Sponsorer

Minti Simon skulle precis gå över gatan när han fick syn på oss. Han trodde att han skulle träffa en kille på 14 år men så blev det alltså inte. Minti Simon vände på en femöring och körde full gäddgallopp från platsen när han var 10 meter från oss.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

SWISH 123 250 22 84 

 

 

12 thoughts on “Snabbgäddan (Napp #274) Stockholm

 1. Riktigt feg som springer och inte kan ta konsekvenserna när man försöker förstöra barns liv. Förstår inte hur man kan göra sånt. Bra jobbat dumpen älskar er 🙂 <3

 2. Absolut den slemmigaste gäddan på dumpen hitintills så jävla avskyvärd och äcklig 🤢 HUR MÅNGA FINNS DET ??????

 3. Jäklar vad han gick igång på att det var ett barn. Istället för att be om ursäkt för att han råkade skriva till ett barn, så vill han ha bevis om att barnet faktiskt är ett barn. Dessutom utrycker han väldigt mycket oro angående möjligheten att barnet kanske inte är ett barn. När barnet förklarar att det har träffat andra som våldtagit barnet och att de visste att han var 14, för att han aldrig ljuger om sin ålder, då är pedofilens enda svar ”va bra”. Barnvåldtäkter är inte bra. Äckel.

 4. En sak som man kan undra är om dessa datingappar och webbsidor borde ta ett större ansvar för att ens få finnas kvar för allmänheten?
  Det borde inte få vara möjligt för vuxna att få tag på barn på detta vidriga sätt.
  Kanske man kan introducera bank id?eller annan legitimation

  1. I sak köper jag ditt resonemang, men det är ju samtidigt lite mer komplext där vi har flera olika problemområden. Ska jag förenkla resonemanget för att göra det lite tydligare så har vi dels plattformar som utgår från sex (avstår att namedroppa), där minderåriga finns av en eller annan anledning.. sen har vi även plattformar som inte alls har sex som ett primärt syfte (exempelvis olika spel, sidor som riktar sig mot barn etc).. för att göra det än mer knepigt har vi gäddor som aktivt letar upp barnen, och sen har vi barn som söker kontakt med gäddor med exempelvis ett självskadebeteende.
   Grovt generaliserat, men min poäng är att vi behöver inte bank-ID just här. Det kommer inte vara preventivt i någon större utsträckning. Vad som hade haft bättre effekt vore en lagstiftning som kriminaliserar att du interagerar med barn i sexuellt syfte där även ett försöksbrott vore kriminaliserat, där en fara för brottets fullbordan är helt ovidkommande oavsett om det är ett fiktivt barn eller ej. Så länge gärningsmannen tror han ska få våldta en 13 åring och genomför något som helst försök att fullborda den våldtäkten så bör gärningsmannen också bli dömd för detta, oavsett om barnet är 13 år eller har hoppat 242.

   Men som sagt, ett stärkt krav på identifiering på nätet är jag inte emot. Det kan ju också ha en viss effekt på dessa gäddor som Sara benämner som digitala [glömt bort senare delen av benämningen].

 5. Oj vilken slemhög denna Minti är. Härligt Dumpen.
  Inser att det finns pedofiler överallt, stackars barn.

 6. Är inte detta samma gädda som MrSlice (Napp #187) Stockholm?

  Påminner iaf om varandra. Båda håller på med musik (Slice sjunger och denna har gitarrfodral i bakgrunden.) Visserligen var Slice ute efter tjejer och denna killar, men vissa tycks ha smak för bägge.

  Hårfärg kan ändras liksom prickar i ansiktet (populärt att sminka lite fräknar och moucher), och videor och foton visar ofta spegelvända bilder.

  Jag är säkert ute och cyklar men ville ändå ta upp tanken.

 7. Minns när jag började kolla på dumpen. Ni hade hunmit fånga några 10tal äckel. Då skulle jag ha tyckt att nr 274 var ett antal som låter orealistiskt högt. Men dom vidriga svinen fortsätter att komma och komma. Kommer dagen då ni tar nr 1000 att komma? När tusan tar det slut? Eller iaf minskr DRASTISKT. Kommer den dagen komma då dessa äckliga svin inte vågar längre?

 8. De 274 gäddor som ligger uppe på dumpen är nog bara toppen på ett isberg. Troligtvis sitter de flera tusen personer online varje dag i Sverige och letar efter barn i sexuellt syfte. De kommer bara nya hela tiden så är dom som tror att de kommer ta slut får nog tänka om.

  1. Jag är helt övertygad om det, Kenta, finns fanimej överallt. Hur många finns det i sin egen omgivning? Det får en att tänka till. Jag ryser när jag tänker på dessa kryp och hur de tillbringar sina dagar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *