Sponsorer

Gäddor finns överallt. Så även där solen skiner dygnet runt. Denne herren träffade vi på långt ute på landsbygden utanför Jokkmokk då han hade bjudit hem en fjortonåring men fick expressleverans av två fullvuxna människor som absolut inte ville följa med honom in.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

SWISH 123 250 22 84

 

 

38 thoughts on “Banjogäddan (Napp #229) Jokkmokk

 1. Fortsätt ert svåra men ack så viktiga arbete. Lagstiftaren kan snart inte blunda längre.
  Fantastiskt bra podd avsnitt med ”Bengt”
  Keep up the good work and Keep it safe 💙💛🇸🇪🇸🇪🇺🇦🇺🇦

 2. Riktigt läskigt människa, tur att ni inte följde med han in. Ni måste vara rädda om er. Tack för allt ni gör.

  1. Om du ser filmen ”Den Sista Färden” eller Deliverence som den heter original så kommer du att fatta.

 3. Det där va verkligen ett skogsmulle till pedofil , inte ens uppe i träsket är du gömd nu..
  Du kommer nog dricka som i serien pistvakt idag ! En till , en till.. för att få bort tanken om att du nu är avslöjad..
  Välkommen till Dumpen

 4. Men gud, som om det inte är pinsamt som det är redan.. var han verkligen tvungen å ge den där kaxiga blicken och typ utmana dom och försöka få bort kameran (såg de ut som) oavsett den där blicken var obehaglig. Dom vill inte bli filmade, och barn vill inte bli våldtagna

  Hoppas din lilla ort har bra koll på dig nu som du oroa dig över..

 5. Finns nog alltför många i dom trakterna.
  Men ni har ju fått se andra vackra vyer däruppe

 6. Han säger att han bara har ”tokskrivit”÷ skrivit på skoj och att tjejen han skrivit med är 18 år.
  BRA att ni inte gick med honom in för att resonera 🥶 Den där vet man inte var man har och vad som helst hade hänt därinne- (Borttaget av Admin)

 7. Mycket klokt att inte följa med honom, kanske ville han bara sitta ner och resonera men kanske den där killen Istället tänkte slå ihjäl er. Livsfarligt. Jag har funderat på det, lyssnar på en podd som heter Sword & Scale som jag kan rekommendera, men man får även en duktig tankeställare, det är en real crime pod och med tanke på hur en del verkar tänka och agera då undrar jag hur många av dessa pedofiler som är beredda att mörda? Kanske ingen av dem…men tänk ändå… kanske någon av dem ni fiskat upp skulle vara kapabel till det. Kanske har ni stoppat en mördare förutom att ni förhindrar självmord och självskadebeteende hos offren. Tänkvärt! Det är uppenbart väldigt sjuka personer, otäckt. De värsta monstren finns inte i skräckfilmerna, de går mitt ibland oss på stan.

  Skickar som vanligt en liten skarv på Swish när ni fångar en ful fisk.

 8. Tur ni inte gick in o resonerade med honom… han hade nog tagit fram knytnävarna minst… Han känns inte sund!!! 🤮

 9. Fasiken det här är ju en bra början på ”Wrong Turn” Swedish edition. Ni lär vara försiktiga när ni beger er till Sveriges svar på West Virginia, allrahelst när ni dealar med real creep, (Borttaget av Admin) istället för skådespelare.. Det här peddot får ju Jason och Michael Myers att verka trevliga…..

 10. Jag ryser av tanken att han ville locka en 14-årig flicka till det ödsliga garaget.

  Bra Dumpen. Bra att ni visar upp Sveriges baksida. Lagarna om groming måste ändras. Jag blir mörkrädd.

 11. Fy fabian vilket äckel!! Och vad är det som får de alla att tro att ett 14- årigt barn skulle vilja ” ha sex”( våldtäkt jag vet)med en gammal gubbe liksom? Jag mår illa på riktigt när jag läser chatten… Tack Dumpen- schwishar en slant o lyfter på den dagliga Hatten för er🙏

 12. Han kändes direkt elak på något sätt.
  Var han påverkar, med tanke på gång o blick. Håller på att kräka! 🤮🤮🤮

 13. Det där är Wrong Turn-vibbar så det heter duga. Var nog klokt att inte följa med honom in mot byggnaderna. Vidrig sate. (Borttaget av Admin)

 14. Ush vilken obehaglig typ!! Att han letar barn att förgripa sig på är som hämtat ur en skräckfilm!! 💔💔💔 Han ser ärligt talat ut som (Borttaget av Admin) Bra att hans samhälle nu har ögonen på honom 🙌

 15. Glöm inte att ALLA pedofiler har en mor o far.
  Ni som har söner, prata med dom redan i unga år om rätt och orätt mot andra människor.
  Min bror utsatte mig för övergrepp, med början när han var 11. Jag var 7. Han var och är vår mors favorit och har enligt henne ”aldrig gjort nga fel”…….
  Kan vi inte ha en oskriven lag om att aldrig har kontakt med ngn som är mer än 5år yngre, upp till typ 30 års ålder…..

  1. Kan förstå dig med tanke på vad du har för erfarenheter. Men tyvärr, nackdelarna med ett sådant förhållningssätt skulle vida överväga fördelarna. Människor måste kunna ha kontakt med varandra oavsett ålder. Det handlar väl om vilken sorts kontakt man etablerar?

 16. Shit vilket seriotypisk norrlänning! Verkligen som direkt från en sketch med Leif och Billy.

  Hoppas han håller sig borta från intranätet och återgår till sitt skogsarbete utan barn!

  1. Hördu, du kan ju inte känna många norrlänningar då?. För stereotypisk var han då knappast. Vi alla här uppe är inte fula gubbar med risigt hår, snus i käften talfel och rutig skjorta faktiskt.
   Vänta hälsningar från en som bor två kvarter bort ifrån gäddan ifråga .

 17. Hur är man funtad på riktigt då man tror en äldre gubbe som ser ut som en grottmänniska/ovälvårdad slashas att en 13-14 årig tjej på riktigt vill ha honom? Helt uppenbarligen noll i självinsikt. Gäddorna är extremt farliga, det verkar helt klart som deras vidriga drifter kan få dom göra precis vad som helst.

 18. ”Har du något mer att tillägga eller kan vi publicera det som det är?” 😂
  Sara, drottningen av konfrontationernas konst!
  Det här äcklet tror alltså att en fjortis är intresserad av att ”ha sex” dvs bli våldtagen av ett sunkigt skogstroll. Noll självinsikt, noll koll och dessutom försöker han vara kaxig. Vem vet hur det hade gått om ni följt med honom, det hade kunnat sluta illa på riktigt.
  Nu är han i alla fall avslöjad, och bor han på en liten ort så är han rökt nu. Saker brukar sprida sig med ljusets hastighet i små samhällen.
  Tack Dumpen för ert outtröttliga och ovärderliga arbete för att våra barn ska slippa få såna där psykopater på halsen! ❤️

  1. ”Nu är han i alla fall avslöjad, och bor han på en liten ort så är han rökt nu. Saker brukar sprida sig med ljusets hastighet i små samhällen.”

   Han är även rökt i grannkommunerna. Så blev det iaf för Robinssongäddan 🙂

 19. Nån gång kommer det att dyka upp en gädda som man vet vem det är, nu hände det. Uppvuxen på samma gata.

 20. dom ljuger för sig själva, alltid är försvaret men skriva måste man väl få göra inget har ju hänt , men dom dyker ju upp för att fysiskt träffas . jag undrar lite hur det rör sig därinne är man tänker så och nej det är inte ok att skriva så till ett barn

 21. ”Tokskriver…”? Till ett barn på 13 år, hur tänkte detta monster här? SKÄMS om du har någonting i huvudet, en vuxen ”man” , det är för ynkligt! Tack Dumpen!

 22. Vilka äckliga människor det finns. Måste göras mycket mer från staten för att stoppa dessa vidriga pedofiler. Tur dumpen finns. Ni borde få hedersmedalj av kungen för er enormt viktiga arbete. Salut. 🙏🇸🇪🌻👍💚

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *