Sponsorer

2019/06 fick svenska polisen in en rapport från Canadensiska organisationen NCECC om en man som laddar ner och sprider övergreppsmaterial via KIK kontot SirBacon1976.
IP-adressen spårades till en man i Nybro, Kalmar.
Anmälan upprättades 2019/10

2021/03 fick svenska polisen in ännu en rapport från Canadensiska organisationen NCECC om en man som laddar ner och sprider övergreppsmaterial via Skype kontot SirBacon1976.
IP-adressen spårades till en man i Nybro, Kalmar.
Ännu en anmälan upprättas den 2021/07

2022/02 gör polisen husrannsakan hos SirBacon. Man beslagtar en stor mängd lagringsmedia.

I juni 2022 var analysen av bacongubbens enheter klar. Man hittade 40 bilder av ”normalgraden”. Med normalgraden menar man att barnet utsätts för halv tortyr. Man hittade även 20 bilder av särskilt hänsynslöst material. (Jfr tortyr)

SirBacon hävdar i förhör att han blivit hackad, något som polisens IT-forenseiker viftar bort som en irriterande fluga då detta inte är praktiskt möjligt med tanke på sättet som filerna lagrats.

Man hittade dessutom chattloggar där SirBacon chattat med en kompis som delar hans intresse för övergrepp på barn. I chatten uttrycker Bacon att han föredrar hårlösa könsorgan tillhörande flickor i elvaårsåldern. Konversationerna erkänner han förhör.

Fallet hade inte varit speciellt uppseendeväckande i jämförelse med tusentals andra förundersökningar rörande individer som inte ser problem med att skapa livslånga konsekvenser för barn. Om det nu inte vore för SirBacons yrkesval.

På arbetstid kallar SirBacon sig DjJanke och är en flitigt anlitad discjockey på jippon och butiksfester.
Samtidigt som han alltså skriver till sina kompisar online att han tänder på tioåringar så är han alltså ute och rockar loss i butikernas leksaksavdelningar.

När Dagens Kalmar igår avslöjade att åtal väckts mot festprofilen så valde en Kalmarbutik att ställa in helgens alla bokade barnspelningar med DjJanke/SirBacon.
Filerna som polisen hittade hade lagrats och spridits 2019- 2021. Ett tidigare ingripande från polisens sida hade alltså inte förändrat resultatet på annat sätt än att man kunde begränsat DjJanke spelningar på leksaksavdelningar betydligt tidigare.

https://m.dagenskalmar.nu/nyheter/e/136741/nojesprofil-atalad-for-barnpornografibrott-anlitas-fortfarande/

Nu väntar DjJanke rättegång och får rocka loss inför skranket i Kalmar tingsrätt istället.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

14 thoughts on “DJJanke spelar inte för barnen längre

 1. Det är skrämmande hur det bara vimlar av äckel ute i samhället. Man misstror snart varenda människa man möter som ska ha med barn att göra. Så fruktansvärt tragiskt 😭😭😭

 2. Dessa äckelsvin sabbar för hela samhället. Barn ska inte behöva vara rädda för vuxna människor. Pedofiler sabbar för alla andra män som vill jobba med barn, hjälpa dom på fritidsaktiviteter och utbilda dom i förskola och skolan.

  Det är bra att Dumpen finns för alla barn i samhället. Hade jag haft egna barn så hade jag velat att dom ska kunna känna sig trygga bland vuxna. Barn behöver vuxna personer som bryr sig och hjälper dom i samhället. Det tar ändå 18 år för ett barn att bli vuxet. Då ska dom inte behöva bli utsatta för pedofiler som inte kan låta barn få vara barn.

 3. Alla dessa äckliga jävlar som rör sig i samhället runt våra barn, FY FAAN!!!!
  Vill minnas att man (barn alltså) nån gång kunde ”få krama” DJ:n när han stod i butik o spelade. Jag kräks!!! 🤮🤮🤮

 4. DJ Janke största grisen på denna jord. Han var hela sommaren på Café Eken på Ekerum och tillsammans med ägaren hade de alltid kramkalas med barnen. Usch fy

 5. Om det inte vore för dumpenpunktse hade vi aldrig fått veta något angående detta ärende eftersom vanlig media och nyheter väljer att blunda för verkligheten (och därmed egentligen också gynnar pedofilerna och visar tydligt att de fullkomligt struntar i att barnen och deras föräldrar och övrig befolkning får veta vem/hur och vilka vi behöver skydda oss mot.
  Snälla dumpenpunktse: följ upp detta fallet så han verkligen blir fälld.
  Jag arbetar med utsatta barn/unga och vuxna som varit utsatta som barn/unga och mainstream media, politiker, domare, rådmän och hela folket behöver få större förståelse för vad tortyr verkligen är och hur tortyr aldrig släpper taget om barnet utan parasiterar på dess välmående och hälsa forever.
  Alla behöver förstå hur fruktansvärt tortyr är för att kunna ta det på allvar och det verkar som att många saknar den känslan av inlevelse som krävs.

  Tack dumpenpunktse ❤️

  1. Instämmer! Hur hemskt material och beskrivning av det än må vara, så är jag övertygad om att gemene man inte ens kan drömma om vilka hemskheter barn och ungdomar råkar ut för. Ska övergrepp på barn/ungdomar tas ordentligt på allvar, så censurera inget!

 6. Tack Dumpen för denna upplysning och allt ert arbete. Kände på mig att det var något som inte stämde. Han började som lärare på en skolan, vuxenutbildning för ett par veckor sedan.

 7. Han är min klasskamrat sedan högstadiet. Jag kan inte fatta detta. Snällare människa får man leta efter. Detta bekräftar teorin att lita aldrig på någon, nånsin.

 8. Fy fan vilken vidrig jävel!! Han vet precis hur han ska få barn att vilja komma till honom, riktig ful peddo fisk, så fruktansvärt för de barn han redan hunnit utnyttja… Jag hoppas verkligen att denna info om honom har spridits som en löpeld överallt där han har haft kontakt med barn så att föräldrar kan va uppmärksamma på om just deras barn kan ha blivit utnyttjade i kontakten med honom. Tvi vilket vider! 💔

 9. Blev arg och äcklad när jag fick reda på detta. Kännde honom väldigt väl för ca 20 år sedan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *