Sponsorer

Vi fick in ett tips rörande ett Snapchatkonto som söker barn I sexuellt syfte och nakenbilder på barn.

Mannen bakom kontot svarade direkt när vi skrev till honom. Han berättade att han arbetar på förskola och började skicka bilder på sig och sitt barn till vårt konto. När han skickade bilder på sitt barn och kort därefter på sitt könsorgan i samma miljö så blev ärendet väldigt prioriterat för vår del.

Ansiktsavläsningen gick tyvärr bet, alltså visste vi inte vem denne okände förskolepedagog med dragning till barn var. Vi gick med på att träffa honom trots att han envist ville ta med sitt barn för att träffa ett barn. I förhoppning om att kunna fastställa identitet via registreringsnummer och på så sätt kunna göra orosanmälan och meddela arbetsgivare så gick vi alltså med på att träffa honom.

Tyvärr så visade det sig när vi slog bilens ägare, att den stod registrerad på någon i en stad långt bort och som dessutom var betydligt äldre än mannen som vi ville ha identitet på.
Alltså fattade vi ett snabbt beslut om att gå fram för att prata med honom för att få veta vem han är. När mannen gick iväg en runda med barnet så passade vi på att ringa polis och när mannen kom tillbaka så pratade Patrik med honom för att uppehålla honom tills polisen kom till platsen samtidigt som jag kastade snöbollar med barnet.

Polisen kom till platsen och tog hand om situationen. Barnet fick leka med polisen och åt hamburgare tills mamman kom och hämtade. Förundersökning rörande kontakt med barn i sexuellt syfte inleddes inte då mannen bestämt hävdade att han bara haft kontakt med vårt barn. Anmälan om sexuellt ofredande kommer dock att göras för att motverka att han fortsätter sitt arbete på förskola.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

62 thoughts on “Förskolepedagogen undrar om han ska öppna byxan (Napp #189) Skara – Falköping

 1. (Borttaget av Admin) Detta blev något extra känslosamt med barnet vid sidan om, tack för att ni finns här för barnen

 2. Detta var så fruktansvärt. Att höra barnets röst. Nu vet hon ingenting, men när hon blir äldre och förstår detta kommer hon inte må bra. Och hur skulle denna människa kunnat stoppats om inte ni fanns just nu? Men det kan ju inte vara ni som ska stoppa alla brott. När tänkte någon beslutsfattare öppna ögonen? Blir så förbannad på människor som försvarar gäddorna med så usla argument som rättssäkerhet. Det finns ingen rättssäkerhet i det här landet, och även om så fanns skulle jag aldrig låta den principen trumfa barns säkerhet. (Borttaget av Admin)

 3. Jag har tyvärr slutat att förvånas över alla sjuka människor vi har i världen. Sjukt bra jobbat Patrik och Sara! 🙏🏻

  1. ANVÄND ORDET SJUKT PÅ RÄTT SÄTT.
   Sjukt bra …..

   För övrigt håller jag med dig Tobias

   1. Låt de hållas. Man har tagit över det larviga amerikanska utrycker ”sick” om när något är förvånansvärt, till det svenska språket. Det är framförallt föräldrar som har influerats av sina barns fattiga språkliga förmåga som har spritt det vidare. Vuxna som inte upptäcker att de börjat prata som barn. (Borttaget av Admin)

  2. Att sluta förvåna sig brukar resultera i att sluta bry sig, dom orden hör man för ofta av människan.
   Vi bör bli förvånade varje gång människan agerar med ondska.

 4. Ännu en (Borttaget av Admin) som klarar sig undan på grund av taskiga lagar som istället för att skydda våra barn gör livet lättare för vidriga pedofiler,

 5. Usch ja, inget förvånar längre. Här hostas det upp förövare på löpande band, det är verkligen omsättning i Äckelpäckelfabriken, produktionen ligger på topp. (Borttaget av Admin)
  Snart finns det inte ord för all äckel och avsmak man känner för dessa individer.

 6. Det här var så hemskt att jag bara vill gråta. Hoppas nu att polisen och sociala myndigheter gör nåt. Har inga ord för hur hemskt det här var. Blir så beklämd och ledsen när jag tänker på detta stackars barn som har en sådan vedervärdig förälder att jag kommer att ha svårt att somna inatt.

 7. Detta kändes verkligen jobbigt att läsa och kolla på. Vad tänker han med? Hoppas det går bra för barnet. Sen att gäddan verkligen söker hjälp nu. Även om de kan vara svåra att ”bota”. Bra jobbat dumpen.se !

 8. Fyfan vad illa berörd jag blir, även att höra hur uppgiven Sara låter. (Borttaget av Admin)

 9. (Borttaget av Admin)
  Ni gör ett fantastiskt jobb Sara och Patrik ⭐️⭐️⭐️⭐️👍

 10. (Borttaget av Admin)
  TACK DUMPEN för att ni räddar barn🧸❤️ Ni gör mer för barnen än vad våra politiker nånsin har gjort.
  (Borttaget av Admin)
  Jag tackar mina föräldrar för att de alltid skyddade mig och mina syskon. Idag förstår jag varför de var så stränga och överbeskyddande. Jag kan bara föreställa mig vilken mardröm det måste vara att ha blivit våldtagen som barn.

  1. Samma här, min pappa var jobbig tyckte jag. Lät mig inte gå på badhus med kompisar förens jag var 13, skulle alltid kontrollera vem nya kompisens föräldrar var. Idag vet jag varför och jag tar efter. Måste skydda barnen.

 11. Jag vet inte hur ni följt upp detta, men jag vet många fall som varit mycket mildare än detta, som lett till ensam vårdnad åt mamman. Ni kan med fördel skriva en orosanmälan till socialtjänsten eller barnskyddet, bifogat bevis ni besitter. Det kan bidra till en utredning av situationen och hjälpa till att säkerställa barnets säkerhet och välbefinnande. Myndigheter är skyldiga att skydda barnets bästa intresse och kan vidta åtgärder som de anser lämpliga för att säkerställa detta, vilket jag anser bör vara ensam vårdnad åt mamman, om hon anses lämplig.

  Jag hoppas ni uppdaterar i ert flöde angående detta fall senare. Det blir så verkligt när barnet är med. Jag gråter för hennes vägnar. Vill undvika att föreställa mig vad han gjort med henne eller vad som egentligen varit hans syfte med att jobba på en förskola.

  Ber till Gud att flickan får en bra uppväxt.

  1. Det mest sannolika är att han inte har gjort någonting med sitt egna barn. Det är andras barn som är fritt villebråd för dessa personer. Jag är helt övertygad om att de skulle uppleva en mycket högre nivå av skam om de döms för att ha pillat på sitt egna barn, i och med att det blir ett större maskineri för egen del som dras igång, så att det för de flesta inte är värt risken. En våldtäkt på någon annans barn kan de smyga med. Släktingar behöver inte få reda på nåt.

 12. Detta var den värsta Jag har sett hittils på detta. Hur kan man ta med sig ett barn på en son här confederation jag fattar inte.
  jag blev arg inombords och orolig jag tycker synd om barnet .

  1. Ganska självklart att förstå hur. Hans raggande på ett barn upplevs inte av allmänheten som ett raggande om han tar med sitt egna barn. Då framstår han, hans barn och offret som en helt vanlig barnfamilj som är ute och går.

 13. Flickans ord pappa pappa pappa skär i hjärtat, så liten och så omedveten i vilka händer hennes trygghet ligger i.
  Dumpen är deras änglar som räddar.

 14. Uppenbart helt gränslös barnjagare… Gissar att denna gränslöshet inte är så bra att kombinera med ett jobb på förskola… 💔 (Borttaget av Admin)

 15. Det räcker med att höra den lilla flickans röst i bakrunden… Sen orkar jag fan inte mer..
  😈😈😈

 16. Jag hoppas att (Borttaget av Admin). När man jobbar med barn inom barnomsorg så får man instruktioner kring att anmäla vid minsta oro gällande oro för övergrepp eller våld. Att denna man sökt sig till barnomsorgen är nog inte slumpen. I chatloggen syns att han skickat två emojis som slickar sig runt munnen då han berättat för tjejen att han skulle ta med sin egna lilla dotter. (Borttaget av Admin). Jag hoppas innerligt att flickans mamma får stöttning av socialtjänsten i detta och (Borttaget av Admin) så att den lilla flickan får läka och växa upp i trygghet.

 17. Näe jag kunde inte höra klart på detta 🥲🥲barnets oro i rösten 🥲jag mår så dåligt att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Stackars lilla barn!
  Sara o Patrik…. Fortsätt jobba, ni är de enda som VERKLIGEN vill barnets rätta.

 18. (Borttaget av Admin)

  Det är viktigt att människor lär sig att inte enbart lyssna till vad ngn säger utan att också se till vad dom faktiskt gör . En människas handlingar bevisar tydligt vilken sorts person dom är.

 19. Förhoppningsvis har förskolan mannen jobbar på haft rutiner på plats såsom ”aldrig ensam vårdare byter blöjor på barn” etc. (som en del förskolor faktiskt har). Det gör mig ont om alla de sjyssta, bra män som jobbar i förskolan och som nu ytterligare bestänks av individer som den här gäddan. Hur orkar de?

 20. Han har förlorat rätten att kalla sig pappa. (Borttaget av Admin). Swishar en slant. Tack för ert fina arbete. Dessa gäddor finns fan överallt.

 21. Så bra att ni tog honom, nu hoppas man att barnet får hjälp och stöd av socialtjänsten samt att (Borttaget av Admin)

 22. Alltså…Saras brutna röst när hon säger att jag har suttit här i FYRA dagar får mig fan att gråta…Det är fan helt riktigt och inget skådespeleri. All Cred till Patrik som lät Sara sköta detta när barnet var nära… Otroligt gripande….otroligt gripande.

 23. Polisen och mamman till flickan fick alltså reda på detta? (Borttaget av Admin). Får fan ont i magen…

 24. (Borttaget av Admin) Sara, du kan ha raddat detta barn fran manga langa ar av overgrepp sa kann dig inte missmodig. Ni ar barnens hjaltar och en vip plats star reserverad for er i himlen eftersom ni inte far tillraclig uppskattning for ert gedigna, osjalviska och psykiskt pafrestande arbete har pa jorden. TACK fran djupet av mitt hjarta. TACK for barnen ni raddar.❤

 25. Smärtsamt att höra barnet oskuldsfulla rop efter sin älskade pappa som ville göra något väldigt kallt. Blir påtagligt verkligt och berörande vilken hemsk situation det är på alla sätt.

 26. ”Straffet för såväl försök till grovt rån som förberedelse till grovt rån kan bestämmas till fängelse i upp till tio år.”

  Vilken straffskala har förberedelse / försök till våldtäkt av barn.. ??

  Sveriges politiker det är dags att vakna nu..

 27. Tack FISKAREN som räddade detta BARN, Du som la ner tid och energi på att denna mannen skulle åka fast. Det måste kräva så oerhört mycket av dig och DU är värd att bli tackad.

 28. Han jobbar på (Borttaget av Admin) och heter (Borttaget av Admin). Skolan är meddelad om detta och hoppas innerligt att (Borttaget av Admin). Jag själv har barn på skolan och ibland är han på fritids. Mår så dåligt av att han jobbar med barn och vistas bland dom. Fy fan blir så ledsen

 29. Hej Dumpen, erat arbete är otroligt viktigt och värdefullt så ge inte upp även om jag inser hur emotionellt påfrestande det måste bli i längden.
  (Borttaget av Admin)

 30. Så otroligt tråkigt att dessa gäddor i förskolan förstör för duktiga, manliga pedagoger och dagisfröknar som är så viktiga och nödvändiga för både pojkar och flickor. Stigmat kring dessa kommer aldrig att försvinna, det är nog tungt att bära om man är en av de goda männen.

 31. Bra jobb från er sida, men all heder åt er att ni kunde hålla er så lugna! Jag vet inte vad jag hade gjort men definitivt inte varit så lugn.

 32. Jag är ingen människa som gråter och blir ledsen. Det händer nästan aldrig, men denna videon får mig tårögd och så grovt berörd. Jag hade inte klarat att ha detta mötet. Jag är så glad att ni träffade och exposade honom samt att han har de arbetet om har har ångest över sina problem, är bortom min förmåga att förstå är 23 år gammal och jag har inga barn men att se detta är hemskt och blir djupt ledsen och tänker på alla barn han träffar dagligen och utsätter för fara och trauma för livet.

 33. Fy fan, jag går i 6:an på skolan han har jobbat på, min klass äter med klasen han jobbade i, har alltid fått en konstig känsla av han, tycker så synd om familjen och hans barn att dom måste gå i genom det har alltså USCH På honom

 34. Man hör hur denna man har talets gåva. Han vill när han bli påkommen framstå som ”en stackars äldre herre som behöver hjälp”. Men hade detta blivit som han ville, hade barnet inte haft en chans. (Borttaget av Admin)

 35. Fyfan säger jag bara, så tragiskt och blev så berörd av att höra barnet i bakgrunden. Tack för allt ni gör dumpen! Ni är så grymma och gör så otroligt bra och viktigt arbete kring barnen!❤️

 36. STOR tröstekram till Dig Sara, att sitta och se detta under 4 dagars tid måste va något av det värsta någon ska behöva göra. Det är så totalt obegripligt och att höra din röst får hela mig att gå sönder för jag förstår att detta kommer följa med dig under lång tid. Att ni tvingas göra detta jobb är sjukt för man vill inte tro att sådant existerar. Men bara i vårt lilla Skara har ni fångat 2 st under loppet av ett halvår. All heder till Er verkligen!! Skulle gärna ingå i er grupp men är nog för temperamentsfull för detta jobb😌
  Stor och varm kram och tack för att ni räddar allas älskade barn så långt ni förmår

 37. Det är så hjärtskärnsde, jag finner knappt några ord 😭 arma lilla flicka… Fyfan vill bara gråta när jag hör hennes röst, ”pappa pappa”…
  (Borttaget av Admin)

 38. Den pedofilen är livsfarlig. Har eget barn och arbetar på förskola. Det var hemskt att höra hur han tagit med sig sitt barn till ett möte med ett annat barn han tänkte våldta. Vad hade hans barn i sammanhanget att göra??? Fruktansvärd tanke. Har ni följt upp det här? Tack för ert viktiga arbete.

 39. Min värsta mardröm.Peddos på förskolan.

  Hoppas mamman tar det på allvar och ansöker om ensam vårdnad.Tyvärr som många andra våldsutövare/peddos får han nog umgänge stöd i ett år.Och inte behöva söka vård.Och sen umgänge med sitt barn ensam.

  Hoppas han inte får umgänge.!!!!!

  Foto i samma miljö som dottern!!!!
  Såklart han gjort nått

  Sara du skötte detta fint.Blev orolig och irriterad när jag läste bestämt träff och han har barn med sig.Men fan du skötte det fint och pedagogiskt.

  Bra samarbete mellan dig och patrik att ni ringde polisen.Tror de är glada.

  Extra stark av er två överlevare att göra detta jobb.Jag önskar regeringen som påstod tuffa tag ändrar så polisen får göra vad ni gör.Ni kan ju inte må bra i längden.Men förstår nån måste göra det.

  Tack kunde varit vems som helst barn.Man vet aldrig vem som är peddo.

  Tack från förskolemamma

 40. ni är så grymma och tack för att ni räddar barn från sånt här. Jag bor själv i falköping och jag hade ingen aning om att det fanns såna här svin så nära mig. Grymt jobbat dumpen.

 41. Jag är lyckligt lottad att ha en Pappa som har skyddat mig dyrt och heligt sen jag tog mitt första andetag på denna jord. Som alla föräldrar ska göra. När jag var barn så tyckte jag att det var irriterande att jag inte fick göra som jag ville. Idag som vuxen är jag tacksam för det.

  Skickar tiotusen cyber-kramar till Dumpen-teamet. ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *