Sponsorer

Gäddjoggen var väldigt tuff sålänge som han trodde att han pratade med ett barn. Han skulle slå och smiska och banka på det stackars barnet. Han bad barnet att visa sina blöta fingrar och det gick såklart jättebra att få till med lite tvål.

När han dök upp på mötesplatsen och insåg att den som han i själva verket bestämt träff med var två vuxna så la han benen på ryggen och sprang all världens väg.

Gäddan har hunnit ligga till sig en stund då vi inte kunnat identifiera honom men tack vare hjälp från allmänheten så vet vi nu vem han är.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA. 

 

23 thoughts on “Gäddjoggen (Napp #191) Göteborg

 1. Helt ofattbart att man kan tro att en ung tjej skulle var intresserad. Heja er som jobbar för Dumpen.se

  1. Det stämmer! Det är Mat 4 U beläget vid Östra Sjukhuset som han utanför står och väntar.

  2. Japp, de – asså gäddan och Dumpen, kom ju överens om spårvagnshållplatsen vid Östra Sjukhuset

  1. Haha segways. Patrik åker efter och säger ”hörru vi vet vem du är. Det är ingen ide att fly” 😆

 2. Intressant detta med män som saknar allt vad självinsikt heter, någonstans i deras snedvridna sinne så eldas narcisismen på och allt logiskt tänkande försvinner. Intressent men fruktansvärt tragiskt.

 3. Brukar aldrig bli en bra konfrontation när ni ger er tillkänna från ett så pass långt avstånd till gäddan.

  1. Precis. Gäddorna känner nog att ”Jag har inte setts eller filmats på nära håll än, kan fortfarande chans att springa iväg”

 4. Dessa (Borttaget av Admin). När min yngsta dotter bodde hemma hade hon en dator med internet och jag förmanade henne att inte ha kontakt med okända. Vid några tillfällen såg jag att hon släcker webbsidan hon var inne på när jag kom in i hennes rum. Jag har arbetat med IT-säkerhet för globala företag så jag har lite kunskaper… Jag köpte ett program för några hundralappar för att se vad hon gjorde på nätet. Och fick se att hon haft kontakt med en ”pojke” i en stad fyra mil härifrån. Till saken hör att den staden har en anstalt för dömda pedofiler… Jag visade henne vad jag sett och frågade henne vad hon skulle gjort om hon istället träffat en gubbe i min ålder… Och som fått frigång från pedofilanstalten… Det var väl värda pengar! Jag bistår gärna med IT råd hur ni skall kunna skydda era barn! Det är Vårt ansvar som föräldrar att skydda våra barn från dessa (Borttaget av Admin)!

 5. Men helt ärligt. Vad får vuxna killar att tro på allvar att unga tjejer (barn) verkligen tänder på deras inviter?!! Detta är skrämmande att det finns så många som letar aktivt efter barn för att våldföra sig på! Det är inte synd om dom att dom åker fast. Det är ju bara att läsa vad dessa (Borttaget av Admin) skriver så förstår man ju att dom är (Borttaget av Admin)

 6. Orkar inte…. Håller med tidigare inlägg 100 %. Fiskarna borde ha 1 miljon i lön. Jag hade drömt mardrömmar o tappat tron på mänskligheten.

 7. Någonstans kan man tycka att man borde upphöra att bli förvånad men jag häpnar varje gång över dessa narcissistiska män som bara har en tanke i huvudet om att stilla sin drift och dessutom av barn

 8. Namn och arbetsplats borttaget av Admin som samtidigt tackar för hjälpen, denna gädda är identifierad nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *