Sponsorer

Frågar man mannen själv så lyder hans berättelse enligt följande:
Läkaren har bett honom banta.
För att han skulle få bättre självförtroende uppmanades han av läkaren att ta selfies.
Bilderna lagrade han på sin facebook som sedermera blev hackad.
Att han dök upp på mötesplatsen utanför pressbyrån i Sundbyberg förklarar han med att han åkte bilen från den lilla by utanför Sala, där han är bosatt, till Sundbyberg för att hoppa på tvärbanan till Mall of Scandinavia då han skulle besöka Panduro för att köpa ett munstycke till sin färgspruta.

 

Frågar man oss lyder hans berättelse enligt följande: Pappastor40 hade omfattande kontakt med ett flertal barn i åldrarna 13-15. Han uttryckte att barnen skulle fyllas med hans kroppsvätskor och bli gravida. Det skulle pratas i telefon och skickas videofilmer. Allt för att undvika Dumpen.

 

Helt rätt! Dumpen bryr sig inte om orsak till varför man pratar sex med barn.

Träff bestämdes till Pressbyrån i Sundbyberg där mannen mycket riktigt dök upp och väntade. När vi dök upp så möttes vi av en mycket irriterad man som hävdade att någon måste ha utgett sig för att vara honom. Han ville dock inte gå till polisen för att anmäla att någon utger sig för att vara honom genom att skicka videos, prata i telefon med hans röst, skicka livebilder och prata sex med barn i hans namn.

Telefonsamtal:

Senaste telefonsamtalet med herren ifråga gick ändå ganska bra och nu hoppas vi att han tar sig samman och söker vård istället för en massa trams.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

Swish 123 250 22 84

 

Barn 1:

Barn 2:

 

Barn 3:

 

31 thoughts on “PappaStor (Napp 289) Sala/Sundbyberg

 1. Vilka sjuka typer som ni fiskar upp i princip dagligen. Jag ger er en eloge för ert arbete. Ännu en gädda på kroken. Hoppas verkligen att ”grooma” blir ett brott. Tack för att ni finns Dumpen. Ert arbete är hederligt och ni bryr er om det allra heligaste som finns, våra barn

 2. Eftersom alla är 14 år uppmanar jag alla som läst detta swishar 14 kronor till Dumpen för allt arbete de gör för att stoppa dessa sjuka pedofiler. Det är det minsta vi kan göra. 14:- swishat.

  1. Det där är en bra idé! Jag försöker swisha 100kr/napp i mån av ekonomisk möjlighet. Spelar ingen roll om det är 1kr eller 1000kr, Dumpen (och därmed barnen) behöver all hjälp de kan få! Mycket bra förslag Rolle K!

  2. Vilken bra ide 💕 Kram till dig och alla som bryr sig vilket jobb dessa människor gör.

 3. Vill ha barn med en 13-åring och skriver att han vill ha en avsugning av henne!
  Alltså vad är det för fel i huvudet på denna individ?
  Sen ljuga så fruktansvärt mycket, det är ju bara förbannat irriterande att han åtminstone inte kan stå för att han varit en idiot och gjort fel! Usch!

 4. Fyfan jag fick rysningar när jag hörde på vilket sätt han pratade med ”barnet” på.

  Precis så som man normalt pratar med ett riktigt litet barn.

  Och så vill han ha sex med ett vad han trodde var ett barn.

  Detta var riktigt proffesionella fiskat av
  Fiskaren för denna gdda lurade verkligen i vassen.

  Hatten av för alla inblandade förutom gäddan då…… Eller fem av med hatten för honom också då han blev lurad att hugga på betet. 😭

 5. Så sjukt
  Hur kommer ni på alla namnen på böldgäddorna?
  Har följt Dumpen i många år nu sedan en kompis pappa blev konfronterad..
  Ni gör ett riktigt hästjobb❤️❤️
  Hoppas ni orkar att fortsätta i mååååånga år till..

 6. Tvingade mig igenom hela telefonsamtalet och var nära att avbryta många gånger, fy fan. Tveklöst bland det vidrigaste och mest manipulativa jag hört. Jag vet inte vad som gör mig mest arg, gädd-beteendet eller att inte stå för vad man gjort och erkänna vad man har gjort. De vet ju (oftast) att de uppenbart gjort FEL och blivit påkommen – stå för det och gör allt i din makt att det inte sker igen så kanske du kan gå vidare i livet. Livet består av val – välj efter hur du vill leva.

  – Ja alltså det DÄR är inte jag som är här av en slump för att träffa någon som är gammal nog för att be mig slumpmässigt stå här och vänta med handen i kakburken. Jag vet! Det är ChatGPT-Skynet-HAL9000 som som helt random plockade ut mig. Det är en konspiration.

  Jag hatar när det händer.

  TACK Sara & Patrik + alla andra som hjälper och arbetar med Dumpen! 🧡

 7. Sjukt imponerad att ni båda kunde hålla er relativt lugna när varelsen pratade om urkundsförfalskning osv… Vård ja, men det kommer kosta. Det huvudet är fullt med konstigheter. Bara jag slipper betala den hjälpen

 8. Ja det var en mycket sjuk dum man
  Det där telefonsamtalet hadde jag hört direkt att det var riggat. det tar mig tillbaka till 80-90 talet när man ringde heta linjen och det satt en man på andra sidan och ville man skulle tro det var en tjej

 9. Duktiga flickor har inga trosor när de träffar någon de är intresserade av. Fy fan, vilket äckel. Sjukt manipulativ i samtalet med ”barnet”.

  Tack för ert arbete, dumpen.

 10. mår så illa av telefonsamtalet, har inte riktigt insett hur unga barnen gäddorna kontaktar är då jag har i deras ålder för inte så länge sedan och tyckte jag själv var så mogen och i princip vuxen. men i telefonsamtalet är det så så tydligt att detta bara är ett litet barn. förstår inte hur någon kan vara attraherad av detta. hur kan någon finna sexuell njutning i att förgripa sig på en person som inte vill något annat än att få vara ett barn och växa upp?

 11. Så jäkla bra jobbat av er !
  Ingen av dessa varelser ska få hålla på ! Swisha en liten peng o försöker göra det då o då för erat fantastiska arbete, tack för det ni gör för o skydda våra barn 💕🌟🙌🏻

 12. Skönt att du hamnade på rätt sida av Bommen Patrik, och jävligt synd att inte lokaltrafiken kunde kört lite fortare.
  Den varelsen e ta mig fan bland det dummaste jag har sett!
  Imponerande att ni lyckas hålla er så lugna, men det är klart ni har ju blivit härdade.
  Kämpa vidare!!

 13. Jag har sagt det förut och kommer säkert att säga det igen, men rättspsykiatrisk vård med särskild utskrivningsprövning vore alldeles förträffligt för såna här individer! Jävla missfoster, så manipulativ och tror sig snacka sig ur konfrontationen. Och allt han skriver allt han pratar om i telefonsamtalet, det där är sannerligen inte en normalt funtad människa! Vill göra en 13-åring gravid, massa snack om analsex och gud vet allt. Och sen kommer fanskapet och påstår att han ”har blivit fejkad”….Det är så jävla dumt så jag skulle gapskrattat om det inte vore för det faktumet att han seriöst talat vill utsätta ett barn för dessa vidrigheter. Detta är ett av era vidrigaste fall, han borde inte få gå lös bland folk! I vissa fall borde rätten att vistas ute i samhället vara förverkad, och det här är ett praktexempel på det. Hoppas att hans handlingar ger rejäla konsekvenser även i yrket och privat. Hade jag varit en bekant till den här pedofilen så hade den bekantskapen tagit tvärt slut.
  Jag fattar inte hur ni står ut med att möta dessa avgrundsäckel varje dag, men är tacksam för att ni gör det! Varje exponerat pedofiläckel är en vinst för våra barn. Tack! 💖

 14. Hela telefonsamtalet är ju galet o man hör liksom hur han ”pratar” till ett barn… usch och fy

 15. Vilken sjuk vidrig människa. En stor eloge till fiskaren som behöver samtala med denna sjuka människa. Så kul att han åkte dit trots han gjorde allt för att försäkra sig om att det inte var Dumpen. Ha ha

 16. Alltså hur dum är dessa pedofiler som tror att dom kan ljuga sig ur
  situationen när dom konfronteras av er. Rädd för dumpen och om sitt eget rykte är dom, men de räcker inte för att sluta söka efter barn att våldta. Utan tanke på sin egen familj vänner och jobb som blir drabbade av detta sjuka beteende. Tack Dumpen för att ni öppnar ögonen på folk som inte förstått hur många pedofiler det finns här ute.

 17. Varje 14 årings drömkille.
  vilken värld lever dessa människor i? inte i verkligheten iallafall.

 18. Helvete. Det där telefonsamtalet är det värsta jag hört på hela 2023, fy fan

 19. Tack Sara och Patrik 💕 Vilket helvete ni står ut med, oftast kan ju inte polisen agera. MEN, ni kanske räddar Ett barn och att politiker börjar agera när det gäller lagstiftningar👍

 20. telefonsamtalet var väldigt väldigt svårt. Han pratar verkligen som om han pratar till ett barn , vill bjuda på glass vi kan mysa , du är väl en duktig flicka , jag tycker om att du är så lydig en fin flicka , fantasier om att ha en gravid flickvän på 13 år och ännu en besvärande fantasi om att offret ska sova så han kan göra vad han vill med henne medans hon sover. Denna sjuka individ borde inte få vistas bland barn nånsin . min oro vart vad har an utsatt sina barn för om han nu har egna lr är det bara pojkar så dom klarat sig . jag kan bara gissa anledningen till att han vill att ett barn ska ge honom ett barn usch och tack för att ni stoppade den här

 21. Så vant pedofilen pratar med barnet i telefon. Det låter som att han har pratat med många barn. Våldta barn och även göra de på smällen låter riskabelt. Han kan lika gärna ge sitt DNA till polisen på en gång. Vidrigt telefonsamtal.

 22. Alltså samtalet… helt sjukt. snubben sitter och planerar till att göra en 13 åring gravid och till flickvänn… vad tror han..spyr

 23. Jag tycker INTE att han är manipulerande, men det beror nog på att i mina ögon är en manipulativ person övertygande och därmed duktig på att ljuga. Denne flintis skulle möjligen kunna medverka i någon ideell teaterförening, kanske ha rollen som att dra undan de röda gardinerna vid föreställningens början.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *