Sponsorer

Jag har själv blivit utsatt för sexuella handlingar när jag var ca 5 år och idag är jag 70+.

Det hela började med att jag fick en barnflicka på 50-talet och mina föräldrar var för det mesta inte hemma. När hon skulle natta mig så kröp hon ner helt naken och tvingade mig att slicka henne mellan benen och brösten, gnida min lilla snopp på samma ställen och kyssa henne (hon var ca 19 år). Hotet var av karaktären, att om jag inte gjorde som hon sa, så skulle hon berätta för mina föräldrar och det var för mig fasansfullt.

Efter ett halvår med ständiga övergrepp och hot, så blev jag inkallad i pappas arbetsrum där han stod stor och svart. Jag förstod instinktivt vad det handlade om, då han kastade kudde till mig och allvarligt uppmanade mig att tala om ”vad jag har gjort”. Det gällde då att fly eller illa fäkta och jag flydde in i en garderob i mina föräldrars sovrum och där satt jag livrädd och funderade över min situation. Efter en stund kom min mamma och knackade på dörren och jag beslutade mig för att ljuga.

Jag öppnade dörren, tog fram en kudde och visade mamma hur jag hade sugit på barnflickans bröst och på hennes fråga om det inte var något mer, så intygade jag att det var allt. Hon sa att hon skulle berätta för pappa och därefter såg jag aldrig barnsköterskan mer och ingen annan heller. Vi har i familjen aldrig talat om det här och då jag var 13 år så lämnade pappa oss för alltid. Min mamma dog 2015 så det är därför jag skriver detta nu.

Hur har detta påverkat mig? Jag har alltid haft lätt för att få flickor, men har bedragit dem och bytt ut dem, därför att jag alltid har trott att de inte går att lita på. Dessutom har jag varit kär i kärleken och inte i personen då det ändå är en tidsfråga innan hon försvinner. Jag har haft mycket svårt för att lita på någon. Jag fick barn med min första fru när jag var ca 35. Mitt andra barn kom med en annan kvinna när jag var ca 45 och mitt tredje barn kom när jag var 54 år. Det har tagit mig alla dessa år, att någorlunda läka mina sår som jag inte var medveten om i början utan fick klarhet i strax innan jag fyllde 50 år.
Fortsätt ert viktiga arbete, det behövs då myndigheter inte agerar!
Hälsningar, Anonym

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *