Alla har vi väl läst när Dagens ETC skriver om Dumpen.

Nu har Dagens Dumpen valt att blanda  korten lite. Därmed publicerar vi en inspelning  av morgonens intervju med en av tidningens journalister.

Mest för att ge alla en möjlighet att bilda sig en alldeles egen uppfattning om hur frågorna ställs och vad som egentligen sägs, innan de väljer ut vilka citat som ska publiceras.

Här kan ni lyssna på hela intervjun:

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

 

20 thoughts on “Intervju med Dagens ETC – inspelad

 1. Mår fan i mig så jävla illa av intervjun..
  HAN ÄR MER ÄN VÄLKÄND I LUDVIKA MED OMNEJD!
  ‐-‐————————————

  SÅÅÅÅÅÅklart tar man denna mannen i försvar istället för ägna sig åt hur det är med flickan o kvinnan!
  🤢🤢🤢🤢🤢

 2. Det viktigaste är ju, att de var flickans pappa som lade ut bilden först i Ludvikagruppen, givetvis med mycket starka reaktioner som följd.

  Att döma av kommentarsfältet på pappans inlägg, så hade nog resultatet blivit detsamma, oavsett om Dumpen hade publicerat bilden efteråt eller ej 🤔

  Det vore mycket intressant om ni kunde lägga ut en skärmdump på ETC’s artikel efter samtalet 😊

  1. Amen herre jävlar vilken journalist, där går verkligen inte hissen ända upp, helt sjukt att man försvara förövarna när man fått facit i hand på vad det är för en människa, tack för att ni står på er Dumpen, ni behövs för våra barns skull!

 3. Just precis, hur dom TÄNKER.
  Hon är mer orolig för att någon ska gå på SVINET men inte ett enda ord om hur konsekvenserna för barnet skulle bli om svinet våldtog ett BARN.
  , nu förstår man deras snevridna tankesätt.
  Tänker dom inte överhuvudtaget på offren,? Skulle aldrig med gott samvete kunna göra hennes arbete.

 4. Obehaglig tidskrift. Vad har journalisten för agenda? Vad fiskar ETC efter?

  Vad skrev dom?

 5. Du är fantastisk Sara och jag blir verkligen imponerad av din argumentation som du skötte perfekt.

 6. Jättebra svarat!

  men går det att göra något åt ljudet, både här och även ofta era filmer så får jag köra på högsta volym för att höra något (kollar oftast vi dator).

 7. Jag blir lite orolig över journalistens påstående över vad Patrik ska ha skrivit.
  Det är väldigt viktigt hur man uttrycker sig i skrift, för minsta lilla som kan vrängas till kan få gigantiska proportioner.

  Du hanterade det mycket bra Sara, alltid så välformulerad och budskapet är solklart. Önskar jag fått höra hela intervjuen och hoppas att ni publicerar hur ETC nu väljer att vinkla och formulera artikeln. Det var ju inte direkt otydligt vilken vinkel denna journalist ville vrida det till.

 8. Frågan är hur man som normal människa ens kan tänka sig att försvara en pedofil.
  Varför försöker media rikta in sig på dumpen och sprida negativ bemärkelse?

  Vem betalar för det? Pedofilhöjdarna?
  Jag tror dumpen har gjort dessa äckliga människor riktigt paranoida nu när ansikte etc kan publiceras offentligt här på sidan.

  Det börjar bli ganska uppenbart nu varför straffen inte blir skärpta eller varför pedofiler skyddas och fortsätter få vistas i samhället.
  Svaret finns bakom kulisserna, men med dumpen riskeras ridån att öppnas.

  Dumpen, jag älskar er.

 9. Man hör att journalisten var ny på jobbet. Hon framstår som nervös i samtalet, ställer inga följdfrågor och väljer enbart frågor som avser att se på det från förövarens perspektiv. Det låter som att någon var tvungen att coacha henne under samtalet för att hon stakar sig. Utifrån ljudmaterialet så kan det inte bli någon meningsfull artikel, så hon får ta och ljuga till det ordentligt om det där materialet ska få någon trafik. Tur att det där är en tidning av låg digniteten som knappt någon vill läsa. Otur att de därmed är tvungna till att ljuga om antalet läsare för att kunna svindla staten på bidrag. (Borttaget av Admin)

 10. Det måste till ändring i grundlagen för rättssystemet kring sånt här! Just för att sådana här brottslingar inte ska få fortsätta att förgripa sig på barn. Det måste bli ett stopp NU! Polisen står maktlösa.

 11. journalisten är så korkad att klockorna börja gå baklänges….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X