Med 3142 dagar på KIK har kansli-slaven lång erfarenhet av online-chattande. Han hade även tillgång till en lokal för diskreta träffar. När kansli-slaven träffade på en liten flicka online så var han inte direkt buskablyg. Tvärtom så visade han ogenerat upp sitt paket och körde med det gamla vanliga arbetsnamnet ”g*bbk*ken”

Träff bestämdes och vid och vid närmare efterforskning kom det att visa sig att platsen för diskret träff var den lokala bridgeklubbens förråd.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA SWISH 123 250 22 84 

34 thoughts on “Bridgegäddan (Napp #321) Gävle

 1. Fy fan! Verkade inte nämnvärt ångerfull heller. Jävla.. pack!
  Tänk att det nyss var nr 300.. och nu helt plötsligt nr 321 !!

  Jag fattar inte att fler förstår vilket otroligt jobb ni gör! Och hur viktigt det är! Blir ett bidrag, önskar man kunde skänka mera!

  TACK för lyckad fångst! 💛

  1. Jo, så fort anhöriga nämndes och framförallt när sambon kom på tal, då upplevde han att det gick lite åt helvete.

   1. Tänkte samma sak. Det är ofta de blir ångerfulla först när de inser att familj/anhöriga kommer få veta.

 2. Men varför varför varför hela hela tiden dessa snoppar på bild hit o dit?
  Vem vill se sån skit? Är själv man men skulle aldrig få för mig att fota snoppen, och än mindre skicka den till nån. Var normal nån gång i ditt patetiska liv.

 3. Herregud vad Gävle verkar gäddtätt. Att den riktiga siffran gäddor säkert är 300-500ggr större och dumpen bara har skrapat på ytan gör en mörkrädd.

  1. jag har lärt mig att den man minst anar kan vara en gädda o de ar otroligt bra dumpen finns, kanske skrämmer 2%

 4. Han har alltså hängt på barn-appen Kik i 8,5 år och letat efter barn… Fy va hemskt för sambon att få se hans rätta jag nu, en sida han säkert dolt väl för henne i alla år… Det är inte helt trovärdigt när han säger att han ska sluta leta efter barn i sexuellt syfte… Detta är ju ett sexuellt tändningsmönster man har livet ut, frågan är bara om han kommer att ta ansvar för sin snedvridna sexuella läggning och söka hjälp för det eller om han kommer att förminska det som har uppdagats och försöka sopa det under mattan – med nya övergrepp i det dolda inom snar framtid….

  1. Jag har ”hängt” där i 11 år. Det var en app som alla använde innan whatsapp, facebook instagram osv gick att använda på mobilerna i någon större utsträckning. Facebook på mobilen var lika fungerande som Skatteverket i mobilen och lika kul typ på den tiden. Gå in i de lives som finns på kik så får vi se om du tycker att det är en barn-app. Fråga vilket barn som helst om de använder Kik.

 5. Han kommer inte att söka hjälp om inte sambon tvingar honom. Men vore jag hon skulle jag kasta ut honom. Va trött man blir på alla dessa kukar !!!!! Tror dom verkligen att det är det vi kvinnor ( o barn ) tänder på ?????

 6. dessa gamla äck…. som beställer våldtäkter o övergrepp mot lite cigg som om dom beställde en pizza . usch jag hoppas han söker hjälp men han verkade väldigt van med att göra detta inga tveksamheter alls . verkar mest orolig att ha blivit påkommen

  1. Åhh, dessa bilder på könsorgan. Hur kan en vuxen man tro att NÅGON vill ha dessa bilder??

   1. reagerade på hans förvåning när han får frågan att barn borde få vara barn , han har inte ens funderat på om det är ett barn utan mest sett det som en sexleksak

 7. Är detta ytterligare en ”trygg” morfar eller farfar… Mina tankar är hos sambon, barn, eventuella barnbarn med flera som kan ha utsatts för denne pedofil och gränslösa person.

 8. Alltså vad är det för fel på gamla gubbar!? Och visa upp lilla skinnspiken gör han… Äckligt! Hoppas sambon slängt ut honom IDAG.
  GUBBSLEM.

 9. Självinsikt obefintlig, småbrudar vill inte ha pensionärskukar det kan inte vara så svårt att förstå, herregud gå hem och runka istället nu är ditt liv förstört och många andras oxå, tvifan !

 10. Lagt kort ligger…..Nu har han spelat ut sitt sista kort och det hamnade på Dumpen.
  Att han har varit på kik i 8,5 år är skrämmande med tanke på hur många barn han har haft kontakt med under åren och hur många han har på sitt samvete som han har utnyttjat.
  Ett riktigt kräk i mina ögon!
  Bra jobbat hela Dumpenteamet 💪

 11. Många år på kik. Stolt sambon kommer vara…sen Bridgeklubben..
  Får nog hitta nya hobbys och sällskap.

 12. Sara och Patrik har verkligen blivit ytterst professionella i både metod och bemötande. Vilken utveckling för oss som har sett också de första mötena.

  Man blir så stolt över dem, barnens krigare!

 13. En till med sambo. Han tycker att barn ska få vara barn ? Han är fullt medveten om vilka handlingar han begår, och känslan är att han inte är nybörjare i detta. Bridge lokalen kan vara besökt många gånger tidigare i detta syfte.
  Nu är det nog slut med egen nyckel till Bridgeklubben.

 14. Då tar vi det IGEN! Inga barn, kvinnor eller män vill få snoppbilder skickade till sina sociala medier. Att denna man tycker det är lämpligt att nämna sin gubbkuk är äckligt

 15. Kräktes precis.
  Bland de äckligaste bilder jag sett, och så gråvitt pubeshår och klassiska gubb-bilden tagen underifrån med dubbelhakan på det.. 🤢🤮
  Att på fullaste allvar tro att detta skulle vara attraktivt för en ung flicka, vad är det som saknas däruppe??!

 16. Barn är sexleksaker åt kåta gubbar, tycker uppenbarligen denna kåta morfar/farfar 🤮 När ska det tas ett krafttag mot denna helt galna samhälls- problematik!? Hur många gäddor ska behöva exponeras och barn utnyttjas sexuellt innan riksdag och regering agerar med full kraft!?

 17. Herregud,helt overkligt att dom verkligen tror att bilderna dom skickar är sexiga. Han är ju en tvärgammal gubbe med hänghaka. Tror han att en ung tjej blir attraherad av den bilden? Jag är väl runt 30 år yngre än honom,ser bra ut. Men inte fän tror jag att en 13årig tjej är attraherad av en nästan 40årig gubbe som mig ändå trots att jag fortfarande är i bra form. Självinsikt kallas det. Och ett mycket litet intresse av att ha sex med barn har jag även. Hur kan man vara så äckligt verklighetsfrånvarande?

 18. Ni är fantastiska Sara & Patrik och alla bakom Dumpen! ❤️
  Erat arbete är så otroligt viktigt, tillsammans är vi starka!

 19. Ta dom alla äckliga typerna! Jag blir såå tvärförbannad att de tar sig friheten att förgripa sig på barn. De ska f n inte vara i frihet alls enligt mig. Bra jobbat Dumpen!! Som alltid!

 20. Jag fattar ingenting, varken att de fiskar efter barn, eller att de är så ivriga med att visa upp sina organ, vad är det med män och deras ku-ar???? Jag fattar verkligen inte. Spretig grått könshår o nerdragna kalsonger TILL ETT BARN, nä fy faan vad äcklad jag är. Ändå kan jag inte låta bli att läsa. Usch

 21. Skulle stå ”vad är det med DESSA män och deras ku-ar”, såklart gäller det ju inte alla män.

 22. Varför vill man skada barn och ungdomar, de är vår framtid, de ska kunna lita på oss vuxna, vi ska vara ett föredöme , vi ska guida de unga i livet. Stackars din sambo

 23. Hoppas alla deras vänner och bekanta vänder dom ryggen. Direkt och för alltid.

 24. Fy vilket svin. Är jag förvånad? Nej inte ett dugg. Tyvärr är dom många som utsätter små barn. Dom har ingen empati eller förståelse hur dessa barns framtid blir förstörd.
  Jag är en som själv blivit utsatt som barn och fick mitt liv förstört.
  Fy fan för dessa idioter.

 25. Vad är det med män?? Det är ju mestadels män som håller på såhär. Vad får dom att tro att någon vill se en gammal gubbasnopp på bild? Eller en snopp överhuvudtaget? Sjukt att så många är ute efter barn. Vad gick fel liksom? Och har dom antastat sina egna barn? Barnbarn? Fy faan säger jag bara. Jäkla vider!

 26. Gillar Sara och Patriks samlade och koncisa samtal i det här mötet. De hann få fram viktiga poänger på ett sätt så snubben kanske lyssnade. Professionellt gjort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X