Sponsorer

Mannen som raggade upp en trettonåring gav sig själv en kraftig gäddrabatt. Han reducerade åldern med hela 24 år.

Han och barnet skulle träffas utanför ICA i Markaryd. Barnet som han chattade med var dock fiktivt. Alltså dök vi upp för att diskutera varför han sexchattar och kör ut för att hämta upp ett barn.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

SWISH 123 250 22 84 

 

23 thoughts on “54 är det nya 30 (Napp #308) Markaryd

 1. Gäddan påstår sig vara 30 år.. redan när han skickar första bilden så vittnar detta om noll självinsikt. Dessvärre är bristen på självinsikt sekundärt i sammanhanget, då den primära problematiken är att han försöker våldta barn. Jag önskar innerligt att det vore bristen på självinsikt som vore det sjuka i sammanhanget; men verkligheten är en annan. Dock skvallrar bristen på självinsikt om en del av mottagligheten gällande problematiken att våldta ett barn. Om herren (läs gubbslusken) inte ens inser att han inte är i närheten att uppfattas som 30 trots bilderna, hur fan ska vi få honom att inse att det är fel att våldta barn?
  Resonemanget må vara simpelt och tangera ett raljerande, men vi bör begrunda det simpla resonemanget för att få en vink om hur svårt det är att få dessa avarter att söka hjälp utan en påverkan från omgivningen (läs dumpen).

 2. usch så arg man blir , här är ju inga tveksamheter alls frågar om barnet är 13 gör sig säker på att det inte finns nån sexuell erfarenhet . dessa sjuka fantasier att lära upp ett barn att bli nån form av sexleksak o hur tänkte han att han nånstans passerar som en 30 åring varför ljuga om åldern när man redan är helt olämplig på alla sätt o vis . man ser att han inte är en sån som tänker det är våldtäkt o försöker sätta ett positivt ljus det hade bara hänt saker om man klickar hur klickar en vuxen man med ett barn som om det handlade om kemi , det kändes som han ville snudda vid bara om hon vill hade det hänt grejer !

 3. – Vedervärdigt är ordet, sa Bill
  – Vidrigt, sa Bull
  Hur kan karln tro att en tonåring tänder på dessa ämliga bilder?

 4. haha härligt där gick vi på en rejäl mina, en tragisk figur som vill kn***a barn , dumpens framfart verkar han inte vara medveten om, jobbigt läge framöver haha, usch tvi fyfan !

 5. Så sorgligt för alla, men måste ge Patrik cred. Sara har ju varit lugn alltid, men Patrik är ju så cool nu med. Sara bidrar nog med sin Aura

  Hade velat träffa Patrik, men inte under dessa omständigheter

 6. Hade en person för några år sedan sagt att jag skulle bli väl införstådd i vad ”gäddrabatt” är hade jag skakat på huvudet.

  /Åhs

 7. Självgoda gris!
  Den där snuskbossen blir nog inte lätt att ”rehabilitera” för det verkar inte vara så ”big deal” i hans snea sjuka hjärna.
  Tvifan, blir så less och förbannad på alla svinpälsar.
  Det är tur att ni på DUMPEN gör vad ni kan när samhällets myndigheter inte verkar speciellt intresserade av att göra något åt peddoproblemet.
  Jag är normalt ingen USA-vurmare, men i detta ligger dom faktiskt i framkant jämfört med ”duktiga Sverige” som minsann bryr sig om barn och varenda minoritet och avvikelse. T.o.m. f*cking plastpåsar ses som ett större problem med krafttag och insatser av alla de slag. Duktiga Sverige…
  JAG KAN INTE LÅTA BLI ATT UNDRA VARFÖR ÖVERGREPP PÅ BARN INTE TAS PÅ ALLVAR AV DE STYRANDE….

 8. Suck. Va e det nu? 5-6 redan i November. Var och varannan dag nya gäddor. Det finns kvinnor i er egen eller vuxna iallafall. Dem finns. Låt för helvete våra barn vara nån jävla gång!! Trött på se detta varje dag.
  Sara och Patrick ni är guld! Förhoppningsvis sätter ni stopp efter dem träffat er. Räddningen för barnen!

  1. Skulle tippa på att vuxna kvinnor inte vill träffa honom och inte finner hans sätt att vara särskilt attraktivt. Han får nog helt enkelt inte till det med vuxna tjejer. Men ett barn kan han forma, ett barn kan han grooma och manipulera. Barn har svårare att säga nej, att stå på sig, att veta hur de ska agera. Så de är lätta offer, tyvärr. 😭
   Sen såklart, den sexuella dragningen mot barn måste ju finnas där från början för att man ens ska börja söka barn om man inte lyckas med personer i sin egna ålder. Inte direkt så att alla som har svårt att träffa nån söker kontakt med barn.

   Men ja. Mina fem öre är att de allra flesta vuxna kvinnor inte charmeras av denna man. Han verkar inte så… närvarande, typ.

   (Och lösningen är inte att vuxna kvinnor då ska “ge honom en chans!” Han måste jobba med sig själv. Ansvaret för vad han nu gjort ligger inte på varken kvinnor eller barn eller nån annan än han själv.)

 9. Jag tycker att ni även ska börja publicera artiklar om de som även döms i våldtäktsmål mot barn. Inte enbart de som vill våldta. De som har våldtagit ska ju inte komma mer lindrigt undan än de som har misslyckats i sina försök.

  Då blir det ännu tydligare angående hur vanligt det är. Det är ju fler än 308 som har dömts för våldtäkt under den tid som Dumpen har verkat.

  1. Som du säkert vet så drivs Dumpen av volontärer, dvs vi bidrar med vår tid, våra kunskaper och vår energi alldeles gratis. Många av oss har familj, barn som behöver få gå före, ett hem att ta hand om, ett ordinarie jobb att sköta och så vidare, men vi kämpar på och hjälps åt så mycket vi kan och orkar med allt som handlar om Dumpens viktiga arbete, därför att vi alla någonstans hoppas på att få till ett mycket bättre lagstöd för alla barn. Vi skulle vilja göra väldigt mycket mer, och det du föreslår är en sådan sak. Vi har lyft en del domar där den som dömts inte fiskats upp av oss, till exempel förskolepedofilen Stenkula.

   Det finns många andra domar som en blir vansinnigt ledsen och upprörd över när en läser och som gärna skulle kunna få komma fram i ljuset, till exempel genom en krönika här på Dumpen. Om du som läser detta känner att du vill hjälpa till, skicka ett mail till [email protected] där du berättar om dig själv och vad du vill hjälpa till med, så kontaktar vi dig när/om behov uppstår inom det område som önskas.

 10. Jag tror på gränsen till vet att den nya taktiken om erbjudandet att ringa Sara minskar risken för överilade handlingar som självmord med massor av procent.Saras mänskliga och vänlig bemötande får pedot att överväga att anta Saras erbjudande och chansen ökar att han tar tag i sina problem.Tidigare har jag varit mycket ktitiskt till hur konfrontationerna genomförts men har nu ändrat uppfattning.

 11. Vad i helvete skriver han; ” Men nåt måste du ju fantiserat om”? Nej din slemtorsk,det MÅSTE hon inte- HON ÄR ETT BARN!!! Så en 54 år gammal karl vill ” lära” flickstackarn både det ena o det andra- jag spyr rätt ut när jag ser hur han skriver om hur hon ’ ska dra upp och ner i Apparaten” o slicka på Ollonet- det enda hon ska slicka på är en Godisklubba eller en Mjukglass! Och hur kan han tro att nån ska gå på att han är 30- syns ju genast att han är mycket äldre… Han skulle ju faktiskt kunna vara flickans Morfar rent åldersmässigt? Jag undrar om han har barn o familj själv? Tänk att nu blev jag så där väldigt sugen på att spela Brännboll igen- med det platta slagträt
  Du Sara håller dig så lugn o säger könsorgan- men Patrik blir förbannad o säger rätt ut ” k..bilder- att det ännu inte brustit för någon av er är beundransvärt- och naturligtvis väldigt viktigt. Ni har min fulla respekt för ert otroligt viktiga arbete- lyfter på den dagliga Hatten för er alla på Dumpen. Tack för att ni orkar!

 12. Alla dessa som vill ”lära upp” en oskuld som är blott 13-14 år… Varför? Eller är det bara en undanflykt för att få komma dit de vill? O sen snoppbilder på det… suck. Han är ju ingen goding ens för någon i sin egen ålder. Hur kan han tro att en liten tjej vill ha honom???
  O översexuell också… ”drar i den lite varje kväll”. Där har han nog bockat i allt vad gäller standarden för en pedofil.

 13. Jag frågade en pedofiĺen gång vilken ålder på barnet han föredrog och fick svaret:Ju yngre desto bättre,
  En annan pedofil svarade:Helst ska flickorna ha skolväska.

 14. De har bara våldtäkt och övergrepp i huvudet de här männen…. Får ont i magen av att tänka på att det kunde va ett riktigt barn som groomades ut ur sina föräldrars trygga hus ut på gatan till det äcklets våldtäkts-bil 😭 Det är så uppenbart att vi behöver en ny lag i Sverige som gör att vi kan lagföra dessa individer redan på tidigt stadie när de tror att de bestämt träff med ett riktigt barn…. Dessa män letar ju som besatta efter barn att förgripa sig på, de är inte friska…

 15. Såg ut som ett frågetecken i filmen, avtrubbad / avstängd och tafatt.
  Sen läser jag vad han skriver och bilderna han poserar på….. Denne visar då en annan sida, en gränslös person utan samvete och moral. Känslan är att han inte är någon gröngöling i att våldta barn.
  Varför skulle detta vara första gången?
  Dumpen 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻🥰

 16. Då jag är pensionär med minsta möjlige pension, så har jag tyvärr inte möjlighet och hjälpa er ekonomisk men hoppas att någon annan med bättre ekonomi kan bedraga med medel, så vi kan få stopp på dessa jä… pedofiler. Ni gör ett jätte bra jobb, fortsätt med det. Beundra er, att ni bara orkar, är tacksam, ni behövs.

 17. Pinsamt, orkar inte läsa loggarna. Men fy fan så patetiskt. Tack Sara o Patrik 🙏❤️

 18. Jag är så fruktansvärt trött på alla dessa D@ckpick bilder.. Det är inte konstigt att pojkar väljer att gå den hårda vägen och får leva med psykisk ohälsa och flickor hamnar i självskadebeteende eller finner intresse i kvinnor istället. Att dessa män ens kan med och göra såhär 🤮 jag skyller allt på er…. eran fel att barn/ vuxna inte orkar mer. Tvii

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *