Sponsorer

En medarbetare har över 400 loggar på honom, en annan 180, en tredje 300. Sida upp och sida ner med KarlTs drömmar om vad han vill göra med barn. Vi hade inte möjlighet att publicera alla, alltså har vi tagit ett urval från två konton.

Efter 1.5 års chattande med vilda dicpicksessioner i arbetsplatsens omklädningsrum så dök han en dag upp på träff.  Vi hade nästan gett upp när Lotta dök upp på mötesplatsen som en för honom okänd joker i leken.  Han hade uteblivit ett flertal gånger men när han inte såg mig eller Patrik så visade han sig.  Han uppger i videon att ganska haft kontakt med 35 barn. Minst.

 

FAMILJEN VILL ABSOLUT INTE BLI KONTAKTAD. 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

SWISH 123 250 22 84 

 

 

31 thoughts on “KarlT och tystnaden (Napp #302) Karlstad

  1. Jag ser inte att rädsla som produktivt under konfrontationen. Man kan inte SKRÄMMA någon frisk, och rädda är dom ju redan för att bli ertappade. Den riktiga resan börjar väl ändå efter konfrontationen? Sara är bra på att få till en dialog med förövarna i en otroligt pressad situation. Jag tänker på Dumpens arbete som så mycket mer än att skrämmas.

   1. Vilken taktik som gör den största nyttan varierar nog från person till person.
    Jag är övertygad om att somliga gäddor mår bra av lite rejäl skrämselhicka. Det är inte direkt med en felparkering de har blivit ertappades så någon ”nåd” förtjänar de inte. Och om något riskerar att bli riktigt jävla obehagligt kan det för några betyda att man avstår från att försöka igen.

 1. Blev förvånad när han svarade på frågan hur många barn han har kontakt med ”35, minst”… (Borttaget av Admin)
  Väldans vad ni ligger på, bra jobbat!

 2. Älskar Dumpen. Och alla ni. Men kanske vore lite bra att inte hetsa så mycket mot pedofilerna. Utan låta de prata istället…..! Ställ öppna frågor och låt de besvara dem. Blir en monolog annars! Bara ett tips. Älskar er och tack för allt ni gör.

  1. Jag håller med, men jag förstår att ju mer nekande/dryg/hemsk gäddan är desto lättare att de frustrerande och arga känslorna styr hur de bemöts. Jag tycker alla involverade med Dumpen gör ett FANTASTISKT jobb! Och all kärlek till er! Jag gissar att S & P har mest erfarenhet av just konfrontationerna och det speglas också i bemötandet. De har lättare att hålla tillbaka och lägga band på sig även om det förmodligen kliar som SATAN att spy ut sin avsky. Meen det är bara mina 2p. Tack alla!

   1. Mesiga ni är. Såklart ska man kunna skälla lite på gäddan. Men i Sverige handlar alltid allt om gärningsmannens välbefinnande. Fy

 3. Fyfan. Att de orkar skriva så mycket text med samma entoniga innehåll och alla dessa äckliga apor och skurar av hjärtan. Vill fan kräkas.

 4. Tror det är bra när nån annan än s&p konfronterar. En del gäddor slinker nog ur nätet. S&p är jättebra, men många vet vilka de är.

 5. tycker att man såg lite hur den här nästan dog invändigt man såg den tomma glansiga blicken när allt landar jag har nu förstört allt , alla kommer veta . konstigt att frun tycker att han inte gör tillräckligt som har så här mycket tid att söka våldtäkter på barn , 13 åringar , 14 åringar .. det ska dessutom vara oskyddat han säger dom kan inte bli med barn vid rätt tidpunkt , det finns inget konsekvenstänkt alls vare sig på vad han siktar på att utsätta barn för lr att skaffa barn med ett barn lr fler i detta fall . märkligt att det alltid är första gången dom kommer till en mötesplats där dom förväntar sig att träffa ett barn . och siffran 35 barn är skrämmande

 6. Tack Dumpen för att ni gör sylta av dessa vidriga varelser som inte går att kalla för män. Ni är så grymt proffsiga i mötet med dessa sjuka jävla as till pedofiler. Saras lugn och Patriks kommentarer är en oslagbar kombo. Uppmanar alla att swisha in den slant man klarar av.

 7. Vad är det med dessa män och dickpics! Det är som att dem är barn själva och precis upptäckt att det är en snopp där mellan benen. Att man kan tro att någon vill se bilder på snoppar, är också för mig obegripligt. Inget barn, vuxen varken man eller kvinna vill få dickpics i sina telefoner.

 8. Jag tror not faktiskt på honom angående att han inte har träffat någon. Han tvekade inte det minsta angående att erkänna att han har chattat med minst 35 barn. Att då erkänna att han har träffat åtminstone 1 hade då inte utgjort någon skillnad. Det hade liksom inte utgjort ett erkännande om brott. Att bara träffa är lagligt. Att ha sex med barn är olagligt. Så han hade kunnat erkänna att han har träffat ett barn utan att det varit i sexuellt syfte, och det hade varit lagligt, men inte ens det gjorde han.

  Det var inte en massa tvekan här. Så fort han fick stängda frågor och inte öppna, så var det snabba svar. Det enda som han inte svarade på var de öppna som hade inneburit längre meningar.

  Jag tror att han är en sån där som har haft ”otur” med barn. Det är ingen som har velat träffa honom. Som bäst så har barnen drivit med honom utan att han har förstått det. Så fort som han skickar ansiktsbild så skrämmer kan bort alla.

  Att ha en reklam-banner på Kik är nog en bra idé numera. Reklamen hamnar ju i varenda screen-shot här. Varför betala för reklam på dumpen när man kan få det på köpet? Något för dumpen att tänka på.

 9. MEN HELVETE vi har precis flyttat till Karlstad ett stenkast från där detta utspelar sig… Fan vad äckligt, nog för att man visste att dom finns överallt men detta är lite för real.. Så tragiskt varenda gång! 🙁

 10. Ytterligare en som är väääldigt på i skrift- men tyst vid konfrontation… Jag blir så j….a trött på dessa män som utnyttjar barn som leksaker!! Hade aldrig klarat att hålla mig lugn när idioten bara står och glor- plötsligt funkar inte Gäddkäften längre?? Och dessutom är fanskapet gift/ sambo! Förhoppningsvis åkte han ut med huvudet före! Morr…

 11. Bra jobbat, ännu en gris ute i ljuset. Lite aggressiv approach kanske i mitt tycke. Låt poletten trilla ner, så kanske dom börjar snacka lite.. Keep up the good work👊👊👊

 12. Alltså denna vidriga varelse väcker så mycket äckel i mig, orden räcker inte till, usch! usch! usch! Stackars barn som fått utstå kontakt med detta vider. Sitter sannolikt hemma och stickar sig en ordentlig offerkofta. Tack Dumpen för allt ni gör!

 13. Fy f…n…blir spyfärdig. Jag mår inte bra säger pedofilen. Inte en tanke på hur barnen han utsätter mår överhuvudtaget.
  Tack för allt ni gör på Dumpen!

 14. Jag missar aldrig ett nytt napp, och stöttar vanligtvis Dumpen i syfte och tillvägagångssätt. Väldigt viktigt arbete, modigt och banbrytande. I denna konfrontationen fattades dock mycket av det som jag tycker är viktigt ansvarsmässigt, det som jag tycker att ni är så bra på i vanliga fall. Mycket aggressivt språk och ingen öppning för samtal där förövaren ges alternativ framåt..
  Jag förstår att det måste vara svårt att stå öga mot öga med en förövare utan att agera känslostyrt, men utan det lugnet skitar vi ner oss.
  Tack Dumpen, för ert oerhört viktiga arbete.

  1. Äääää det har i vissa fall blivit för slött med konfrontationerna. Jag tycker det är bra att de visar känslor. Vi ska inte bli för softa med dessa avarter.

 15. Hade önskat att man i mindre mängd öste kommentarer över dem och istället lät förövarna försöka förklara sig. Känns som att det, med rätta, är mycket frustration som man försöker kasta ur sig på de 3-4 minuter man träffar förövaren men de bästa videona är de som föregår av en lång tystnad fram tills förövaren känner sig tvingad att förklara sig. Som det är nu blir de ibland till och med avbrutna mitt i en mening. Med det sagt, bra jobbat! Fortsätt såhär!

  1. Håller med, men mina inlägg obstrueras konsekvent. Vore tacksam för förklaring för det på min mail.
   ***********
   Svar direkt från Admin:
   De av dina (och alla andras inlägg) som refuseras (är kanske ordet du söker, obstrueras är något annat) gör det på grund av att de inte följer reglerna för kommentarer som vi har här på dumpen.se
   ***********

   Men Sara har en talang som gynnar Dumpen. Hon försöker få oss att låta gäddorna förklara sej. Vissa har nog diagnoser så det räcker, men att bara råskälla i stället för att låta förövaren försöka försvara sej vore önskvärt

 16. Grymt jobbat Lotta (och hennes make vid sidan om) igen. Älskar Lottas röst när hon konfronterar dem – rakt på sak och bestämd

 17. Men Asså..
  Vad är det med Vissa män, och deras
  ” Lilla kompis”
  där nere i byxan??
  Den där lilla skinnbiten..
  Att den ska vara Såå Värdefull.
  Dem måste ha Självkomplex, som visar Den Heeela tiden.

 18. Sara gör ett exemplariskt jobb. Genom att inte framstå som ett hot får hon dessa sjuka individer att snacka. Sara skapar en ”safe zone” för att dra så mycket nytta & lärdom som möjligt av dessa sjuka dårar! Detta för att i framtiden kunna säkra så många barn som möjligt.

  Sara är smart och ser detta som ett långsiktigt projekt med att förstå & förhindra dessa totalt vrickade människor.

 19. Får avsmak av alla sorters snoppbilder han skickat.

  EEG-kurvan såg ut att vara helt vågrät när ni filmade. 😳
  The lights was on, but nobody home.

 20. Lotta, du är grym.
  Både Sara och Lotta är exemplariska på sitt eget sätt. Jag har full förståelse för att man tappar humöret när man stöter på monster som denna ”man”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *