Sponsorer

Det här är det svåraste att jag skrivit hittills . Hjärtat slår fort jag kan inte tänka klart känslan är att jag vill bara försvinna
Men ska trycka på publicera, för det är en så pass viktig faktor att jag är redo att dela med mig av en del av mitt mörkaste innersta.
Om jag hade vetat att det är vanligt att känna som jag gjorde så hade denna resa inte behövt bli så lång och skuldbelagd. Jag är idag 55 år. Blev fri för ca 1 år sedan. Hittade då min sexualitet. Den utan skuld……

Ämnet är ofrivillig upphetsning hos ett barn.

FAKTA från RISE
Det är vanligt att ha dubbla känslor för förövaren på grund av att gärningsmannen, till exempel pappa eller mamma, som man stått och kanske fortfarande står i stark beroendeställning till, även kan ha positiva sidor. Då är pappa eller mamma både en skräckperson och en älskad förälder. Det är också vanligt att känna att ”det är jag själv som har orsakat situationen”, till exempel genom att ha tagit emot saker, känt sexuell njutning eller inte ha gjort motstånd.

Mina upplevser :
Jag hade känt nånting var väldigt fel när jag vaknade upp vissa mornar och det var kladdigt mellan mina ben.
Känslan var att jag var äcklad. Jag kände mig besudlad och att nånting var förändrat i mig. Förklaringen på vad som hade hänt slogs jag av när han förgrep sig på mig i vaket tillstånd. När hans hand våldförde sig mellan mina ben. Ni måste tro mig när jag säger att jag försökte få bort den, slingra mig ur hans grepp men jag förmådde inte!
Fan …faaan….. hans enträgna hand fick mig att känna en stimulans som jag aldrig tidigare hade känt. Samtidigt som jag kände hans svettiga kropp mot min och hans kön som tryckte sig mot mig och hans dräglande mun som kysste mina barnbröst (5 år). Jag minns fortfarande doften av hans svett och snus med ångest.
Känslan när han äntligen var färdig var just ”Äntligen!” och jag förbannade mig själv för att jag hade utsatt mig själv för detta genom att han kunde hitta mig när jag var ensam.
Jag kände mig så äcklig efteråt. Så TOM…
Först nu förstår jag varför jag skadade mig själv i underlivet. Det var för att jag ville ta bort det
Det skulle bli så förstört att det inte skulle tilltala honom längre och för att straffa mig själv också jävla äckeltjej.

Han berövade mig rätten att få upptäcka min lust.
Han inbillade sig kanske att han gjorde mig en god gärning?
Han vidriga, perversa beröringar kommer alltid vara etsat i mitt minne.
Han har berövat mig så mycket och skamfyllde mig på ett mycket effektivt sätt.
Min sexualitet blev förstörd även upp i vuxen ålder. Det har varit så mycket dubbelt i mig och så skamfullt. Gått igång på osunda triggers. Inte kunnat hittat min egen lust.

Jag har hela tiden trott att jag var ovanligt snuskig av mig. Att jag var ett perverst barn men det var jag inte. Flera som jag pratat med idag har liknande upplevelser.
Det måste få ett slut! Det är inte rätt att vi som är offer skuldbelägger oss själva och tystnar medan förövarna går fria.

/Anonym

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

2 thoughts on “Han förstörde min sexualitet

  1. Åh herregud vad jag känner igen mig i precis allt du skriver… Jag hoppas jag finner min sunda sexualitet jag också snart.
    Trött på att vara förstörd i alla aspekter av mitt liv.
    Tack för att du delade med dig ❤️
    Mvh // 39 manlig överlevare

  2. Modigt! Jag önskar att du ska bli fri från skam och skuldkänslor. Önskar dig, och alla som känner igen sig i din berättelse, allt gott, styrka och stolthet. Ni är alla kämpar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *