Jag var ca 5 år hade inte börjar skolan än. Bodde tillfälligt hos en manlig anhörig p g a olika orsaker. När jag bodde där så hände det märkliga saker tex hittade en annan släkting mig med honom i sängen. Undanflykt om att jag skulle leta pengar i hans fickor, jag fattade ingenting.

En annan gång skulle jag sova med honom och då var det under täcket nära hans …jag minns inte exakt hur det gick till mer att jag vaknade på honom på morgonen, minnena är helt borta. Jag hade ofta urinvägsinfektion som barn och ingen förstod vart jag fick detta ifrån. Var inlagd också men nu kopplar jag allt det till att det var han som var på mig.

Ca 9-10 år
En annan gång så var jag med i en fotbollsförening. I den föreningen brukar vi barn gå till en stor ”lekplats”. Har fattat senare att det var ingen lekplats det var en plats för uteliggare och annat som sprang där. Om man gick på andra hållet fanns en annan plats, där hittade vi barn en massa sex saker porrtidningar. Blod, gamla utemöbler och kondomer m.m Vi barn gillade och gå till platsen för det var spännande men läskigt.

I föreningen så hade man tipsrundor. En gång gick jag fel när föreningen hade tips rundor. Jag kom till den platsen där sex saker fanns och hittade inte ut så kom en av fotbolls föreningen ”personal” dit och skulle hjälpa mig hem. Där är minnet slut jag minns bara att det gjorde ont och gjorde skönt. Jag skämdes i flera år för det gjorde skönt och allt, att det va mitt fel. Visst jag var flörtig som barn, men denna gång gick det överstyr och jag ville inte mer, men det var försent. Jag hade mardrömmar. Svårt och äta svårt och sova har ptsd och panikångest attacker. Jag kopplade inte ihop allt förrän nu när jag är vuxen. Varför det var så, varför jag mådde som jag gjorde.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X