– Nämen jag skulle bara träffa kompisar sa mannen som dök upp för att träffa en liten kille på knutpunkten. Senare ringde han upp med en lång och konstig historia dör han nämnde att en bekant till honom tidigare hamnat på Dumpen och att hans kompis hade chattat från hans telefon för att han ville se vad det är. Som om publicering på sidan vore en prestation. Han skulle nog ha fortsatt hävda att han bara skulle träffa Bengt. Många olika berättelser blir nämligen svåra att tro på.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

SWISH 123 250 22 84

 

 

20 thoughts on “Skulle bara träffa Bengt (Napp #226) Helsingborg

 1. Nämen usch vilken vidrig gubbe. Låt alla barn och ungdomar i samhellt få ha en så bra barndom och uppväxt som möjligt. En uppväxt utan äckel pedofiler både i verkligheten och på nätet.

  Dumpen ni gör skillnad för hela det svenska samhället. Polisen borde ha fler poliser som enbart jobbar med dessa frågor och brott som rör barn och ungdomar i vårt gemensamma samhälle.

  Barnen är vår gemensamma framtid och alla vi vuxna människor i samhället har alla vid en tid i våra liv varit barn. Detta oavsett om man nyss bara hunnit fylla 20 år eller hunnit med närmare 100 år men som kanske både har barn, barnbarn och barnbarns barn.

 2. Helsingborg centrums snuskgubbe och nya superkändis lär nu få byta bostad till något annat – som ligger väldigt långt från centrum.

 3. Han skriver att han inte är en ”ful gubbe”? Men det är exakt vad han är!

  Hans kompis har samma intresse – jaga barn på internet, vilket han skriver om.

 4. Så äcklig. Det som jag reagerar på att det är så fruktansvärt ” hårt ” klimat vad det gäller men i sex, syfte med minderårig . Bara helt dunka , dunka på , inget gulligull inget snällt bara … kxxr ixxn dxn.

  Detta skrivet jag just vad det gäller men som söker pojkar i denna videon .

  Återigen igen ; gammal ful äcklig gubbe tror att ödlan skall få förgripa sig på en ung pojke , som i om några minuter kommer att förstöra hans liv för alltid….. grattis ödlan🤮

  1. Det finns de som gullar och inleder romans med barn. Barnet tror då att det är ett ömsesidig och jämlikt förhållande. De väldigt listiga lurar även barn och föräldrar till barn, till att tro att de är under 18. Så att varken föräldrar eller barnet i fråga vet om att barnet har blivit groomat och våldtaget i juridisk mening. Dessa gärningsmän upptäcks enbart i samband med att de har åkt dit för något annat brott. Jag tror att det är detta som gäddorna försöker uppnå, men de har så skev självbild så att de inte förstår att de aldrig kommer att lyckas, och att de som lyckas är en mycket liten minoritet. Man måste se förhållandevis ung ut, klä sig ungt, bete sig ungt osv. De fula gäddorna har kanske lyckats tidigare och tror att de fortfarande är kapabla. Framtidens gäddor presenterad varje gång som det är tingsrättsbevakning. Alla som får ungdomstjänst för våldtäkt. De som får lägsta straffet om 2 år för våldtäkt har förmodligen varit gullig och romantisk. Det har inte förekommit hot eller tvång. Föräldrar måste vara mer oroliga. När barnet sover över hos en kompis, då kan det i själva verket röra sig om en fullbordad grooming och våldtäkt. Har ditt barn börjat sova över hos kompisar i mycket högre utsträckning än tidigare, då blir ditt barn med stor sannolikhet våldtagen.

 5. Att dom genuint tror på att barn tänder på dom är helt sjukt 😱

  Någon född 2005 låter väldigt ungt för denna gubben med, men han verkar inte så skarp heller direkt inte för de spelar någon roll.

 6. Peddosarna verkar varna varandra om dumpen men ändå är dom korkade nog å dyka upp många av dom, blir så ledsen att vi inte haft några ordentliga lagar mot peddos i Sverige är verkligen bakvänt. Kolla bara på Usas regler mot peddotiler, bara att träffa ett virtuellt barn är straffbart och man kan bli regisrrrad som sexual offender. Bort med alla peddo kramare i makt positioner

 7. Sexigt med stödstrumpor😂. Jävla äckel!
  Starkt jobbat dumpen👏👏

 8. Jaha ännu en i Helsingborg som aktivt letar efter barn att förgripa sig på… Hoppas han inte har egna barn och barnbarn, eller tillgång till barn i sin närhet bland släkt och vänner… Kan tänka mig att han har galet mycket barnporr i sin dator… Varför kollar inte Polisen alla gäddor direkt efter Dumpen har exponerat dem??? Tänk va mycket gäddor som skulle kunna ha dömts för barnpornografi brott…

  1. Det finns ett svar till ditt ”varför”. Att chatta med ett låtsas-barn är inte ett brott. En laglig gärning kan inte utgöra ett skäl till misstanke för ett annat brott. Om gäddan skickar barnporr, då brukar dumpen anmäla det till polisen. Nu kommer jag dock inte ihåg om Helsingborg var den där trötta staden där polisen aldrig åker ut på barnporrs-ärenden.

 9. När han syftar på Bengt, är det Bengt som blev uthängd på Dumpen i oktober av vikarien, under #156 Heter kanske Bengt, eller är det Heta Bengt som bara ”abbowww”?

  1. Mycket troligt att de två har gemensamma intressen och samma mötesplats. Den ene värre än den andre, men där har de båda stött på en tjej och en kille de inte alls förväntat sig. Ha-ha!

 10. Känner igen den snubben. Han satt mycket på chatroulette förut och runkade in webcam

 11. Usch ytterligare en vidrig varelse.
  Hoppas ingen råkat ut för honom.
  Man får ju mardrömmar av att se han bara.

 12. Intressant kroppsspråk som tydligt besvarade frågorna. ”Du väntar på ett barn” säger Patrik och gäddans kroppsspråk gav tydligt utryck för ”fan jag åkte fast”. När Patrik frågar ”hur många barn chattar du med” så säger han ”aldrig” men kroppsspråket gav utryck för ”jag vet inte hur många”

 13. När Sara säger att ”vi har en liten present till dig” så hade han nog väntat sig något annat….
  Jag blir helt förskräckt när jag ser att det finns så många äckliga män ute i vårt samhälle, stackars barn.
  Bra jobbat!

 14. Det ska vändas på varenda sten för att få fast dessa ********* !
  Hade önskat att svensk media hade varit hjälpsammare med att göra artiklar om DUMPEN , men tydligen är många strikt emot deras arbetssätt och och vissa tycker även att dumpens jobb inte är av stor vikt , något som förbryllar mig oerhört mycket.
  Många är så pissnödiga och speciellt kända/högt uppsatta människor , media , PK-eliten m,m vågar inte säga vad dom tycker/tänker för rädslan av lynchning.. Kanske är jag fel ute ? eller måste deras anhöriga själva bli utsatta av peddos för att inse att något måste göras ?
  Dumpen är dom enda som fan göra något åt problemet och kämpar stenhårt i ur & skur för att få till lagändringar m,m.
  Vad gör det så kallade fina folket tro ??
  Kämpa på och ni skall veta att ni har majoriteten på eran sida !!!

 15. Bra jobbat att få denna gädda på kroken🙏
  Usch o fy va många äckliga det finns som ska på barnen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X