Vi pratar om mat och väder.
Det gör de också.
Iallafall när de inte är i sällskap av varandra.
När de är tillsammans pratar de om övergrepp på barn, precis som vi andra pratar om väder eller fisk med remouladsås.

Den hierarkiska ordningen 

Likt den hierarki som vi har i samhället så finner man även en viss ordning bland förövare. Den hierarkiska ordningen i pedofilnätverk har inte nödvändigtvis sin grund i ekonomi eller makt. Istället baseras den som regel på tillgången till barn att förgripa sig på.

Bättre bemedlade förövare 

Bättre bemedlade förövare som saknar tillgång till barn kan dock använda sin ekonomiska status till att förverkliga drömmar och höja sin status via bekantas barn eller på utlandsresor.
De har även råd att hålla sig med utrustning som gör att det räcker med att trycka på en liten knapp så förstörs lagrat material om det skulle hetta till.
”Self-destruction”

De som inte har barn

De som befinner sig längst ner i hierarkin är de som inte har tillgång till barn men bär drömmen om dagen när tillfället kan göra tjuven och de till slut lyckas bli ensamma med ett. De får vara med i gemenskapen med en enda orsak. De sprider vidare material som redan delats.

Skapande av bevis 

När man läser domar rörande sexualbrott mot barn så har förövaren ofta dokumenterat sina egna övergrepp.
Någonting som av gemene man kan kännas märkligt, då man faktiskt skapar bevis som kan leda till en fällande dom.
Den ena orsaken till detta skapande av bevis är just att föreviga det ögonblick som förövaren minns med längtan.
Den andra orsaken är för att man klättrar i hierarkin. Likt samlare av hockeybilder byts tiotusentals massproducerade bilder och filmer mot en enda unik video som uppstår vid förfrågan:
– Kan du ta en bild när du…på barnet?

Romantiker och sexualsadister 

Delar man sedan upp de med ett sexuellt intresse för mycket små barn ytterligare så har vi romantiker och sadister.

Romantikern är den kraftigt störda individ som gärna vill introducera det lilla barnet på ett snällt vis till dess hårda könsorgan. De inbillar sig att de begår övergrepp av kärlek. Det ska gnuggas och gnidas utan fysiska spår, utan en tanke på de ärr som de lämnar i själen på det lilla barnet.
De njuter ofta av övergreppsmaterial på barn som man sövt ner innan övergreppet.

Sadisten är romantikens raka motsats.
Svarar man ”nej” på sadistens fråga huruvida barnet ”gör tårar” så backar den sadistiskt lagda förövaren.
De vill ha tårar, tvång och fastbundna barn. Dessa betraktar gärna övergreppsmaterial med både barn och djur.

Silent-birth 

Den ultimata drömmen i huvudet på sadistiska förövare och den ultimata upplevelsen i händerna på de förövare som har råd att åka utomlands för att utföra denna bestialiska handling är silent birth.
Det nyfödda barnet med navelsträngen kvar och inte sällan virad runt halsen penetreras analt direkt efter födseln.
Barnet dör ofta i samband med övergreppet då det tappar luften, men återupplivas.
Sedan penetreras barnet igen.
Och återupplivas igen.

De pratar om övergrepp, som vi pratar väder och mat.
De pratar penetration – vi pratar fiskpinnar.
Oavsett hur jobbigt det är för oss vuxna att sätta sig in i, så går det inte att jämföra med vad dessa barn tvingas igenom.
För att förstå och kunna rå på så behöver även vi prata om övergrepp och förövare.
Tystnaden räddar inga barn.

39 thoughts on “Silent-birth och hierarki bland pedofiler

 1. Jag är helt chockad, silent birth exemplet. Menar ni att det här förekommer som en återkommande förteelse?

  1. Hur skall polisen kunna övervaka allt på internet samt alla dessa förövare. Tyvärr är det inte s¨å!!!

  2. Hur hade du tänkt att ”dessa” människor ska vara bevakade utan att varenda människa i landet blir bevakad?

 2. Om folk bara visste hur vrickade pedofiler är och hur jävla långt dom går för att få ”förföra” små oskyldiga barn.
  Sjuka människor är bara förnamnet!
  Har läst om hur dessa djur åker till fattiga lämder för att köpa dödfödda barn för att få utlopp för sina driv, då slipper dom söva barnet eller huvudvärken med att se deras blick och behöva känna sin skam.
  Dessa små stackare lämnas sällan hela efter detta.
  Det är på tiden att detta lyfts och att allt fler får upp ögonen och ser de gömda budskapen för pedofili!

 3. Silent birth…har så svårt att ta in vad jag just läste…
  Hur är det ens möjligt? Hur kan de komma nära en nyförlöst kvinna? Är inte kvinnan vid medvetande?
  Detta var det absolut vidrigaste jag någonsin läst/hört i hela mitt liv! Jag förstår inte…dessa pedofiler..hur kan de leva helt utan hjärna??

  1. Men herre min skapare, vad är det för monster till karlar?
   Höll på att krevera när jag läste om silen birthday- hur i helsike står det till i skallen på de här monstren. Jag går fan panik!!!!

   1. Tyvärr finns det även kvinnliga pedofiler!!! Även om det tycks vara fler som är män. Finns kvinnor som säljer sina barn! Så ledsamt och hemskt.

    1. Å det har Dumpen visat på sin facebook grupp, hongäddan har ett nummer. Vilket minns jag ej.

 4. Mår fysiskt illa. Är det är med silent birth vanligt? Vad är det för odjur som går runt bland oss.

 5. Det finns ett stort svart hål rakt igenom min själ efter denna fasansfulla läsning. Stor respekt till alla dessa otroliga människor som orkar jobba med att få fast i dessa , ja vad ska de kallas för , missfoster 🥵
  Tack för att ni upplyser oss om verkligheten

 6. Jag är i chock. Jag kan inte göra det oläst. Vad läste jag nyss? Jag vill spy och gråta och skydda alla barn!! Fyfan!!!!!

 7. Det man precis läste om silent birth är det mest vidriga jag läst i hela mitt liv!! Att människor kan bli så fruktansvärt onda trodde man inte var möjligt🤮

 8. Nu fick jag så där sjukt ont i magen igen och jag kan inte andas!!! Så fruktansvärt!!!! Jag tappar helt orden!!!!

 9. Ja när man trott sig läst allt om de här snedvridna individerna så kommer det något än värre.

 10. Jag får svårt att andas, jag fattar inte, det går inte in, jag försöker inte ens förstå, (Borttaget av Admin)

 11. Nämen vad i hela helvetet,nej…NEJ ! Det kan inte vara sant,allt med pedofiler är vidrigt,men ”Silent birth” slår väl allt, jag väljer att inte tro på det, för det är alldeles för svårt att ta in .

  1. Om du förnekar händelser som äger rum, då väljer du att inte prata om det. Att tiga om problemet är enormt. Dela å diskutera är bättre och kan ge kunskaper.

 12. Jag blir verkligen fysiskt illamående av att läsa om denna ondska. (Borttaget av Admin)

 13. Varför finns ens mänskligheten börjar jag undra när jag läser det här. Ska dessa vedervärdigt vidriga möjligheter existera måste vi få födas med en exitknapp, ett medel att kunna få försvinna i ett ogripbart stoff.

 14. Jag har blivit utsatt av en sadistisk pedofil och blivit drogad från alla åldrar, jag blev också såld till andra pedofiler. Jag är 24 år idag, och det är varje vecka hos en terapeut som gäller. Jag är så rädd att skaffa barn för det sitter så hårt i mig att dem ska utsättas av någon, för skenet bidrar. Jag jobbar hellre med att hjälpa barn, och sätta dit dessa as. Men samtidigt så är det svårt att överleva, trots hjälp. Att leva med minnen.. det är de värsta. För när jag var i det så var det bara att överleva. Efter är nästan värre för även om mitt liv är bra vet jag att han är ute nånstans där och sprider säkert material på mig och utsätter andra. Jag ska sätta dit honom en dag, inte för min egna skull. Mest för alla offer, en pedofil slutar inte bara för jag blev vuxen. Han går bara till nästa offer.. kolla aldrig bort. Hjälp alltid till! Det är obekvämt, men hur tror ni det är för oss som lever eller levt i detta? Förövarna lever livet medans vi får aldrig ett vanligt liv. Stå på er, och gör det obekvämt. Rädda liv! Ingen räddade mig. Jag fick fly för att rädda mig själv tillslut, det ska inte behöva vara så.

 15. Visst blir man chokad av att läsa om Silent-birth MEN detta sjuka fenomen har förekommit i en film som på den tiden (2010) var helt ok att hyra, a Serbian movie. Har själv inte sett den klarar inte av det men läst om den.

  I den filmen kallades detta fenomen vad jag förstår ”new born porn” och den gick att hyra i butiken runt hörnet. Idag är det bara att Streama på SF Anytime. Vore najs om skiten bara förbjöds även om det går som en skräckfilm.

  1. A Serbian Film om man ska vara petnoga. Filmen gjordes just för att chocka vilket den också gjorde. Tror inte ens den oklippta versionen går att hyra på SF anytime idag som inkluderar den scenen du nämnde

 16. Sista stycket i texten fick mig direkt att tänka på seriemördaren Ted Bundy, som gjorde likadant med kvinnorna han mördade.

  Det är så makabert att det är svårt att ta in.

 17. Tack för att ni upplyser oss så bra om detta så man får veta verkligheten som den är. Låg och grät några minuter. Normalt beteende.

 18. Ju mer man läser – desto mindre blir tilltron till mänskligheten. Hur kan en person bli så störd och känslokall ?? Hur är det möjligt ??
  Det här med vård ställer jag mig mycket skeptisk till. Om dom en gång fått en tanke som ens är i närheten av att utnyttja ett barn så har jag mycket svårt att tro att ”vård” skulle hjälpa – den personen är förstörd för livet och borde aldrig få gå lös ute i samhället.
  Varje dag en sådan predator är ute i samhället är det något barn som är i fara för jag tror inte på det här ”daltandet” med dessa vedervärdiga predatorer.
  Jag hoppas verkligen att jag aldrig får se någon som jag känner eller vet vem det är på er sida för jag vet helt ärligt inte hur jag skulle reagera. Chock först är väl närmast självklart, men sen då ?
  Jag är så evigt tacksam för det arbete ni lägger ner och jagar dessa sjuka individer oavbrutet för det verkar ju finnas hur många som helst.
  Swish har skickats – och det kommer att komma fler bidrag för det kan knappast finnas något bättre ändamål att spendera pengarna på.

 19. Det mest fruktansvärda jag läst ,hört, ja allt, under mina levnadsår.Jag kan inte för något förstå hur detta kan få en människa att gå igång. Straffet för brott mot barn borde vara höga, livstids fängelse! Visst det stoppar inte dessa sjuka tankar , men det kan avskräcka några och några är bra än inga alls.
  Brott mot barn sätter sina spår för hela livet, så livslångt straff är det enda rätta. Det är fortfarande inte straff nog, med tanke på vad som orsakar resten av livet, men det är något.
  hur kommer det sig att straffen i Sverige är så pass l¨åga, det är skamligt!
  Finns mer straff jag anser vore mer rätt, men det tänker jag inte skriva här! Har sådant hat till pedofiler. Läste om gädda 200 och lyssnade på inspelningen. Fy F@£n!

 20. Så vidrigt! Hur kan man leva med och stå ut med sig själv om man förgriper sig på barn? Det spelar ingen roll om man själv blivit utsatt som barn, man ska inte låta det drabba andra oskyldiga barn. Jag blir illamående och förbannad. Ni gör ett fantastiskt jobb, all heder till er som kämpar oförtrutet för att stoppa dessa monster. I vissa stater i USA läggs förövares adresser upp på de regionala hemsidorna så att föräldrar i samma område ges en chans att skydda sina barn, det borde vara kutym överallt. Tyvärr har väl internet gett dessa vidriga avskum möjligheten att stötta och peppa varann och även öka suget efter värre och värre övergrepp. Samhället måste hitta effektiva sätt att ta bort driften hos dessa sjuka individer.

 21. Men snälla sätt en varning innan sån här text. Jag mår fysiskt och psykiskt dåligt av att läsa det här.. Jag slutade att läsa chattar med förövarna för länge sen då jag inte kan släppa det. Ligger med min 3 månaders bebis på magen och undrar hur världen kan vara så grym. Hur ska jag skydda min och andras bebisar? Ignorance is bliss som man säger, ligger kanske något i det. Innan jag fick barn själv så kunde jag hålla distans till sånt här på ett annat sätt.

 22. Som om detta inte vore nog, utan det ryktas om ett nätverk med pedo/nekrofiler/kannibaler som säljer och köper avlidna barnkroppar för sina totalt sjuka böjelser.

  Världen har gått sönder totalt 😭

 23. Ni gör ett ovärderligt jobb för alla utsatta barn❤️ Full av beundran. Silent Birth har jag aldrig hört talas om 😢
  Måste väl ske på barn som föds hemma. Blir så ledsen och upprörd när jag läser, men inser att vi måste ta del av den förfärliga sanningen, när det gäller våra utlämnade barn. Deras framtid står på spel!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

RELATERADE NYHETER

sv Swedish
X