Sponsorer

Sponsor:

Mannen dök upp på Snap och var väldigt glad för att visa upp sitt könsorgan. När vår fjortonåriga flicka inte kunde komma på träff (för att vi befann oss i andra änden av Sverige) så surnade han ihop, blev misstänksam och blockerade.

När vi var i närheten bokade vi upp honom med ett annat konto tillhörande en femtonåring flicka. Det tog någon dag och sedan stod han där på parkeringen och väntade på tjejen som han trodde att han skulle träffa.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

SWISH 123 250 22 84

 

Del av logg:

12 thoughts on “Snoppis (Napp #276) Klippan

 1. Var i helvete ifrån kommer alla dessa avgrundsmissfoster som är så djupt förälskade i sina egna vanskapta könsorgan?

  Varför inte bara sätta en ring på korven och vara lyckliga i alla sina dar istället för att jaga barn?

 2. Väldigt fokuserad kring sitt kön. Kanske ska stanna där. Inte träffa någon annan. På något sätt. Han, snoppen och måttbandet.

 3. Allvarligt ….hur fixerad kan man bli av sitt könsorgan.att något som ska vara intressant , kan bli så ointressant. Stackars barn som får utstå sånt här skit.sån tur att ni finns Sara och Patrik. Respekt.

 4. Skicka bilder på sitt könsorgan till barn…. de som ägnar sig åt det är ju helt sinnesslöa ursäkter till människor. Hoppas just denne tomte inser det patetiska och oacceptabla i sitt agerande när hans köttpinne nu blir till allmän beskådan. Jag som vuxen blir äcklad och väldigt obehalglig till mods av dessa könsbilder, ett barn blir traumatiserat. Håll ditt kön och telefonen borta från varandra och skona omvärlden från dessa vidriga bilder. Lämna barn ifred och för upplysning alla som är under 18 år räknas som barn.

 5. Här undrar man ju hur pass mottaglig han är för en vårdkontakt.. inget raljerande, men han ger ju ett uppenbart intryck av att ha vissa tillkortakommanden gällande sin intelligens.
  En ruskig besatthet av sin egen penis också, men trots denna kärlek till sitt eget könsorgan så kan han tänka sig att stoppa den i vad som helst…

 6. Han är definitivt inte frisk. Man kan nästan tro han precis upptäckt, han har en egen snopp.
  Bra ni fick honom, stackars barn som får utstå skiten

 7. ”Inte ens vuxna kvinnor uppskattar det” (k*kbilder) Bra Sara! Som vuxen får man avsmak, som barn hade man blivit traumatiserad. Vidrigt!

 8. Sådärja..nu har hela riket hans…ska jag drista mig (utan att bli för vulgär) att kalla den för totempåle? För det är ju den hela hans liv och aktiviteter tycks dansa i ring runt. Men jag är inte förvånad, eftersom för väldigt många är fallosen viktig och att den får sitt. Men för en del blir det till en besatthet, en personlig kult…fixering som i den här killens fall.

 9. Sinnessjuka människa, helt desperat efter uppmärksamhet på sitt könsorgan!! Vad är felet på dig, sök hjälp och håll dig väck från barn och deras skolor!!! Bra nappat, dumpen.

 10. Hur många svin finns i Klippan.
  Snart dax att göra en insamling så vi kan köppa en eka och sätta dom i och ut på Östersjön utan något att ro med .

 11. Heja Dumpen! Tack för att ni plockar upp dessa gäddor i min grannkommun och resten av vårt avlånga land 🫶🏼
  Är nyfiken på om det finns någon statistik på hur många av gäddorna som faktiskt kontaktar Impullskollen och Preventell?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *