Sponsorer

Här ser vi en busschaufför som absolut inte var på glatt humör. Iallafall inte när vi dök upp istället för barnet som han bestämt träff med. När han fick syn på oss så gick luften ur honom totalt.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

SWISH 123 250 22 84

 

30 thoughts on “Busschauffören som fick punktering (Napp #301) Nora

 1. 37 😳?! Ser betydligt äldre ut. Tack för att ni klämt åt ännu en äckel gädda!

 2. Jag blir så j-a lömsk! Dom finns ju för fan överallt!
  Jag är glad över att ni orkar åka runt överallt och ta dom i nackskinnet och läsa lusen av dom! Förhoppningsvis tar dom flesta till sig! Förhoppningsvis….

 3. Hmm en något timid varelse om man ska jämföra med gädda #300🤔!
  Har förmodligen haft det lite trögt på dejtingfronten men bara för det så ska man ju givetvis inte ge sig på 13-åringar vad i helvete är det frågan om, hans bussåkande och förhoppningsvis oxå barnraggande har nått slutdestinationen !

 4. Ett tips. Om du inte vill bli fångad av Dumpen, försök inte hitta småungar att ha sex med. Ganska enkelt.

  Gubben här verkar mest tycka synd om sig själv

 5. Pedofilen blåljuger. Han känner till vilka dumpen är, men svarar på ett sätt som att han är förvånad när ni säger att alla säger så där angående antal kontakter med barn. Att ni talar om det leder ju till att han inte vill utmärka sig i förhållande till de andra pedofilerna så då vill han ju hålla fast vid att det är enbart ett barn. Han har kontakt med många barn, annars hade det inte tagit så där lång tid med att svara när frågan upprepades. Verkade som att han försökte räkna ut vilka av de som han har kontakt med som möjligtvis skulle kunna vara dumpen, tills ni gav honom en utväg till att slippa svara på frågan. Sen efter att han fått ytterligare betänketid så kom han på att han kan testa terrängen angående hur mycket ni egentligen vet, så då drog han till med att hon har sagt att hon är 16. Efter det svaret så blickade han genast upp för att kontrollera om ni gick på lögnen vilket Sara var snabb med att bekräfta och genast såg man hur ett visst lugn infann sig hos honom. Ni hade kunnat fiska fram ärliga svar om ni ställt andra frågor och inte varit så dömande i svaren. ”Alla säger så” Klart att han inte säger något annat när den repliken läggs. 👨‍🏫

  1. Faan va less man blivit på denna mångfald av vidriga individer,om det åtminstone minskade vore ju bättre,men tror detta helvete bara ökar,stackars barn världen över,för sverige är inte ensamma om detta problem,,,hejar på er sara och patrik,att ni pallar !!

 6. Ytterligare en man som har svårt att träffa jämnåriga som vill ha en 13- åring som flickvän!!!!!
  Vad är det för fel på dessa män som riskerar ALLT för att få en flickvän även om det är ett barn….. Är de så desperata eller vad är det som gör så att de vill ha sex med ett barn???

  Skulle inte bli förvånad om denna mannen är oskuld också.

  Satans avskräde är de.

  1. Ja, det händer rätt som det är att människor som inte har ett enda dugg med Dumpen att göra lånar våra filmer och lägger upp dem på sina egna konton och kanaler. Kontot du hänvisar till på Instagram är ett exempel på det, vi på Dumpen har ingenting med det kontot att göra men våra filmer hamnar där ändå.

   1. Det är bara att hänvisa till Lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk till det kontot som jag gjorde igår.

    Meddela de även om att de kan få licensera materialet för en avgift per video om ni är villiga att göra det, och om de inte betalar så så går ni in på kronofogdemyndigheten.se och startar ett ärende avseende betalningsföreläggande. Motstrider de förläggandet då skickar kronan över det till tingsrätt. Ansökningsavgiften är 2500 kr. Ni yrkar i rätten på att de ska betala licensavgiften alternativt de inkomster som de haft på grund av era videos, ansökningsavgiften, och era ombudskostnader. De kommer få betala allt. De kommer förmodligen ta bort videorna långt innan tvist i tingsrätt eftersom att de vet att det blir kostsamt för dem och gratis för er. Enkelt. Ni kan också anmäla varje video på instagramkontot att materialet tillhör er, så tar Instagram bort materialet.

 7. Fy fan det finns hur många som helst 🤢 tack dumpen ni gör ett fantastiskt jobb. Det måste bli en lag på staff för dessa pedofiler NU

 8. Huga vad patetiskt- hur kan han ens inbilla sig att en 13-åring vill ” bli ihop”med honom?? Och dessa j…a lögner ”detta var den första” – tror de att ni / vi är dumma i huvudet? Nu blir det förhoppningsvis till att parkera Bussen för gott o gå hem med skammens rodnad på kinderna! Jag undrar om det finns NÅN arbetsgivare som låtit sin anställde behålla sin tjänst? Tack åter igen för att ni orkar🙏

  1. Jag tror att dessa män tror att de ska kunna få ett barn som vill ha ett förhållande med dem då de helt omöjligt kan få tag i en jämnårig kvinna.
   Så blir alternativet att söka sig allt längre ner i åldrarna bara för att få en ” flickvän”.
   Det är så tydligt att denna person aldrig har haft ngn tjej så han helt ärligt vill ha henne som sin tjej.

 9. Jag tror inte ett skvatt på detta med dåliga erfarenheter av vuxna (kvinnor), svårt få kontakt med tjejer osv. Precis som en person kan gilla blondiner med stora rattar, eller slanka brunetter, eller vad vet jag, så är dessa pervon intresserade av barn. Svårare än så är det inte.

  1. Exakt så. Så fort ngn visar en inåtvänd eller timid sida läser man in en massa hjälplösa egenskaper. Dessa är precis lika otäcka o de vet att det är olagligt precis som de andra.

 10. Alla gäddor borde köpa speglar till sina hem och skaffa nya glasögon.
  Spegla er LÄÄÄNGE varje dag , och inse att barn och ungdomar tycker att ni är jättefula, äckliga och löjliga. De skrattar åt er.

 11. Hej!
  Kommer ifrån Nora, denna man har kört mina bussar till skolan så länge jag kan minnas. Man blir rädd. Man vet aldrig om en människa är kapabel till att göra sådant. Tack Dumpen.

 12. Tänker bara på en sak som Meya skriver att han har kört bussen till skolan i åratal.
  Det finns ju säkerligen ingenting att anmärka på just det, för han vet säkert mycket väl att hade det kommit fram något olämpligt angående det så hade det inte tagits väl emot av omgivningen….

  Sedan förringar ju inte det hans chattande

 13. Andra gäddan i fina, lilla Nora. Har knappt hämtat mig från den tidigare (# 103).

 14. Hoppas att han får glida ur sin tjänst som busschaufför.
  Ont ont ont ska de göra i era liv när ni äntligen avslöjas med
  ert sjuka begär, då hjälper inget glidmedel de ska svida.
  Tack Dumpen

 15. Blir förvånad över hur många ni tar fast.
  Hade varit intressant om lika många kvinnor har denna dragning till yngre pojkar.

  Ni gör ett väldigt bra jobb. Många tjejers framtid och liv ni räddat.

 16. Obehagligt är förnamnet… ”jag är 13..” ”du kan bli min flickvän”… ibland undrar man om pedofili och inteligensstörning hänger ihop -.-

 17. Obehagligt att han verkar ha kört skolbussar… Som sagt pedofiler finns där barn finns… 💔 Pedofiler finns i alla former, även bland de timida, blyga, inåtvända såklart. De kan säkert upplevas som timida och ofarliga av barnen själva till en början, tills saker och ting har gått överstyr och övergrepp har begåtts… Målet är ju detsamma för alla dessa pedofiler oavsett vilken personlighetstyp de är – snoppen ska kladda på och tryckas in i ett barn…

  1. Vi som jobbar med barn och är ”normala” mår ju dåligt av din inställning.

   (Pedofiler finns där barn finns)

   Riktigt så enkelt är det ju inte.
   Pedofilerna kan ju jobba/göra vad som helst eftersom dom söker online.

   Det är tragiskt hur dom vill förstöra barnen.
   Men även för alla som jobbar med barn.

   Man tänker hela dagarna på vad man säger och gör för att ingenting ska missuppfattas eller tolkas på nåt konstigt sätt.
   Barn som kommer och ger spontana kramar (som faktiskt barn gör) , dom knuffar man bort och ser hur dom tänker att det är nåt fel på dem.

   Men tyvärr är det såhär det ser ut tack vare alla Gäddor..

   Att jobba med barn har faktiskt blivit ett ”farligt” arbete.

 18. Efter ungefär sju meddelanden frågar individen om en 13åring vill bli dennes flickvän? Om nu individen är 37 år så vad är fel i huvudet. Är denne på samma mentala och kognitiva nivå som en 13åring eller vad är felet? Det är ju för fan ett barn

 19. Så fruktansvärt äcklig människa, att man är så sjuk i huvet att man tror det är ok att skriva med BARN. Jag tycker det är läskigt att åka bussar till skolan och hem när man vet att han fortfarande får jobba och vara nära barn och ungdomar DAGLIGEN.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *