Sponsorer

Vi träffades vid en idrottshall I Göteborg. Han trodde att han skulle träffa en fjortonårig flicka och vi visste att vi skulle träffa någon som var där för att träffa ett barn.

Vi pratade en stund men skiljdes åt för att återupta kontakten i telefon. När mannen berättade sin historia kom det fram att han vid två tillfällen tidigare sökt vård för sexchattande med minderåriga. Han har dock inte fått den vård han efterfrågat, då man inte bedömt mannens problematik som tillräckligt allvarlig.

Mannen har nu sökt vård en tredje gång.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA SWISH 123 250 22 84 

16 thoughts on “Göteborgsgädda (Napp #323)

 1. Kan inte hjälpa det, men denna mannen var den mest lugna och kanske den mest sympatiska killen ni konfrontera. Synd bara att han ljög i början. Det sänkte han lite. Hoppas han lägger av med detta beteende direkt för han och unga tjejers skull.

 2. Han är ju helt obrydd! Han säger det han tror folk vill höra men är totalt likgiltig! Folk som honom behöver spärras in för barns skull! Jag är 35 i sommar och har inte läkt än! Då finns det barn som utsätts för hundra gånger värre saker än mig! Jag föraktar dessa personer mer än djävulen själv!

 3. ”Du kan få se min kuk att börja med”.
  ”Så länge jag vet att du är seriös och inte ringer snuten”.
  Det är INTE synd om den här killen. Han gjorde ett aktivt val att grooma och möta upp ett barn i sexuellt syfte och det borde han ha låtit bli.

 4. Så otrolig proffsigt agerat av er Sara och Patrik. Sakligt och lugnt samtal. Får hoppas att han verkligen är ärlig mot vården denna gång. 3:e gången gillt? Tack för att ni finns dumpen.se

 5. Han är ju fullt nedveten om sitt problem och har ju sökt vård 2 gånger tidigare men inte fått den hjälp han behövde. Ganska tragiskt ändå.
  Hoppas verkligen han får rätt vård nu.

  1. Medveten om sitt problem? Han fortsätter att söka efter barn. Bara rena turen att det var Dumpen som mötte honom denna gång

 6. Hemskt ändå att vissa av dessa män ändå försökt söka vård, det känns som just de männen har någon form av ambivalens gentemot att de vill förgripa sig på barn, de både vill och vill inte av olika skäl. Men i detta fallet så tar gäddan det aktiva beslutet att trots allt försöka leta tag i ett barn och försöka förgripa sig på det, tragiskt… Jag har hört nånstans att det finns medicin som dämpar dessa mäns sexlust, varför i helvete tar inte denna killen sån medicin?? Det hade ju varit att ta något jäkla ansvar för sin störda specialitet, så att barn inte far illa.

 7. Han står lugnt o till synes helt obrydd över situationen – verkar inte förstå hur jäkla fel det är??? Hoppas verkligen han söker hjälp- och att den fungerar… Men jag är tveksam..

  1. Jo, jag tror han förstår, han är nog både orolig och inombords rusar nog tankarna och pulsen slår. Precis som det ska.

 8. Det är ju som att prata med en sopkvast!
  Det är helt obebott där hemma och killen behöver låsas in, långt ner i berget..

 9. När ni berättar om konsekvenser för barn så märker man dom flesta inte bryr sig eller så verkar dom inte hålla med även fast dom låstas förstå emellanåt.

  En tanke att hålla är att många av dessa män är manipulativa, kan mycket väl vara så att han vill ändra sig men ibland säger dom också vad man vill höra

 10. Sorry om jag spammar tråden (flera inlägg) men den här gäddan provocerar. Han är verkligen inte nåt offer för omständigheter utom egen kontroll.
  Att man har ”sökt hjälp” hos vården hundrafemtielva gånger är ingen ursäkt och inte heller en förklaring till beteendet. En ånger som uppstår först när man blir påkommen är inte trovärdig alls.
  Att ge sig på barn är ett aktivt val och borde i den bästa av världar ge betydligt tyngre konsekvenser än en publicering på Dumpen.

  PS. När våldtagna barn söker hjälp hos vården är väntetiderna månader och ibland år. DS

  1. Nej . Fattar inte hur man kan se dom som offer och skylla på vården. Blir fel budskap till offer 😡

 11. Man märker att han säger precis vad han tror ni vill höra och även försöker låta lite ”ovetande/okunnig” för att förmildra omständigheterna, vilket bara visar hur manipulativ han är.
  Ser även ut som han ska skita på sig av rädsla…

  Plus till er för att ni kan hålla en god och samsad samtalston under konfronteringen.

 12. Sympatisk ? skenet kan bedra.Eller i dom största haven går dom fulaste fiskarna.
  Sökt vård tidigare, och nu villig att söka igen. Vården är ingen mirakelkur, det handlar om att lära om, och det gäller att jobba ständigt med sig själv och förstå att detta är totalt fel. Problemet är ofta att denna drift är en läggning. Men olika läggningar kan inte utföras , i detta fall våldtäkter på barn. Så länge det finns vuxna människor som vill våldta barn, så måste de jagas och stoppas.
  Så Dumpen behöver alltid finnas , dom räddar barns liv. ⭐️👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻🥰

 13. ”Jag använder inte kondom så du vet”. Vad är det för jäkla konversation man för med ett barn? Nu är denna man en pedofil, och man skriver INTE så till barn. Men även jag som kvinna skulle spy om jag fick den kommentaren. 🤮
  Herregud sök hjälp och ta tag i problemen på riktigt. Bra jobbat dumpen ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *