Sponsorer

Mellanhanden var en historia för sig.
Kaxig som få gick han igenom ett antal av våra konton. Han skulle kissa på och våldta såväl tre som fyraåringar. När han inte skickade bilder för att demonstrera vad han kallade ”peddokuken” så skickade han videos på barn som blir fastbunden och torterade.

Han hade kontakt med en mamma till en fyraåring och en mamma till en treåring. Efter mycket äckligt chattande bestämde han sig för att träffa mamman till treåringen.

Träff bestämdes mitt ute i skogen.
Där skulle de träffas och gemensamt förgripa sig på treåringen.
Polisanmälan upprättades innan konfrontationen då han spridit stora mängder övergreppsmaterial och erkänt övergrepp mot ett barn.
Vi hoppades att polisen skulle vara nyfikna på vem som skulle dyka upp på platsen, med tanke på att de själva inte har speciellt stora möjligheter att få information om vem som sitter bakom ett anonymt konto långt ute på en krypterad del nätet.

I andra län brukar det ge ett gott resultat när vi ringer 112 och uppger K-nummer.
Alltså ringde en medarbetare 112 när vi såg mannen billjus närma sig.
Polisen fick mannens registreringsnummer och sa att de skulle köra ut. De uppgav dessutom att de kommer att återkoppla inom kort.
Så blev det dock inte fallet.
Nu har det gått fyra dygn och Kalmarpolisen har fortfarande inte fått tummarna loss och  ringt tillbaka.

Vi har bifogat en liten del av ett stort antal chattloggar längst ner i artikeln.

 

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

 

89 thoughts on “MellanHanden Napp #197 Vissefjärda

 1. Vad är detta för monster vad är detta för människor, finns det sådana monster bland oss ushhh ushhhh dumpen ni är det bästa man kan önska sig.

  1. Håller med! Dethär va fan jobbigt att läsa! De måste vara något av det vidrigaste man kan göra här på jorden??

  2. Denna vidriga varelse fick mig att tänka på ”Robinson gäddan”. Mådde dåligt länge efter jag läste. Hoppas innerligt detta kräk åker dit ordentligt. Och stor eloge till Dumpen som jagar fram dessa äckel.

 2. Fy fan vilken otäck jävel! Är detta den farligaste gäddan hitintills?
  Det är så fruktansvärt skrämmande att sånna typer går fria ute i samhället. Han har och kommer förstöra en massa liv.

  Sen så vill han träffas i skogen och försöker slå kameran ur Saras händer. Det var tur att ni var 2st annars så vet man inte vad som kunde hända. Var rädda om er och tusen tack till er alla för erat fina jobb. Ni är guld värda allihopa!

  1. Verkligen. Var rädda om varann. Otroligt bra arbete ni gör! Domhär männen MÅSTE bort/spärras in på livstid! Har verkligen inga ord för hur otroligt vidrigt detta är! Ni måste utöka ert team så vi kan vara fler som engagerar oss? (Borttaget av Admin, som fortsätter: om du känner att du vill hjälpa till, kontakta oss på [email protected] – vi uppmanar absolut inte någon till att ta privata initiativ)

  2. Jag blir så äcklad och samtidigt så förbannad när jag läser. Ett riktigt monster ni har stött på!

 3. Jag har nog aldrig vara så nära att kräkas när jag läst nåt. Fast man vet att ni inte är ”på riktigt:, så är ju han och hans avsikter det.
  Jag beundrar och beklagar allt h-vete ni måste se och läsa, men vad gör vi inte för våra barns säkerhet.

  1. Först vill jag tacka er på Dumpen för att ni gör det otroliga jobb ni gör .
   Det känns skönt att åtminstone några gäddor får sina ansikten publicerade och åker dit.
   Tyvärr så har vi nog alla pedofiler överallt i våran familj, jobb och vänkrets .
   Jag själv hade 1 som var en morbror till mig som jag med ord inte tänker säga vad jag vill göra med.
   Något stort fel i kopplingarna i hjärnan är det dock på dessa och tror inte att det går att ”bota”
   (Borttaget av Admin) så eran jobb hoppas jag ändrar lagstiftningen i framtiden.
   Tack från mitt hjärta att ni finns / Lois

 4. Kalmarpolisen visar ännu en gång framfötterna…….eller inte! (Borttaget av Admin). Skäms på er Kalmarpolisen o kom in i matchen för f-n!!!

 5. Så vidrigt så jag bara vill spy. Fasiken så viktiga ni är, sjukt att polisen inte gör mer!!!

 6. Om jag skriver såhär.
  Här är det nog lika bra att inte skriva alls vad jag tycker och känner.
  Tack för det ni gör och ja…vi håller där annars kommer nog jag bli blockad eller censurerad. Fy fan…

 7. Drogad. En ELOGE till er som orkar titta ? Jag kan inte ens titta på dessa sk män. Filmerna kan väl skickas till politiker och domare. Nä just det. Det är väl olagligt. Men till barn är det ok ?! 😡😡😡😡

 8. Jag kan inte få in att det finns såna typer som kan skada barn på detta sättet. Detta är… har inga ord😰😭 hur kan dom gå fria i vårt samhälle?? Polisen, hur kan dom inte prioritera detta? Jag är så glad att bild på dessa äckliga varelser finns ute nu, tusen tack till er! Ni är så otroligt modiga❤

 9. Vilka äckliga människor.. och hur tänker den mamman? Och hur tänker polisen som inte ingriper!!????

  1. ”Mamman” och ”barnet” är fiktiva, det är Dumpens s k fiskare som utger sig för att vara personer på andra sidan konversationen, i det här fallet en mamma och i andra fall utger de dig för att vara barn. Så även om det givetvis sitter mängder av verkliga vuxna och barn där ute som de här vidriga personerna chattar med så är det i just det här fallet inget verkligt barn och ingen verklig mamma.

 10. Det tar ju aldrig slut. 🤮Fyfan vilka sjuka individer det finns. Bra att ni drar fram dessa i ljuset så allmänheten blir varnad. Heja dumpen.se !

 11. Fruktansvärt. Blir så jävla less på dessa mörka hål av människosläktet.
  Tittade min sanning idag och tycker du är så klok och att ni gör ett viktigt jobb. Det är inte från bara en sida av politiken som ni har människors medhåll vill jag också poängtera. Har följt dumpen länge.

  Tills dess att det finns ett faktiskt pålitligt sätt att hantera pedofiler så är detta det bästa vi har i nuläget. Så fortsätt med det ni gör. Det måste komma till en förändring i lagstiftningen och på djupet jobbas förebyggande.

 12. Det här var nog en av de sjukaste männen som nappat hittills!… Skulle nog säga bara mörker, och ren ondska. Troligen bortom alla räddning och möjlighet till rehabilitering. (Borttage av Admin), sådana monster ska inte få gå lösa bland människor oavsett om det är stora eller små…

 13. Vilket kräk och vad är det för fel på poliserna där? Sjuk jävel serverad på silverfat.

 14. Det man läser här på Dumpen i chatloggar är så jäkla sjukt. Alltså de fantasierna och även ev gärningar som har utförts. Det kan inte bli tal om annat än livstids inspärrning på psyket för dessa individer. De skall inte vistas bland folk öht. Och skrämmande är ju hur stort antal sånna här det verkar finnas.
  Tack Dumpen för det ni gör.

 15. Skickat en polisanmälan om barnpornografibrott till polisen online, och föreslår att alla gör det tills de gör sitt jobb. Hänvisade till dumpen för användarnamn och andra uppgifter.

  Tack för jobbet Ni gör, tyvärr kommer vi inte bli av med pedofilerna så länge landets lagar är anpassade för dem, och inte offren. förstår att Ni kämpar i motvind, så all respekt.

 16. Fyfan vilket jävla äckel! Får ont i magen av chattarna. Besviken på att polisen inte dykte upp denna man borde inte få vistas ute i allmänheten!! Blir så arg och äcklad på samma gång.

 17. Polisen gör nada som vanligt. Även för ett monster som detta. Är bedrövligt. Varför betalar vi ens skatt?? Om man nu måste ta lagen i egna händer ?
  Sätt monstret bakom lås o bom förevigt usch!!!

 18. Åh stackars små barn! Gör så ont att läsa detta! Detta måste polisen ta tag i omgående!
  Orosanmälan på deras gemensamma barn!!!!!!!!!!

 19. Detta var en av de vidrigaste hittills. Varför i h-e åker inte polisen ut och tar honom när ni serverar honom på ett fat?! Öppet mål för dem ju.

 20. Fy faan, jag mår riktigt illa. Vilken sjuk människa. Vilket monster. Hoppas polisen gör bättre i från sig för att skydda våra barn. Tack för allt ni gör dumpern ❤️

 21. Sara och Patrik!❤️
  Ni är helt j*vla otroliga.
  Tack för allt ni gör.
  Det där vidret orkar jag inte ens kommentera. Lika smärtsamt och outhärdigt som alltid att se vilka monster som verkar finnas överallt. Hur kan det gått så fel med så många män? Världen är så sjuk,
  och herregud Vilken lättnad och anledning att fortsätta när ni visar att det finns hjältar som kämpar för något gott.
  Man blir lätt rädd för att det knappt går att lita på en enda man ibland.
  Så oerhört läkande att se dig er bägge, och äntligen en man som inte håller käft utan agerar på riktigt, för det är det tyvärr alltför få män som gör. Det skrämmer mig att inte fler män gör uppror nu när så mycket kommer upp till ytan ang. övergrepp mot barn och den ofattbara vidden av det.

  Ser man på hur mainstreamp*rr ser ut idag, med en tydlig romantisering av både pedofili och incest, och den omättliga efterfrågan efter ”Young innocent girl get more than she can handle”-titlar (vilket är en ”mild” titel i jämförelse med andra, men vet inte vad som är ok att skriva här, plus att det är väldigt triggande och smärtsamt för många av oss att läsa/veta att det råder en sådan enorm sadism och brutalitet ibland så många män) – och alla dessa vidriga ”stepdad” ”stepbrother” ”stepsister” videos, så är det svårt att inte tappa hoppet om män. Tänk hur många kvinnor med barn från ett tidigare förhållande som blir ihop med män som sitter och ser på filmer som går ut på att en styvpappa (ja, dem får ju inte kalla det pappa, så dem förklär det i något lika osmakligt) skall förgripa sig på sin styvdotter. Att något sådant mörkt och brutalt normaliserats i deras huvud. Att dem inte äcklas. Att dem blir tända av det.
  Tänk att kvinnor är ihop med män som sitter och ser sådant – och typ all annan p*rr också. Vidrigt! Ändå sitter män konstant och drar i sin sn*rre framför en skärm och snackar och garvar gött ihop om det på jobbet och andra sammanhang.
  Ett helt normaliserat globalt krig pågår gentemot kvinnor och barn, men inte en j*vel (säkert några) höjer sin röst ordentligt inför andra män. Alltför slappt och nonchalant – eller egoistiskt och empatilöst kan man också kalla det. Många män har blod på sina fingrar eftersom du lägger pengar i fickorna på samma män som tjänar pengar på dokumenterade övergrepp på både barn och kvinnor.
  Då syftar jag inte på någon undergroundsida utan på P*rnh*b, som är den absolut största sidan inom branschen, som ägs av Mindgeek som äger en rad andra övergreppsbolag.
  Bara så ni vet vad ni stöttar. Läs på lite, ni som tar er rätten att konsumera våld i syfte att ha det lite gött, för ni är viktigast, peddos och andra rovdjur. Deras utlösning verkar man obekymrat kunna gå genom eld och vatten för – trampa över lik för.

  Refuse to date men who watch p*rn, tycker jag är en utmärkt ny uppmaning man ser mer och mer. Kan bara instämma.
  Det säger allt om hur lite dem respekterar andra människor.

  Så kan vi slänga den förlegade, substanslösa nonsensidén om att ”alla män ser på po*r”
  ..(plus alla dessa ”pick me”-tjejer såklart😴)
  Eftersom det enda syfte det fyller är att svinen kan fortsätta svina.

  Hoppsan. En roman.

  Igen – tack❤️❤️❤️

  1. Se vilka det är som äger majoriteten av den industrin du pratar om. Det är inte en fråga om ”män”, det är en mer specifik problematik än så.

   1. Tack! Glädjande att se fler som märkt vad denna grupp som tjänar pengar på våldtäkter och ocker har gemensamt.

 22. Fruktansvärt vilken vidrig människa.
  Jag blev själv utsatt av mina dagbarnvårdare mellan jag var 7 och 9 år. Finns i Verkligheten för överlevare – ”Villa 44.”

  Dock känner man sig så maktlös, arg och frustrerad vad dessa pedofiler skriver till barn och vad de vill göra mot barn.

  (Borttaget av Admin)
  Jag är en inbiten gamer som gillar att spela CoD och har ett militärt intresse. Men ska hålla mig till det och jag har bra vänner och en fin gemenskap i Furrykulturen.

  Vill engagera mig för barns och djurs rättigheter, men känslorna tar över för lätt och dessa chattloggar är svåra att smälta och hantera.

  Nå väl, tankar en tidig morgon.

  Mvh: Smirre

 23. Även om den här mannen åker in kommer hans läggning aldrig ändras. Precis som jag dras till män, kommer han dras till barn. Och sålänge inte våra barn kommer först, kommer dessa män fortsätta med sitt vidriga beteende och agerande! Tänk om straffen var hårdare på att skada barn. Ett öga för ett öga typ. Då kanske de hade tänkt till en extra gång.
  Är så tacksam för jobbet ni gör! Jag vill göra något för att hjälpa, men vet inte om jag klarar av det psykiskt. Ni är GULD värda!

 24. Fy fan för monstret och fy fan för polisens likgiltighet/prioriteringsordning. Hur hemskt det än må vara att gängkriminella skjuter varandra är detta värre. Även om det här barnet var fiktivt finns det alltför många oskyldiga små hjärtan som lever i helvetet.
  Tack Dumpen för att ni lyfter upp skiten på samhällets agenda. Tack för att ni medvetandegrad oss vanliga människor som bara visste ”lite grand”.

 25. Klarar inte av att läsa 1% av detta. Mår illa och det gör ont i hjärtat. Att sånt här får fortsätta i Sverige är så fruktansvärt illa.

 26. OK ska försöka börja hitta ord här, är i chocktillstånd… Vilket fullkomligt avskräde till ”människa”. Det finns grader i helvetet även här på dumpen och detta motbjudande odjur hör hemma på den absoluta botten. Längst ner krälar han. (Borttaget av Admin)

 27. Kunde inte läsa mycket av det här… det var det vidrigaste jag sett hittills! Så j*vla äc*lig människa!! HUR får detta gå fri !?!? Proffshjälp kommer inte hjälpa på denna… spärra in för alltid!

 28. Vilket bra arbete ni gör Sara och Patrik med alla medhjälpare. Man blir ledsen inombords när man tänker på vad som hade kunnat hända här om han inte blev upptäkt.

 29. Jag önskar att alla dessa män kunde dömas till vård, att de behöver gå och få hjälp! Deras läggning kan ju inte ändras men de måste lära sig hur man inte agerar på sina känslor så de aldrig chattar med barn eller försöker stämma träffar med barn eller som i detta fall.
  Det måste gå att ändra, vi måste skydda barnen från dessa monster!

  1. Tänkte samma! Hur många p-raptorer finns då inom det polisdistriktet? 😱

 30. Denna va vidrig, klarade inte heller att läsa chattarna.
  Sån besvikelse att polisen inte kom

  Snälla Sara o Patrik va rädda om er

 31. Detta kan vara något av det sjukaste jag läst. Av alla gäddor ni hittills publicerat så är nog denna dåre någonstans i topp. Fy fa-an. Fortsätt erat goda arbete mot dessa odjur. Usch!

 32. Malinn!
  Precis så är det.
  Vi ska tänka på vem vi släpper in med våra barn!
  Många män som hatar pedofili och konsumerar porr tänker kanske inte på att många kvinnor varit utsatta som barn. Då fortsätter männen att göda det sjuka!

 33. Det här är inte nån som ”bara” råkat hamna lite snett och sned-raggat, det här mina damer och herrar, är en tvättäkta fullblodspedofil. Man undrar ju vad Kalmarpolisens agenda är när de inte ens åker ut när de får den typen på silverfat.

 34. Detta måste vara Dumpen-rekord i att vara fullständigt vidrig!
  Jag Swisha nyss till er för att ni kan fortsätta att få bort så många som möjligt. Ni har tagit nästan 200 stycken som allmänheten har ögonen på och försvårar deras jakt på våra barn.

 35. Klarar inte av att läsa chattloggarna. Men räcker att höra er sida och se videoklippet där han blir konfronterad. Finns inga ord för hur äckligt detta är och jag kan inte beskriva hur glad jag är att han är uthängd! Skydda era barn från denna ”människa” !!

 36. Fy fan! Mycket och många ulkar och simpor har varit riktigt skrämmande, men denne tar det till en helt annan nivå. Tror sig komma undan för att man befinner sig i ”träskmarkerna” där ingen vettig person befinner sig när mörkret lagt sig. Moder Svea o alla hennes avkommor! Liksom i staterna med sina träsk så finns det i vårt land ögon där man minst anar det. Äckel-Pekkarna: Ni kommer troligtvis hittas och läggas ut på DUMPEN.SE I´ ll smile ALL the way through your Walk of Shame!!!

 37. Det här var fan bland det värsta jag läst här. Fy i helvete vilken sjuk människa 😭😭😭
  (Borttaget av Admin)

 38. Beundrar er att ni orkar. Fattar inte att fiskarna orkar att chatta med dessa ….. (finner inte ord) människor.

 39. Så här ser en del av mänskligheten ut.
  Många fler än vad vi nånsin kan ana.
  Ondskan existerar hur mycket man än gärna blundar.

 40. Det finns bara en sak som är värre än att vilja förgripa sig på ett barn så här… och det är att som polis inte agera prompt och säkra bevis.

  Evigt tack till alla er på Dumpen 🙏🏻❤️
  Nu ska jag testa ert nya swishnummer 🙂

 41. Orkar bara läsa en liten bit av dessa chattloggar men känns som att denna gädda är fiskad från samma vatten som Robinson-gäddan..så vidriga..
  Ni är så otroligt viktiga alla ni hjältar på Dumpen, kan inte nog tacka er !

 42. Vrider sig verkligen i magen på mig! Så svårt att läsa igenom hela konversationen utan att känna en riktigt god lust till att bara resa sig upp ur soffan och hämta spypåse uti fall att 🤢 Fy faaaaan vilka j*vla vider det finns alltså 🤮 (Borttaget av Admin)

 43. Sämsta bortförklaringen hittills. Han är bara mellanhand för barnvåldtäkter.

 44. Sämsta ursäkt han kunde hitta dessutom. Menar som hon sa, kärringen känner ju igen en sån ful ku* direkt kan jag tänka mig och dessutom skrivit så detaljerat om vad och vart han jobbar. Sen kör han på sån dålig, ne jag ska bara vara mellanhand, vilket dåre. Det är ju för fan minst lika illa hjälpa till förverkliga såna sjuka handlingar.

 45. VAD är högre prioritet än detta??? Politiker och polisen behöver vakna. Vad tror ni om att alla vi här i kommentarerna börjar polisanmäla ALLA gäddor som kommer in?

  Och säg inte att vi tar upp tid – de måste ju agera. Det är vårt ansvar. Alla vi vill se dessa människor inlåsta på livstid och vi lever i en demokrati. Så vad är problemet?????

 46. Nä fyfan!!! Denna tar fanimej priset för överlägset vidriga gäddan. Uääääsch, kräks fan i munnen. Blir en swish för denna med! Tack för ert obeskrivligt bra jobb ni gör!

 47. Jag klarar icke av att läsa chattarna eller se bilderna. Jag bläddrar förbi fort, men samtidigt är jag så tacksam för att ni verkligen publicerar allt. Ni gör bland de viktigaste jobb som finns ute i samhället. Önskade vår polis hade samme nitiskhet och patos som ni. Gud välsigne er och sluta aldrig. Aldrig.

 48. Intressant gädda, hoppas polis och social får kännedom om detta, han erkänner övergrepp mot sin egen dotter. Tragiskt för honom, mamman och dottern men kanske bäst att han flyttar från sin familj. Rättspsykiatrisk vård till denna gubbe så de kan bedöma hans farlighet.

 49. Om inte polisen är intresserad av detta monster till människa så undrar jag hur det står till med rättsväsendet? Bevisen finns så polisen kan ju bara ta honom. Om han nu har ett eget barn: orosanmälan bums till socialtjänsten! Han är ju helt sjuk.

 50. Jag blev mållös, denna individ är bland det elakaste och sjukaste av era chattloggar jag läst, kunde inte läsa allt utan räckte med att skumma….
  Jag tvingades sluta..
  Total ren ondska !
  Stackars anhöriga, hoppas de orkar genom detta för deras liv kommer helt förändras….

  Fy vale, polisen ni borde skämmas !

  Tack för allt arbete ni gör, beundrar er styrka och mod!

 51. Fyfan sitter här med tårar och kramar om min son i famnen lite hårdare.
  Stackars jävla barn som blir utsatta för sådana här vidriga onda jävla människor. HUR FAN KAN DET FINNAS? Mår så jävla illa nu. FYFAN!!!

 52. Finner inga ord som räcker till för hur vidrig detta Monster är….
  Läste chatten under kraftigt illamående..spykänslan går inte att beskriva..
  Det är obeskrivlig hur det kan bli så Fel i huvudet…
  Jag visste ingenting om att dumpen ens fanns,tills jag såg Agendas intervju med Patrik..
  En människa jag såg flyga över 142cm..
  Som jag alltid gillat, beundrat och respekterat..
  I synnerhet för hans integritet, raka och ärliga förhållningssätt till allt och alla..
  Och under chock läste hans bok..
  DET DU INTE SÅG..
  Nu är Respekten om än ännu större..
  Det dumpen gör..det räcker inte ens med 24K Guld

 53. den här var riktigt svår att se , man vill spy . den här verkligen gör en beställning på det grövsta sätt som går . jag hoppas att han aldrig nånsin kommer i närheten av vare sig barn lr djur . , jag mår verkligen illa av vad han skrev

 54. Kan inte ta in vad det var för vidrigheter jag nyss läste. Jag är ny här på Dumpen.se och jag gick in och tittade för att vi här i Landskrona har ett par dömda pedofiler som tydligen fortfarande försöker locka till sig barn. En av dom cyklar runt med leksaker på sin cykel och bara gud och han själv vet vad han använder dessa till. Jag vill veta vem dessa jävla avskum i min stad är så vi kan hålla koll på dom. Jag mår illa just nu och tror att jag måste ta en liten paus och spy. Jävla peddo avskum.
  Till er på dumpen, NI GÖR ETT JÄVULSKT BRA JOBB!!! TACK!

 55. Hur har det gått med Kalmarpolisen?? Kan man anmäla deras likgiltighet och slapphet på nåt sätt?? Förjävligt att de inte dammsuger denna pedofils dator och mobil. Ett guldläge, att bura in en sexbrottsling med oskyldiga barn på sitt samvete, som helt och hållet kastas bort av Kalmarpolisen. Fullständig skandal… 💔

 56. Man blir mållös, illamående, förbannad och ledsen.

  Tack för att ni gör ett fantastiskt jobb.

 57. Det sorgliga är att dessa pedofiler finns i alla samhällskikt.
  Det är ju känt att det finns poliser, advokater, politiker, domare mfl bland dem och det kan ofta vara förklaringen till de otroligt låga straff eller totalt ignorerande som i detta fallet med Kalmarpolisen.
  Det verkar ju onekligen skumt att de inte brydde sig om att ta honom trots att han var serverad på silverfat och det bara var för dem att gå in och plocka upp äcklet.
  Ändå brydde de sig inte…
  Man behöver nog inte undra så mycket över varför.
  Poliser är och blir inte helgon bara av att dra på sig en uniform.

 58. Förstår verkligen värdet av brottsprovokationer när det kommer till sådana här individer. Att ta fast honom innan han hinner förstöra någons liv, skada någon till den grad att brottsoffret svårligen kan leva. Som det är nu så låter man den här ”människan” gå omkring bland oss andra som en tickande bomb.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *