Sponsorer

Det var såhär.
Två digitala dinosaurier gick ut på Tiktok.
Den ena dinosaurien (snäll gräsätande diplodocus) råkade kanske fluppa runt lite på reglagen så bilden vändes upp och ner.
Sedan blev bilden liten som ett frimärke.

Dinosaurierna lyckades iallafall ladda ner videon från Tiktok och ladda upp den på Facebook så nu ligger den här.
Ni får ha överseende med att bilden kryssar runt som en liten fluga över skärmen. Nästa live kommer vi kanske att ha slipat våra TikTok-skills en del så vi får hel bild. Men ljudet funkar iallafall så ni får kanske låtsas att det är en podd.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA SWISH 123 250 22 84

6 thoughts on “Två digitala dinosaurier på Tiktok

  1. Jag tycker ni gjorde det BRA! Och det var en väldigt informativ live sändning. Tack och gärna fler i framtiden! Men det kan vara ide att investera i extern mikrofon. Bra ljud är i regel betydligt viktigare än bra bild.

    Igen, tack! 💚💛🧡

  2. Haha…!! Ja, men man lär sig efter hand! ❤️ Förstår inte heller TikTok.

  3. Ni är ju för roliga 😆 Men det gick ju jättebra! Jag hängde med hela tiden, även om jag fick kisa lite för att se er. 😃👍

  4. Tekniska kunskaper likt en dinosaurie eller inte, det finns gott om charm att gottgöra det med iallafall! Får inte nog av pod avsnitten och detta fungerar verkligen som substitut, åter igen får jag tacka er så mycket dumpen

  5. Det räcker att de 2min. Mer behöver jag inte för att förstå att ni verkligen behövs. Tack för att ni orkar. En egen stjärna på himlen ska ni få.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *