Sponsorer

PODD SPECIALAVSNITT

I juli 2022 identifierades en man som var ytterst engagerad i förövarnätverk online. All information lämnades över till polisen.
Sedan informationen lämnades har ett stort antal från samma nätverk åkt fast.

Denne mannen har dock med orsak av polisens resursbrister kunnat fortsätta sitt frossande i övergreppsmaterial utan åtgärd.

För en tid sedan tröttnade en av våra medarbetare och ringde helt sonika upp honom för att säga till honom att lägga av.

Nu har vi spelat in en podd med mannen där han får berätta om saken från sitt perspektiv. Observera att det material som han engagerat sig i rör flickor i åldrarna 4-8 år. Inte tonåringar som han säger i podden.

Med skydd för våra barn som anstår ett civiliserat samhälle så skulle Dumpen kunna lägga alla resurser på att laga – inte jaga.
Så är det tyvärr inte idag och det visar denna historien med all önskvärd tydlighet.

LÄNK TILL AVSNITT:

Vill ni hjälpa oss att hålla Dumpen rullande så är vi väldigt tacksamma

Swish 123 250 22 84

 

 

8 thoughts on “Specialavsnitt i podden med Bengt från pedofilnätverk

 1. Det här var faktiskt väldigt bra! Det här tror jag kan vara ett komplement till konfrontationer. På så sätt kan man ju också tala ut och få en bild från hur förövaren tänker

  1. Jag vet inte det, jag. Hälften av det han säger är ju lögner som P&S får lov att motbevisa, och resten är floskler han stoppar ur sig. Fick inte på något sätt nån inblick i detta ruttna psyke.

 2. Jag har faktiskt tänkt på att något sådant här skulle vara intressant men jag trodde inte att ni ville göra sådana här avsnitt. Det som också skulle vara intressant är att höra någon som har genomgått en behandling. Kanske någon ni har konfronterat och höra hur det har gått för de efter några år.

  1. Ja, Christian, det vore verkligen intressant att lyssna till konfronterad person som varit i kontakt med exempelvis Preventell.

 3. Tror att han såg intervjun som ett försök att ställa sig in. Han hoppades kunna få ut något av denna intervju, tex. inte bli exponerad på vanligt vis. Hade han haft ett genuint intresse att berätta hur det låg till skulle han inte ljuga så mycket.

  När det gäller en sak så tror jag dock på honom. ”Jag vet inte varför” är nog för att sexualperverterade ofta får en mental bypass när de tänds. Kuken kortsluter hjärncellerna.

 4. Kan inte med ord beskriva vilken avsky jag känner mot dessa vidriga as som förgriper sig på barn. Önskar av hela mitt hjärta att dom alla lyfts fram i ljuset, blir uthängda till allmän beskådning och därefter inlåsta med långa fängelsestraff. Sedan kan dom bo under en sten under kvarstående tid av sina ruttna liv. Dessa monster är inte människor i mina ögon och kommer aldrig att förändras då dom saknar empati, medkänsla, respekt samt en normalt fungerande hjärna som kan skilja på rätt och fel. Dom ser inte till något annat än sitt eget begär och sjuka fantasier som ska förverkligas till varje pris oavsett vad.

 5. Han har dragningar till barn, och nu låter det som att han kan vända blad och är inte intresserad av barn längre. ?
  Detta stämmer nog inte med verkligheten.
  Han är rädd för sin egen del, så typiskt.
  Han har mycket att jobba med.
  Han trodde nog att han kunde snacka sig ur detta, och få empati.
  Ingen ramlar in i på att se dessa filmer på barn som våldtas, det är ett aktivt val.
  Ett poäng är att han ställde upp i intervjun, nu återstår att han verkligen söker vård.
  Bra jobbat dumpen 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻🥰

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *