Sponsorer

Detta är en mörk berättelse. En berättelse om ett samhälle som misslyckas med att skydda barn.
En berättelse om ett samhälle som misslyckas med att skydda en uppenbart sjuk individ från honom själv.

Berättelsen börjar sommaren 2021. Vi hade precis börjat penetrera en del grupper med inriktning mot sexuella övergrepp på barn. Vi gjorde en kartläggning av profilerna som var med i grupperna och de bilder som profilerna skickade.

Ett flertal kontonamn som använde sig av olika bilder på samma könsorgan. De använde sig dessutom av ett mycket speciellt språk fyllt av tangentbordsglid där ”du” blev till ”dy”. Inte sällan blev personen arg och avslutade konversationen med orden ”Du lille gubbe du”  Från kontona NiceChilde och Pappasunga spreds övergreppsmaterial med en man som våldtog en flicka.

 

Det äldsta av dessa konton hette RogNil69. RogNil69 var medlem i samtliga grupper med inriktning på övergrepp som vi kunde hitta på KIK.
För att få ett ansikte på könsorganet gick jag in som moderator i en av många grupper som dessa konton figurerade i och begärde en livetagen verifieringsbild på kontot RogNil69.

RogNil69 verifierade sig och vi kontaktade polis.
Polisen avrådde oss från att gå vidare.
Inte heller ville man ha in övergreppsmaterialet.

Vi tog till oss av polisens råd och backade. Dock bara för att ta sats. I syfte att knyta ihop dessa konton skapade vi en webbsida dit vi hänvisade hans konton för att visa bilder. Sidan byggdes av en hacker och var i grund och botten en IP-logger.

IP skickades sedan till polis. Se mail nedan.

Tiden gick och tipsen strömmade in från oroliga föräldrar vars barn kontaktats av dessa mycket obehagliga konton. Vi försökte boka upp honom för träff med barn, men föll på målsnöret då vi inte kunde ge honom de livebilder som han efterfrågade.

I kontakten med en vuxen släppte han dock på alla krav och bokade snabbt och lätt upp den träff som blev till en konfrontation. Efter konfrontationen tystnade samtliga konton för en tid. Någon månad senare började aktiviteten sjuda igen. Dock med skillnad att intimbilderna som tidigare cirkulerat på dessa konton upphörde.

 

Ett halvår efter vår konfrontation började polisen visa intresse för mannens förehavanden. Vi hade kontakt med ett antal poliser och lämnade återigen över en del av materialet. Man visade speciellt intresse för kontot NiceChilde.

”Tänkte kolla igen om du hade materialet vi pratade om gällande Rogers konto ”Nicechilde” Önskar i sådana fall få tillgång till detta. MVH Xxx Xxxx”

I vår tidiga kontakt med dessa konton mötte vi en man som med tanke på vad han skrev verkade ytterst sjuk. Han skrev till precis alla online och var mycket aktiv och utåtagerande.

Med tiden har aktiviteten klingat av och vi har bara sett till honom sporadiskt. Då och då har de blossat upp, inte sällan med ytterst våldsamma budskap.

I augusti 2022 kontaktades vi av en en ung kille som uppgav sig ha kunskap att hacka vår sida. Han hade fått betalt för att ta sig in och radera ett inlägg men verkade undra om vi var villiga att betala mer för att slippa bli hackade. Det var vi inte. Huruvida det var han som låg bakom att sidan låg nere en dag i augusti vet vi inte.

Senaste halvåret har vi inte mött honom online och samtliga konton är nu bortplockade.
På midsommarafton kom beskedet att mannen valt att avsluta sitt eget liv.

Dagens ETC har valt att använda sig av ett självmord hos en människa, vars tankar och agerande varit en mycket stor riskfaktor för barn som slagträ gentemot Dumpen.
Detta är tveklöst en vidrig form av journalistik där man utnyttjar en människa som samhället saknat förmåga att hantera. Enbart i syfte att skapa nyheter som generera prenumeranter

Vi har valt att publicera ETC:s intervju i sin helhet för den som vill lyssna.

 

Fotnot. Sedan 2021 när denna berättelsen till största del utspelar sig så har vi fått betydligt bättre kontakt med polismyndigheten och bättre rutiner för att hantera chattloggar och teknik.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

SWISH 123 250 22 84

 

 

 

36 thoughts on “En mörk historia

 1. Jävla äckeljournalist!
  En hör hur han vrider och vänder för att få den kommentaren han vill ha som han sen kan publicera, helt klippt ur sitt sammanhang
  Men tji fick han!!!
  Sara är så saklig och så säker i allt hon säger.
  All cred.!!!

 2. Den journalisten är manipulativ. Han bryr sig inte om barnen.
  Han vill sälja en story. En vinklad story dessutom.
  Han har inte tillräcklig empati för de drabbade barnen och väger inte ens risker mot varandra. Han vägrar ta till sig vad som är viktigast, att skydda barnen eller att skydda förövarna? För en normalfuntad människa så är det en självklarhet att skydda barnen. Något annat finns det inte ens anledning att diskutera. Något annat finns inte på kartan. Att en brottsling väljer att ta sitt liv för att han eller hon blivit exponerad, är ett eget val. Ingen valde åt honom. Han var farlig! Riktigt farlig och det är inte Sara och Patriks ansvar att ”ta hand om och fjanta” med förövare. Dessa pedofiler vet precis vad dom gör och valet är deras. Att skifta fokus från barnen som brottsoffer till att pedofiler blir offren är äckligt. Jag blir äcklad av vår journalistik!!!

 3. ETC sällar sig till pedofiler. Bra att veta var de står. Tack för allt ni gör, Dumpen!

 4. Så fantastiskt bra svarat och frågat av er! Ni gör ett jobb som vi inte kan vara utan!

 5. Sara vann den debatten på knock-out.
  Journalisten utgår tyvärr inte från brottsofferperspektivet.

 6. Vilken otroligt trög journalist! Han är ju totalt okänslig inför allt denna äckliga pedofil har gjort mot barn. Svarar bara: ”Mm…jaa”
  O han tar inget avstånd från personen som är så jäkla sjuk! Sara var helt fantastisk på att ge honom svar på tal!

 7. Vilken bra människa du är Sara!!
  Så skicklig, lugn och superbra på att ta dessa konstiga frågor från journalister som INTE ställer sig på barnens sida.
  Jag kommer aldrig förstå att dom inte tycker ni gör rätt.
  Så himla bra svarat och pratat utav dig Sara.
  Men vilken osäker journalist som bara stakar sig när du kommer med dina svar. Han verkar ju inte säker på sitt jobb direkt.

 8. Mycket märklig journalist.
  Jag finner inga ord… känner mig chockad.

 9. Oj, vilken tondövhet hos Etc. De som tycker synd om förövare för att de blir exponerade är i minoritet. Jag är väldigt tveksam till att Etc får med sig särskilt många på det här tåget. Sara, du är bäst som vanligt! ♥️

 10. BRA JOBBAT!
  Du förde dumpens talan som en advokat och du vann stort. Tack för att ni finns!

 11. Ja, det är märkligt att ETC väljer den här vägen att skildra Dumpen. Jag kan förstå att man kan ha olika synpunkter på hur man ska hantera den uppenbarliga stora mängden av pedofiler som härjar i samhället. Och varje självmord är tragiskt i sig. Men att som ETC gör, att lägga skulden på Dumpen när outade pedofiler väljer att avsluta sitt liv, för att de inte står ut med skammen är clickbaitjournalistik. Jag vill tro att de flesta vill veta om det finns pedofiler i ens närområde. Jag tror att de flesta vill att dessa blir hindrade från att begå övergrepp och våldtäkt på barn. Eftersom lagstiftningen inte aktivt hindrar pedofeli och grooming av barn så är i.a.f jag tacksam för att Dumpen finns och drar förövarna ut i ljuset.

 12. Uppenbart att han är pedofilälskare . Tack för ni publicerar denna intervju i sin helhet

 13. Du är så påläst och professionell Sara, du har förmågan att ta svåra möten och svara för Dumpens mål och ambitioner.
  Jag är riktigt Riktigt stolt över dig!
  Du är vad våra barn behöver, vad anhöriga behöver och fan till och med vad förövarna behöver!!!
  ❤️❤️❤️

 14. Jag tycker faktiskt att när man våldtar barn, utsätter barn för sexuella övergrepp och annat våld, ja, då tar man deras liv.

  DET borde de då utreda istället – hur många vuxna män och kvinnor som tar livet av barnen. Inte när de sedan tar sitt eget, efter att ha blivit påkomna.

 15. Om ETC vill vinkla sin journalistik till att rapportera om självmord på detta sätt, så borde de även skriva om de offer för sexuella övergrepp som avslutar sitt eget liv. De är garanterat fler, då skyddande lagstiftning saknas!
  Sara du hanterade den journalisten exemplariskt!
  Fortsätt med det arbete ni gör. Ni gör stor skillnad!

 16. Riktigt hal och slemmig journalist. Hatade redan den där skittidningen innan. Otroligt bra hanterat av Sara. Lugn, saklig och säker. Svarar riktigt bra på alla frågor utan att ge en millimeter för journalistkräket att fulklippa, snevrida och lyfta ur sitt sammanhang.

  Ni är bäst!

 17. Ljuvlig ”uppercut” Sara, så slipad saklig o begåvad – Våra barn behöver en lugn person som sätter ord på det helvete de genomgår pga vårt lands patetiska o verkningslösa Lagar. Du får dem en efter en att ”slira runt pottkanten för att sen trilla i” Ljuvligt jobbat tjejen Waow Du och Patrik är oerhört Tunga namn idag o slår många många på fingrarna med er kompetens erfarenhet o kunskap 🫶❤️
  Jag är Enormt STOLT över Er 🦋🫶💕

 18. Varför ringde journalisten ens dig kan man undra. Man hör att han ringer dig med en redan förutfattad mening. Han försöker förse dig med ett narrativ och försöker få dig till att säga saker som ska passa i det som han redan har skrivit. Frågan om ansvar dyker upp gång på gång trots att du har svarat på det.

  Han kommer aldrig kunna få arbete på Svenska Dagbladet eller Dagens nyheter med de metoderna.

 19. Du Sara sköter detta så snygg och sakligt.
  Uthängning?
  Jag tycker det är en publicering.
  Både du och Patrik har finslipat er teknik vid konfrontation.
  Vem kan försvara och ta ansvar för en så sjuk farlig man ?

 20. Ja , märkligt att han ens ringer när han från början borde förstått att det inte går att komma någonstans åt det hållet han vill ! Skickligth hanterat av Sara måste jag säga och ”tyvärr” är väl världen lite bättre efter Mr.X bortgång 😀👍

 21. Sämsta journalistik 😂😂😂 han vill få Sara framstå som dum …..Den dummaste HÖR vi är journalisten själv 😂🙈

 22. Förstår inte hur du lyckas hålla dig så lugn under detta samtal. Jag är sjukt imponerad av det faktumet.
  Vet inte hur jag kan komma i kontakt med er annat än här. Men vill dra mitt strå till stacken. Finns det något jag skulle kunna göra eller vara behjälplig med på något sätt?
  Har sett baksidan för brottsoffren för mycket, i deras vuxna liv. Jag vill föregå fler…

 23. Tror inte många hade klarat av att vara då saklig i sina svar o behålla lugnet. Själv hade jag nog bett honom att fara o flyga någon annanstans, bra agerat Sara 👍🏻

  1. Alltså Sara !! Du är så jäkla bra på förmedla budskap ! Du är så bra på allt !! Finner inga ord ! Men den där nissen tappade bort sig !!

 24. Hellre denne ”man” än våra barn. Jag är överlevare av flera års övergrepp som litet barn och en tid i tonåren som leksak åt diverse ”män”. Jag kommer aldrig sluta förvånas av den totala brist på självinsikt, självkritik, medkänsla och mycket annat som många av dessa… varelser verkar ha. Att ens tänka tanken att barn eller tonåringar skulle vara attraherade av gamla gubbar. Har barn själv och en åldersskillnad på 3 år gör hen skeptisk. Typ ”Theos var söt när han var yngre, han är för gammal ju, 17 år! Men han sjunger bra”. Så reagerar ett någorlunda sunt barn som inte utsatts, groomats eller är i desperat behov av att skada sig själv eller skaffa pengar. Om den unge mannen är gammal i en flickas ögon vad är då inte en 25, 30 eller 50 åring!!! För en 12-13 åring kan en 50 åring tom vara MORFAR. Vet inte vad jag ville med denna text. Läste rubriken om självmordet i tidningen. Dumpen har inte gjort fel. Om denne ”varelse” låtit bli att söka och sprida övergreppsmatriel på barn m.m Så hade han aldrig hamnat här. Ju fler aktiva pedofiler som väljer att göra världen säkrare för barn desto bättre. Kanske den enda anständiga valet de gjort i sina liv.

 25. Man blir mållös över hur vidriga människor det finns.
  Att den här pedofilen tog sitt liv räddar faktiskt liv – på barn!
  Angående intervjun med ETC så är det chockerande att denna journalist så ohämmat vill ”sätta dit” er på Dumpen. Så okritisk till sitt arbetssätt. Väldigt, väldigt oproffsigt av ETC.
  -Dumpen, ni är fantastiska, stort tack och Sara – vilket lugn och kunnande du uppvisar!!

 26. Jag hoppas att fler väljer att helt bojkotta ETC. Denna sk ”intervju” bevisar inte bara deras totala brist på empati för alla de barn som faller offer för farliga pedofiler (de väljer som vanligt Endast förövarperspektivet), utan den visar även att de inte ens kan sköta en intervju enligt praxis.
  Detta tyder på att de helt klart är partiska och på uppdrag från möjligtvis ”högre instans”.

  I USA så släpptes en sann baserad film bara för några dagar sedan (4 juli). Filmen heter ”Sound of freedom” och Mel Gibson står bakom den. Den kommer förhoppningsvis även till svenska biografer snart.

  En Ögonöppnare som kanske även öppnar ögonen i för bl.a. ETC:s agerande.

  Jag hoppas att ni på ETC tar till er fakta gällande övergrepp, självmordsstatistik för offer för pedofiler. Dessutom så ka man nästan räkna med att någon av nästan 300 personer kommer att ta livet av sig inte bara pga att de åkt fast och måste ta konsekvenser av sitt eget agerande, utan för att dels så är självmordfrekvensen relativt hög i Sverige över lag och även då man måste ta hänsyn till att detta är en grupp människor som förmodligen har många andra mentala problem med sig själva.

  Eftersom lagar och polis inte jobbar förebyggande i Sverige så måste människor börja agera för ett ökat skydd. Om det innebär att en pedofil hängs ut för att han vill våldta barn, så är det illa tvunget utifrån Sveriges obefintliga skydd av barn.

  Det är inte bara någon fantasi i en chatt. Det finns statistik och forskning på hur stor risken är att barn faller offer om en vuxen person fantiserar om barn eller tittar på övergreppsmaterial. Risken är Mycket stor bara de gått över den gränsen.

 27. Byt jobb journalistjävel!!!!! Att du inte skäms???? Kräks av alla försök att vinkla🤮🤮 vidrig journalistik! Pinsamt att han kallar sig journalist!
  En vidrig människa mindre på vår planet, det är fantastiskt! Känner ingen sorg överhuvudtaget bara lättnad.
  Känner familjen och vännerna inget ansvar som tyvärr totalt misslyckades med att hjälpa den här individen?? Varför agerade inte närstående tidigare? Det här som kom fram här kan ju inte varit första symptomet på att den här mannen är sjuk i huvudet? Ville inte ”journalisten” gräva i det med vännerna? Hur var hans uppväxt, vilka andra symptom såg dom genom åren som bekräftar det som framkommit hos polisen?
  Sara och Patrik tack från botten av mitt hjärta för att ni öppnat mina ögon. Det är så jävla svårt att stänga dom nu bara.

 28. Fan Sara du är så jävla bra! du satte den hjärndöda journalisten på plats. Tack snälla för jobbet ni på dumpen göra varje dag. Ni räddar liv <3<3

 29. Adam äckeljournalisten som försvarar pedofiler, sjukaste jag har hört. Hoppas att alla slutar läsa etc.s bullshit journalistik… Älskar er alla på ❤️dumpen❤️ ni gör ett fantastiskt jobb. Fortsätt göra skillnad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *