Sponsorer

Glöm inte att besöka vår sponsor FulltLass.se

JK dök upp lite som gubben i lådan på Snapchat och undrade om vi ville chatta med en äldre man. Chattandet blev snabbt till en träff med en önskan från JKs sida om ett naket barn på sitt skrivbord.

 

Han blev dock väldigt förvånad när det visade sig vara vi och inte ett barn, alltså körde han iväg och nästan över. Efter ett besök på hans arbetsplats med en önskan om att han skulle ringa upp så ringde han.

Telefonsamtal med dåligt ljud:

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

SWISH 123 250 22 84 

Dumpens swishnummer 123 250 22 84

40 thoughts on “När man önskar ett barn på skrivbordet men får upp Patrik Sjöberg (Napp #235) Norrköping

 1. Jag har nog raderat olika meddelandet nu ett tiotal gånger om vad jag egentligen skulle vilja säga. Säger bara jag har swishat och hoppas det blir förändring i lagen snart! Ni gör ett grymt jobb, allesammans. Keep up! Och all kärlek till er

 2. Äckel! Sitter bara o tycker synd om sig själv via telefonsamtalet, inte en tanke på hur hela livet skulle saboterats för ett barn, äckliga gubbe! Du gubbe pratar om 14 15 eller 16 år?? Hur f..n kan du ens tro att en ungdom vill ta i dig??!! Inte ens en 25 eller 30 årig tjej skulle vilja ta i dig ens!! Fattar du det??! Jaga gamla kärringar i din egen gamla ålder istället om du är trött på ditt äktenskap, men ge f..n i barn, o vilja våldta en 14-åring! O så vill du göra allt för att din fru inte ska få veta ngt, vädjar i tfn samtalet, måste ni prata med henne, det visar bara hur rubbad o egoistisk du är! Lägg på minnet: Barn vill inte våldtas!!!

  1. Ja precis ingen i 20-30 års åldern är genuint intresserad och ärligt talat tror jag inte äldre kvinnor är så pigga på honom heller..

   Varför förstöra en liten tonåring /barns liv? Men väldigt osannolikt någon skulle träffa en sån där gubbe utan betalning om dom är under 40

  2. Fy fan för att ha gjort som han och stämt träff med en 14 åring och sedan bli tvungen att prata med frugan om det. Man hör vilken ångest han har för det och att det kommer att komma ut till alla han känner. Men en jag tycker inte synd om honom. Han skulle tänkt på det innan han förstörde allt för sig. Det kunde ju ha varit en osäker och kanske trasig flicka på 14 också som kom.

  3. Håller med dig- vad fasen får äldre gubbar att tro att en 14- åring skulle vilja ” ha sex”- alltså VÅLDTAS av en gubbe som skulle kunna vara hennes Morfar?? Det är så vidrigt o jag vet inte hur vi ska få stopp på dessa äckel
   till gubbslem???Lagen MÅSTE skrivas om så det blir olagligt att söka barn i sexuellt syfte- med rejäla straff direkt! Inget tramseri- detta måste börja tas på allvar av myndigheter o beslutsfattare- OCH DET NU!!!

 3. Han visste inte att loggar eller samtalet skulle publiceras här på dumpen… ”måste frun få veta”?

  Ja, alla hennes vänninor kommer skicka henne länken till denna sida, hon kommer lyssna på samtalet hur han resonerat kring att hålla det fortsatt dolt för henne.

  Lycka till med impulskollen och övrigt. Stackars anhöriga, och jag lider med dig också. Jag är glad att inget barn blev våldtaget denna gång.

 4. Där rök förmodligen både jobbet och frugan. Ingen rolig start på sommaren, men självförvållat. Heja Dumpen.se!

 5. Gubbjävel! Hur kan du tro att du ska skyddas från att din fru ska få reda på att du söker barn för att våldta? Något är helt skevt i din uppfattning om vad som är skyddsvärt. I have news for you… det är inte du! Det är barnen som ska skyddas, alltid!

 6. MYCKET BRA samtal Sara. Lugnt och metodiskt förklarar du. Du är mycket pedagogisk å duktig.

 7. De tänker aldrig på barnen de skrivit med, han chattar ju tydligen med flera. Snyft snyft MITT liv blir förstört bu hu, det blir skilsmässa.

 8. Men ojjjj han måste ju skämmas nu även om han inte själv tycker det är fel så vill dom ju aldrig offentligheten ska få reda på det, först när det blir offentligt så skäms dom 🤦‍♀️🤦‍♀️

  Asså en tjej i 20 års åldern hade vart ung för honom med, varför måste det ner under 18?? Förstår inte.. eller jag förstår ju eftersom dom är sjuka men man önskar ju det var annorlunda

  Ett meddelande till denna gäddan är väl att ingen under 50 tycker du är het.. och det är vårltäkt att ha sex med någon som inte kan ge medgivande pga ålder..

 9. Vad tråkigt det är när de inte ställer upp på lite shitchatnom vad som försiggår!🤩

 10. Tur i allt elände att frugan iallafall slipper en sommar till med detta kräket. Hoppas hon hittar en ny TROGEN man som INTE tänder på barn 💗

 11. Du är så himla bra, Sara! Då ger ditt medlidande till offren, till de som behöver och ska ha det, inte till patetiska gubbar som bara har medlidande mig sig själva och fullständigt struntar i barnen.

 12. Fruktansvärt…. att det lurar så mycket ondska ute i samhället, som tur är för Dumpen samman en oslagbar kraft mot pedofilerna, allt arbete för våra barns skull.

 13. Utmärkt jobbat som vanligt👍
  Dessa underbart snygga , vackra äckelgubbar som bara unga dräglar efter .vad får dom detta självförtroende i från????

  Tror dom på detta själva , träffa en 14 åring sätta upp henne på skrivbordet på jobbet och voilà .

  Är dom dumma i huvudet på riktigt.
  Gamla feta äckliga gubbar, ens inte jag som är i samma ålder skulle ens inte snegla åt hans håll.🤮

 14. Vilket bra samtal du förde Sara, lugnt och metodiskt. Sen är det så tragiskt att dessa män aldrig verkar förstå att det de gör är fel.

 15. ”Åh, önskar att jag kunde få tvåla in din unga kropp.”🤮🤮🤮🤮

  Bara den meningen är ju tillräcklig för att inse att man har grova problem.

 16. Han hånskrattade när Sara sade att hon var bakom signaturen. Den här gäddan jagar nog stort på nätet. Bra fiskat Dumpen!

  Vilken patetisk man i telefonsamtalet.

 17. Första gången jag besöker denna sida. Saknar ord . Har barn i yngre tonåren och Saknar totalt förståelse för dessa vidriga varelser till pedofiler . Fick jag bestämma skulle ta bort pedofilerna värsta tänkbara sättet. Undantag för förståndshandikappade som kan inte bedöma ålder eller andra omständigheter. Kommer att stötta dumpen . All respekt och beundran till Patrik och han medarbetare.

 18. Sara-Det är mig du chattat med.
  Han- Haha, så du har många konton då?

  Betyder det att han chattat med många barnkonton? Försa han sig.

  Usch…😢

 19. Förstår inte hur man kan leva sånt dubbelliv. Han vet så väl att det är kört med frun och gör allt för att ni inte ska ringa henne, att ni liksom ska tycka synd om honom. Bra jobbat med svaren där Sara och som du sa att du träffat såna gubbar när du var ung och du tyckte alla var äckliga. Vilket dem är, äckliga gubbslemspedofiler!

 20. ”Sånt här är det värsta jag vet”
  = När andra gör det det. När han själv gör det är det lugnt.
  ”Ni gör ett jättebra jobb”
  = Sagt för att fjäska. Sen försöker han övertala Sara att inte kontakta hans sambo. Det är det viktigaste. Det är bara därför han ringer. För att försöka slippa exponering.

 21. Vad jobbar en sådan äcklig gädda med?
  Kan inte sluta tänka på alla barn som råkar illa ut.
  Ni på Dumpen är fantastiska men ni lär antagligen bara skrapa på ytan vilket gör mig förtvivlad över hur många äckel det finns ute samhället.

 22. Sara du är grym -jättebra samtal från dina sida . Så otrolig sorgligt att det finns så många mån som förstör barns liv. Svårt o tro att detta sjuka beteende går att ”bota ” men har själv genom jobbet träffat på män som valt kemisk kastrering för att kunna tygla sina sjuka lustar . Detta verkar dock vad jag förstår fungera rätt bra . Tack för jobbet ni gör 🌸

 23. Han är så rädd att andra ska få veta 🥹
  Han avskyr att dessa våldtäkter pågår i vårt samhälle, men att han själv är inblandad har han svårt att greppa.
  Han ville våldta barn i det tysta, och fortsätta sitt äktenskap, en dubbelnatur alltså. Som vanligt blir dessa våldtäktsmän bestörta när deras fula verklighet avslöjas. Jag är inte övertygad om att detta är första gången han söker efter barn, han pratar ju om sina drömmar med barn.
  Som med allt annat så får man ta konsekvenserna av sitt handlande. Barns liv och hälsa är viktigast.

  Bra jobbat Sara !

 24. Åh vad jag hoppades att ni hade sparkat till bildörren till förarsätet då hade han säkerligen stannat men jag vet tyvärr att då hade ni blivit anmälda för brott och det skall aldrig hända !
  Jag sänder er den största eloge beträffande ert arbete ni utför för att att sätta dit dessa degenererade imbecills sinnessjuka s.k människor!
  Jag älskar erst idoga arbete och snälla sluta aldrig med det ni gör !
  Mvh

 25. Hela telefonsamtalet så satt han bara och beklagade sig över att det inte kom ett riktigtbarn barn.

  Sara: Det är din lyckodag eftersom att det inte kom ett barn.

  Gäddan: Nej det vet jag inte.

  Sara: var det värt att riskera allt som var värt något?

  Gäddan: Inte när det kommer till kritan.

  Kritan var ju redan förbrukad eftersom att han åkte för att träffa barnet, så han menar att det inte är värt det i efterhand eftersom att han togs på bar gärning, men värt om han inte upptäcktes.

  Försöker minimera sitt ansvar genom att nämna att han är en i mängden, och att det var barnets fel eftersom att barnet ville prata, precis som alla i mängden brukar säga. Vilken trött typ. Helt oförmögen att ens komma på 1 st. trovärdig lögn.

  Sen över 6 minuter in i samtalet så beklagade han sig ännu en gång över att frugan skulle få veta, vilket utgör ett kvitto om att han pratat med dövt öra.

  Samtalet utgjorde enbart en vädjan om att inte berätta för frugan osv.

  Han är så korkad dessutom så att han trodde att han kunde förmå er till att inte kontakta frugan genom att lura er om att han skulle göra det. ”Kan vi ta det den vägen istället” angående att han kontaktar om inte dumpen gör det.

 26. Hur många äckel finns det?! Jag kan inte förstå att de är så många! Störda och vidriga!!! Jag går sönder för alla stackars barn som de utan en tanke på respekt fullkomligen trasar i bitar.

  Kommer att stötta er till Sverige är ett land utan dessa avskum!

 27. Han gjorde ju bort sig lagomt i samtalet om han ville göra de för att ”rentvå” sig.

  Lät väldigt obrydd över att träffa en 14 åring, det verkar som dom inte ”förstår” en 14 åring är4 åt äldre än 10..
  en 18 åring borde kännas för ung för honom med, att han inte kan reagera på att 14 är för ungt är sjukt.

  Han Hånskrattar lite åt Sara, detta är inte gjort för att det är kul. Det är för att fånga personer som honom!

  Han uttryckte i samtalet att han är ledsen han ska förlora sin fru, om han brydde sig om det från första början varför ville han då riskera att våldta barn?

 28. Transparens är det enda sättet att komma åt dessa grovt oetisk, omoraliska, hänsynslösa män som tror att det de har mellan benen är en leksak, särskilt när deras metoder är nästan helt anonyma och osynliga och lätt att dölja för andra. Bra jobbat!

 29. Fru förtjänar att få veta och välja vad hon vill, inte efter vad partnern låter frun veta.

  Varje människa förtjänar att få leva sitt liv om det så är med dig eller utan dig efter sanningen.
  Men ta aldrig rätten ifrån din kära till att ljuga för att hålla ihop ert samboskap/äktenskap/förhållande.

  Jag tackar dumpen som levererar sanningen till frun!

 30. Hur ni inleder era inlägg får mig alltid ett gott skratt 😂😂😂
  Dumpen ni är guldvärda ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *