Han hade inte alls koll på vad Dumpen var och det märktes tydligt i all oförsiktighet när han dök upp för att träffa vårt fiktiva barn. Under konfrontationen fick han information om hur man ska agera när sexualiteten svämmar över all breddgrader och utgör ett hot genetmot andra. Mannen sökte sig till Preventell som inte var intresserade av att hjälpa honom. Nu har han dock lyckats lösa vård på annat håll.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

SWISH 123 250 22 84 

 

23 thoughts on “Gränslöst var det här ja(Napp #283) Falkenberg

 1. Den här mannen kan vara bland de läskigaste jag sett på Dumpen… Han verkar totalt känslokall och helt avstängd. Han rör ju knappt en min under hela samtalet, han verkar totalt obrydd om att det han gör skadar andra. Bra jobbat åter igen Sara och Patrik!! Särskilt Sara – att du är så cool under tiden och säger så bra saker, hatten av.

  1. Precis vad jag såg , läskigt !! Men sen såg jag gäddan efter han och insåg att det finns värre

 2. Man orkar ju inte ens bli upprörd här. Men HÄPNAR det gör man! En vuxen människa som överhuvudtaget inte begriper att det han gör är så fel och bara försöker glida undan. Han är ju farlig på riktigt!!

 3. Antingen är så den här nissen dum i huvudet på riktigt eller så låtsas han bara. Jag gissar på det sistnämnda. Hela hans attityd är pissig. Trots en väldigt bra och saklig konfrontation så väljer han att ”inte förstå” och att bete sig som att han inte gjort något fel, men en hel del av hans kommentar och kroppsspråk säger något helt annat. Ja, man är barn tills man är 18 år och blir myndig! De där rynkade ögonbrynen när Patrik påpekade det…Eller när Sara sa att han behöver hjälp och han surt svarade ”säkert” samtidigt som han tittade bort… Vad ÄR det ens för attityd att komma med när man precis åkt fast med fingrarna i syltburken??

  Antagligen kommer konsekvenserna av hans val att bli riktigt kännbara. Arbetsgivaren kommer med största sannolikhet att se allvarligt på att en av deras medarbetare figurerar på Dumpen. I synnerhet inte när han jiddrar om hur snabbt han ska bege sig från jobbet för att våldta ett barn.

  I vanlig ordning så tänker jag på hans familj, de är såklart oskyldiga i detta. Synd bara att han själv inte tänkte så långt.

 4. lilla hålan Falkenberg, där alla känner alla,,,, mina gamla hemtrakter….. hajar varför han söker vård…

 5. Varför vill inte preventell hjälpa honom?
  Det undrar jag o förövrigt så äckligt känslokall,usch!

 6. En av de kallaste Gäddor jag sett här inne- totalt ointresserad av vad hans handlande får för konsekvenser- tack Gode Gud att det inte fanns en riktig jänta,det snörper till i hela mitt Mammahjärta när jag läser att han själv har en pojke- hur I he….te kan man tänka sig att ” använda” sig av ( våldta!)andras barn för att tillfredsställa sina egna sjuka behov? Det hörs här att Patrik blir förbannad när Gäddan står där o svamlar- jag fattar bara inte hur ni orkar hålla er alla gånger- har inte hört nån av er tappa fattningen totalt en enda gång o bett nån dra dit Pepparn växer🙏👍Lyfter på den dagliga Hatten för er -det ni gör måste ju ta väldigt på er själva? Ni har ju båda blivit utsatta som barn o att då träffa sådana här ” stolpskott” ideligen måste ju riva upp er inombords? Tack alla ni på Dumpen- vi är många som högaktar er!

 7. Vilka idioter det finns, hur kan man gå igång på barn, och så fruktansvärt många?
  Lite nyfiken, varför var inte Preventell intresserad av att hjälpa honom, eller vet man inte? Trodde dom hjälpte alla som sökte? Eller han kanske inte ville ha hjälp egentligen?

 8. Extremt stirrande blick, antisocialt beteende där det bara är hans behov som är viktigt, samtidigt som han inte riktigt vill inte kännas vid sitt eget ansvar som vuxen i förhållande till barnet. I övrigt impulsstyrd enligt konfrontationen med ett gränslöst beteende, ljuger ohämmat rakt upp i ansiktet. Mycket otäck individ, tur att Dumpen tog honom.

 9. Varför nekar dom han hjälp på Preventell? Är det inte just av det syftet dom finns?
  Den människan behöver all hjälp han kan få

 10. Tack för er insats, att just dessa kryp ska veta de inte kan figurera fritt på olika forum är iallafall ett sätt att fånga dem.

 11. Han ser mycket rädd ut, och håller nervöst kollen ifall någon han känner dyker upp. Klart han vet vad Dumpen är, spelar bara allan.
  Det är något mer som skaver med denne person, men det kanske kommer fram det med.

 12. Hoppas att han begriper den hær minst sagt kraftiga varnigen.
  men jag tvivlar ”vilka barn” vad ær det før skit snack.”behøver hjælp”Hadde jag varit tex patrick så hadde jag nog blivit verkligt førbannad.
  vh Tommy

 13. Hur kan det svenska rättssystemet låta sådan individer gå runt fritt i samhället?? Särskilt när de erkänner i kamera! Men ”det är inte ett riktigt barn”.. vad spelar det för roll?? Så om jag nu sätter mig & planerar en terrorattack, ett rån eller narkotika försäljning, men den jag planerar med egentligen är en polis, så åker jag dit för det! Hur är det då möjligt att dessa pedofiler inte gör det? HUR???

 14. Klart han vet vad Dumpen är. Säger t.o.m att en skrivit det var Dumpen men han trodde ”det var på skoj”!?!?
  Inte bara farlig…korkad också!

 15. Jobbade med denhär killen under en ganska lång period. Känns äckligt att säga men han var en supertrevlig kille, inte alls konstig inga röda flaggor eller konstigt beteende. En helt normal farsa. Känner inte alls igen honom i denna video trodde inte att det var honom när jag såg den först.

 16. Självklart skyller han på att han har ADHD också… 🤮 Jag har också ADHD men inte jagar jag barn för det. Usch!

 17. ”Jag har problem, jag har adhd”

  …Det har Jag med men inte faaaan vill jag knulla eller sexchatta med barn för det!

  Att man är mentalt störd med skev verklighetsuppfattning har Inget med Adhd att göra, idiot!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X