Sponsorer

https://www.hemcompaniet.se/

 

OBS! Personen i videon har inget samband med företagsloggan på tröjan!!

Först var det inte han på bilden, sedan var det han på bilden men bilden var stulen, sedan var bilden inte stulen. När vi skildes åt så var vi dock rörande överens om att mannen faktiskt var på platsen i syfte att träffa en fjortonåring och att mannen behöver söka hjälp för sitt beteende.

Anhöriga är informerade och vill absolut inte bli kontaktade. Mannen har sökt vård och lille hund är blurrad enligt mannens önskemål.

 

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA SWISH 123 250 22 84 

 

13 thoughts on “Gustavsbergsgäddan (Napp #273) Gustavsberg

  1. Så perfekt kommentar från Patrik i slutet. ”Så ger du fan i barn”. Jag är för att du är oskyldig tills motsatsen är bevisad men dyker du upp på avtalad plats ÄR du skyldig

 1. Usch fyfan bara nåra minuter ifrån hemmet synd att sånt här händer överallt

 2. Lite mer än tre år på kik och han har inte gjort nåt, någonsin. Yeah, right….Rödluvan är också en saga.
  Direkt citat: ”Jag är ingen dumskalle.”
  Jo. Det är just det han är! Ingen normalt funtad vuxen individ skulle ragga på och stämma träff med en vilt främmande 13-åring. Gör man en sån sak så ÄR man faktiskt en dumskalle.
  Det normala hade varit att skriva att barnet är just det, ett barn. Därefter avsluta kontakten, av exakt samma anledning. Minst 20 år för ung för någon i hans ålder.
  Jag tycker inte synd om honom för fem öre. Han har själv bäddat för den här situationen. Däremot har jag medkänsla för hans familj. De är de som blir lidande.
  Sist men inte minst. Sara och Patrik, vilken bra konfrontation! Lugnt och sakligt monterade ni ner alla hans försvar. Ni är den röst som de utsatta barnen så desperat behöver! Tack! ❤️

 3. Ytterligare en som aaaaldrig gjort detta innan??? Väldigt märkligt att ni lyckas fånga just de” stackarna” som FÖR FÖRSTA GÅNGEN fallit för frestelsen- jo jo,kyss mig nånstans där Solen aldrig skiner!! Den här Gäddan hade kontakt med ett barn för att ” han hade tråkigt”- TRÅKIGT? Så då är det lämpligt att sexchatta med en fjortonårig pojke? Jag tror snart jag exploderar- det är så vidrigt o smutsigt😭🤬Tycker så synd om hans Sambo som skall få detta kastat på sig- det måste vara ett helvete att man faktiskt blir allmänt villebråd- för på nåt sätt blir de ju det när skvallret börjar gå om den” Gädda ”de lever med? Hoppas folk har förstånd nog att lämna anhöriga ifred o låter Sara o Patrik sköta den biten. Tack för att ni orkar – lyfter på den dagliga Hatten för er alla på Dumpen🙏❤️

 4. Som redan skrivitd,bara ledsen för att han åkte dit. Hade det dykt upp en 14årig kille så hade han kört. Då hade han inte känt sig ledsen eller kännt någon ånger. Du är en otroligt dålig människa.

 5. Som vanligt helt efterbliven. Äckliga gubbjävel. Så bra att du finns förevligad i HALL OF SHAME.
  Tack Dumpen för ert fantastiska arbete.

 6. Det är alltid samma saga, gäddan tycker synd om sig själv, om sin egen situation och tänker hur i h*****te han kunde varit så dum att gå på detta.
  Inte för en sekund tänker någon av de här (i nuläget) 273 gäddorna om barnet. Hur är det inte med alla övriga osynliga gäddorna!

  Ledsen, jag tror inte ett dugg på honom.

 7. Jag trodde inte att detta var så vanligt, jag blir så ledsen och besviken på mänskligheten!
  En app sjuk värld vi lever i, och tro inte det är bättre i andra länder, snarare värre!!
  Tack till Er alla på Dumpen!!
  Vi behöver fler som Er, rädda våra barn och ungdomar och låt oss leva i en bättre värld= Sverige ❤️🙏👍

 8. Den ena gäddan efter den andra drar Dumpen upp ur de mörka djupen och upp till ytan…dom är utan tvekan många som simmar runt där nere på botten och tror att dom kan hålla på som dom vill utan att ta konsekvenserna av det….och botten är allt det här eller ska vi kalla det bottennapp?

 9. Bra jobbat som vanligt !
  Skulle även uppmuntra vänliga medborgare med ett gott hjärta att mejla och ifrågasätt alla partier om vad dom vill göra just emot såna här hemska handlingar… Kan du skriva här så kan du nog våga mejla dom ?
  Ta hand om er

 10. Tycker hans sätt att uttrycka sig är ganska rörigt. Å ena sidan vill han bara ses för en promenad, men å andra sidan vill han stämma av att hans kuk är bra nog för barnet. Ganska uppenbart att han ville ju ha sex, sen att han inte sa det uttryckligen spelar ingen roll. Annars varför skulle man säga att “för senare gånger” när han ställer frågan kring hans kuk. Han är bra på att gaslighta andra, men inte så bra på att få sex uppenbarligen. Hoppas han söker hjälp och slutar gaslighta andra 🙏🏻

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *