Sponsorer

Här har vi en pastor från Katrineholm som visar ett tydligt sexuellt intresse för en virtuell 14-åring.  Han uttrycker i chatten att han vill ta med barnet ner i kyrkans källare i syfte att förgripa sig på.

Barnet uttrycker att detta aldrig haft oralsex, men pastorn försöker lugna honom genom att erbjuda sig att göra allt som han ber om.

Vid ett tillfälle i chatten förväxlar pastorn det virtuella barnet med någon annan som han också säger är fjorton. Han uttrycker även att han varit i kontakt med fler barn.

Vi ställde ut ett fiktivt barn med keps. När pastorn kom fram till platsen fanns det två personer med keps på platsen.
Precis innan vi gick fram frågar han i chatten:
”Det finns 2, vilken är du?”

Under konfrontationen nekade han först. Leendet förvandlades till en ganska sur mun efter att vi pekade mot himlen och påpekade att ”någon hör” att han ljuger.
När Patrik drog fram den där bibliska kvarnstenen så ville pastorn inte alls vara med längre och sprang iväg.

Om ni har någonting att berätta men känner att ni inte är redo att polisanmäla så kan ni ringa oss 076-0075779 helt anonymt eller prata med någon som ni litar på.
Det viktigaste är att man inte är tyst.
Skulle någon ha någonting att polisanmäla så ring 11414.
Skammen är inte er, även om detta är svårt att prata om.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

88 thoughts on “Pastorn som vill ta med ett barn ner i kyrkans källare (Napp #242) Katrineholm

 1. Gud vilket äckel ! Gömmer sig bakom sin präst titel så folk ska se upp mot honom.. sedan en av dom värsta på chatten så vidrigt

 2. Va ska man säga… har sagt det förut men säger det igen.. vilket jäkla as… 🤮🤮

 3. Politiker, rektorer, domare och nu en präst.
  Det har duggat tätt med ”högprofiler” det senaste.
  Bra jobbat!

  1. Skulle nog vilja påstå att det spöregnar, och inte enbart den senaste tiden heller.

 4. 242 blev en präst alltså.

  Kyrkan ska få människor trygga. Dit kam man söka sig för att få hjälp – inte våldtäkt.

 5. Alltså jag börjar tappa hoppet om män överlag. Det är helt sjukt hur många vuxna män som vill förgripa sig på barn. Så jävla äckliga och ofta är de gifta också och verkar ha ordning på sina liv, bra jobb osv men skenet bedrar. Jag önskar att era insatser kommer leda till att vi kan kolla upp vart dömda pedofiler bor. Jag önskar också att det ni gör kommer leda till att de döms för grooming av ett fiktivt barn. Tack för att ni kämpar för alla oskyldiga barn ute på internet!

  1. Tyvärr inte bara män, finns även kvinnor som ägnar sig åt sån här vidrig avvikelse.

 6. Nej!!!! Han är präst här (Borttaget av Admin). Jag blir galen. Världen är galen. Jag skänker till Dumpen hoppas kyrkan också. Det trodde jag aldrig.

 7. Kanske är religiös bara för att kunna bli förlåten. Eller då är det bara en inkomstkälla. Vidrig gris.

 8. Ja vad ska man säga….HALLELULJA ?
  Pedofiler i alla led, fy fan.
  Kommer att tänka på skandalerna med korggossar, fy fan.
  Ingenting verkar vara heligt längre, fy fan.
  Vad säger de övriga i hans församling ?
  Prästkappan kan han slänga.
  AMEN

 9. Och bra jobbat igen dumpen ! Ni gör ett kanonjobb 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️🥰

 10. Wow, vilket jävla as , riktigt sugen och desperat efter pojksnoppar, Halleluja !!

 11. Det där var nog inte första barnet som han gav sig på. Månne om han har haft om konfirmander?

 12. Här blandas präst o pastor i en salig röra.

  Vore intressant att få veta vilket samfund han tillhör och om han är präst eller pastor

 13. Om gud finns är hen nog ursinnig. Vilken skenhelig, samvetslös, vidrig typ. Vore intressant att veta i vilket samfunds namn han ljuger människor fulla. Hursomhelst bör han få logga in på arbetsförmedlingen imorgon.

  1. Det kan jag nog också tro, är själv kristen och att se någon som ska representera och leda vidare kunskap och visdom göra något sådant här ger mig inte så rena tankar, riktigt vidrigt beteende.

   Man kan inte hela tiden förlåta sina synder till Gud och tro att man ska bli förlåten, finns en gräns och jag tror denna människa korsat den för länge sedan…..

 14. Dumpen är så jävla viktigt ❤️ älskar jobbet ni gör!
  Hoppas lagarna kan ändras så skit som dessa äckelgubbar inte kan härja fritt online och irl.

 15. I prästkrage och allt DITT SVIN!!!

  Jag hoppas detta ger eko i hela den frikyrkliga världen!

  Tack Dumpen för ert fantastiska arbete, inklusive texten i inlägget att drabbade barn kan ringa er!

 16. Vad är det för chat eller app som dom pratar i? Kan vara bra att veta som förälder. Är medveten om att dom finns överallt men man vill ändå veta..

  1. Som svar.. pedoffiler finns på alla appar! Speciellt dom med barn. Dom kan söka sig till exempelvis roblox.. eller typ så. Ang chatt appar så använder dom väl som alla andra dom vanliga apparna men föredrar säkert mer anonyma

 17. Tvåfyrtiotvå återigen då, denna gång iförd kommandobrallor och med suveräna Sara vid din sida… Tack för din gärning Patrik. Media klarade aldrig av att tämja dig och i sin besvikelse har de gjort sitt bästa för att besudla ditt namn (Sjöberg gick mot röd gubbe, Sjöberg hatar alla som sopsorterar). Integritetens ribba ligger kvar på världsrekordhöjd.

 18. Undrar om han får syndarnas förlåtelse?
  Nej fy f@n ….. Tack Dumpen för att ni finns❤️

 19. Vilket påstridigt jävla äckel!!,att barnet,ska komma,till honom.
  Han borde ju vara helt rökt,från jobbet som präst,iall evighet nu.
  Ändå liiiite konstigt att det går att fiska gädda hejvilt ännu.
  Tänker på att fler och fler vet vad Dumpen är för nåt.
  Men dom tänker med fel huvud,dom jävla svinen!!!!!

 20. Ojojoj!! Det blir ju bara värre och värre, innan en politiker och fotbollstränare och nu….. en PRÄST!!! 😮

  Patrik var tuff som fan där i mötet då han citerade Bibeln, bra gjort. Vilken katastrof för kyrkan, jag är också ateist som Patrik, men det är ändå en extra stor besvikelse för mig när personer som har ämbeten där dom ska sörja för människor och unga/ta hand om andra människor blir påkommna med att hålla på med sånt här.

  Vidrigt, och fruktansvärt pinsamt!

   1. En präst arbetar vanligtvis i en församling, men kan också arbeta på exempelvis sjukhus och fängelser. En pastor arbetar i en frikyrkoförsamling.

    En pastor är han men inte super stor skillnad

    1. Helge Fossmo är pastor, ser en stor skillnad mellan präst och pastor, bl.a. utbildningskrav, Blir lite som att jämställa en polis med en väktare, så tror galningar lättare kan bli pstorer än präster, men djävulen finns väl i alla förklädnader såklart

 21. Oj!oj! Det där som Patrik Sjöberg citerade ur Bibeln om en ”kvarnsten runt halsen” skrämde verkligen pastorn till att ta till benen och fly illa kvickt.

 22. Verkligen tragiskt och oroväckande som förälder att dessa äckel verkar finnas I alla yrkeskategorier.

  Snart vågar man inte släppa ut barnen.
  Känns som att de oövervinnliga och otrötsamna?

 23. Halleluja!
  242
  Patrik Sjöbergs höjdrekord på 242 når högre höjder. Vad kunde passa bättre än en PRÄLLE.

 24. Fyfan vilket jävla äckel, präst och gift. Snacka om gränslös idiot, jag bor alldeles i närheten och brukar prommenera i stadsparken. Bra jobbat dumpen som avslöjar alla idioter.

 25. Det kommer aldrig ta slut med peddos, de kommer nya hela tiden. Ni som tror på ett slut på dessa får nog tänka om.

 26. Usch vilken vidrig varelse.
  ”jag saknar dig”
  Wtf han har ju inte ens träffat människan.
  E så tacksam för varenda jävla äckel ni avslöjar.

 27. En prälle!! Jävla äckel oavsett yrke 🤮
  Gud förlåter inte allt och alla.
  Kanonbra att ni uppmanar berörda personer att berätta och anmäla om tidigare händelser.
  Ni är grymma! Älskar vad ni gör 💕

 28. Gud vad tragiskt, hörde nyss mina tonårskillar skämta med varandra om att ”annars får du åka till prästen i Katrineholm” så gissar att denna ”präst” kommer bli en klassiker.

 29. Det märks på hans flin att han är van att dupera folk, van att bli trodd, men när kvarnstenen ur Skriften kommer fram (bra där Patrik!) rämnar han. Pastor i någon frikyrka förmodligen, och han blir inte långvarig på den posten. Hoppas han kan göra något annat, för det yrket är numera stängt för honom.
  Bra jobb ni gör; lärare, rektorer, pastorer, ungdomsledare, individer med offentliga ämbeten – precis den typ av folk som inte ska ha med barn att göra, men där varorna finns, där hittar du tjuven.

 30. En falsk charlatan och religiös hycklare!

  Matteus 18:6
  ” Men den som förleder en av dessa små som tror på mig, för honom vore det bättre att en kvarnsten hängdes om hans hals och han sänktes i havets djup.”

  Allvarliga ord från Herren Jesus Kristus

 31. Ojojoj. Han är så stekt som man kan vara på jobbet. Karriären är finito. Troligtvis blir han även utesluten ur församlingen.

  Tänk att dessa idioter riskerar precis allt för en stund med ett barn, de förstör sin familj, sitt jobb, sina vänner osv osv. I samma sekund som han får en mobil upp i ansiktet är det tvärkört.

  Men givetvis är det än värre för barnet, som får livslånga trauman. Stackars barn som råkar ut för djävulen förklädd till pastor

 32. Fy fan, tyvärr känns det troligt att utsatta människor vänt sig till denna pedofil, galning och charlatan och utsatts för övergrepp. Ber till Gud att detta upphör nu. Och såklart stöttar jag Gud och Dumpen med en swish.

 33. Men…. Jag blir mörkrädd. Vet ju sen innan att detta förekommer inom många kyrkor. Att springa sin väg vid konfrontation är fegt, att stanna och prata med Sara och Patrik är inte räddningen, men kanske lite mognare än att lubba iväg sådär som många gör. Jag kollar på dumpen för att se asen uppdagas, och för att stötta dumpens arbete. Men nu vet jag inte om jag kan kolla mer. Det är så hemskt så det inte är sant.

 34. Mycket tråkigt att se en pastor hålla på såhär. Undrar hur man tänker när man söker sig till ett andligt förtroende yrke men samtidigt inte har de värderingarna. Märkligt.

 35. HUR kan en vuxen man bete sig på detta vis? Man förfäras av hur man kan förgripa sig på oskyldiga barn!
  Men, jag vill påpeka att han faktiskt INTE är präst, som en del skriver i kommentarerna. Därmed saknar han koppling till Svenska kyrkan!
  Han är pastor och har (eller snarare hade) tjänst i en frikyrkoförsamling.

  1. Man kan vara präst utan att jobba i Sv Kyrkan. Till exempel är det präster och inte pastorer som jobbar i katolska kyrkan eller ortodoxa kyrkan.

 36. Gris-j*vel. Han berättar att han haft barn där förut o att han har kontakt med fler. Ska inte polisen kolla hans dator nu? Just d, det är ju Sverige. Polisen har annat att göra. Vilken o d människa. Tjäna gud utåt men i själva verket djävuel.

 37. Helt sjukt, att PASTORN från i KATRINEHOLM ska hamna på dumpen?!? Ni gör ett grymt jobb men trodde aldrig att dumpen skulle komma hit.

 38. Fruktansvärt!! Å där ska han stå i kyrkan å predika och Guds ord och helighet. VIDRIGT!!

 39. Noll självkritik, visar sig på bild men ser ut som fan själv, ett riktigt ÄCKEL, man skäms att vara man!
  Vad kommer dessa störda missfoster ifrån?

 40. Jäklar va många pedofiler ni har exponerat Dumpen! 👏👏👏💗
  En ögonöppnare för många av oss! Ni har visat på att pedofiler finns överallt bland oss, i skolan, i kyrkan, på universiteten, hos Tullen, hos Polisen och i Domstolen – inte konstigt att det inte händer så mycket i barnrättsarbetet gällande övergrepp mot barn – pedofilerna sitter själva på positioner som motarbetar varje förändring i riktning mot att barn skyddas mot sexuella övergrepp…. Hoppas alla följare av Dumpen skriver på namninsamlingen gällande nytt lagförslag, så snaran dras åt för alla dessa sexuellt störda rovdjur! Vi är många som kämpar, tillsammans kan vi förändra maktbalansen mellan potentiella offer och förövare!

 41. I orten där jag växte upp under 80-90-talet fanns en präst som blev avskedad efter att ha tafsat på konfirmander och porrsurfat på biblioteket. Inte ens i kyrkan kan man vara trygg.

 42. Han springer som den fula fähund han är 🤮
  Tack till alla på Dumpen för att ni visar den vidriga verklighet som barnen utsätts för och där vi vuxna bara trott gott om dessa vidriga monster som förstör våra barn.

 43. Verkligen en feg och usel varelse.
  Hoppas verkligen att han får känna av sina usla handlingar.
  Det finns inte nog med straff för sådana vaelser.

 44. Tog inte lång tid innan han sprang iväg med svansen mellan benen , förmodligen direkt till biktstolen för att be om förlåtelse.
  Lär inte ta många dagar innan han gör samma gärning igen och sen tillbaka till biktstolen. Dj*vla smörja ! du kan testa och be bort konfrontationen från internet hehehe..
  Ett lång fängelsedom är vad han skulle behöva så man slipper ha han vandrande offentligt bland Sveriges barn..
  Trevlig midsommar på er team Dumpen

 45. Fy fan vad äckligt gömmer sig bakom sin titel , nu en präst tidigare lärare ,polis, tränare
  Ja dom finns i alla kategorier av yrken

  Du har nog redan fått sparken
  Du borde låsas in i källaren i kyrkan o lasta nyckeln äckliga du

 46. Stort tack Sara och Patrik. Ni är bäst! Har sett konfrontationen flera gånger nu och jag ser denna hemska arrogans han uppvisar. Fortsätt med ert viktiga arbete.

 47. Ni gör ett så jävla bra jobb !!!! man blir mörkrädd dem finns i alla kretsar ta dem allihopa

 48. Bra där signaturen ”D” Blev själv utnyttjad av kvinnor som barn för mer än 50 år sedan. Då jag skulle anmäla det till polisen skrattade dom och gratulerade mig. Andra tider då.

 49. Fyfan Fyfan. Är d ja läser. Präst med. Inte troende alls men. Hur i h. Spyfärdig äcklad fler barn? när man läser. . rysligt flera säkert . . ,Ja ska inte skriva d ja tänkte . Bra jobbat Dumpen. !!!!!.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *