Vet egentligen inte vart jag ska börja, men vi backar tebax några år där hela mardrömmen började en sommar för ett par år sedan..
Egentligen började det många år tidigare, men det var den sommaren vi fick reda på det värsta tänkbara… att vår dotter hade blivit utsatt för sexuellt ofredande av en då nära vän till familjen.
Denna man och hans respektive umgicks jag och min dåvarande fru ofta med och kunde aldrig i mitt stilla sinne tänka mig att ”han” kunde göra nåt sånt, men ack så fel man kan ha.
Vi stod i planer inför bröllop för han skulle gifta sig, men plötsligt fick jag höra av en bekant att hans dotter på då 9 år hade fått meddelanden/snapchatbilder från -vi kallar honom gäddan så länge.
Ingen ville riktigt tro på detta, men anmälan blev upprättad och sen blev det tyst i ett par veckor så man trodde att det var bluff.
Gäddans sambo visste ingenting om detta just då.
Väl nån vecka senare är vi påväg ner till Tyskland för att inhandla dryck inför bröllopet och gäddan berättar då att hans telefon var borttappad och att han beställt en ny.
Konfronterade honom om vart han tappat den och då säger han att den ligger troligen nånstans hos polisen, för han hade varit dit en vecka tidigare och levererat varor då han körde lastbil.
Åter igen konfronterar jag gäddan och säger att det är ju bästa stället att glömma eller tappa bort en telefon på, men helt plötsligt var han inte säker och mina misstankar började då stärkas angående denna snapchatkonversation.
Resan fortsätter och plötsligt innan vi kommit till Danmark ringer gäddans sambo och säger att en ny telefon finns att hämta på Ica och då sa jag att ditt nummer behåller du vel iaf?
Nej, det gick inte att göra det så, men konfronterade igen att – jo, man kan beställa massor av simkort på samma nummer om man vill, men det var då jag förstod att nåt var galet.
Hans telefon hade blivit beslagtagen.
Resan avslutas efter en lång och tankspridd resa och nu var det inte länge kvar till bröllop och alla utom gäddans sambo visste om detta.
Vi kände att det var plikt att berätta detta för henne innan giftermålet och hon i sin tur konfronterar gäddan.
Han erkänner och blir utkastad samma dag och återvänder till sin hemort.
Tiden går och vi väntar på rättegång angående detta, men en fredagskväll när jag är på jobbet ringer min fru och skriker, gråter hysteriskt i telefon.
Även mina båda barn, då 9 och 7 år gamla är helt förkrossade och jag blir såklart livrädd om vad som har hänt.
Min då 9 år gamla dotter berättar att gäddan har vid flertalet tillfällen lekt mamma, pappa, barn.
Försökt penetrerat henne och tvingat henne att ta på hans könsorgan.
Livet stannar upp och det står fan still än idag.
Ber min fru ringa polis och jag ringer gäddans tidigare sambo då det finns en liten dotter på 3 år till gäddan och även en bonusdotter på 9 år som var min dotters bästa och närmaste vän.
Gäddans sambo bryter totalt ihop och ber om att få ringa upp igen snart, vilket hon gör och tack vare min dotter så berättar även klasskompisen att gäddan  i många år varit på henne.
Vi går alltså in i fas 2 nu och det är verkligen skarpt läge.
Bonusdottern berättar även att hon sett sin lillasyster under flertalet tillfällen blivit utsatt för gäddan. HANS EGET KÖTT Å BLOD.
Det blir även logiskt just i detta skede för när gäddan blev utslängd som jag skrev tidigare så upphörde irritationen i 3 åringens underliv. (Sammanträffande)
Nåt mer som blir väldigt logiskt är att jag och gäddans tidigare sambo var tränare för tjejer och man kan ju säga att poletten föll ännu längre ner varför han var så angelägen om att följa med varje gång och ”hjälpa till”
Så i efterhand så var det flera som reagerat på att han vid flertalet tillfällen dröjt sig kvar så länge det bara gick i omklädningsrum etc.
Allt detta med min dotter och gäddans tidigare sambo blir såklart anmält till polis, socialtjänst blir inkopplad, kommunen går in och vi får då väldigt bra krishjälp.
Vi blir tilldelade advokat och allt ser ut att gå som på räls och förhör m.m går jättebra.
Ber om att advokaten ska ta fram ett skadeståndskrav och det skulle han absolut göra.
Hör ingenting på 2 veckor så jag skickar ett mail om hur det går (mailet finns kvar) och får då till svar att allt flyter på och det ser bra ut.
Toppen tänker jag tills några dagar senare när jag går ut till brevlådan och ser ett brev från tingsrätten där det står att ärendet är nerlagt i brist på bevis.
Världen rasar ännu en gång och man tappar helt förtroendet för rättsväsendet.
Ringer advokaten som svarar med att förhöret va inte så bra som dom hoppats på.
Varför gör vi inte ett nytt då så länge min dotter tycker det känns okej?
Varför tar vi inte upp det igen för att försöka sätta dit honom?
Många var frågorna, men svaren ebbade väldigt tomt.
Vet inte hur många gånger mina barn frågat mig om inte gäddan sitter i fängelse och vad fan ska man svara på det?
Min dotter lider idag av ångest depression, skadar sig själv, vill inte längre gå i skola och jag vet snart inte vart jag ska ta vägen.
Vi försöker med allt och lite till.
Skolkurator, psykolog, privat vård genom försäkringsbolag etc, etc.
Samma med hennes tidigare klasskamrat som blev diagnostiserad med PTSD och vad får idioten? INGENTING enligt mig och han har förstört minst 3 barns liv.
Hans egen som han ej har vårdnad om på nu 7-8år har börjat fråga om saker som snurrar i hennes huvud och man kan ju bara tänka sig vad det är som cirkulerar.
Gäddan har även en dotter från en tidigare relation som han ej får träffa, men vet ej anledning eller varför, men man kan vel bara tänka sig kanske.
Min högsta önskan hade varit om man på nåt sätt kunde fått sätta dit honom eller hittat nåt mer som kan stärka hans sjuka beteende.
Ca 1 år efter att allt uppdagades så träffade gäddan en tjej som självklart jobbade som barnskötare så hon var helt rätt måltavla för honom att komma nära igen. Socialtjänsten blev kontaktad när detta upptäcktes och de skulle höra av sig till henne och de sista 3 åren har det varit helt stilla och det står att han bor själv och är ensamstående.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

5 thoughts on “Familjevän förstörde dotterns liv

  1. Först och främst så vill jag beklaga det som hänt från botten av mitt hjärta. Jag är själv en tjejpappa och detta är ju den värsta mardrömmen. Lider så otroligt mkt med dig och din familj och hoppas det blir ”bättre” fort.
    Jag kan dock inte förstå hur denna gädda fortfarande är vid god hälsa. Han har varit på flera barn, och så som jag förstår det så känner alla föräldrarna varann.(Resten av kommentaren är borttagen av Admin. Dumpen uppmanar under inga som helst omständigheter till det som stod i den borttagna texten).

  2. Ja, livet stannar upp när man får veta att ens barn blivit utsatt och det blir inte riktigt samma igen. Förstår dig! Vi kämpar fortfarande som familj.

    1. Varit tyvärr med om liknande händelse, även här las det vilande för barnen ifråga hade inte bla känt sig sexuellt kränkta,min dotter var 7 år💔 hon visste inte vad sexuellt kränkta betyder.

  3. Så ledsen att läsa detta! Som mamma till 3 barn, en pojke och 2 flickor, undrar jag för mig själv hur jag någonsin skulle våga släppa iväg någon av barnen på övernattning hos en kompis. Det kommer helt enkelt aldrig att hända.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X