Egentligen har vi åldersgräns på sidan. Alltså publicerar vi inte barn. Denne femtonåring har vi dock valt att publicera då han ger intryck av att vara lite äldre än han själv skrev att han var.

Grabben kontaktade ett av våra fiktiva barn på Snapchat. Han ville byta bilder på sin katt mot bilder på barnets underliv. Bilder på sig själv kunde han dock inte ställa upp med då han hävdade att hans kamera var trasig.

Av misstag råkade han dock lägga upp en Snapstory där hjässan och en barometer följde med i bild. Vi var lite tveksamma till huruvida femtonåriga killar brukar ha barometer hängande på väggen. Frisyren var inte heller vad man generellt brukar se hos högstadiekillar.

När vi ringde upp så blev det ett fasligt liv i telefon. Vi bad mannen gå undan så vi kunde samtala i lugn och ro. Enligt vad han uttrycker så är det svårt att få barnen att skicka underlivsbilder. Med stöd av att han ändå uttrycker att det ”inte händer så ofta” så får vi nog ändå göra en liten polisanmälan här.

 

Att vuxna utger sig för att vara minderåriga är ett vanligt sätt att lura barn att ta nakenbilder på nätet.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

SWISH 123 250 22 84 

18 thoughts on “Kattbilder bytes mot nakenbilder på barn (Napp #307) Vetlanda

 1. En klassisk snuskgubbe som det finns allt för många av!! Men varför sitta och försöka pressa småtjejer på f***-bilder, vet han inte att Pornhub finns och vad säger frugan måntro när detta uppdagas, blir nog inte speciellt trevligt i TV-soffan framöver!
  Just denna typ av gädda finns det nog enorma mängder av därute, fyfan vad äckliga de är !!!

  1. Min arbetskamrats farsa. Mycket sjuk man som behöver hjälp. Hoppas barnen ta avstånd och hans fru lämnar han.

 2. Gäddan:Får jag se din fitta? Barnet:nej jag vill inte.. Gäddan: Jo jag vill.

  Fy fan.

  Vilket jävla vidunder!

 3. Sara är verkligen otroligt bra i alla telefonsamtal. Proffsigt. Heja dumpen.se !

 4. Tjatiga gubbjävel. Hur orkar fiskaren skulle kastat mobilen i väggen av frustration

 5. Here we go again. Ytterligare ett pedofiläckel utan någon som helst självinsikt…..Han har inga problem säger han. I nästa andetag säger han att det inte är så vanligt att barnen skickar bilder. Han försöker dessutom att påstå att han aldrig kommer att göra om det och försöker som kronan på verket avkräva en försäkran om att materialet inte kommer att publiceras.
  Få se nu….
  Han har alltså försökt grooma ett barn på 13 år! Han har utgett sig för att vara en tonårspojke och ber barnet att visa sitt könsorgan för honom i var och varannan mening. Men några problem, det har han alltså inte….Här himlar jag alltså högljutt med ögonen, eftersom sarkasm och ironi gör sig dåligt i textformat.
  Jävla avgrundsmissfoster! Det finns ingen härute som tror på hans lögner, och nu finns han i gäddakvariumet simmandes bland alla andra exponerade pedofilslödder.
  Inte en bekväm situation, får man anta. Men fullständigt välförtjänt! Allt som följer med detta har han själv åsamkat sig, vad han än kommer att säga till omgivningen.
  Jag tycker bara synd om hans fru, hoppas att omgivningen inte dömer henne också.
  Sara, du är verkligen konfrontationernas drottning! Så lugn, pedagogisk och saklig. Jag vet att det du gör skulle jag aldrig klara av. Hatten av för dig och för hela Dumpenteamet! 🙏❤️

 6. Hur gubbsjuk kan man bli 😱😭
  Vidrigt exemplar!
  Tack för allt ni på Dumpen gör 👏

 7. Bra samtal från din sida Sara. Men han verkar inte med på banan. Bra att ni anmäler.

 8. Fy vilket tjat! Tror han verkligen att någon enda varelse på denna jord, kan uppskatta detta??

 9. Min arbetskamrats farsa. Mycket sjuk man som behöver hjälp. Hoppas barnen ta avstånd och hans fru lämnar han.

 10. usch för gammal gubbe som kräver bild , han kräver barnpornografi . när han säger är inte så vanligt att dom skickar säger ju ändå att han ber många om såna bilder o att det händer ibland , här finns garanterat sparade bilder usch o fy . det var ingen trevlig ton mot barn inte ens ett lirkande för att få bild utan bara säger ge mig

 11. Men vad fan lider du sådana här människor av? Han verkar ju gammal Han borde väl för fan veta bättre barn och barn de ska ge fan i usch

 12. Mitt i allt elände, så är ingressen lysande. Barometer och frisyr passar inte en 15åring, 🙂

  Men sjukt ändå hur många Ni fångar, alla är ju inte överbegåvade, men ser dom inte risken att förstöra en massa liv(inklusive sitt eget) viktigare än att få träffa ett barn. Vet inte på vilka plattformar dessa möten sker, men
  med vetskap om att Dumpen också lurar i vassen borde man väl besinna sej. Helt sjukt

 13. Detta är är så vidrigt. Jag vet hur föräldrar som har barn som blivit utsatta för övergrepp känner eftersom min dotter som var 11 år när hon blev utsatt för ett sexuelt övergrepp av en kille som var 22 år vid tillfället. Den ilska och avsky som kokar inuti. Lämna våra barn ifred. Första gången jag är in på denna sida. Fantastiskt bra sida och ni gör ett kanonbra jobb. Tack

 14. Detta stolpskott kräver och tjatar värre än en trotsig 2-åring… ja vad ska man ens säga? Jag kräks.
  Undra hur många gånger han fått nej i sitt liv och sen tjatat sig till att få som han vill ändå… Man hör ju i telefonsamtalet hur han försöker få som han vill också. Jag blir så äcklad och förbannad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X