Sponsorer

Kära pappa..
Jag var endast 3 år när du valde att göra det vidrigaste man kan tänka sig, jag var ett litet barn med blöja fortfarande.
Under min uppväxt så berättade jag min händelse till vissa, men jag märkte fort hur folk äcklades så jag sa att jag ljög om det för att jag skämdes något fruktansvärt. Jag trodde alltid det var mitt fel det DU gjorde mot mig pappa, kan man ens kalla dig för pappa? Nej bättre sagt äckel! Och du fortsatte sedan att förgripa dig på mig med din fru.
Idag är jag 21 år, och jag förlåter dig. Jag är varken arg eller besviken på dig. Jag känner absolut inget hat mot dig, utan jag tycker synd om dig som valde att förstöra din dotters liv på de viset.
Du är förlåten och kommer alltid vara det, men jag glömmer ALDRIG att det har hänt, du kommer få en fin plats i helvete, lycka till med livet ”pappsen”❤️

/Anonym

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *