Här kom en dansk kryssandes över sundet i syfte att träffa en ung pojke som skulle ”sutta” Det blev inte speciellt mycket suttande av för hans räkning. Inte heller ville han svara på frågor om varför han dök upp i Malmö för att förgripa sig på ett barn. Istället fick han en liten motionsrunda runt Ica Maxi innan han tog sin lille bil och åkte hem till Danmark igen.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

Swish 123 250 22 84

21 thoughts on “Gäddan som simmade över sundet (Napp #223) Malmö/Köpenhamn

  1. Gott att ni fångar in gäddor från våra grannländer också! 😀
   Men varför skriver och pratar ni på engelska?

 1. Har vi inte tillräckligt många svinpälsar själva? Hoppas hans intresse för ”suttande” barn blir rikskänt i Danmark.

  1. Lite publicitet i grannlandet skadar inte !
   Ska hjälpa till lite på traven om Dumpen inte redan gjort det?
   Tar ca 10 min att få det ordnat , bara att höra av sig till närmaste nyhetstidning där han bor..
   Gjorde det till Örebro nyheter förut och dom var tacksamma och gjorde en artikel dagen efter..

 2. Ännu en som vill våldta barn och köpa ut alkohol. De här typerna verkar kunna åka hur långt som helst för att få våldta ett barn. Så besvärligt att bli utlämnad med film, dra upp huvan hjälper tyvärr inte. Men han tyckte väl synd om sig själv, blev kränkt som alla andra våldtäktsmän. Begår man dessa fruktansvärda handlingar på barn, så är det bara att gilla läget. Barnen är viktigast.
  Bra jobbat igen Dumpen 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻🥰

  1. Hur långt som helst? Det är typ 4mil mellan Köpenhamn och Malmö. Många har tillochmed längre till jobbet. Thailand, pedofilernas paradis, det är långt det.

 3. Ger inte consent till att bli filmad men tror barn ger consent till att bli våldtagna?

 4. ”et klamt svin” på ren danska.

  Men vilket fantastiskt kameraarbete – att hålla äcklet mitt i bild under den gångmarschen är en bragd! Hellre liggande kamera egentligen som påpekats tidigare, men Dumpen borde ändå ha en guldbagge för bästa foto här.

 5. Hah! Den førsta dansken. Om inte annat har han en vodkaflaska att supa ned sig själv med, i ren skam. Tänk att vara så sugen på att våldta barn så att man åker till ett annat land.

  1. Kan vara svårt att förstå danska ibland som svensk speciellt så vissa föredrar då engelska. Men är inte säker det är så med honom dock

 6. i dont give a flying fuck, fan vad cool o modig sara är !

  fortsätt med det ni gör !

 7. Fan ta mig! Sara/Patrik o gänget runt. Ni är så bra o jag är en liter lort. Dags skrida till verket och bli medlem på dumpen. Utmanar fler att göra så och stötta detta modiga gäng.

 8. Godt gået Dumpen. Fedt at I har taget en fra Danmark, men ikke så fedt at han tager over til jer for at voldtage et barn.
  Stor hilsen fra jeres naboer 🙂

 9. Jösses!! Muta barnen med alkohol… Skit att såna finns!! Blir så ledsen för barnens skull som drabbas av såna fula gubbar som våldtar barnen.

  Tycker Dumpen ska tillhöra polis del så ni får pengar från staten eller likn med trygghet så finns den kvar för ni är livsviktigt för ungas framtiden. ❤️

 10. Åker till Sverige för att träffa en pojke på 14 år.. köper sprit till honom..alltså vad har man i skallen då.. säger bara Polisanmäl kräket.. usch

 11. Säger som Ernst-Hugo Järegård utropade i Riket-”danskjävlar”
  Inte alla naturligtvis.
  Svinpälsar verkar på båda sidor om sundet.
  Bra jobbat Dumpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X