Under januari februari har en mängd tips strömmat in rörande en man som kallar sig RikiRoma och Rommin. Vi har även tidigare varit i kontakt med honom då han sökt efter våra barn. Tipsen rörde mannens aktiviteter på Snapchat/KIK/Tiktok och Facebook. Efter att mannen i en live skröt om sina tidigare eskapader med barn fick vi in många tips och videos.

Den 24 februari gick mannen ut med en dementi på Youtube, där han hävdade att människor ljuger om att han skulle ha ett sexuellt intresse för barn. I slutet av videon pratar han även om Dumpen och låter väldigt arg.

24/2 Rommins försvarstal på Youtube:

 

I början av mars fastnade han, trots att hävdat på Youtube att han absolut inte har något intresse för barn för vår virtuella fjortonåring.
Den 21/3 träffade vi dock Rommin i Västra Frölunda och han verkade inte speciellt nöjd över att vi dök upp istället för ett barn.

Konfrontation från den 21/3

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

 

 

51 thoughts on “RickiRomaRommin (Napp #204) Göteborg

  1. Såg ut som väktare. Som att dem skulle hjälpa honom ifrån dumpen. 🤣🤣🤣🙈🙈

 1. Att han inte är frisk står ju klart med tanke på det han söker, men han verkar heller inte ha alla hästarna i stallet, så det känns föga troligt att han förstår konsekvenserna av sitt handlande.

  1. Han vet i alla fall att det han ägnar sig åt är åt h-vete fel. Annars skulle han inte lägga så mycket energi på att ljuga om det.
   Han är även kompetent nog att söka sig till olika webbplatser där barn finns, han behärskar bildhantering m.m.
   Att barnen tar skada förstår han troligen men det skiter han i.

  2. Ingen tvekan på att han har psykiska ohälsa – läs vad han skrev plus hur han pratar. Men kanske han får en tankeställare just nu!

  3. Där har du fel Susanne- han visar på ett otroligt manipulativt beteende. Han må ha vissa funktionsnedsättningar- men han är tillräckligt ”skarp” för att inse att det är fel och brottsligt att träffa en 14-åring i sexuellt syfte (som han själv påpekar i kommentarerna). Detta gör honom extremt farlig eftersom han med framgång använder sitt handikapp i ett manipulativt syfte till att lura sådana som tex DU.

  4. Håller med, men förhoppningsvis har han bra föräldrar eller andra vuxna som kan ha koll på honom och prata ännu mer med honom om vilken ålder hans killar måste ha, för antagligen så känner han sig som samma ålder som en 14 åring.

 2. Lås in aset på hemmet o kasta nyckeln. Såna ska inte va ute bland folk. Pinsam podd oxå.

 3. Vidrigt svinpeddo. Låt barnen få vara ifred och sök hjälp. Fortsätt med ert arbete Dumpen. Ni behövs verkligen då samhället måste stå upp mot dessa sjuka individer som dras till barn.

 4. Hahahaga bästa Sara och Patrik vem kan sätta dit pedofiler lika bra som er, ni ät fantastiska.

 5. Alltså, dum , dummare, dummast. Man vill ju skratta men tänker på om någon stackars pojke skulle träffa honom där 🙁 det är vedervärdigt.

 6. haha vilken nolla,,,,,, försvarstalet. Bara att läsa chatten som visar hur sjuk han är.

 7. Måste få säga att ni var alldeles särskilt fantastiska i den här konfrontationen. Med tydlighet och lugn höll ni samtalet på en nivå som passade mannen. Inte för ett ögonblick föll ni för frestelsen att utnyttja det övertag ni ändå hade.
  Hoppas och ber till den gud jag knappt tror på att kloka människor i mannens nätverk kan bidra till att stoppa hans skadliga framfart.
  Efter ett helt arbetsliv inom psykiatri och LSS vet jag att detta är inte helt enkelt. Lagstöd för att begränsa individen saknas.

 8. Den här personen har varit aktiv länge. Kommer ihåg honom från Periscope för 10 år sedan(?) Då han satt i live och betedde sig mycket klandervärt emellanåt. Inte helt frisk människa. Bra att ni har koll på denna gädda!

 9. Noll ånger samt ljuger ledigt och lätt. Myndigheter och boendet får sluta att vara tama och hantera problemet med den här snubben! Han är farlig precis som alla andra som eventuellt har hiss som går högre upp…

 10. Han verkar ju inte helt frisk . Eller det är väl ingen som åker fast här .
  Hur väljer ni vilka ni inte och vilka ni publicerar ? Han här verkar labil .

  1. Ingen ifrågasätter om han är sjuk för det är helt uppenbart, men sjuk betyder inte att man inte förstår rätt och fel. Han är fullt medveten om vad han gör och han har varit aktiv i åratal.

 11. Han bor nog inte på boende för att han har enbart ångest. Han har en drös andra besvär som lågbegåvning tex. Men tillräckligt ”smart” för att grooma o begå övergrepp. Min teori är att han absolut redan har förgripit sig på barn. Han blev anklagad för att varit på sin funktionsnedsatta bror. Det har han troligen gjort. Han är omöjlig att stoppa utan drastiska åtgärder. Han vet ju helt uppenbart att detta är FEL men kan inte låta bli o bryr sig ingenting om den skada det åsamkar barn för resten av deras liv. Bor på ett boende o får underhåll av samhället med mycket ledig tid som han lägger på nätet, grooming o ständiga försök till våldtäkter och säkert även genomförda sådana. Varför skulle han ev ta med en kompis? Jo, självklart för att filma övergreppet som han säkert gjort förut. Denna bör vara inlåst på livstid med 0 tillgång till internet. Vilket inte är möjligt i Sverige tyvärr. Han kommer att hålla på hela sitt liv. Obotbar. Hårda ord men verkligheten. Mycket sorgligt.

 12. Han blir nog inte av med sin ångest efter denna publicering😹
  Hitta någon i din egna ålder och låt barnen få vara ifred!!!

 13. Du skulle knappast tänka: ”men han är ju trots allt lågbegåvad”, om du hittade ditt barn på en toalett i Frölunda med honom.

 14. Hahahah men snälla 😅 Jag visste inte att det var Dumpen. Hoppsan vad jobbigt det blev. Så onödigt att vissa människor ens existerar. Vad bidrar en sån här med till ett samhälle?

 15. ”Hjälp Dumpen trakasserar mig”
  ”Dumpen? De är jättebra och jag stödjer dom”

  🤣😂

 16. ”Jag kom för jag visste inte att det var dumpen”. Det är ju en 3-årings intellekt om man tror att det kan antas vara en bra förklaring.

 17. Haha! Känslan när ordningsvakterna inte bryr sig över huvud taget att hjälpa honom där ifrån, samhället kan enas om en sak och det är att pedofiler är sammhällets bottenskrap.

 18. Jag gillar hur folk i alla åldrar stöttar och hejar på Dumpen samtidigt som media inte får några positiva kommentarer alls xD Bra att folk nu börjar stötta er på riktigt.

 19. Det bästa jag vet är att se deras besvikelse när dom ser att det inte är ett barn dom träffar, utan två vuxna. Det andra bästa är att se paniken i deras ögon när dom blir avslöjade. Jag bara ler och är otroligt tacksam för Sara och Patrik, dom har räddat ännu ett barn räddat!
  (Borttaget av Admin)

 20. Den här typen av pedofiler verkar så himla harmlösa, likt förbannat letar de efter barn i sexuellt syfte… Hade en sån här kille på min skola i högstadiet, han förgrep sig både på sin lillebror och dennes kompis. Hemskt hur utsatta barn är för sånna här typer, de verkar så harmlösa och snälla i början, sen börjar övergreppen… 💔

 21. Vad menar du att LSS-boendet ska göra? Han bor i en servicebostad, vilket är ”ett steg upp” från en gruppbostad. LSS-personalen har inga lagliga möjligheter att hindra honom, förutom att polisanmäla brott som vilken medborgare som helst. Integritetsskyddet runt en person med LSS-stöd är oerhört starkt. T.ex. så kan en person med stöd neka till att information lämnas ut till anhöriga, sjukvården och god man/förvaltare.

 22. Utmärkt inlägg, som f.d boendestödjare inom LSS håller jag med dig till 100%. Jag lyssnade på senaste Dumpenpodden, där den här figuren diskuterades. Sara och Patrik var frustrerade över att personalen på boendet inte vill diskutera saken. Jag tror inte de förstår att det finns ett oerhört starkt integritetsskydd runt brukare LSS-stöd. Hade personalen lämnat ut info, så hade tystnadsplikten brutits, med förutsägbara konsekvenser som följd.

  Som du skriver så saknas lagstöd för allmänna begränsningsåtgärder. I de fall sådana åtgärder ska sättas in, t.ex. rörelsehinder, så krävs det utredningar och godkännande från alla möjliga i kommunen.

  1. Precis det är inte LSS boendet som bestämmer att dom inte kan prata med dumpen utan det är folk över dom som satt dessa hårt åtsittande regler för att skydda integritet, sedan i vissa fall exempelvis som med dumpen hade det ju vart bra om det fanns någon ändring där dom kunde göra något åt det men i LSS boenden har man helt fri vilja så dom kan inte bestämma något över de boende oavsett.

   Denna mannen är väldigt farlig för barn oavsett hur hans förstånd ser ut.

 23. Dumpen, ni har inte oändligt med resurser och tid att jaga pedofiler. Slösa inte tid på den här typen av uppenbart lågbegåvade så länge ni inte har 20 gånger fler volontärer. Ingen 14 åring skulle gå i närheten av denna man oavsett.

  Ni gör ett jättebra jobb!

 24. Det här är min bror.

  Äntligen, tack Dumpen nu har jag det svart på vit.

 25. Det är väldigt mycket fokus på funktionsnedsättning osv, han sitter på sitt boende pågrund av depression och ångest troligen pågrund av att han är rädd för mig och att det han gjort mot mig skall komma ut, han sitter alltså inte på boende pågrund av olika variationer.

  Visserligen är han dyslektiker, men det är det.

  Denna person är normalbegåvad och vet exsakt vad han håller på med, om man följer avsnittet försöker han gång på gång lirka sig ur sin konfrontation.
  Det skall inte läggas ut på Dumpen, han är inte pedofil, han skall ta det med hela sitt hjärta, först vet han vad Dumpen är sen vet han det inte, han märker att det ena inte funkar men då provar han något annat t.ex vakterna som kom förbi.

  Jag har levt med denna person han är fullt kapabel till otroligt mycket.
  Han är manipulativ och försöker bara manipulera båda och dessutom försöker framstå dem som taskiga när vakterna dök upp.
  Sara och Patrik det är stor eloge att ni såg igenom detta och fortsatte, han är slug som en räv.

  Ni är ta mig tusan mina hjältar och kommer vara evigt tacksam för att ni lyckades få fast honom, det finns egentligen ingenting som någon någonsin gjort något liknade för mig.

 26. Har du ingen självkritik ditt kräk Det finns saker man inte gör helt enkelt Inte svårare än så Låt ”barndomen” vara oskyldig och ifred Använd båda hjärnhalvorna När man är 15 är en 30-åring en gammal gubbe Tänk då en 60-åring eller ännu äldre Sååå äckligt!!!Män har fått två huvuden men de flesta använder inte ens ett av dem för att tänka förnuftigt Vidrigt

  1. Problemet med dessa människor, är att dom bryr sig inte om de offer de är villiga att förstöra.

   Det ända det handlar om, är att de får det dom vill ha.

   Därför är alla pedofiler sadister och borde som i Amerika chipas och kartläggas.
   Så fort de närmar sig ett område med barn t.ex, bör ett larm slå till och polisen kan komma ditt och flytta personen ifrån platsen eller till och med bötfälla alternativt låsa in.

 27. Har sett denna flera gånger och varje gång så blir jag så jävla frustrerad. Fattar han inte eller blir han så nervös? Sen blicken när han ska få visitkortet, lite hoppfull och spänd på vad han ska få. Herre min gud

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X