Sponsorer

Dagens i särklass sämsta beslut var när Christer från Partille bestämde träff med ett barn i sexuellt syfte.

Han hade bytt sitt efternamn så han heter inte rätt sak i chatten.

 

Dagens näst sämsta beslut var när han körde på och körde vidare med Dumpens ansvarige utgivare på huven.

Dagens tredje sämsta beslut var att ljuga i Expressens intervju om att han hade blivit kontaktad av en fjortonåring som fyller 15 i december. Han tänkte kanske inte på att loggen som visar vad som faktiskt skrivits kommer att publiceras

Händelsen är polisanmäld.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA SWISH 123 250 22 84 

 

34 thoughts on “Gädd’N furious (Napp #322) Göteborg

 1. Men fy vilken otäck en. Var rädda om er, kan man ragga på barn kan man nog även köra över en människa.

 2. Inte nog med att mannen är en gädda som ville förgripa sig på en liten flicka, han var uppenbarligen även beredd att skada, eventuellt döda vid konfrontationen. Så upprörande och djupt sorgligt att du behövde uppleva detta Sara, i din dagliga kamp mot våldtäkter på barn och för en bättre lagstiftning. Beklagar även att Patrik behövde bevittna denna hemska påkörning, ni ser säkert tillräckligt många vansinnigheter så det räcker ändå. Mannen måste naturligtvis ställas inför rätta och bevisning finns ju, ett glasklart mål. Tack för allt ni gör!

 3. Vilken jäkla idiot alltså!
  Bästa Sara och Patrik, samt alla fiskare- ni är värda guld!

 4. Vilken dåre!!!!
  Sara, gör skadeanmälan till ditt försäkringsbolag även om du inte har ont nånstans. Konsekvenser av en sån smäll kan komma med fördröjning.
  Och snälla fina ni, var rädda om er. ❤️

 5. Vilken idiot att köra på det viset. Han ska förlora körkortet och även tas inför rätta då syftet med att han var där på platsen var att träffa ett barn och sen när det inte blev så som han hade tänkt sig och märkte att det inte var något barn så körde han på Sara istället. Filmen blev bra att ha som bevis

 6. Men dra åt skogen vilken dåre- kör alltså med dig på motorhuven??? Snacka om panik- trodde han verkligen han skulle komma undan? Glöm inte att göra anmälan till ditt försäkringsbolag,för som jag fattar det så körde han på dig först o sen körde iväg med dig på bilen? Vilken dåre!!🤬🤬🤬Var försiktiga för Guds skull😢🙏

 7. Stackars Sara. Tur att det inte gick ”värre”. Hoppas ”galningen” få ta ansvar för sina handlingar och att polisen ser allvarligt på händelsen!

  Tur som alltid att ”ert” barn är fiktivt.

 8. Barnvåldtäkt i skabbig soffa i ett garage, låter ju väldigt lämpligt och normalt av en vuxen man… 🤮 Hoppas att din sambo kastar ut dig på gatan. Krya på dig Sara 💗

 9. Vilket stolpskott. Kontakt med barn, kör på människor, använder telefonen under körning och på arbetstid med ta bilder etc… många bra anmälningar där. 🤢 så många sjuka människor det finns man blir så illamående

 10. Fy! Det är det jag säger! Dom är farliga för både små och stora!
  För Guds skull var rädda om er! Nästa kan vara ännu värre!
  Tur att det gick bra denna gång ♥️

 11. Fruktansvärt beteende av ”pedofil-Christer”.

  Åter igen bevisas att de som väljer att förgripa sig på barn är farliga människor. Det märks på olika sätt.
  Det obehagliga är att de spelar roller och är duktiga på att dölja sin sanna natur så att de får tillgång till barn.

  Men vid en konfrontation tappar de ibland masken. Ni är grymma Sara och Patrik.

 12. Begriper inte att det finns så många som är beredda att leva ut sin önskan att kn**la småflickor! Mörkertalet är förmodligen enormt!
  Ser fram emot nästa äckel som visar upp sig på skampålen, bra jobbat som vanligt!❤️❤️👍

 13. Där ryker hans yrkesförarbevis, att medvetet köra på en person då är man minte frisk nog i huvudet att framföra tungt fordon. Punkt
  Givetvis en polisanmälan och ett samtal till arbetsgivaren. Arbetsgivaren kommer att kicka ut honom omedelbart, med rätta.
  Du Sara ska läkarundersökas och dokumentera ev skador (även psykisk skada)
  Ni är fantastiska men måste vara rädda om er♥️

  1. Ja visst är det så att han blir av med alla körkort nu??? Fy fasen vilken dåre- köra på Sara först o sen åka iväg med henne på huven? Får han behålla sitt körkort blir jag mycket förvånad!!!

 14. Å Herre! Tveklöst att ni måste vara försiktiga! Tur ni fick reg.nr (+ all annan info) Om han nu inte åker dit för något barnrelaterat så hoppas jag det blir vårdslöshet i trafik eller dylikt. Och att ni har försäkringar som täcker ev. skador på er och er utrustning! Saker går att köpa men det finns bara en ”Sara & Patrik” !

  Ni skulle ha ett stort ”Konfronterad av Dumpen!”-klistermärke redo att klistra antingen diskret på bildörren utan att föraren ser eller mitt på framrutan så gäddan måste gå ut och dra bort den för att kunna köra vidare.

  ”Oj jag snavade mot din bil precis när jag hade klistermärket i handen + gädd-ursäkt i stil med; ”Jag skulle bara visa hur man INTE ska göra”

  TACK Dumpen, tack!

  1. Jag älskar den här idén! Sjukt bra!

   Tyvärr tror jag att dom skulle kunna bli anmälda för skada på egendom om klistermärket sitter kvar och man riskerar att skada lacken när det tas bort, men jag älskar verkligen idén!! 👏👏👏

 15. Vilken obehaglig man! Gå till Expressen och ljuga om det inträffade, då är man beredd att göra mycket för att komma undan…Det kommer nog dyka upp mer som denne man är skyldig till och arbetet som lastbilschaufför är han totalt olämplig till. Var rädda om er Sara och Patrik – våra barn behöver er 🧡

 16. Jävla dåre!! Hoppas du är okej Sara och du med Patrik!
  Ta med ett barn till en äcklig soffa i ett garage🤢.. hoppas att sambon slänger ut honom och att han blir av med körkort + jobb. Hur fan tänker han?!

 17. Hur vore det on ni skulle uppgradera er fotoutrustning. Varför inte ha GoPro med bröstsele. Googla på det. Hyfsat diskret om man har en svart jacka, och tio tusen gånger så bra bild jämfört mot vad ni levererar nu.

 18. Vilken galen pedofilgroomare! Tur det inte gick värre, han tog verkligen tid på sig innan han stannade speciellt om han är yrkeschaufför.

 19. Ni måste vara försiktiga Sara och Patrik.
  Man vet aldrig vad peddoidioterna kan hitta på.

 20. Vänta såg jag precis rätt ähh 😨 han körde precis på en människa och fortsätter köra? Wtf sjuk jävel.. både ur chatt synpunkt och kör synpunkt😡

 21. Man tänker hur fan hade det gått om han gjorde så om mötte upp er i en lastbil.Jävla dåre alltså.Bara ansiktet på han fick man ju seriemördar vibbar av .Spyr långgradiner åt de här jäkla avarterna .Undrar om det hade varit på en avskild plats hur det hadde sett ut.Jag tror inte det hade slutat väl.Hoppas ni verkligen tar detta vidare

 22. Om en polis blir utsatt för något likande brukat man allt som oftast börja med att rubricera gärningen som försökt till mord. Det borde kunna resultera i åtminstone vållande till kroppsskada, vårdslöshet i trafik, indraget körkort, fängelse. Kanske en uppläxning i fängelset gällande hans pedolfiltankar. Alla hoppar inte 242 och kan ta sig över bilen.

 23. hels sjukt på alla sätt o vis . använder man bilen som vapen ska man inte få ha jobb som yrkes chaffis . Inte nog med att han vill våldta barn han är villig att skada andra som konfronterar honom för att kunna fortsätta skada barn ifred . en fegis på fler än ett sätt . men nu ser vi dig fegis och jag hoppas han åker på detta !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *