En tidigare gäddkontakt togs upp när vi ändå var på besök i Norrköping. Mannen bakom kontot sexchattade, ville ses och erbjöd sig att köpa kläder till vår trettonåring. Han bjöd hem barnet till sig och när vårt fiktiva barn stod utanför kom han ut för att hämta henne. Vad han inte visste var att han fick Sjöberg med på köpet. Det ville han inte ha, alltså sprang han in och viftade argt med fingret. När han kom in i lägenheten kom en rad hotfulla meddelanden och en bild på ett vapen.

Hotet polisanmäldes direkt. Med orsak av vapenbilden valde polisen att följa upp. I lägenheten hittades vapen och ett större narkotikabeslag som två dagar senare togs upp i Tv4. Mannen sitter nu häktad, misstänkt för olaga hot, synnerligen grovt narkotikabrott och grovt vapenbrott.

Vi hoppas att vi i framtiden kommer att få en lika vässad lagstiftning mot sexualbrott mot barn som man har mot vapen och narkotika, för hur skulle en trettonårig flicka ha klarat sig helskinnad efter umgänge med denne mannen?

https://www.tv4.se/artikel/2y68NLZhMkKbMiMaIH9iqn/uppgifter-hot-mot-pedofilgranskare-ledde-till-omfattande-knarkbeslag

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

SWISH 123 250 22 84

20 thoughts on “Vapengäddan (Napp #309) Norrköping

 1. jag vill att du börjar lyda mig redan nu . man med stort kontrollbehov alltså , skönt knull …ytterst tveksamt om man väljer barn utan erfarenhet . och som ni säger det vore ju önskvärt att polisen reagerade så här kraftfullt när det gällde vuxna som tar kontakt med barn i sexuellt syfte . man kan aldrig bli provocerad till att be barn om sex . hoppas han sitter där han sitter ett bra tag framöver så inte fler barn kan komma till skada o med vapen i lägenheten vet man ju aldrig vad det hade blivit använt till i en sån situation usch , bra fångat ännu en gång

 2. Poliskåren är åtminstone väldigt duktiga på att hantera ärenden då man råkat köra något lite för fort med sin bil. Då för man böter. Men att grooma, våldta och förstöra livet för unga tjejer, det…

  1. Det är lagändring som behövs. Polisen jobbar enligt lagen och den sätts av våra politiska partier.

  2. Du vet om att det jobbas på olika fronter inom polisen va?

   Trafikbrott är med viktiga, kanske kan något liv sparas genom att en fortkörning skrivs ut… Eller så ger man bara fan i att köra för fort så riskerar man inte en lapp.

   1. Glöm inte de som haffas i trafikbrott och där polisen leds vidare till andra saker såsom narkotika, vapen osv som i sin tur kan leda vidare till /…/.

  3. Nu är det ju inte polisen som bestämmer lagar de ser bara till att de efterlevs. Hur många ggr tar de inte den som körde lite för fort som var drog/alkohol påverkad? Tycker du dessa ska undkomma?

 3. Vilken jävla lirare, och till ett värde av 1 Mille….
  Ja tur att det inte var ett barn som dök upp.
  Usch jag tänker på er och vilken fara ni utsätter er för men oxå vilken jäkla grymt jobb.
  Hoppas nån tackat er för att denna kunde gripas.

 4. Men hugaligen vilken farlig typ- hoppas han är borta från gatorna länge…🤬🤬🤬Och ditta o visa kniven liksom- gud så lågt!

 5. Hoppas Dumpen nu kan börja få lite creed för sitt enorma arbete att lyfta ut kriminella i dagsljuset! 🥳🥳👍 Denna mannen va både kriminell när det gäller droger, vapen och sug efter sexualbrott! Synd bara att varken polisen, rättsväsendet, politiker eller media visat något som helst intresse för att införa en lag som lagför dessa sexualförbrytare när de tror att de bokat in ett sexmöte med ett barn, som i England och USA! I Sverige ska barnen först ha blivit offer innan nånting görs… 💔 Hade våra barn haft rösträtt hade de nog ändrat våra lagar illa kvickt… 🧸💞

 6. Bra jobbat! Så hemskt att inte polisen kan backa upp er bättre. Hårdare straff måste det bli för pedofiler. Fortsätt med de ni gör. 💜

 7. Dumpen borde absolut lyftas i media för sitt fenomenala mod.
  Inte en enda jä_el inom de så kallade rättsväsendet lyfter ert mod och tuffa arbete ni gör för våra barn.
  De säger mycket om hur alltför många fastnat med huvet i sanden.
  Dumpen gör underverk som ingen annan gjort

 8. Oj vilken tuffing som pekar finger åt er. Han blev väl sur för att det inte dök upp ett barn 🤣 Rätt åt dig ditt vidriga ä__el! Bra jobbat Patrik och Sara! Stor eloge till er! 👍🏻❤️

 9. För att göra en rättelse till signaturen ”solros”- ett gatuvärde på runt 100 miljoner i olika substanser! Ja, det var väl en bra bonus, men han ligger nog hyfsat illa till efter hans lilla ”fadäs”.

  En snabb koll på flashback ger ju ganska mycket info om man tolkar rebusar och annat på egen hand.

  Jag säger som Sara att det bästa var att man räddade ett barn från att bli ett offer.!

  Vad hade kunnat hända ett barn som ångrat sig och bara ville komma därifrån i den miljön? Statligt anställd dessutom och det fanns ju faktiskt en del tidningsartiklar där mannen figurerade i sitt arbete. Jag utelämnar vidare information, då den som vill enkelt kan söka efter densamma själv!

  Bra jobbat!

 10. Vilken pajas🤮 Peka finger i denna påkomna situation. Tur att han inte hade något vapen i högsta hugg, desperata människor kan vara mycket farliga.
  Bra jobbat 👏🏻 , men var försiktiga🥰

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X