Dick Lång är revisor. Frågan är bara hur många siffror blir rätt när man lägger all vaken tid på att sexchatta med minderåriga.

Dick har varit lite försiktig med att skicka bilder. Han vill dock gärna träffa barn. Vi har alltså varit i Karlskrona ett antal gånger för att träffa herr Lång. Dock utan resultat.

Till slut fick vi fram en bekräftad identitet på honom och då blev det betydligt lättare att se när han kom till platsen.

Dick har haft kontakt under lång tid och med ett flertal barn. Under konfrontationen verkade han lite avstängd och mycket riktigt så var han igång redan dagen efter och chattade med ännu ett konto. När jag skickade ett SMS till hans telefon med texten att vi kommer att publicera hans konfrontation på Dumpen så blockerade han även det barnkontot.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA SWISH 123 250 22 84 

 

 

19 thoughts on “Dick Lång (Napp #326) Karlskrona

 1. Ajajaj det där kändes lite besvärligt minsann tror jag hehe! Förövrigt såg han nog bättre ut naken, såg riktigt gammal och sliten utvi full vintermundering, inte tusan kan han väl tro att fjortisar skulle vara intresserade 🤔🤣🤣🤣

 2. Obehaglig! Känns inte som om han tar det på allvar! Utan mer som om han skulle kunna lova vad som helst för få komma därifrån!
  Alla verkar vara stöpta i samma form för när dom blir konfronterade då vet dom ingenting! Och absolut inte varför dom jagar barn!

 3. Så tragiskt att läsa dessa kilometerchattar och tusen emojis där han ska verka så snäll och förstående men är ute efter att tillfredsställa sig själv på barn. Han har stora problem alltså, hoppas han söker hjälp. Bra jobbat Dumpen!

 4. Barn och ungdomar vill inte träffa otäcka onda män. De vill inte bli slickade på . De tycker bara att ni är löjliga, onda, fula. Folk skrattar åt er. Ni gör er till åtlöje, ingen vill träffa er . Låt alla barn och ungdomar vara ifred, de äcklas utav er, och skrattar åt er.

 5. Ännu en sjuk man i medelåldern som lägger all sin tid på att försöka få till de träffar med minderåriga. Det tar ALDRIG slut. Jag orkar inte läsa dessa otroligt långa chattar utan stannar bara till ibland. Hur gäddorna skriver följer samma mönster. Och hur kan de tro att en 14 åring vill träffas och tycker att dom är ”heta”.

  Jag hoppas Sara och Patrik inte bränner ut sig på detta för det måste vara psykiskt påfrestande. Sara drömmer väl snart mardrömmar om snoppbilderna i hennes telefon 😖

 6. Väldans grooming… å återkommer hela tiden med att berätta att han duschat… å sen allt tjat när barnet inte svarar🤮

 7. Det var mycket patetiska meddelanden i chatten. Han skriver till ett barn som han inte känner att han saknar barnet. Pedofiler har en exceptionellt skev självbild. Han skickar stolt bilder på sin kropp som genast för tankarna till stackarna i Auschwitz.

 8. Hej, hej snubbar, fula gubbar, ni borde bjuda upp nån annanstans
  Hej, hej snubbar, gamla gubbar, varför inte pröva mogen dans?
  Bland de andra hanarna, spela bingo, mata svanarna
  En lagom stimulans!

 9. Väldigt bra chattat av fiskaren som hela tiden fintar bort gäddans hintar om sex och därmed fick vi beskåda en tvättäkta grooming från gäddans sida. Avskyvärt!

 10. Gubbjäveln är ju förälskad i henne.
  Vilka långa konversationer, som en hel novell hur orkar fiskaren med detta undrar jag verkligen bra kämpat.

 11. En stor eloge till alla som fiskar, det är ju otroligt långa konversationer och måste ta lång tid! 😱 Dessa äckel verkar vara så vanligt, jag som alltid trott att det är ovanligt att tända på barn, – verkar ju vara tvärtom, väldigt vanligt! Så vidrigt!

 12. Älskar er från dumpen tack för ni tog fast denna man från min plats älskar er massor och ska swisha erat arbete!

 13. ”Jag hör vad ni säger och jag lovar att ta tag i det” och genast försöker han chatta sig till en våldtäkt med ett annat barn.

  Vi behöver en ny lag nu. Det finns 326 anledningar till att ändra lagen. Man har ändrat lagar för betydligt färre anledningar tidigare.

 14. Man: men om du skickar nakenbild på dig så får du en på mig ju 😉😎🍆😜🥰
  Detta tror många på allvar är ett lukrativt och jämbördigt förslag. Ingen, och jag menar ingen, allra minst ett barn, vill se era snoppar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X