är alldeles för låga straff, som om barn inte var värda ett skit i vårt samhälle. Rent krass: Samhället låter han gå lös och skada barn. Borde inte samhället hållas till svars för alla de övergrepp som samhället trots allt är medskyldiga till då man låter dessa sexualförbrytare gå fria ute i samhället gång på gång? Är inte våra barn värda med? Som ett bättre skydd? Högre straff? Inlåsning på livstid för återfallsförbrytare? Vad är ett barns liv värt egentligen? Förmodligen inte mycket, om man tittar på hur samhället med politikerna i spetsen inte agerar mer kraftfullt för att rädda barn från dessa vider.

 7. När han lägger ut en pluffsig bild på sitt fula tryne och en tonåring svarar att han är Fin, fattar han inte att det är fejk? Finns väl ingen på denna Jord som skulle säga att han är fin? Det gäller alla äckliga Gubbar som skickar sina bilder till små flickor, tror dom på riktigt att en liten tjej skulle tycka att dom är fina? Det är helt obegripligt

 8. Här har alla varningsklockor ringt för länge sen. Om en person är dömd för dessa brott vid flera tillfällen, och släktingar som varnar för hans beteende, så är detta ett misslyckande av lagar i samhället. Frågan blir – VAD GÖR HAN UTE PÅ GATOR OCH TORG ?
  Fängelse ger ej effekt, ja då återstår LRV med SUP.
  Barn ska ha företräde att vistas tryggt ute i vårt samhälle.

 9. Han skulle möta sin förvaltare läser jag i chattloggen…
  Denna fisken ligger kanske på samma nivå som ett barn men han måste stoppas och få rätt hjälp så att inget barn behöver utsättas för fara.

 10. Uppenbarligen inte riktigt alla läsk i den backen.
  Men det ursäktar ingenting. Då är det bara för socialen och förvaltaren etc. att växla upp och börja jobba.
  Man kan inte dalta med sånt där på många många barns bekostnad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X