Sponsorer

Klippangäddan Tom har vi haft kontakt med ett bra tag från ett flertal konton. Tidigare har han velat åka ner till Malmö för att träffa barnen som han pratade med men. Nu bestämde han sig dock för att ta hem istället.

Vi var lite tidiga och passade på att spana utanför hans bostad,  vilken bil Klippangäddan skulle komma körande med. Han kom mycket riktigt rullande till stationen i den Volvo-kombi som vi hade sett parkerad.

Vi blev dock snopna när vi såg att han först släppte av en kille vid stationen för att sedan köra iväg och sedan komma tillbaka, parkera utanför stationen och gå in på stationen för att hämta barnet som han bestämt träff med.

Han ville absolut inte kännas vid att han chattat med ett barn, än mindre ville han kännas vid Volvon som han kom körande med. Istället tog han till apostlahästarna och gick hem. Tur var väl det med tanke på att han luktade alkohol.

Efter fisket så blev han väldigt-väldigt arg och skickade en mängd ilskna loggar.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

 

 

 

Barn 2

ARG:

37 thoughts on “Klippangädda ute och simmar (Napp #201)

 1. Vilket jä_la KRÄK till människa.
  Skaffa dig ett liv ditt svin.
  Nu vet alla vem du är tack vare våra Barns Hjältar på Dumpen.

 2. Usch! Och Tvi fan för gubbslem,är på riktigt trött på vanskapen 🤮 Dom tillför inte samhället ett skit annat än bedrövelse .

 3. Alkis och pedofil. Vilken kombo. Tror han blivit aggresiv av sitt supande. Han måste vara helt utcheckad från verkligheten dessutom. Hur fasen tror han nån kan tycka han är ett kap. Äckel.

 4. Äckel-gäddan har nog en valnöt till hjärna. Underhållande konfrontation, trotts det allvarliga ämnet. Tack dumpen
  .se för att ni finns. Ni behövs!

 5. ”Jag kan vara din extrapappa”, skriver han. Han vet precis hur han sk utnyttja ett barns utsatthet. Nummer 1: En pappa har inte sexuella relationer med sin son, och det vet du. Nummer 2: vuxna ska inte och får inte våldta barn, och det vet du. Låt barnen vara i fred och sök hjälp!

  1. Ja, så vidrigt!!!🤬🤮
   Så obehagligt.
   Ser man på vad som visas och romantiseras/normaliseras genom ”mainstream-p*rr-sidor”, (som de flesta barn tyvärr exponeras för idag, i tidig ålder) så Kan man ju verkligen undra hur jä*la många sjuka as som existerar.
   Tänk alla dessa pappor och styvpappor som kanske inte utför något emot något barn, men som sitter och o*aner*r till videos med vidriga titlar innehållandes ”stepdad” och ”stepdaughter” och andra mycket vidriga ord.
   Ser man populariteten och visningarna så talar det sitt tydliga språk.

   Tänk att se att ens pappa, make, styvpappa, bror suttit och sett sådant. Det i sig är en så vidrig handling, som också blir ett slags övergrepp. Fy f*n för alla dessa äckel.

   Kom igen nu, män!
   Våga snacka mer om sådant här i sammanhang med andra män, ofta! Det behövs uppenbarligen en stor motpol av er som höjer era röster och visar att ni är väldigt många bra också, för det är desvärre svårare och svårare för varje dag.

   Tusen tack bästa Sara och Patrik.
   🙏🏽❤️❤️❤️ Min yttersta respekt och tacksamhet för er och allt ni åstadkommer. Ni är det finaste som hänt Sverige. Mitt i allt detta elände så finns det änglar som övervinner dessa monster och höjer rösten åt alla oss som fallit och faller offer för den här ondskan.
   Tusen, tusen tack.
   ❤️🙏🏽

   1. Och vart skulle det pratet leda? Utifrån varenda video verkar dessa män vara de första att gå med i antipeddoklubben. Pedofili är inte en attitydfråga, sen underlättar det kert att hitta fler likasinnade.

 6. Aggressiv och tycker ingen ska störa att han våldtar barn, en av de värsta sorterna…

 7. Det är lustigt. Spelar ingen roll hur försupen någon är, hur nerknarkad någon är, hur gammal någon är, utrustningen funkar alltid verkar det som.

 8. Har kikat på Dumpen ett tag nu, konfrontationerna är ju ren underhållning, men varför ska gubbar i min ålder envisas med att skicka dickpics? Vem vill se en ful gubbkuk?

  1. Har jag också funderat över. Vem f*n vill se en äcklig gubbkuk? E ju så jäkla äckligt. Hade varit vackrare att se en bajskorv…
   Alltså hur tänker dessa män när de försöker imponera på en 13-14 åring? Helt patetiskt…
   Fy f*n

 9. Vart orolig att han skulle ta till våld när han skrek men tur att ni var fler än en. Han har inget att försvara sig mot för att det som är sant är sant. Bra jobbat!

 10. Men jisses vilken pajas. Han fattar tydligen inte att Dumpen har hela hans chattlogg där han skriver att det är helt ok och nice att pojken bara är 14. Gubben är så jäkla bortgjord- och patetisk.

 11. Han är arg?? Försök inte möta barn då?? Det är du som gör saker som är olagliga som försöker möta ett barn, och du kommer fortsätta bli lurad eller till slut i fängelse när du fortsätter dumpen har gjort rätt och det är otroligt pinsamt vad du gjort !! Och olagligt och fel.

 12. Vad händer efter ni gjort allt det här? Blir gubbäcklet fälld för något eller han kan fortsätta som vanligt dagen efter??

  Svar direkt från Admin: Vi vet inte. Dumpen överlämnar allt material till polisen och det är de som vet vad som händer nu, om personen blir frihetsberövad eller om han kan leva som vanligt. Angående frågan om domar så fungerar det såhär: Om någon ska bli fälld/dömd krävs först en polisutredning och sedan ett beslut om ett åtal. Om det beslutas att åtala personen kommer det i så fall att ske i en tingsrätt som dömer eller frikänner. Sådant kan ta lång tid. Ha en fin söndag hälsar Katta /Admin

  1. Glöm inte bort att även om tingsrätten tar åt sig ansvaret att åtala, är inget alls klart för sen drar pedofilerna det vidare till hovrätten där de frikänner o ger skadestånd åt pedofilen. Så inte ens när åtal görs är det säkert de blir straffade. Jävla värld

 13. Detta är det bästa som hänt de senaste åren iom vårt slappa rättsväsende dock gillar jag inte kommentarer om äckliga gubbsnoppar osv om hur fula kukar är.. det finns dem som uppskattar snoppar o så finns det dem som måste missa målet istället för att fokusera på gäddornas totalt uppfuckade hjärnor.

 14. ”Jag har inte chattat med någon 14-åring” Ingen frågade om det. priceless!

 15. Jag klarar sällan av att ta mig igenom chattloggarna, blir illamående och rejält triggad av dem, plågade mig igenom denna dock. Tycker att det är bra att ni inte blurrar för mycket av de dickpicks som skickas så det går att få en uppfattning vilken sjuk person det handlar om.

  Vilket fruktansvärt vidrigt as!! Han påminner en hel del om äcklet jag råkade ut för som barn – spelar med och manipulerar för att få som han vill, men tar inget som helst ansvar eller visar ens tendens till uns av samvete. Det skulle inte förvåna mig det minsta om det här svinet har lämnat ett långt spår av trasiga barn efter sig genom livet. Får den känslan.

  Jag längtar efter den dag då lagstiftningen skiftar fokus från att försöka straffa och rehabilitera pedofiler (det sistnämnda tror jag inte är möjligt) till att istället skydda samhället från dessa monster och hålla dem inlåsta för att inte skapa fler offer, typ skyddsförvar. Då inte skydd för deras egen skull, utan omgivningens.

  Kunde inte låta bli att hånle åt hans sista meddelande i chattloggen, kallade det bedrägeri att få vuxna människor levererade när man har beställt en 14-årig kille!

 16. Herregud vilket UFO. Är där på jobb ibland och ska hålla utkik efter fanskapet! Oroväckande vad många sjuka likasinnade individer det finns !

 17. En undran bara; layouten på er hemsida är horisontell (på datorn iallafall?) men ni filmar vertikalt, vilket gör det svårt att se videorna optimalt. Går detta att fixa? Känns inte så svårt att koda så spalten blir bredare eller så har ni ett typ bio-läge som de flesta andra video-sajter 🙂
  Alternativt så är en rätt oteknisk lösning att börja filma horisontellt istället. /F

  1. Jag tycker också att Dumpen förtjänar en drönare med kamera som kan följa de springande gäddorna! Många av gäddorna är tidigare okända mästare på både kort- och långdistans. Dessa löpare trotsar naturlagarna! Tänk också på att de inte spenderar någon tid på träning, men ändå slår de Usain Bolt.

   1. Hahaha, det hade varit klockrent med drönare. Tänk er paniken hos gäddorna när de inte kan springa ifrån Sara och Patrik.

 18. Han ler efter att Patrik har förklarat för honom att det klassas som våldtäkt. (Borttaget av Admin)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *