Varför fika med arbetskamraterna när man kan göra så mycket annat?

Frukostgäddan valde att simma iväg från jobbet för att byta lite cigg mot en våldtäkt av barn.

De flesta hade nog helst suttit kvar i lugn och ro och med facit i hand så ångrade nog även denne att han fattade helt fel beslut.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

SWISH 123 250 22 84 

23 thoughts on “Frukostrastgäddan (Napp 224) Göteborg

 1. Tänk så lättvindigt han är beredd att utnyttja ett barn… (Borttaget av Admin)

 2. Alltså finns det verkligen småflickor som gladeligen vill byta sextjänster mot 3 pkt cigg? DET om nåt skrämmer mig! Hur lågt värderar en 13-14 åring sig själv? Om det finns i verkligheten så är det grymt sorgligt. Små unga tjejer och killar, utan självinsikt/livsinsikt och en massa dreglande äckel som utnyttjar situationen. Fy fan vad skevt! Vilken mörk värld vi lever i…..

  1. Är inte det typ 50 kr per paket är väl mindre än 200 kr för 3 paket? Jag tror dom flesta hade krävt ännu mer än 3 paket men finns säkert speciellt barn och tonåringar som inte har utvecklat sitt tänkande nog och tror det är en okej deal.

   1. Ja alltså om de visste priset de kan komma att betala i framtiden, instängda i ångest och självförakt, så är det inte värt 100 limpor cigaretter…
    Det är inte värt några materiella grejer.

  2. Jag kommer gladeligen ha övervakning av mina barns socialamedier/mobil/googlesök helt fram till 18. Jag får säkert inte med mig allt men 99%, jag hsr redan startat övervakning av barna, de är under 10 men har minecraft , roblox och annat, tar bort vänner jag inte vet om/de vet om, samma gör jag när klasskamraterna deras kommer hit. Vuxen youtube får dom Inte ha. Nu jobbar jag med IT så har kanske någon fördel, för barna lär sig snabbt och kan mer tricks än dagens vuxna vet om och kan, intresse över vad barna faktisk gör är fan A & O. Mkt går på föräldrar här med, jävligt mkt.

   1. Så vad gör vi som inte jobbar inom IT och kan spionera? Kom gärna med förslag, man får hjälpas åt!

   2. Så sant. Kan ingen IT alls men gör precis samma som du på de sätt jag kan/vet!

  3. Jag tror absolut att det händer i verkligheten, hörde om liknande händelser från jämnåriga när jag var i den åldern. De som faller offer för sådana här tjockisar brukar inte må bra redan innan och har problem med självbild m.m.

 3. Blev du besviken nu utan sug o pull?
  Jag kan ställa upp för tre paket cigg om du vill. Men då får du hålla till godo med gubbe på 58 och att jag har konstiga tics i mina käkar.
  Hör av dig till ”100 % diskretion krävs och ges”

 4. Gud vilken jä…a fegis- springer som om han gjort i Brallan! Jag blir så förbannad- skriva går bra,men när de blir påkomna är de inte lika kaxiga…

 5. Fräsch gubbe. Dyker upp helt samvetslöst för att våldta en flicka för några paket cigarretter, bryr sig inte alls att hon pratar om mamma eller att hon är desperat eller ska skolka.

  På paketen ser man stora varningstecken kring risker med att röka, det bryr han sig inte heller om. Än mindre att han vill våldta någon för dom paketen.

  Pinsamt ..

  1. Förstår inte den logiken heller det måste bara vara en instinkt fly eller fäkta

  2. Det var ju som den där flanen i Göteborg som försökte dölja sitt ansikte med ett paraply som han dessutom inte fällt upp… Man hade ju redan sett hur han såg ut…

 6. Vilken patetisk fjant!
  Må han lida ordentligt efter detta, önskar honom all tänkbar olycka!

 7. Hahah när ni inte kunde hålla er för skratt fick jag ett skrattanfall å det värsta på bussen 😅😅😅

 8. Detta var säkerligen inte första gången. Fy fan vilket jäkla avskum till människa. Stackars fru och barn. En sak att vara otrogen men att vilja köpa ”sexuell tjänst” med 3 pack cigg som är en våldtäkt då barnet är 14 år, jag menar kan det bli värre? Vilket jävla lowlife…

  1. Ja och att köpa sex är inte ens lagligt om personen är vuxen .. så det är äckligt på många plan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X