Sponsorer

Han började med att beskriva sig själv som lite kändis för vår trettonåring därmed fick han arbetsnamnet kändisgäddan.

Efter att vi kunde identifiera honom så visade det sig att kändisgäddan arbetar som rektor i grundskolan, alltså bytte vi arbetsnamn på honom till rektorgäddan.

Det visade dessutom sig att han gett sig själv en 18 års åldersrabatt när han angav sin ålder till 42.

Mannen var tydlig med vad han ville göra med vår trettonåring och verkade inte se några problem med att erbjuda barnet femhundra kronor för en oral våldtäkt.

 

Tanken var att de även skulle ses på måndag och då skulle barnet få en tusenlapp och cider.
Nu blev det ingen våldtäkt.
Istället hann rektorgäddan dra igenom precis hela registret av ursäkter.

Först skulle han inte träffa något barn, sedan skulle han ändå göra det, sedan viftade han och skrek för att slutligen hävda att han varit och handlat på Coop.

Mannen började enligt hans egen LinkedIn arbeta som lärare 1994. Åren 2000-2002 satt han som sakkunnig på regeringskansliet – utbildningsdepartementet. 2003-2004 expert på myndigheten för skolutveckling.
2004 tillträdde han som biträdande rektor för att 2013 hoppa på en rektorstjänst. Sedan 2017 och än idag arbetar han som rektor på en grundskola i Sundbyberg.

 

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

 

302 thoughts on “Rektor vill betala 500 kr för oral våldtäkt (Napp #180) Stockholm

 1. Hoppas kommunen har blivit informerad? En pedofil till rektor, vem vill ha sitt barn i den skolan? Har han utnyttjat ngt barn i skolan? Hoppas detta utreds ordentligt och att psykolog och kurator kallas in…

  1. Ja efter att han fått sparken så är det nog inte större risk där än någon annanstans i Sthlm. Fördelen är att man vet att de blivit av med EN peddo i alla fall 🙂

 2. Fy fan.. Ni gör det verkligen bra. Förhoppningsvis kommer han aldrig att få jobba med barn igen. Jag undrar hur många han förgripit sig på genom åren…

   1. Lite väl mycket att dra alla över samma kam/kant… Lite osmakligt tycker jag. Detta innebär att både Martin och jag blir anklagade av dig… tack

    1. Hur är det med läsförförståelsen? Nikke nämnde intenting om att ALLA män är peddos. Och av det hon skrev så finns det ingenting som tyder på att hon menade så heller. Varför tar du åt dig så?

     1. Är du dum eller?
      Jag är man, jag existerar, jag förgriper mig på barn… frågor på det mina vänner ?

    1. Nej verkligen inte. De skulle de ge sig på pojkar, vilket också förekommer. Lär dig.

   2. Såndu vet finns det kvinnliga pedofiler också. Det förekommer även att kvinnor har inywrnetbordeller med pedofilsyfte i många länder, tex i Asien.

    Så ta av dig offerkoftan

   3. Såndu vet finns det kvinnliga pedofiler också. Det förekommer även att kvinnor har inywrnetbordeller med pedofilsyfte i många länder, tex i Asien.

    Nu vet du, gld fortsättning

   4. Vad fan menar du? Om inte män existerar så kommer mänskligheten dö ut? Finner ditt angrepp mot män ganska kränkande. Ska man synda bara för att man råkar va född som man?

   5. Det är bara steget under ”så länge människor existerar”. Dessutom finns det en liten andel kvinnor, så du har ju dessutom fel

 3. Det där gjorde ni så otroligt bra!!
  Tack!
  En ny Kapten Klänning…
  Nästlar sig in i barnfrågor i samhällets toppskikt och samtidigt utnyttjar han barn.

 4. Alltså det jobb ni gör för våra barn…går inte att tacka er nog.
  En riktig ful gädda detta, så härligt att de dras fram i ljuset. Må han få det riktigt jobbigt.

 5. Alltså snälla säg att den där jäveln fick sparken på direkten? Bara tanken på att han jobbar i en skola är vidrigt

   1. Japp, han ska bort…. kanske kännns märkligt men han ska inte vara i närheten av barn…

   2. Så skönt att han fått sparken och hoppas du inte har råkat ut för hans sjuka beteende 🙏

  1. Jag går i skolan som han va rektor i, han har fått sparken! 🙂
   Vilket e skönt så han inte e kvar där efter jullovet. Har gått i dendär skolan i 2 år. Har känt p mig att något va off me honom från dag 1

 6. Gode gud….
  Rektor i en skola – man undrar ju hur många barn han förstört…..
  Äckel !

 7. Han står som ”Headteacher” på LinkedIn – det är kanske därför han försöker förtjäna titeln, men så otroligt korkat av en rektor att försöka få till just det med ett barn… man undrar ju hur fasen det står still…

  1. Det är så korkat att jag undrar om han är psykiskt sjuk. Ja förutom dragningen till barn då. Men antingen har han iq badbolls (no pun intended) eller så inne i nån sorts psykos där han tror att han kommer undan med vad som helst. Han har ordnat så att nyårsfirandet med familjen ? blir så trevligt som möjligt i alla fall.

   1. Så klart är han sjuk. För inte alltför många år sedan klassades pedofili som psykisk sjukdom. En sjukdom som är svårbotad, men möjlig att behandla, då motivation finns. Personligen tror jag att möjligheten för pedofiler att söka hjälp för sin böjelse behöver förbättras. Kanske är en del rädda för att avslöjas och därför inte vågar söka hjälp för sin dragning till barn.

   2. Min spaning är att han faktiskt ville att någon skulle stoppa det. Det verkar ju som om hans tjänst redan var i stöpsleven för omorganisation, och att det blev för mycket. Jag tror inte karln är dum, utan undermedvetet hoppades på en ”hard limit” – och det fick han.

    1. Tror du inte att det finns enklare sätt? Ex. Söka hjälp och inte bli uthängd?
     Att detta skulle ha med hans jobb att göra? Aldrig

 8. Alltså herregud!!!! Inte konstigt att lagarna aldrig ändras och att barnen i vårt samhälle inte skyddas av de som styr landet. Han har suttit i regeringskansliet och är rektor dessutom. BEDRÖVLIGT och fruktansvärt sorgligt. Hur många pedofiler sitter i maktens korridorer och styr lagar om våra barns rättigheter. Man förstår mer o mer varför lagarna är som de är….det här är säkerligen bara toppen på isberget. Sara, Patrik och resten av gänget på Dumpen, ni är helt enastående som orkar allt det här🌟Ena riktiga superhjältar utan dess like. Måtte ni få en rejäl belöning för allt ert slit. ♥️Er

  1. Han var en sväng in på utbildningsdepartementet när skolan reformerades, inte justitiedepartementet. Han har därmed aldrig haft någonting att göra med våra lagar. Han var sakkunnig. En sakkunnig har aldrig något att säga till om, de fattar aldrig några beslut. Hans ställning var inte mer märkvärdig än när jordbruksdepartementet har bönder som sakkunniga. Noll makt. Herregud vad det vad dagisnivå på kommentarerna idag. Riksdagen.se regeringen.se så kan ni lära er något.

   1. Dr Kurt jag trodde inte att han hade makt i att ändra frågor i samhället men jag tänkte om han har arbetat som rektor och i en sån position så vet man ju inte hur många som är liknande som jobbar i positioner där dom faktiskt påverkar, löjligt av dig att bli upprörd när kommentarerna var pga ilska mot pddos det borde du också ha eller hur dr Kurt??

    1. Du har fel och det är väldigt glädjande för det hade varit ett mycket mer fruktansvärt samhälle om dina påståenden hade kunnat ha ett litet mått av sanning. Det är riksdagen som röstar om nya lagar. Det är folkvalda. De är inte som denna tjänsteman som har haft noll makt i sin roll på departementet. Det röstas inte på ett departement, det sker på motsvarande utskott inför röstning i riksdagen, men mandatfördelningen där är densamma som i riksdagen. Alla resultat i riksdagen finns i allmän handling och allmänheten har rätt att närvara. Allas röster i riksdagen är offentliga, så ingen vill riskera sin karriär på att rösta på något som är i en pedofils intresse. Än så länge har inte ens ett sådant förhållande kunnat råda i riksdagen, dvs att lagar som avser ett ökat skydd mot barn inte har bifallits vid röstande. Sverige är en demokrati. Din beskrivning är inte i enlighet med en demokrati. Nu blir det nyårsmiddag. Gott nytt år! ❤️

  2. Berätta gärna vad det är för lag som du tycker ska ändras????? Lagarna i detta landet är solklara!

   1. Jag är inte personen ifråga men ja till exempel att våldtäcktsmän oftast får bara 2-4 år fängelse straff är ju helt sjukt! Dem är ju ute på 1,5 år! Inte ens pedofiler får långt straff! Medan vissa andrs länder har straff på 20 år för våldtäckt! Sverige borde skämmas som fan

   2. Om ditt svar avsåg att besvara min kommentar så kan jag meddela dig om att inget av det som jag skrev avsåg regeländringar. Jag förklarade för ”hej” att en tjänsteman på ett departement inte har någon makt. Men kan ändå besvara din fråga. Jag tycker att påföljderna ska bli strängare. Har man skrivit om sex med ett barn, utan att det har funnits en avsikt att träffas så bör man få stränga straff även för det. 2020 var det en man som i USA fick 12 års fängelse för att enbart ha skickat meddelanden av sexuell karaktär till 41 barn. I Sverige kan man inte få det straffet ens om någon våldtar ett barn. Domaren i USA tyckte att det var obeskrivbart hur förfärliga handlingarna var trots att handlingarna var att skriva texter. En domare i Sverige skulle rycka på axlarna. Många stater i USA tillämpar livstidsstraff även om ett barn under 18 år har våldtagit ett barn under 12 år. Sveriges påföljder är veka. De är inte tillräckligt stränga för att ge upphov till avskräckelse. Många kommer ut ur fängelse och tycker att det var värt det. Deras njutning av att förstöra ett barns liv var värt några år på våra, ur ett internationellt perspektiv, lyxfängelser. Pedofilerna får sitta på egna avdelningar så att de ska slippa andra interners hat. Ingen pedofil skulle fortsätta med att försöka våldta barn om påföljden hade varit stränga och om de fick sitta bland övriga interner. I övrigt så håller jag med om de lagar som dumpen vill addera avseende ytterligare brottsrubriceringar.

  3. Eliten är de största pedofilerna. Se bara katolska kyrkan, som skyddas. Alla inflytelserika män som våldtagit flickor på Epstein’s ö, som skyddas.

   Om vi inte håller de allra mäktigaste ansvarig så kommer det bara fortsätta. Finns säkert många sjuka pedofiler i polisen och partierna i Sverige.

   1. Word! Så länge det finns pedofiler i maktpositioner så kommer många barn att fortsätta utsättas.

    Se bara vad som händer i domstolarna idag där utsatta barn ofta hamnat hos sina förövare.

    Men detta talas det inte mycket om!

   2. Katolska kyrkan tillhör inte eliten i de flesta katolska länder. Staten är helt frikopplad kyrkan. En kyrka är en bra miljö att arbeta i för en pedofil av samma anledning som i en skola. De kommer i kontakt med många barn. En präst får även komma i kontakt med barn när de är i svåra kriser i livet som kan utnyttjas för att vinna tillit, exempelvis när en förälder har dött. Pedofiler finns där som barn finns oavsett om det även finns elit där eller inte. Att kyrkan en gång i tiden har besuttit en del makt utgör bara en tillfällighet. Man behöver inte ha makt i ett samhälle för att kunna våldta barn. Man behöver enbart barns tillit och ett barn som inte berättar.

 9. Fy fan vilken vidrig människa. Sorgligt att han inbillar sig att någon öht tror på hans patetiska bortförklaringar. Tycker väldigt synd om hustrun men tur att hon får reda på vilket svin hon är gift med. Tack för ert arbete.

   1. ”Vi kommer kontakta din fru”. Fru = juridiskt likvärdig synonym med Hustru. Fru/hustru är inte juridiskt jämförbart med sambo. Dr Kurt behöver uppsöka en audionom eller fortsätta kämpa med sin allmänbildning.

    1. Ja jag vet. Jag blandade ihop denna gädda med han som satt och väntade på stationen med svart jacka och grön mössa. Förlåt, jag skäms. Jag upptäckte misstaget men det gick inte att radera kommentaren.

  1. (Borttaget av Admin)

   Jag känner INTE synd om honom. Han tänkte ta oskulden av ett 13 årigt barn.

 10. Jäääävlar vad ägd han blev, jävla äckel!
  Sluta aldrig med det ni gör,Vi och Världen behöver Dumpen!

 11. Sånt här får en att tvivla på alla som jobbar för barn, och ”för barns bästa”.

 12. Bor själv i kommunen och blir så förskräckt och äcklad av att veta att vi har en rektor som dras till 13 åringar. Hoppas verkligen han blir avstängd. Fy fan.

 13. Tack Patrik och Sara ❤️ jag njuter när han får strålkastarljuset i ansiktet (när ni filmar med blixt i hans ansikte ) jag tycker inte alls detta är häxjakt som vissa kritiker säger. Om en 13 åring satt sig i hans bil hade han inte lyssnat på henne, hon hade blivit offer i hans värld. Dessa människor som fungerar som han gör kan inte acceptera att någon gör något emot dom som dom inte vill, är bara kul att leka leken när man själv får vara den som jagar? Inte lika kul att bli jagad ??

  Ännu värre är alla barn som blir filmade i sina värsta situationer där deras nej blir tystat, men denna gubben får också acceptera kaneran i ansiktet.

  Usch att såna här finns där barnen finns, man hade ju önskat det inte var sant. Han har nog fått sparken?

  Skulle inte förvåna mig om han har fru och barn. Ändå otroligt att han tror någon skulle vara intresserad av någon sån gubbe är själv ordentligt vuxen och han är för gubbe för mig 🫣

 14. Haha ”har varit med på tv”.. Grattis, gubbe lilla nu är du med på dumpen och får visa upp din pedofilnuna för hela Sverige.

 15. Jag hoppas att både chef,kollegor och elever/föräldrar får reda på detta. Undrar hur många han redan har utsatt

 16. Om inget annat så är du jävligt KÄND nu för de äckliga peddo svinet du är.
  GRATTIS DITT JÄVLA ÄCKEL.
  Stackars våra barn som har dessa monstrar runt sig i en skola som ska var trygg. Dessa äckel finns fan överallt utan att bli upptäckta, förutom av dumpen.
  Har mycket svårt att förstå att inte EN enda människa runt dessa äcklen kan upptäcka vad dessa svin går för.

 17. Om inte han får sparken asså då har samhället fallit totalt!! Så bra jobbat av er att ni tog denna gris!

  1. Grisar är vackra och intelligenta djur, snälla ge inte pedofilfan en komplimang!

  2. Han är borta från sin rektorstjänst. Kollade just och hans namn är borta och ”biträdande rektor” är ändrad till ”tillförordnad” på kommunens hemsida.

 18. man får vara försiktig när man gör såna här konfrontationer där man stänger in gäddorna och hindrar dom från o lämna.

  1. Försiktig med vad? Det är som Patrik säger, det är det minsta bekymret han har just då.

 19. Kanske förklarar varför vissa lagar är så skyddande mot pddos när vissa såna här typer sitter i regeringen

 20. Rektor…blir jag förvånad? Nej egentligen inte. Där det finns barn, där finns dom. Jag blir mera skogstokig, då jag förstår vilken makt han har haft på en skola. Bara tanken på att han suttit och pratat med barns föräldrar i olika sammanhang, är ju vidrigt. Svårt att tro att detta var första gången han har varit i farten.
  Ja det var den karriären det.
  Bra jobbat dumpen 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻❤️

  1. Bra skrivet .visst är det fruktansvärt..han är gravt sjuk …en iskall pedofil en psykopat.
   Hur många fler finns bland våra barn …vågar inte ens tänka tanken.

 21. Ja blir otroligt förskräckt att det är så utbrett …. Ingen pratar om detta problem, varför ?…. Detta är inte något snatteri eller andra typer av brott som rån eller misshandel m.m … För detta är ju djupare problem i personerna i fråga …. Ojoj fy f.n

 22. Bra jävla stor gäddda det där🙏🏻
  en sån fångst kommer eka ända upp till adeln ”dom folk valda” bra jobbat lagom till nyår. Tack för allt ni gör belöningen har ni i erat hjärta. Gott nytt år på er och fortsätt hänga ut assen.

  1. En tjänsteman på ett departement är aldrig folkvald, därför som de heller aldrig får bestämma något.

 23. Jag har kontaktat Biträdande rektor , Skoladministratör , Studie och yrkesvägledare på skolan . För att dom , elever och föräldrar har RÄTT att få veta.
  Sen har jag även tipsat Mitti tidningen om händelsen så hoppas på att dom vågar göra en artikel om händelsen så det uppmärksammas.

  1. Jag har kontaktat kommunen for i slutandan ar det kommunen som har ansvar for skolan (tyvarr, hade hellre sett en statlig garant som i landet jag vistas i)..

   1. Inte samma tjänst, du måste förstå när du läser så slipper du sprida falsk information

 24. Jag blir så ledsen! Att en rektor, lärare som SKA vara barnens trygg punkt i skolan är kapabel till något sånt. Det brister i mitt hjärta, våra barn är inte trygga någonstans😭

 25. Verkar inte som det finns någon hejd på hur många som går lösa i samhället.. Kan inte låta bli att skämmas över att vara man..fy f*n!

  1. Skärp dig!

   Bara för att du är man har du väl ingen skuld i dette svins handlingar. Lite som att skämmas för att vara människa. Jag är ansvarig för mina handlingar och andra är ansvariga för sina.

   1. Bra inspel! Att män kollektivt ska skämmas för sitt kön pga andras beteende är bara knäppt.
    Ska en vit man skämmas för att svarta blivit förtryckta?
    Hur som helst, fy satan vilka äckel det finns där ute, den saken är säker!

 26. En tf rektor är tillsatt.

  Hans namn är delvis borttaget från skolan. De missade nog i all hast.

  En annons på platsbanken ligger ute sedan 27 december. Visste de innan detta lades ut på Dumpen, eller tillfällighet att de redan söker ny rektor?

 27. Alltså, blir inte förvånad alls längre för hur vidriga män är, mest män i alla fall. Så sjuuuuuukt är detta. Det är inte på riktigt säger denna rektorn men beter sig så här, ok. Han har stora problem! Stackars fru och ev. barn om han har några. Hur kan människor bli så här att de måste gå på barn? Bra fångat dumpen, ni är bäst!!!

  1. Du! Om du använt ett nedsättande ord för en typ av människor med annan hudfärg i stället för ”män” hade det varit hatbrott. Tänk dig för, tack! Inte ok! Någonsin!

   1. Du beskriver att om hon begår en annan gärning så skulle den gärningen utgöra ett hatbrott, men att hennes nuvarande gärning inte utgör något brott. Lika meningslöst påstående som att berätta får en random att om denne slår någon så är det ett brott men att eftersom att denne inte har slagit någon så är det inte ett brott.

    För att uttalanden om andra personer med en viss hudfärg ska utgöra ett brott så måste uttalandet leda till en kränkning och det måste även finnas en avsikt att kränka.

    Man kan med enkelhet dra slutsatsen att hennes uppsåt inte var att kränka män.

    Hon får tala om kön på vilket sätt hon önskar även på sätt som du upplever som kränkande, så länge det inte är riktat mot könsöverskridande identitet eller utryck.

    Det klär inte en man att vara lättkränkt.

    1. Det är än så länge fritt för alla att ha uppfattningar även om de är fel. Tack för ditt oerhört värdefulla inspel, jag gömmer det i mitt hjärta.

 28. Fy fan vilket vider. Denna individ ska hållas på långt avstånd från våra barn.

 29. Inte läst sinnessjuka gubbens loggar än, men denna dump är värd en Oscar.
  Ni är helt makalöst fantastiska underbara, S & P.

 30. Blir så fruktansvärd beklämd när jag tänker på mitt lilla barnbarn och alla risker hon kommer utsättas för i sitt liv.
  På förskolan, hemma hos lekkamrater och på skolor och kommande sommarjobb.
  I och med allt som har framkommit genom Dumpens arbete så måste det bli ett fokus på att ”utbilda” allt från små förskolebarn till äldre skolbarn i hur de ska agera när de utsätts.
  När mina barn var små på 80-och 90-talet så sas det att det var ett barn per klass som statistiskt sett utsattes för pedofiler och nu?
  Var tredje, fjärde barn?
  Detta måste få ett stopp!
  Tack alla på Dumpen för ert arbete!

  1. När jag var ung fick vi lära oss i första klass på lågstadiet att ta fram armen och med handen ge ett ”stop”-tecken och säga ”Stop min kropp!” om någon gjorde något som man inte ville. Det behövs utbildning igen, som får barn att inse att de bestämmer över sin kropp, så att man inte uppvisar tendenser om att man är ett barn som inte kommer att säga till en förälder eller annan vuxen om man våldtas.

   1. Jag är lärare i grundskolans lägre åldrar och jag kan garantera dig att vi alla utbildade pedagoger arbetar med bl.a. stopp min kropp!

   2. Då är du inte gammal Dr Kurt, tecknet stopp min kropp kom ju inte för så länge sedan, 2013 om jag minns rätt 😊.
    Du verkar många gånger klok som en bok 🙃.

  2. Det var ett stort mörkertal på den tiden. Och allmänhetens okunnighet om grooming och allt sånt där var gigantisk. Dessutom så trodde barnens familjer att det var bäst att sopa allt under mattan. Om de fick reda på att något hade hänt barnet eller tonåringen.

 31. Klart svinet kommer få sparken, och får han det inte kommer han bli jagad tills han själv slutar.

  På en sekund insåg han att nu är det kört, hela reaktionen och paniken i bilen sen tyder på att han bara ville spola tillbaka bandet fort som fan, men tack vare denna sidan kommer han åtminstone inte få fler chanser som rektor att våldta, tyvärr sätter han väl sig på nästa båt och provar lyckan där istället.

  Tänk alla som har publicerats här, hur många barn var och en både försökt med och lyckats med……… fy fan.

  Jag har alltid sagt att jag kommer va en dryg pappa till mina barn som överbeskyddande jävel. Efter man började följa dumpen så vet i fan om man inte kommer bli sedd som mentalt störd förälder i sin roll framöver. En enda man i framtiden på mina barns skolor kommer jag misstänka, inte anklaga men fan misstänka.

  Tragiskt men sant….

  1. Jag tänker exakt som du …jag tänker bli en mycket vakande farmor, mormor
   när den tiden kommer …dessa pedofiler och psykopater finns tydligen väldigt nära barnen.

 32. Men jisses vilken äcklig avart! Och så manipulativ också. Jag förundras något så kollosalt av dessa gäddors mindeset. Vad får dem att tro att en ung och söt flicka skulle vara intresserad av en vidrig gammal gubbe som luktar dinosaur? Riktigt äckligt fanskap som förtjänar att förlora jobb

  1. Det finns tyvärr flera trasiga barn som börjar sälja sig själv etc efter att ha blivit utsatta hemma. Finns flera intervjuer med unga kvinnor som berättar hur dem började som 12-13 åringar. Så dessa pedofiler antingen groomar helt ovetande barn eller utnyttjar barn som redan blivit utsatta..

 33. Aldrig kommenterat här men nu är man duktigt less på dessa lurvar! Vad är grejen med att alla ska lära och instruera barnet?!!? Dom verkar tro att som är nån slags sex guru. Det är så bisarrt…Man blir helt matt. Tur ni tar fram dom i ljuset så dom får känna skammen!! För tror man att en 13 åring frivilligt skulle vilja ”ha sex” med en 60 taggare då behöver man en rejäl käftsmäll så man vaknar upp. Gubbe… Du är inte 15 längre väx upp och sluta ragga småglin!Pinsamt Opassande idiotiskt vidrigt!

 34. Inte första gången han groomar någon. Så slipad och manipulativ.

 35. Fy fan vilken vidrig människa, ondskan personifierad. Hur fan kan någon enda vuxen ha såna tankar om ett barn? Obegripligt.
  Tack dumpen för det jobb ni gör, ovärderligt, allt gott till er.

 36. Äldre ”känd man” är förmodligen i sitt egna ”esse” just nu, -kändare än någonsin. Fy fasn.. 😨

  Löst konversationen ovan nu och är på riktigt ÄCKLAD

 37. Följ gärna upp vad som hände med hans anställning. Kan lärare få sparken för att de är nazister kan väl rektor få sparken för att de är pedofiler.

   1. Bara erkänn hur fel du haft och hur rätt Sara har. Svälj din stolthet . Du gjorde bort dig så är det bara…

 38. 60 år gammal o jobbat som lärare o rektor i många år, omgiven av barn… Klart han inte blev pedofil nu! Han har med 100% säkerhet ställt till med smärta o livslång förödelse för x antal barn alla dessa år😭 Ren ondska och helt överjävligt😭😡

 39. Den andra pedofilrektorn i år…
  Han kan dra sig tillbaka till sitt fina Östermalm och låsa in sig för han är slut nu.
  Tack Dumpen!

 40. Så vidrigt. Har själv gått I den skolan för flera år sedan iofs men kan bara föreställa mig vad han tänkt under skoltid……äckligt! …hemskt men läste någonstans att skolan nu söker en ny rektor

 41. Ytterligare en kapten klänning. En varg i fårakläder som fått företräda våra barn på regeringsnivå som sakkunnig i barn- och utbildningsfrågor.

  Inte konstigt att våra barn har så dåligt skydd juridiskt då dessa förövare främst säkrar sina egna behov av att få fortsätta ha tillgång till barnkroppar att förgripa sig på.

  Hur säkra är våra barn i de grundskolor de enligt lag är tvugna att vistas i?

  Varför uppmärksammar inte media detta? Det är ju en stor rättskandal.

  Tack alla på Dumpen för ert tuffa jobb att avslöja ytterligare en jävul som förstör våra barn. Ert arbete är mycket betydelsefullt.
  Stort tack och ett Gott Nytt År 🥳 önskar jag er alla ❤️

  1. Rättsskandal är när någon inte döms för något som utgör ett brott trots att det är bestämt i lag att det utgör ett brott, eller för att det systematiskt förekommer jäv bland nämndemän osv.

   En sakkunnig avseende utbildning lämnar enbart underlag i enlighet med det uppdrag om utredning som politiker har gett denne. Detta är alltid uppgifter som löses i grupp och inte av en enskild utredare. Det är politiker som beslutar inte sakkunniga tjänstemän. Utbildning och juridik avser två helt skilda departement.

   Det juridiska skyddet för barn är samma som för vuxna. Varken barn eller vuxna får våldtas, misshandlas, mördas, utsättas för dråp, ofredas, kidnappas osv.

   Dumpens arbete avser att öka det indirekta skyddet genom att öka antalet brottsrubriceringar, så att det även utgör ett brott om man skriver med en vuxen som man tror är ett barn, om detta är i en sexuell kontext.

   Så syftet är att öka möjligheterna för att pedofiler ska få fängelse även om de inte har haft kontakt med ett barn men försöker få kontakt med barn. I dagsläget är det inte ett brott, trots att den allmänna åsikten är att det bör utgöra ett brott. Många tror till och med att det redan är ett brott vilket representeras av att vissa frågar om personen blev polisanmäld, vilket dumpen verkar ha tröttnat på att förklara om och om igen.

   1. Kurtan.. Du paminner mig om min kusin som har aspberger. Diggar henne och dina kommentarer, uppfriskande med lite saklig, torr info (ej ironisk). Tack!

   2. Dr Kurt har någon anställt dig för att rätta folk i kommentarsfältet eller vad? Låter så skumt att du måste rätta alla här och inte på ett så trevligt sätt heller utan du låter som du bara vill argumentera

    1. Nej, inte anställd. Men skulle dock gärna jaga ikapp gäddor med Patriks kamera om han inte orkar springa.

  2. Det finns faktiskt fler gärningar mot barn som utgör ett brott än mot vuxna, exempelvis att man kan dömas för våldtäkt om man förmår ett barn att penetrera sig själv över en webbkamera osv.

   Det är inget fel på den juridik som finns på plats, enbart för att man vill ha ytterligare lagstiftning. Jag blir lite trött av att höra påståenden om att barn saknar juridiskt skydd bara för att vuxna struntar i den lagstiftning som skyddar barn, exempelvis att det är olagligt att våldta.

   Faktum är att när dumpen har lyckats med det som de vill, så kommer vuxna att strunta i även den lagstiftningen. De kommer att fortsätta med att våldta och försöka våldta barn, med den enda skillnaden att dessa personer kommer att kunna dömas även när de inte försökte mot ett riktigt barn utan med en vuxen som påstod sig vara ett barn.

   Jag måste sluta upp med julledigheten. Blir för mycket text från mig. ❤️

  1. Varför vill du se snoppbilder? Trodde det endast själva ägaren av den som var intresserad av bilder på den…..

   1. Vi vill se snoppbilderna. Framförallt för att det är extra besvärligt för gäddorna när den syns till allmän beskådan. Börjar undra om vissa söker sig till barn för att den är så liten så att ingen annan än ett litet barn kan resultera i någon som helst friktion.

    1. Med tanke på att det inte bara är vuxna som läser här i dumpen, för att lära sig hur pedofiler groomar i text etc, är det ju otroligt dumt att posta snoppbilderna för allmänheten. Då har dumpen utsatt yngre personer för bilder av känsorgan. Samt igen, vrf ska vi andra utsättas för deras äckelbilder av könsorgan, det är ju att straffa oss, men aja..

  2. Ville du se snopparna?! Jag slutade läsa text dumparna pga alla snoppar. Vrf fan ska jag låts våldta min syn och hjärna med dessa snoppbilder?! Så tack Dumpen om ni har sensor nu så man kan läsa utan snopps!

 42. Bra Dumpen.

  Hoppas att Jan Josefsson ställer upp i en ny debatt om alla dessa svin som jagar barn i sexuellt syfte. Utan Dumpen hade den här rektorn kunnat ställa till stor skada för barn.

  Sara och Patrik är hjältar SOM SKYDDAR BARN på riktigt.

  Det behövs en lagändring för att komma åt och få stopp på dessa individer.

  Bra att gäddorna hängs ut. Då finns möjligheten att barn och föräldrar blir varnade och kan skyddas.

  Det är inte slumpen att man hamnar på Dumpen.

 43. Vad är det med alla dessa gäddor?!?
  Fy faaan! Äckliga j****vla vider!
  Är det någon mer som reagerat på att vid Juletider verkar dom ju helt jävla desperata, det är ju minst en varje dag?!?
  Fy faan för er, hoppas verkligen ni får va ni förtjänar.

  Bra jobbat Patrik och Sara!🙏🏻

   1. Vilken äcklig kommentar dr Kurt vad menar du? Det finns såklart barn äckliga störda pddos kan tvinga sig på men dem flesta är skyddade av ett starkt nätverk o kommer råka illa ut om dem försöker något

    1. Faktum råder. Verkligheten är äcklig och tanken med det är forumet år att det inte ska finnas någon munkavle. Jag menar det som beskrivs i den kommentar som jag kommenterade. Kika på den kommentaren så är det mindre äckligt än om man läser min kommentar utan kontext.

 44. Så himla äckligt. Hoppas att ingen barn i skolan har blivit förgripet.
  Så vidrigt att vi har varit på föräldramöte med en pedofil.
  Super bra jobbat Dumpen ♥️🙏

 45. Men oj, vad är oddsen för att han helt slumpmässigt skulle jobba i skolan OCH vara en som söker sig till barn? Om jag ej visste bättre så skulle jag säga att han medvetet sökte sig till dit barn är.

  1. Jag håller med dig. Han sökte dit framförallt för att de finns barn där. De som gör mig mer äcklad är att de finns kameror på skolan och att han kan närsomhelst gå in och kolla på de. Jag går i skolan och har haft möte med han, han sa till mig ” fortsätter du som du gör nu kommer du bli kriminell och förstöra ditt liv”. Men kolla på han nu, han har både förstört sitt egna liv dessutom kan han inte få jobb lika enkelt nu.

 46. Just den skola det rör sig om verkar redan ha planer på att slås ihop med grannskolan, så de söker en rektor just nu. Antar att denna gädda inte ses som en kandidat längre, vilket är bra.
  Som sagt: sådana ska inte jobba i närheten av barn.

  1. Det är en skola med två rektorer. En för F-6 och där söker dom en ny rektor och gädda nr 180 är rektor för 7-9

 47. Tjänsten finns nu upplagt på blocket^^

  Snubben har precis sumpat hela sin utbildning.

 48. Fy faaan!
  Sara och Patrik, tackar och bugar för att vi får ta del av ännu en fantastisk fångst 👏👏👏
  Helt jäkla galet att alla dessa personer vågar ta detta stora steget att mötas.
  Otroliga Dumpen, (nästan) hela Sverige hejar på er! Ni rör om i grytan och kommer med säkerhet att skapa stora förändringar inom den svenska lagstiftningen. Allt tar tid. Ni gör ert bästa. Bara fortsätt!!
  Heja Dumpen friskt humör, det är ni som susen gör!! HEJA, HEJA, HEJA 😀

 49. Fd Rektor kanske. Hör snackar vi fallhöjd, det blir brutalt. Värre än för Östersund-gubben som fick lämna sin VD-post ganska omgående efter han trillade dit. Blir som skattemasen ”Mackan”. Samtidigt som cidern inhandlades så slank det ner ett par Pol Roger tilltänkta för nyårsafton. Blur nog inte mycket till firande nu.

 50. Sorry om jag sårar känslor men… Jag våldtogs, manipulerades och hotades av en svensk läkare i 3 år. Svenskar pratar om ärlighet och Sverigebilden men det är fullt av slödder här. Det är Sverigebilden de gömmer sig bakom och lurar världen att detta folk skulle vara så speciell. Jag flyttade ut på landet och är häpnar över hur obegåvade, mumlande och primitiva människor det finns här. Jag är ensam på orten med master degree och internationella awardvinster. Än idag går jag i terapi årtionden efteråt. Resultatet av vad jag upplevde är att jag släpper inte en enda svensk man i min närhet. Hela min kropp reagerar när de försöker. Som begåvad människa har jag kämpat för min nivå i helvetet. Jag märker direkt att folk blir avundsjuka för att jag är utlänning, männens mindervärdighetskomplex lyser om de. Hur vet jag att det inte är en pedofil jag pratar med? Jag klarar mig utmärkt utan att behöva ha svenska män omkring mig särskilt primitiva manipulerande stackare som tog livet för givet. Dock måste jag berömma er för ert arbete. Det är chockerande att ett folk som höjer sig ovan alla andra är full av smuts.

  1. Master degree och internationella awardvinster har du , grattis bra jobbat ! Men vad har det med saken att göra?
   Min tolkning om dig är att om du nu är så högutbildad så borde du nog klura ut att inte dra alla svenska män över en kam ?
   Jag har personligen varit med om hemska saker som kvinnor gjort mot mig när jag varit barn/vuxen men går inte runt bitter i tron att alla kvinnor är onda och det kunde jag räkna ut som lågutbildad..
   Sen så behöver man inte vara utbildad för vara intelligent

   Gott nytt år på dig & Hälsningar från den lågutbildade invandraren

    1. Ran du snackar ju massa goja finns inte alls fler svenska peddos än annan etnicitet

  2. Flytta till stan så slipper du de primitiva. Det finns inte färre pedofiler här än på landet, men du slipper primitivt inavel och folk som lever med skygglapparna på i alla vinklar. Det finns varken fler eller färre pedofiler här, än i andra länder. Vi har inget system för att helt motverka det, men vi har åtminstone inget system som uppmuntrar det. Det finns muslimska länder som tillämpar äktenskap på timbasis ifall att man funnit ett barn som låter sig våldtas för att få mat för dagen. Det finns länder i Sydamerika, där det hör till vardagen att 12-åringar är gravida och där majoriteten har blivit våldtagna långt innan graviditet. Det finns afrikanska länder där det uppmuntras av föräldrarna att barnen säljer sex till europeiska turister och där den allmänna synen är att det inte är oacceptabelt. Det är olagligt, men polisen gör inget åt det, eftersom att föräldrarna enbart anmäler när pengarna slutat att sina och europén var lämnat landet för längesen. Det är allt från 8-årsåldern och uppåt. Polisen kontaktar heller aldrig svenska myndigheter för att se till att personen åtalas här. Det finns byar i Filippinerna där barnen går med på att bli våldtagna för att få skjuts till stan alternativt 10 kr till ris. Det ploppar upp barnhem som ogräs i Asien för att européer ska kunna våldta till låg risk. Ett av dessa barnhem gav upphov till Daisys destruction. Du blev våldtagen av en lärare för att det är där som barn finns som även pedofilerna finns. Det finns helt klart en högre andel pedofiler bland lärare i skolan, för ett arbete på en restaurang exempelvis, ger inte lika många möjligheter till att våldta under arbetstid. Det tar tid att finna ett barn som ger tydliga indikationer om att det inte kommer berätta för en vuxen om barnet blir våldtaget.

   1. Ja, flytta till stan så slipper du de primitiva. Flytta exempelvis till Akalla eller Hjulsta. Där finns det gott om raketforskare.

  3. Anonym som blivit utsatt, om du är så utbildad så borde du väl veta att det inte hade något att göra med att personen är svensk att du blev utsatt för övergrepp?? Hade lika gärna kunnat vara någon av vilken etnicitet eller yrke som helst. Pedofili är en äcklig sjukdom /störning som vem som helst kan lida av, är inte knutet till att vara svensk specifikt..

   Det är som att jag skulle säga som en svensk till dig att jag blivit utsatt av en mixad man och sen döma alla män som är mixade för det, men det gör jag inte

   Tänk dig före du skriver inte efter ? 🙂

  4. ”Jag märker direkt att folk blir avundsjuka för att jag är utlänning, ”

   Allvarligt? Du befinner dig pa landsbygden och folk ar avundsjuka for att du ar utlanning? OK, sahar ar det. Pa landsbygden finns en musstanksamhet mot alla som inte vuxit upp och har mormors mormor som bott dar. Och detta sager jag som blond, blaogd helsvensk 08 som kannt pa detta avstandstagande nar jag i olika perioder bott pa ”landet” . Det handlar inte om avundsjuka eller ogillande, bara om misstanksamhet mot det som avviker.

   I all valmening: Jag tror att du kan uppfattas som pretentios. Har sjalv liknande bagage men det ar inget jag kanner att jag behover skylta med. Vi ar alla manniskor med olika bakgrund och en av de intressantaste manniskor jag kanner ar en filosoferande rormokare som inte har nagon hogre utbildning. Sa stig av dina hoga hastar och se pa manniskor omkring dig. Alla (OK manga) har kvaliteer som ingen ph.d. kan matas med. Och vill du verkligen endast umgas med ”likasinnade” sa flytta till en universitetsstad som Lund eller Uppsala. Och jag hoppas att du soker hjalp *terapi for din fobi mot svenska man. De ar definitivt inte varre an andra och jag vill tom pasta att de ar battre overlag (forutom storda peddon) an andra; battre kvinnosyn etc.

  5. Blir hyfsat triggad av retoriken. Du generaliserar en hel del. Rötägg finns i alla läger och ja, de finns även här. Hade jag skrivit ditt inlägg fast bytt ”svenska män” till ”invandare” hade det klassats som hate speach och admin hade gissningsvis inte godkänt mitt inlägg för publicering. Tråkigt att du råkat ut för allt det du råkat ut för men ta det hos din terapeut istället för att skriva hatiska inlägg om en viss nationalitet.

  6. Om du har all den intelligensen så borde du väl förstå att inte dra alla över samma kam? Prddofiler finns inom alla hudfärger inte bara vita.

 51. VARFÖR HAR INGEN NYHETSSIDA UPPMÄRKSAMMAT DETTA? Gängkrig kan man skriva om i all oändlighet men när en vit svensk pedofil är i farten då är det knäpptyst!

  1. Denna nyhetsmedia tar upp det. Dumpens utgivningsbevis väger lika tungt som, SVT, SvD, Expressen, Aftonbladet osv.

  2. Expressen har skrivit en artikel om det nu. Där kan man läsa att i ett mejl till skolans föräldrar, skriver skolan att ”Rektorn är tagen ur tjänst och staden har påbörjat en intern utredning. Utredningen görs för att klarlägga fakta och identifiera om, och i så fall vilka ytterligare åtgärder som behöver vidtas, till exempel disciplinära eller arbetsrättsliga åtgärder eller en eventuell polisanmälan från stadens sida.”

 52. När jag först hörde talas om Dumpen var jag lite skeptisk, eftersom det blir en slags folkdomstol. Men ju mer jag läser om era napp, desto mer övertygad blir jag om att ni verkligen behövs!!!

  1. Håller med. Jag var också det. Alla är skeptiska i början. Uppdrag gransknings-snubben kommer inom snar närtid att sluta upp med att krama pedofiler förmodligen.

  2. Är jättebra dessa människor har fångats och dom hade lätt kunnat fly undan utan åtgärder som dumpen gör. Exempelvis pappan till ett litet barn som spenderar tid i fängelse nu

  3. Tycker att ni är grymt bra som har tålamod att hitta dessa äckliga typer och att ni sen publicerar de. De är verkligen avskum som förtjänar att hängas ut offentligt.
   Bra jobbat av er.

 53. !! VIKTIGT MEDDELANDE !!

  ETT – Patrik & Sara m.fl. tack för ett gedigna arbete! Ska hålla mitt meddelande kort (svårt när känslorna svämmar över av ilska).

  ALLA ANDRA – Patrik & Sara med team har gjort ett super-arbete i att få fast denna farliga individ. Det är nu vi andra måste ta över stafettpinnen, det slutar inte här!
  Personen är anställd av en skola i Sundbyberg – som invånare & skattebetalare i kommunen är det nu av yttersta vikt att VI MEDBORGARE sätter press på Sundbyberg Kommun samt skolan han är rektor för. HAN SKA INTE FÅ KÖPAS UT FRÅN SKOLAN!! Mina skattepengar ska definitivt inte gå till att betala någon som helst fortsatt lön eller ”fallskärm” till denna rektor.

  Hjälp mig/oss nu – nå ut till Sundbyberg Stad & Skolan. Sprid informationen vidare till bekanta; SKRIV OCH KONTAKTA SUNDBYBERG STAD där vi kräver att ”rektorn” ska avskedas utan någon som helst ekonomisk kompensation.

  Han har tappat sin sociala fallhöjd nu, låt inte SUNDBYBERG STAD vika sig för att ”köpa ut” denna personen. TA DITT/VÅRT ANSVAR HÄR och vi kan fortsätta det Sara & Patrik m.fl. har påbörjat.

  Tack för ordet!

  Mvh,
  Invånare & Skattebelare i Sundbyberg.

  1. Håller med dig fullt ut SUNDBYBERG!!
   Hittills har vi begränsat oss till att reagera härinne.
   Nu behöver vi agera utåt.

  2. Personalen på skolan vet om det, kommunen har också blivit informerad. Med vänlig hälsning från en lärare på aktuell skola.

  3. Han har rent juridiskt inte gjort något som kan få honom sparkad.
   Det bästa vore att han får behålla sitt jobb då han förmodligen inte skulle vara välkommen av någon och han troligtvis aldrig skulle kunna komma tillbaka utan att han själv säger upp sig.
   Han kan få ett avgångsvederlag på några 100k och sedan kommer han ha en väldigt bra pension.

   Det är bara han som kan godkänna att han självmant säger upp sig och inte kräver någon ekonomisk kompensation.

   1. Jo det har han för skolanställda har skyldighet att agera i enhet med Svenska skolans värdegrund och uppdrag
    I avsnittet om grundläggande värden och skolans uppdrag står det bland annat:

    ”Skolan har ett ansvar för att eleverna återkommande under skolgången får möta frågor som rör sexualitet, samtycke och relationer. Utbildningen ska därigenom främja alla elevers hälsa och välbefinnande samt stärka deras förutsättningar att göra medvetna och självständiga val. Skolan ska bidra till att eleverna utvecklar förståelse för egna och andras rättigheter och förmedla betydelsen av att sexualitet och relationer präglas av samtycke. I utbildningen ska maktstrukturer kopplade till kön och hedersrelaterat våld och förtryck kritiskt granskas. Eleverna ska även ges möjlighet att utveckla ett kritiskt förhållningssätt till hur relationer och sexualitet framställs i olika medier och sammanhang, bland annat i pornografi.”

    En skolledare som bryter mot detta kan inte arbeta kvar.

    Källa:https://www.skolverket.se/undervisning/grundskolan/laroplan-och-kursplaner-for-grundskolan/laroplan-lgr22-for-grundskolan-samt-for-forskoleklassen-och-fritidshemmet?url=-996270488%2Fcompulsorycw%2Fjsp%2Fcurriculum.htm%3Ftos%3Dgr&sv.url=12.5dfee44715d35a5cdfa219f#anchor_1

 54. Fy f…n vilket pedofiläckel!!!! Rektor dessutom! Hårresande hur dessa pedofiler söker sig till verksamheter där dom utnyttjar sin position i stort till att förnedra, skada & kränka barn.
  Stort Tack för allt ni gör! Hoppas denna rektor blir avskedad asap!!! Lider med hans fru, ev barn om han har det & övrig familj som kanske helt ovetandes nu får kännedom om hans vidrigheter.
  Gott Nytt År önskar jag er alla här i Dumpen!

 55. Gick på skolan från 3:an till 9:an, denna tomte fick rektorspositionen när jag började 8:an. Skolan brukade ordna ”dagens dilemma” varje tisdag för att engagera studenter i debatt. En dag stod jag och diskuterade dagens dilemma och då dök Per upp. Vi pratade en stund, sen frågade han mig om man kunde få ett A i samhällsorienterade ämnen ifall man är nazist. Han skulle kanske ställt sig själv frågan ”kan man bli rektor på en grundskola om man är en pedofil?”.

 56. Den här gäddan är även en Torsk. För han har köpt sex utav mig den äckliga gubben.

  1. Det är ju uppenbart att han är en torsk, då han även ville köpa våldtäkt av barnet

   1. Kan du inte träda fram då så att han blir fälld!?
    Det vore en välgärning. Som det är nu så kommer han undan ostraffad och kan fortsätta utnyttja barn.

  2. Brukar du avslöja dina kunder! Diskretion vore på sin plats tycker jag….

  3. Strongt att du berättar!!! VIDRIG PeddoTorskÄckelgubbe!!! Hoppas du♥️ inte blir fortsatt utsatt för äckliga människor!

  4. Bra att du berättar det. Hoppas att den här informationen når hans anhöriga och vänner.
   Hoppas också att du mår bra nu och kommit vidare i livet. Stor kram till dig!

 57. En skam för det manliga könet, och ett hån mot alla män som arbetar inom skola.

  Det har varit många vidriga gäddor så lätt att glömma, men farlighetsgraden/manipluativa förmågan här var nog bland de ~5 farligaste.

  Fantastiskt fiskat, och en alldeles lysande genomförd konfrontation av Patrik och Sara. Tack för att ni finns.

 58. Är detta sant?? Hur fan kan man vara rektor, sitta med i ett politiskt utskott och samtidigt åka runt och ragga småbarn för pengar?!
  Nu fattas bara att han lyckas övertyga hustrun att han inte är skyldig. Personer som honom vet hur man manipulerar och kommer undan med saker. Skulle inte förvåna mig om han får en staty rest som tröst efter att ha duperat varenda jävel. SPYR!!

 59. ”Anonym” 14.59,
  Bra att du berättar ❤
  Har du anmält?
  Hur gammal var du då det inträffade?
  Var hände detta?

 60. Jag har kollat nästan alla era videos och jag blir lika äcklad som alla andra, börjar dock fundera när jag läser alla kommentarer osv.

  Ni förstår väl att ni inte tar fast de ”riktiga” pedofilerna? De pedofiler som faktiskt får meddelanden skickade till sig av små barn. (Kändisar, artister osv).
  Människor som ofta ser bra ut.

  De ni ”tar fast” är ofta äldre, inte speciellt attraktiva (som denna man, 60+ och flintis) – Hur ofta skriver någon tjej med honom, på det vis ni har gjort?
  De som ni konfronterar är typ gubbar, autister som bor hemma hos mamma fast dem är 45, missbrukare, arbetslösa eller dyl.

  Dessa män skriver förmodligen till småtjejer och pojkar dagarna i ända eftersom dem inte har någon chans med tjejer över 15.
  (Ironiskt nog så har dem inte någon chans med tjejer som är 12-13 heller men i deras sjuka huvud så tror dem nog att det blir enklare då).

  Min slutsats är, att de män ni konfronterar, förmodligen, med 99.999% säkerhet aldrig har förgripit sig på något barn.
  De kanske har haft sex med en person (sin partner) eller är oskulder, sen börjar ni skriva med dem som om dem vore guds gåva till kvinnan.

  Gå efter pedofiler som faktiskt förgriper sig på barn istället, skriv till artister, influencers och andra kändisar så ska ni nog få se på grejer.

  1. Oj man märker att vissa här inte är så pålästa inom detta ämne?? Spelar ingen roll om ett pddo är oattraktiv han kan ju lik väl tvinga på sig ett barn, ett barn är svagare och har svårare att säga emot. Tror du chatten är det enda stället dessa människor mött barn?? Nej!! Dom har tyvärr sett barn i vetklica livet med. Så du tror det bara är vad du identifierar som snygga som våldtar barn? Otroligt dumt tankesätt.

   Jag förstår vart du försöker komma men det betyder inte att dessa människor dumpen fångar är mindre farliga !! Dessutom är det mer vanligt än du tror att fula gamla gubbar köper våldtäkt av barn.

   Sedan vilka influencers snackar du om som förgriper sig på barn?? Inte hört om någon ännu.. du menar att massor gör det i det dolda?

  2. Men är du tappad eller? ALLA här som de konfronterar är ju där för att göra just det, ge sig på något barn. Självklart kommer de även om de håller på i oändlighet inte få tag i mer än en bråkdel av äcklen men det är väl fan bättre än inget?!

 61. Du som blivit sexuellt utnyttjad av rektorn – ANMÄL ! Ni som bor i Sundbyberg – kontakta skolan o kräv att rektorn får sluta ASAP UTAN en enda krona som avgångsvederlag. Här gäller det att stötta Sara o Patrik i deras arbete !!!

 62. Snubben har dessutom laddat upp ordentligt inför våldtäkten, syns ju på mils avstånd att han är helt koksad.

  1. Tänkte detsamma. Hans rörelseschema, och tar tag om näsans båda sidor på det där viset ser man när folk kommer ut ur nattklubbtoaletter kl 04:45. Han är väldigt torr i munnen och fipplar som att han har ett tuggummi trots tom mun.

 63. Jag har två barn i denna skola och finner inga ord. Skolan har dock agerat på direkten och han är nu tagen ur tjänst. Gott Nytt År Per. Hoppas det var värt det.

  1. Reagerat på direkten?! Tro faen det, de är livrädda att föräldrar ska flytta sina barn till andra skolor så de förlorar varje barns skolpeng!!

   Inbilla er inte att det är ngt annat än att Money talks!!! O en skola som för all framtid är utskämd!

 64. Fy helvete vilket sjukt as!! Vad är det för fel på vissa.. den där vidriga jäveln ska låsas in för all tid!

 65. Så bra att han blev avslöjad. Finns ingen förlåtelse eller förståelse för hans agerande. Men jag hoppas att ingen, INGEN, går på hans familj, det är ovärdigt. De har nog ändå med att bearbeta allt detta.

 66. Många pedofiler har likheter utseendemässigt och enligt forskning har genetiska defekter i många fall. Jag tänker att detta bör upplysas mer att det g¨år att få vård. Dumpen.se stigmatiserar hela frågan. Folk säger att det är eget val att attraheras av underåriga, barn. Det tror jag inte ett dugg på. Detta är naturligtvis inte alltid men i mångt och mycket är det genetik som gått fel, om man nu kan säga att naturen har fel.

  1. Det är dock ett val att välja att agera på attraktionen. Och att söka hjälp.

  2. Va? ”Många pedofiler har likheter utseendemässigt och enligt forskning har genetiska defekter i många fall” Jag tillåter mig att vara väldigt skeptisk till detta. Skulle man kunna se på en person att den dras till minderåriga? Tänk, då kanske man kan se på en person att det är en kriminell också? Vad lätt allting vore då.
   Nästa gång: tänk på vad du säger.

 67. Han jobbade tidigare på Järfälla Kommun som rektor i några år. Han fick sen sparken och fick gå på dan, vi i personalen fick aldrig veta varför.

 68. Sara gör det av lust och egen agenda det hör man hur hon fnissar i och gapar o skriker i många klipp, patrik däremot är seriös, han har hjärtat på rätt plats all cred åt dig!

  1. Martin, jag fnissade också åt gäddans snabba humörsvängning och kommentar om ”vad gör ni med mig” ungefär som att han har gått och bytt roll med det oskyldiga barn som han försökte våldta.

   Så Sara ska också ha cred.

   Patriks egna agenda verkar vara att ta reda på om alla pedofiler har tvillingar. ❤️

 69. Kände ni till att rektorsgäddan tidigare varit rektor på en skola i Järfälla kommun. En tjänst som han snabbt fick lämna och personalen fick aldrig veta orsaken.

 70. Superbra jobbat, Patrik och Sara! Ni är bäst!
  Bra fångst på kroken, ännu en framstående medlem av Dickpick klubben! 👌👍

 71. Jag funderar lite på hur en 60 årig gubbe kan få för sig att en 13 -14 årig tjej ska bli hans flickvän!!!!
  Är han singel eller gift?
  Hursom så är det ju sjukt att han ens TROR att en liten tjej skulle vilja ha honom….
  Dessutom vill han betala 500:- för en avsugning…. Jag undrar bara liksom…. Vem i h-vete vill suga på den lilla sura snorren??
  Om han är gift skulle han vara glad att någon ens ville ha honom.

  Men som sagt så en Rektor har en stor fallhöjd så hoppas han slog sig ordentligt när han landade.

 72. Där ser man ända upp i samhällstoppen, inte konstigt att ni har motstånd när ni försöker få tillstånd en ändring. Tack Sara & Patrik för att ni orkar hålla på. Specielt tack till alla fiskare som gör detta helt ideelt.

  1. Just det! I samhällstoppen, den statliga finns ett stort mörkertal om peddosvin.

 73. Tack för att ni faktiskt gör denna! Detta är ingen efterbliven downiemupp med badankor och mjukisbrallor, detta är bra gjort, han är farlig, hårfint juridiskt om de går att döma han men polisen hittar säkert mängder barnporr osv i enheterna, fuckit den e värd de.. denna avskräcker liknande att göra samma sak och just dessa är svåra att hitta i regel..

 74. GUD vilken fullblodspsykopat! Charmig, manipulativ, samvetslös, säkert jävligt våldsam och farlig om han har överläge. FY FAN!! Grymt bra jobbat Dumpen 💗👍👍👍 ps Nån som vet om han blivit av med ev. fru/sambo? I vilken ålder har han barn?

  1. Ja man märker också hur svartsjuk och kontrollerande han är. Du ska bara vara min osv osv.

 75. Vilka muskler pratar han om 🤔 Jag såg dock inga. Och manligt är det inte att våldta en 13 årig flicka. Du fick vad du förtjänade. Det kallas för karma.

 76. Tack du duktiga fiskare som fiskat in honom! Tack för tiden du la och engagemanget.
  ❤️

 77. Jag blev mållös, besviken och förbannad när jag såg detta i Fredags, har två söner i samma skola men som lyder under en annan rektor. Har suttit i möten ett par gånger med utpekad rektor och har tills filmen släpptes hållit honom högt men det är ett minne blott.

  Kommunen och skolan har agerat proffsigt och informera löpande oss föräldrar och rektorn är uttagen ut tjänst och förhoppningsvis ett minnet blott.

  Drakar lyfter i motvind men just nu tjänst det som storm.

  Tack Sara och Patrik med kollegor för eran kamp och jag tror att denna fångst kommer ändra synen på ert arbetet till det bättre..

 78. Håller med, rädd för att det ska gå väldigt fel men någon men barnen är viktigare än oss vuxna. Tack Patrik, du har dina idrottsbedrifter men detta ger mig dig 100 gånger mer respekt och Tack Sara för ni skyddar våra barn.

 79. Han är 60 år och jobbat som rektor rätt länge.
  Tyvärr så kommer det förhandlas fram ett avgångsvederlag på några 100k dom vi skattebetalare får betala samt att han kommer lyfta en pension som vi flesta andra inte på långa vägar har i lön.

  Det bästa vore att inte stänga av honom utan att han skulle få jobba kvar – det skulle troligtvis resultera i att han slutar men detta är in pk väg att ta utan sparken och kanske 500k i fickan.
  Han har ju inte rent juridiskt gjort något fel och då kan han inte få sparken.

  Han ångrar säkert sitt beslut men han kan leva gött i Pattaya (Thailand) och få bättre pris på sina avsugningar som kommer hålla ångesten borta.

  Sedan kommer han hem och får tilldelad en fin äldrevård i Sverige och då har vi glömt bort allt och vi tillsammans får fortsätta att vara med och betala hans sista år.

  1. Ante låter lite som du önskar detta för honom. Hela hans skola och gamla elever kommer aldrig glömma detta och många Andra kommer inte drabbas av plötsligt minnesbortfall och inte veta hans handlingar.

   Skulle snarare säga att han är i en väldigt dålig situation, han kommer förlora sina närmaste förhoppningsvis och han kommer vara svårare att anställa

   Att du tjatar om Thailand betyder ju inte att det är hans mål att dra dit eller allas dröm.

   1. Om en vuxen människa våldtar ett barn så finns det empati-störningar.
    Som jag skrev, han ville inte åka fast och min känsla är att han kommer skapa ett nytt liv, någonstans med en bra ekonomisk vardag.

    Är uppenbart att hans liv kretsar runt yta och är narcistisk.
    Han vet hur man ska föra sig socialt men utan empati DÄRAV så klarar han av att skapa en ny vardag.
    Det jag önskar honom är som dom allra flesta.

    1. Jo fast han får konsekvenser av detta hans riktiga barn och fru kommer ha svårt att förlåta honom, samhället hela hans skola och lärarna där. Många som jag och dom som arbetar på dumpen, det är inte som jag eller speciellt inte hans släkt eller skolan kommer ha glömt detta snart.

     Visst han kanske drar till ett annat land men är som sagt inte alla som gillar att bo i såna länder och det kanske inte alls är hans dröm.. men visst om han flyr undan som fegisen han är så slipper vi honom i Sverige

  2. Korrekt. Jävla idioti om de tagit ur tjänst. Han hade inte kunnat visa sig och då kunde man sparkat aset. Jävla pk-as på kommunen som slänger iväg skattepengar.

 80. Sara och Patrik
  Och hela Dumpen ni är fantastiska🙏👍

  Ni gör ett så otroligt bra arbete så ni borde få en plats i riksdagshuset.

 81. ” – Du, asså att min bil står här är det minsta problemet du har.”

  Patrik levererar igen. Bra jobbat av er! Heja dumpen.se !

  1. ” – Du, asså att min bil står här är det minsta problemet du har.” Verkligen klockren kommentar …som leverera lugnt och sakligt av Patrik. Love it! Grattis Dumpengänget till ännu ett bra jobb!

 82. ”Jag är halvkänd och har varit med på TV.” Locka med pengar och presenter. Vidrig, slug och såå utstuderade. Han kan sin sak och vet verkligen hur han ska ”imponera” på och snärja ett barn…
  Nä du, ta och göm både *k….en* och dina äckliga hallux valgus fötter och låt barnen vara ifred!!

  1. Jag tänkte precis samma om hans fula jävla fötter, hallux valgus. Inte först gäddan om skicka bilder på sina fötter, hur kan dom ens tro att en ung tjej skulle tända på gubbfötter, helt absurt. Bara bilderna säger en hel del om hur verklighetsfrånvända dessa män är.

 83. Sitter Janne Josefsson och lipar nu över att ännu en skitstövel blir fångad. Jävla slödder Peddo. (Borttaget av Admin) Kemisk kastrering är en tillfällig lösning när vi inte har förstånd att låsa in avskummet på livstid. Allt var inte bättre förr men en man med heder hade klubbat en sådan gädda till oigenkännlighet. Tack Dumpen för att städa upp något som egentligen vore självklart i ett friskt samhälle.

 84. Har ni fått påbackning om ocensurerade bilder? Tänker att allt naket numera är blurrat..
  Bättre de får skämmas ordentligt

 85. En rektor?? Fortsätt med ert fantastiska jobb med att dra upp dessa fula fiskar ur träsket.

 86. Gädda 163-171 verkar ha försvunnit från videos från gäddfiske. Får upp dem om jag googlar men inte om jag trycker på flik 2 här under.

 87. Jag hoppas att rektorn har det riktigt jobbigt. Fy fan vilken chattlogg.

  Dumpen borde ha en egen sida med publicerade gäddkukar. Det är bra om man kan jämföra dick pics som gubbar skickar till barn och rapportera till Djmpen.

  Det är inte kul att läsa dumpen på bussen och få upp kukar på plattan eller i telefonen.

  Kunde väl vara en egen sida.

  Dumpen är bäst!

 88. Det här verkar vara en riktigt farlig människa. Kontrollbehov. Vill ha denna 13-åring för sig själv. Vill ha bekräftelse om det han har ( hade ?) är fint. (Borttaget av Admin)
  Så lycklig över allt arbete ni i Dumpen som ni gör .

 89. Fanns en lärare vid en stockholms-kommun på 90-talet som flera elever signalerade kring under många, många år.. Tror ni att någon lyssnade på barnen? Nej. Istället var det barnen (!) som anmälde, som hängdes ut.

  Den här läraren gick givetvis vidare i karriären och fortsatte att ofreda barn.
  Så småningom ”flippade han ur” fullkomligen (förmodad demens alt. psykos) med sexuella bilder på internet och videos på sociala medier.
  Idag, som vuxen och förälder, är jag rasande på den fullkomliga arrogans och ignorans denna kommun har visat i ärendet

 90. Fyfan vad vidriga människor det finns tack för ert fina jobb🌹🌹 med att avslöja grisarna

 91. Fruktansvärt vidrigt!!!

  Vill bara vara tydlig med att detta är inte skolans fel dvs detta är en mans handling utanför jobb.

  Båda mina barn går på skolan-aldrig haft ett problem med något.

  Han är sitt egna stora problem.

  Alla tankar går till hans barn som nu får sitt liv raserat.

 92. Tack Patrik och Sara för ert idoga arbete mot svinen! Och även tack till era fiskare. Förfärligt hur många svin som denna som finns som gör allt de kan för att förgripa sig på barn! Jag scrollar alltid numera förbi chattarna för jag vill bara spy efter att jag läst dom. Tänk så många unga barn som som blir utnyttjade av främst äckliga gubbar i Sverige och i världen 😪

 93. S

  Så länge det finns pedofiler i maktpositioner så kommer många barn att fortsätta utsättas.

  Se bara vad som händer i domstolarna idag där utsatta barn ofta hamnat hos sina förövare.

  Men detta talas det inte mycket om.

  (Men Ack… Nu får väl Janne Josefsson ännu en pedofil att sympatisera med. )

 94. Ur en artikel från 2019:

  LÄRARKÅREN ÄR STABIL och kompetent. – För mig är det viktigaste att se till att eleverna har bra lärare. Det spelar ingen roll hur fin struktur eller fina dokument jag har, om jag inte har personal som kan genomföra dem. Rektorsgäddan utbildade sig till idrottspedagog i en tid då sådana jobb knappt fanns. Det blev lärarvik, examen och med tiden karriär i skolans värld. Han gillar att jobba med unga och leda personal.

  – Jag ser sådan utveckling hos vissa, jag kan nästan ta på det!

 95. Så himla sjukt att som en före detta elev på fjällenskolan kommer ihåg denna vidriga man gå runt i korridorerna bland alla barn

  1. Hej.
   Borde inte det här vara brottsprovokation?
   I vanliga fall så kanske de inte får kontakt så lätt med barn samt det är kanske få barn som själv säger vilja gå med på sex så här.

   Bästa vore att de personerna anmäls till någon vård etc och de får en tankeställning vad de håller på med och sedan ev senare gå ut med publicering.

   Jag har inte läst om att ni anmäler till polisen direkt efter att ni träffar dom, stämmer det?
   För i så fall är det mer att ni försöker provocera fram fall för att hänga ut folk.

   Jag kan förstå att det är svårt att få någon fälld för pedofili men eran lösning är inte att de ska få vård istället för att hänga ut dom då det inte ens är ett riktigt brottsoffer.

   1. Dumpen jobbar för att det ska vara brottsligt att söka efter barn i sexuellt syfte. Eftersom svensk lagstiftning inte hänger med så vill vi påvisa hur vanligt och farligt det är för våra barn. Vi vill att barnen ska skyddas genom lagstiftning.

   2. Oj vad du tjatar om att det är brottsprovokation låter som du själv vart uthängd här eller är en likasinnad, men anklagar inte det för dig låter bara skumt för att Normala förstår att man inte kan dras till barn även om man blir ”provocerad” till det då har man redan en grundläggande störning. Ingen kan få mig att bli suktar efter ett barn för jag har ingen sjuk störning. Och om någon har en störning som denne så är dom ändå farliga för barn oavsett om det är dumpen eller ett riktigt barn som skrev. Var på barnens sida!!

 96. Jag förstår inte hur ni orkar!!! Jag känner mig helt traumatiserad av att ha läst det så vad ska inte ni känna som gör detta dagligen. Får ni terapeutiskt stöd av någon?

 97. Rimligtvis så är den största bidragande faktorn med dumpen inte att hänga ut individer utan tvärtom hålla gubbstruttar ifrån chatterna. Det logiska i rimligheten är således att man vill inte bli uthängd. Den effekten är så mycket viktigare, klart det är synd om de som blir uthängda som ”verkar” vara någorlunda normala (några fångade verkar ju onekligen vara sjukt perversa) men de har ju trots allt haft ett val, dvs kunnat strunta i att möta upp vad som uppmärksammar sig för dem i själva verket vara dumpen. Det är väl ungefär konsensus av allt.

 98. blir så äcklad med tanken av att jag omedvetandes hade en pedofil som rektor i högstadiet🤮

 99. Janne Josefsson om du läser detta.. är du missnöjd över att en rektor som skriver såhär med barn blev infångad och uppmärksammad? Eller tycker du vi ska vänta tills fler brott begås istället ? ?

  Eller flera fall av pappor som får möta rättvisan nu som kanske inte hade skipats förrän alldeles för sent utan dumpen.

  Dumpen är ingen domstol men det behövs mer för att arbeta för barnens rätt. Inre bara dina barn Janne, utan allas barn

 100. Jag grät av frustration när jag läste chattloggarna. Är så äcklad av den här sjuka äckliga vidriga mannen. Vilket otroligt jobb ni gör, har inga ord för hur fantastiska ni är och vilken samhällsinsats ni gör. Tack tack tack!!!

 101. En nyfiken fråga bara, inte kritik. Bilderna som Dumpen använder i chatten, som ”13-åringen” skickar på sig, är det en datormanipulerad tjej, eller vilken tonåring lånar ut sina bilder till detta? Är det foton på Sara som ung, eller vem är på ”profilbilden”?

 102. DUMPEN, SARA OCH PATRICK JAG ÄLSKAR ER SÅ JÄVLA MYCKET. Tack för det ni gör ni är änglar.

 103. Snacka om förvriden självbild dår han beskriver sig själv som muskulös och skryter om sin god ekonomi, strandhus och delägare i en häst samt att han är kändis och varit med på tv. Allt detta för att få komma i ett barn.

  Storkfötterna kallas för Hallux Vulgus. Det är vanligast hos kvinnor som haft för trånga skor om det inte är genetiskt.

 104. Personer som den här sitter på ledande platser överallt i detta korrupta och förfallna land Sverige. När ska folket i detta land vakna och kasta ut avskummet som styr. Vi har fått ett samhälle där de som sitter på högre befattningar är de som absolut inte skulle sitta där. Vart har rättfärdighet, sanning och heder tagit vägen i detta land. Någon som vet?

  1. Slipspamparnas dagar är räknade, deras lyktstolpar har redan valts ut. (Borttaget av Admin)
   Snart är det slut med översitteri och sovjetfasoner.
   Folket kräver rätt och gör revolution.

 105. Till rektorsgäddan

  Jag är övertygad om att du läser här för du har ett överdrivet kontrollbehov över hur du hanteras av omgivningen, det vill du kunna styra.
  Det framgick tydligt i chatten med det lilla 13-åriga barnet när hon inte gjorde dig till viljes.
  Du är avslöjad på alla plan, jag behöver inte lägga fram överbevisning på ditt gränsöverskridande beteende, det talar sitt eget tydliga språk.

  (Borttaget av Admin)

  Det enda du kan göra nu är att söka hjälp på Preventell. Försöka få ordning på ditt liv och låta din familj få ordning på sitt liv på sitt sätt och förmodligen utan dig.
  Dina kontrolltider är över och jag hoppas innerligt att du inte hunnit skada något barn.

 106. Har tonårstjejer och bor väldigt nära den ertappade vidriga rektorns sommarhus

  Hoppas med allt jag har att jag aldrig behöver se honom här igen.

  Flickorna (som tagit del av allt innan vi vuxna såg) känner också ett stort obehag och en oro att stöta på honom.

 107. Undrar om någonsin dumsvensken ska vakna.

  Det sprängs och skjuts i princip varenda dag och kommentaren är alltid från mannen på gatan ”Trodde aldrig det kunde hända här, på denna lugna gatan!”

  Samma med detta problem med predatorer redo att sätta klorna i barn och ungdomar. Ständigt dessa kommentarer i stil med ”Tar det aldrig slut?”

  Antar att det enda som kan få svenskar att vakna upp ur chipskoman är att deras barn blir rånade, skjutna eller våldtagna, alternativt utpressat genom hot om spridande av nakenbilder. (Men det som sker ÄR för jävligt och nån borde göra nåt åt det…)

  Tack ni bakom Dumpen, allihop, för att ni är befriande osvenska!

  1. Håller fullständigt med dig. Svensken sväljer å sväljer men inget händer. Mycket snällt folk men fruktansvärt naiva och sticker hellre huvet i sanden, då är problemet löst. Inte alla svenskar men alltför många.
   Vi är bra på att hjälpa människor från elände men så mycket sämre på att hjälpa sitt eget folk.

 108. ”Vet bara att du kommer njuta när jag slickar dig i rumpan och då kanske du vill jag ska ta dig även där”

  Rektorn gillar rektum.
  Äckelgubbe.

 109. Ni borde hållit honom blockerad nån halvtimme till, det har varit kul att se honom börja preja bilar för att komma därifrån i vild panik.
  Jag undrar vad hans fru har att säga om det här, tänker inte ringa och fråga men det hade varit kul att vara en fluga på väggen när ämnet kom upp för debatt…

 110. Undrar hur man får veta vart den jobba? Hur får man reda på det? Och hur får man reda på vilken familjen är? Måste verkligen veta vilken sida/ elr nått sånt man använder så man får reda på det.

  1. Hur kommer det sig att du vill veta det? Har du information eller ett tips på misstänkt person eller konto så är du mer än gärna välkommen att höra av dig på [email protected]

   Med vänliga hälsningar, Admin Emil.

 111. Detta var er Jackpot. Grattis till ch jra jobbat. Har sett detta minst 30 gånger och njuter minst lika mycket varje gång ❤️

 112. Det kommer gå åt helvete för honom med frugan nu. Det blir skilsmässa och hela köret. Har ni inte tänkt på det?

  1. Ja, det är väl jättebra att hans fru får veta vilket vidrigt svin han är? Tycker du inte det?

 113. Rektorns anställning är avslutad enl info till föräldrar med barn i samma skola.

 114. Men herregud vad fruktansvärt hur kan man ge sig på och förstöra livet för ett barn särskilt som en rektor? Mår illa, tack Sara och Patrik ni gör Sverige verkligen en tjänst! Bra jobbat

 115. HUR ska jag någonsin kunna känna mig trygg när det kommer till mina barn? Mitt hjärta går sönder..

 116. Helt ofattbart att en rektor kan begå ett så allvarligt och sjukt brott mot ett barn. Märkligt att han som 60-åring inte lärt sig bättre. Det går fort att förstöra sitt liv. Grattis! Lycka till med karriären, familjen och travhästen!

 117. Idag fick jag veta att han tidigare var rektor i en skola i Sundsvall, innan han sen blev rektor i en skola i Sundbyberg. Han fick lämna båda tjänsterna av samma orsak. Min källa var elev i en av skolorna när det hände.

  Tack Dumpen!, för nu kanske det finns en chans att det inte drabbar fler barn och skolor.

 118. Vem var ansvarig för rekryteringsprocessen på kommunen när han anställdes? Hur har tiden sett ut från det att han anställdes på skolan i Sundbyberg? Har det kommit in klagomål eller andra anklagelser, vem sköter ärendet? Har viss erfarenhet av Sundbyberg kommun, någon eller några godtrogna tjänstemän/kvinnor bör bära hundhuvudet. Tyvärr sitter dom grymt skyddade bakom varandra. Behövs Janne Josefsson kaliber för att komma åt indirekt ansvariga på kommunen/skolan.

 119. Ärliga grävande reportrar som går (får) gå till botten med saker och ting finns inte längre. Media är köpta. Precis som det mesta i Sverige. Därför är det som Sara och Patrik gör så ovanligt och så viktigt. Det finns inte många som dem i vårt samhälle.

 120. Så sjukt vidrigt. Mådde illa av konversationen. Ni gör ett fantastiskt jobb och har säkert räddat många barn från dessa vidriga gäddor. Keep up the good work!!

 121. Fullkomligt älskar Saras ”för helvete” och Pariks ”flexa armarna”. Mår gott av att se pedofilerna få sitt liv bli förstörda. Smaka på sin egen medicin. Så jävla tuffa i chatten.

 122. Men för i helv….vad är det för samhälle vi levet i? vad är det för fel på folk idag och framförallt ett stort tack till Er på Dumpen för att engagerar Er och avslöjar vilka djur det finns ute i samhället.
  Man får ju en liten tro på framtiden när ni kämpar för ge sanningen, rättvisan och medmänskligheten ska vinna och värna om att skydda våra medmänniskor oavsett ålder men framförallt unga människor som ska respekteras och få en bra start på sitt liv utan risker för utnyttjande och elände.
  Så Tack för Ert jobb, ni är hjältar❤❤❤❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *