STORT TACK TILL N-SANERING FÖR ATT NI STÖTTAR OSS

⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️

 

Tuppen hade lite svårt att bestämma sig för vilken av våra två virtuella fjortonåringar som han skulle träffa. Alltså bokade han efter en lång tids chattande upp båda. En skulle komma ena dagen och den andra nästa.

Nu blev det inga träffar alls. Eller snarare så blev det ett kort möte med oss på Kramfors station. Mötet har resulterat i en hel del eftertanke och funderingar över hur det kunde gå så långt. För att få svar på sina frågor har Tuppen sökt sig till vården.

Familj är informerad och vill absolut inte bli kontaktade.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

SWISH 123 250 22 84

 

 

24 thoughts on “Tuppen (Napp #290) Kramfors

 1. Ja herregud, om man inte redan tappat tron på mänskligheten så gör man det om man besöker dumpen och beskådar idioterna som blivit uthängda🥺. Vad FAN är det för FEL på vissa individer av släktet sapiens?
  Mänskilgt avfall, HUR kan det bli så FEL? NÄR blev man så TRASIG, när gick individen SÖNDER i huvudet?

  Jag är ledsen men jag är helt mållös, stackars alla barn. Tack dumpen för att ni gör ett bra jobb och avslöjar och hänger ut idioterna. I en bra värld skulle ni inte behöva finnas, nu är det tyvärr inte så. Tack än en gång för arbetet ni gör.

 2. Men för i helvete! Det är barn! Vad är det för fel i huvudet på människor?!
  Man tar hand om barn och ger dom trygghet och en bra- och säker uppväxt!
  Man har inte sex med dom! Man våldtar dom inte! Det är så sjukt och så fruktansvärt vidrigt! Fy alltså!

 3. Here we go again… En medelålders blekfet man med hybris, besatt av sin lilla pillesnopp och som verkar ha hämtat sin text från nån gammal porrtidning. Så originellt, eller inte. Och självfallet är Herr Chipstutte HELT oförstående, vet inte vilka Dumpen är och försöker låta stöddig för att ni inte PRESENTERAR er. 🤦🏽‍♀️ Precis som det vore hans största problem… Hans största problem här är att han sexchattat med och groomat ett BARN på 14 år. Men det är klart, han ”kände ju på sig att det var nåt lurt”. 🤦🏽‍♀️ Han behöver jobba på en hel del saker, bland annat sin magkänsla. Om inte ens magkänsla klarar av att tala om för en att det är jättejättefel att sexchatta med barn, då är den magkänslan väldigt trasig. Ungefär lika trasig som barnet han tänkte våldta skulle ha blivit, om det nu inte hade varit ett fiktivt barn.
  Jag känner med hans familj, det är de som blir lidande på grund av hans extremt osmakliga och vidriga agerande. Jag hoppas innerligt att de får vara ifred, DE har inte gjort ett skvatt utan de har helt oförtjänt fått den här enorma bajsmackan upptryckt i ansiktet. De är oskyldiga i detta, vilket man däremot inte kan säga om honom….
  Och, som alltid, TACK Dumpen! Ni är guld värda! 🙏

 4. Förutom de äckelkänslor som jag får när jag läser chatten, undrar jag hur skev självbilden är på dessa avskum till män. Hur i hela h-et kan de på riktigt tro att 14-åringar tänder på dem?!

 5. Stackars fru, förhoppningsvis har de inga barn.
  Åter en gädda utan skrupler som jag barn utan att inse att varje barn som liknande galningar sätter klorna i fär ett livslångt lidande som ibland slutar med självmord.
  Till hans fru, packa, flytta om nia har barn se till att gäddan aldrig mer kommerr i närheten av era barn.
  Börja om ditt liv, sök hjälp, för detta är inte ditt fel.

  Tack Sara och Patrik för er kamp mot dessa gäddor ( har en vän vars son råkade riktigt illa ut, och min vän liksom jag lever nu med livslångt trauma, eftersom vännens son nu endast finns i våra minnen)
  Dessa gäddor måste lyftas fram så detta elände får ett stopp.

  Tack Dumpen för allt ni gör.

 6. Varför kallar alla äcklen våldtäkt för att BUSA ??????? Jag orkade inte läsa alltihop 🙁 det är för vidrigt. Jag köper inte heller att dom / han ska söka hjälp. Det säger dom bara för att slippa prata. Kanske 1 av 100 äckel inser att dom behöver hjälp ?!

 7. Jag tror på mänskligheten,tror på riktigt att merparten är normala….Men, så kommer ett sådant här stolpskott som fått en kromosom ifrån ett pungdjur med pungröta.. Hur i helv….är neutrumet funtad!
  Håll dig till vuxna kvinnor runt din egen ålder, låt bli våra barn!
  Tack ännu en gång Dumpenteamet för ett bra jobb!!

 8. Bara satt ni vet dumpen: ni gör skillnad, definitivt!!

  Vet ni varför?:)
  För ni får dom nu att tänka en extra gång med er storm!!!! Thats whay!

  Så fortsätt så länge ni orkar, vi här hemma soffpotatisar hejar och ber för er🙏🏻

  Skillnad blir de.

 9. ”Jag har inte gjort något olagligt…” Den repliken säger allt om hur empatistörd en sådan här individ är. Så länge lagen är bristfällig är det tydligen okej att förstöra barn? Nej! Vi har alla ett eget ansvar att inte skada andra, oavsett hur lagtexten lyder. Alltså, försök inte fly ditt eget anvar för dina egna handlingar genom att hänvisa till en bristfällig lag. Och snälla, försök hitta andra intressen än ditt eget könsorgan! Patetiskt!

 10. Pussmunnen gjorde min morgon.
  😂🤣😂🤣😭
  (Ibland måste man tillåta sig att skratta åt eländet. För att orka hantera all vrede och sorg de här ”männen” väcker.)

 11. Arrogansen och fokusförskjutningen hos den här gäddan är ju rent förbluffande och riktigt provocerande.

 12. Good catch!!! Älskar när man ser ljuset går upp att familj o jobb blir kontaktade o själen rinner ut på backen.

 13. Inte gjort något olagligt säger han….i mina ögon borde det ses som våltäktsförsök. För det är precis det de håller på med, ett långsamt våldtäktsförsök på ett barn, där de försöker spela snälla och omtänksamma för att lura barnen i klorna på dom. Sjuka människa. Och till det kan ju tilläggas att det är olämpligt och omoraliskt. Men det ringer inga såna klockor i tomma skallar.

 14. USCH. Hur skev självbild har man när man tror att en 14-åring (eller nån öht) tycker dom skrattretande pussbilderna är fina? Patetiskt

 15. Det är vidrigt, äckligt och fruktansvärt!!! Det finns egentligen inte tillräckligt med synonymer till ett sådant beteende. (Borttaget av Admin)
  Tack Dumpenteamet för att ni hittar åt dessa patetiska hjärncellbefriade missfoster!!

 16. Att en gammal jäkla gubbe har en så skev bild av sig själv så att han tror att han är attraktiv för en liten 14årig flicka😫 Han tror verkligen att hans bilder är sexiga. Vilken äcklig och patetisk människa😫

 17. Varför visar dom könsorganen och runkar? Man blir så himla avtänd och äcklad av det hela…

 18. Vidrig pedofil som inte visar någon ånger. Lite sur enbart för att han blev påkommen och därför försöker få det att upplevas som att ni har begått fel när ni inte presenterat er för pedofilen. Löjligt svagt sinne. Viljan om att våldta barn är oviktigt samtalsämne för honom. Han kommer fortsätta sina försök med att våldta barn.

 19. Tack Dumpen. Hör att ni fått kritik för att ni hänger ut folk.
  Men jag skriver som pappa till en 9-årig ficka som råkat ut för en pedofil på nätet.
  Ni gör ett fantastiskt jobb, ni är änglar ska ni veta. Trodde aldrig det skulle hända oss, trots alla varnigar till barnen och kontroll av telefoner.
  Men men, dessa sjuka individer måste ”hängas” ut! Ni räddar liv!

  Jag och frun är från nu evigt månadsgivare så ni kan fortsätta skydda det viktigaste vi har.

  Tack Underbara Dumpen

 20. Här har vi en till pervers varelse med ett överdimensionerat ego, eftersom han tycks tro att han är så sexig och märkvärdig….men i själva verket är han obeskrivligt motbjudande och älskar att visa upp hur han gräver sig mellan låren. Bra jobbat Dumpen, fortsätt att dra upp gäddorna från djupet.

 21. Så genomtänkt och utstuderat sätt han har att skriva .. han verkligen vill få ”barnet” att lita på honom och att han är rädd om barnet , sen skriver han när han inte vet vart dom ska vara att han drömde att dom till slut hade sex i hans baksäte. Det var inte sant , självklart ville han bara se om barnet skulle tycka det var en bra idé . En bra idé att förlora sin oskuld genom våldtäkt i ett baksäte på en bil av vidrig pedofil . Fy fan så mycket skevt det finns att hitta i hans meddelanden . Detta var verkligen inte första eller sista gången han gav sig på någon.

 22. Det har nu gått en tid sedan detta vidriga uppdagades. Men det finns i tankarna dagligen. Obehagliga tankar…. Och det har fått mig att ha svårt att använda ordet ”mysa” längre. Det blir inte den spontana glada meningen att ” ha en myshelg” med barnbarnen. Det ordet har fått en äckelstämpel då många av dessa peddon använder sig av ”mysa”. Och i vardagens samtal med grannar kommer man alltid in på Tuppen. Vem kunde tro detta???

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X