Vi fick in ett tips rörande kontot ”Hajen1” och en medarbetare från tipsgruppen valde att följa upp det.

Hajen högg direkt.
Bakom kontot satt en 71 årig man som redan i början berättar att att han gillar små flickor.
Han uttryckte att han gärna ville träffa trettonåringen som han chattade med och de bestämde sig för att träffas. Flickan skulle gå från bussen och gå in i baksätet på mannens bil. De skulle köra hem till Hajen. Han var dock orolig för att grannarna skulle se honom med en liten flicka i bilen så han gav henne instruktioner om att lägga sig där bak så de inte skulle se henne när han körde in i garaget.
(Notera filten i framsätet)

Hajen rullade in på parkeringen och vi gick fram. Två minuter in i konfrontationen kom en man fram och visade polisbrickan.
Han undrade vad som pågår.
Vi förklarade situationen och polismannen berättade att han undrade lite, då Hajen är hans gamla kollega.
Hajen bekräftade att han är gammal polis och höll med om att han varit i kontakt med fler barn än vårt konto.

Polisen tog Hajens telefon i beslag och Varapolisen ringde in kollegor från ett närliggande distrikt så att de inte skulle behöva utreda sin gamla kollega och Hajen fick följa med till polisstationen.

 

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

CHATLOGGAR UNDER SPOILER 

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

53 thoughts on “Konstapel Gädda (#186) Vara

 1. BEDRÖVLIGT.
  Vi kan f_n inte lita på nån snart.
  Önskar att mobiler inte fanns då de är så enkelt och tillgängligt för dessa svin att locka till sig barnen.
  Internet kan vara bra till mycket men skapar oxå fruktansvärt mycket elände.

 2. Kanske nu öppnar polisledningen sina ögon.
  Polisen står ju otroligt lågt i mina ögon redan .
  Högste polischefen (gurkburk)
  håller sin kollega om ryggen o droppar kvinnlig polis trots polisanmälan mot kompisen om hot o våld.
  Här i mitt lilla samhälle har
  Vi medborgare ringt 112 för vi har en granne som är alkoholist indraget körkort men kör till systemet för bilen har han kvar.
  Vi har ringt o ringt Inget händer från polisen
  SPÄNNANDE tid
  Kommer att följa detta mycket noggrant
  Samtidigt ber jag att vår fyllekaja inte kör ihjäl någon
  Detta är skrivet av en urförbannad mormor farmor .

 3. Fyfan man kan verkligen inte lita på någon 😔tack enu en gång finaste dumpen

 4. Suga på fingrarna verkar vara ett tecken på nervositet, men han blev tagen med handen i kakburken.
  Korkad gubbe, förmodligen ingen partner när det funkar att dra hem ett barn till renbäddad säng…

 5. Usch, fy satan!
  När ska gäddorna inse att det inte är säkert längre att chatta med barn? Dessa män kommer inte att försvinna, men så småningom kommer Dumpens ansträngningar att leda till att de inte vågar ta kontakt längre. I förlängningen hoppas vi också på en lagändring som gör det möjligt att åtala ”förberedelse till våldtäkt av barn”
  Den här gäddan visste att det var kört.

 6. (Borttaget av Admin) Extra kul när hans gamla kollega kommer och hälsar på och gubben blir röd i ansiktet. Där och då, precis som han sa, förstod han att allt var kört. Vem vet, annars kanske han hade viftat med sedlar för att försöka få er tysta, eller krävt att filmen och chattloggen ej ska publiceras – i så fall slutar han, annars inte. Jag undrar hur ofta ni stöter på såna försök. Jag tror aldrig jag har sett det, vilket gör mig lite orolig? Tycker det borde vara vanligare..

 7. Han säger att ”Det är ju bara ge fan i det” när Patrik undrar varför han anser att han inte behöver hjälp. Ändå åker han dit för att hämta och våldta en flicka. Den här gubben behöver låsas in. Han är farlig och helt oemottaglig för eventuell hjälp då han inte bryr sig ett dugg. Då inget brott har begåtts (vad vi vet) så får vi hoppas att han gör som minst två andra gäddor har gjort på senaste 🙏

 8. Totalt empatilös, hans behov går över lik.
  Han skrattar ler och har inga större problem med detta.
  – ”Det är ju du”, och tittar på Patrik.
  – ”Det är en gammal kollega”, pekar och ler.
  Kapten Klänning nr:2 ✔️

  Mvh Spanaren på kusten

  1. Nej jag tycker man ser i hans ögon och blick, kroppsrörelse att de sakta sjunker in att livet precis blivit ödelagt. Patrik hade fel där tycker jag, att de ser ut som han inte bryr sig. Jag tycker de syns extremt tydligt att han blir införstådd med att detta blir åt helvete för hans liv.

 9. ”Det var inte jag som tog kontakt..” spelar INGEN roll. Du är polis borde inte du veta bättre än att köra på ”hon börja” fasoner. Spelar ingen roll vem som börja DU nappade direkt DU kunde sagt hejdå. Sluta med ditt lilla småglin du är inget offer DU är den som gjort fel. Jag tror vissa av dessa inte blir berörda av frågan om dem skulle gillat om de hände deras eget barn för dem hade ofta inte ens brytt sig om det, har man samvete å våldta barn å mer eller mindre döda dem för många begår självmord senare så har man inget samvete alls

 10. Gäddsaxen slog ihop ordentligt, sjukt hur många det faktiskt finns och som är beredda att riskera allt för att de är så äckligt jävla kåta på småflickor, helt sinnessjukt.

 11. Hoppas att polisen gör en seriös utredning och går igenom mannens telefon och dator och kontrollerar noga vad han sysslat med, han borde förstå allvaret med att söka kontakt med barn i sexuellt syfte men verkar knappt bry sig.
  Vad är det för fel i huvudet? Man saknar ord!

 12. Totalt samvetslös slickepott gädda. Det enda som surra i hans huvud var att han åkt fast. Inte en tanke på barnen. Vi får nöja oss över skammen och att alla föräldrar och invånare i Vara vet vad för rovdjur som hänger i krokarna.

 13. ”Jag gillar unga tjejer” skriver han. Ändå är det första gången han plockar upp ett barn. Så himla typiskt. Credd till detta vider att han där och då åtminstone erkänner sitt ärende och inser att han är körd. Tyvärr kan man ju inte låta bli att undra vad denne man har åstadkommit under sin verksamma tid som polis. Detta beteende lär ju inte ha uppstått vid pensionsåldern direkt. Ryser vid tanken. Inte en dag för tidigt att han äntligen åkte fast. Tack Dumpen för att ni finns!

 14. Så otroligt duktiga ni är och så värdefullt ert arbete är. Jag följer allt ni gör och hoppas på en lagändring så att det blir som i UK där ni var på studiebesök att det han gjorde ger ett ordentligt straff även om det var ett fiktivt barn. Kämpa på. Ni har så många som älskar er och det ni gör och det ökar hela tiden.

 15. Så vidrigt!!!! Tack till er som jobbar så hårt mot dessa vidriga människor!. Tack tack tack. Jag blir bestört.. Swishar.❤️

 16. Det finns inte många länder som är sämre än Sverige när det kommer till om det är olagligt eller inte att grooma barn.

 17. Fruktansvärd Pedofil utan empati.
  Må Karma drabba honom skoningslöst!

  Ni gör ett fantastiskt jobb, att ni orkar är ett under! Hoppas nu att Polisen lyckas lagföra det jävla Svinet! Mvh Conny

 18. Över 10år på kik, långt innan pensionen, en kapten klänning 2, tack för ni tog han, detta är en farlig en, han har säkert skadad många barn redan, säkert använt ”det är inte lönt du försöker anmäla, jag är polis, kommer förstöra hela ditt liv om du försöker” osv, hoppas rent av hans offer vågar komma fram nu när ni hängt ut han.
  Tveka inte! Vissa av er är säkert i vuxen ålder redan. Helt ärligt kan de handla om hundratals offer.

 19. Polisen, Rektorn, Brevbäraren, Plattsättaren, Byggnadsarbetaren, Bidragstagaren, A-Lagaren, Pensionären. . .

  Ja listan kan och kommer göras längre och längre och längre och. . . längre……..

  Vem tror ni de tar nästa gång? Är det Advokaten eller Åklagaren eller till och med Försvararen?

 20. Mycket beräknande i sin planering. Barnet ska ligga ned i baksätet, allt för att inte bli påkommen. Bara tanken på att ett barn ska åka så in i ett garage med en främmande och farlig våldtäktsman, är som värsta skräck filmen. (Borttaget av admin). Kanske skolan kan börja prata om dessa avarter, då kan förhoppningsvis barn våga signalera när något är fel. Alla måste hjälpas åt för att stoppa detta helvete.
  Bra jobbat Dumpen 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👍🥰

 21. Tänkt på ”allt”.
  ”Sätt dig i baksätet”.
  ”Lägg dig ner när vi åker in i garaget”.
  Filten är med…
  P-piller-frågan

  Nä fy fan vad uträknat!

  Å en snut borde väl veta bättre!

  Att HAN som vuxen ska vägleda barn som ”uppvaktar” äldre och säga NEJ. Det finns alltid barn som testar gränser och få är det DEN VUXNE, Roger, som ska ta sitt djävla ansvar!!!

  Flinet han drar iväg vid ett flertal tillfällen…

  Kräääks!

 22. Helt galet! Han bryr sig inte ett dugg. Skrattar glatt när han upptäcker att det är ”höjdhopparn”. Frågade han om autograf?

  Man kokar inombords när det framkommer att den 71-åriga gubben dessutom varit polis!

  En 71-åring som först groomar och avser ragga upp en 13-årig tjej, gömma henne under en filt i bilen för att inte grannarna ska se när han tar henne till sin bostad.

  Fy fan. Inte konstigt att en del poliser inte bryr sig om dessa äckel.

  Ni behövs Dumpen. Ni räddar liv!

 23. Fy fan,, han tror att han blir ”friad” för att han erkänner. Sitter där o biter på sitt finger o håller med i allt dom säger. Han VET att han har åkt dit.
  (Borttaget av admin)

  Så jädrans bra jobbat av er,, fortsätt så ni är BÄST.

 24. Poliserna i Vara är ett föredöme. 🙏🏻 Övriga poliser kan gå i deras skola ! Då vore Sverige bättre för barn

 25. Till synes en snäll, trevlig, sympatisk och förtroendeingivande gammal man. Omtyckt av sina fd kollegor och säkert mycket omtyckt i grannskapet och i samhället han lever i. Dessutom fd polis vilket höjer statusen.

  Hur många drabbade barn i hans omgivning /jaktmarker skulle våga säga något negativt om honom?

  Jag tror det säkert finns drabbade barn där som är tystade på grund av hur omtyckt han är av rädsla att inte bli trodda 😥
  Och vem skulle de kunna våga anmäla till, polisen? Till hans arbetskompisar?

  Att han erkänner vid konfrontationen är för att han inser att han gör sig löjlig att förneka det uppenbara. Han är inte dum utan skickligt beräknande och mån om att bibehålla omgivningens sympati. Detta är hans bästa chans att väcka och få empati för hans ”lilla” snedsteg. Att bibehålla omgivningens förtroende som en ”rättskaffens” man.🤮

  Nä, den här ”konstapeln” har fler barn på sitt samvete, det började inte i 70-års åldern.
  Jag hoppas någonstans de drabbade barnen ser det här och vågar träda fram.

  Tack Dumpen, alla ni som synliggör detta❤️

 26. Dessa jävla as är ju överallt. Tack gode gud för att ni finns. Fantastisk jobb ni gör. TACK 🙏🏻

 27. Man kokar av ilska 😡😡😡.
  Tack än en ggn alla fiskare på Dumpen. Skönt när de hängs ut !!

 28. Men va ända in i…!!!😡🤬🤬🤬
  Självaste farbror Mässing!! 🤮🤮🤢🤢🤮🤮
  Vara med omnejd är inte stort..
  Tack för denna gädda. 😠🤬🤬

 29. Vidrigt beteende! Pedofilerna finns överallt, det är tydligt, jag blir inte ens förvånad längre. Verkar ju vara hans hobby att hitta unga tjejer att våldta. Bra jobbat Dumpen och bra hanterat av polisen också denna gången.

 30. Bedrövligt. .? Nä.. Hittar inte något ord i något lexikon längre som passar.
  En fd polis..😈
  Han som säkert i sin tjänst mött människor i alla möjliga tragiska situationer.

  Som skulle ”vetat bättre” …men inte gör det trots sin bakrund

  Han drar skam över sina tidigare kollegor och människors förtroende för myndighetspersoner. Dom som ska vara där när det behövs.
  Urholkar allt vad moral och värderingar heter

  Men detta sjuka beteende finns överallt i vårat samhälle..
  Ni gör en ovärderlig insats som orkar jaga rätt på dessa rovdjur som tappat allt förstånd..

 31. Jo de har man väl sett på tv säger han kring om han vet effekterna på barn, har han inte jobbat som polis? Han ljuger ju mycket om han jobbat som polis vet dem inom yrket med erfarenhet hur mycket barn tar skada av det. Och dessutom vet även folk som inte ens jobbar inom såna yrken detta men som polis möter man så många livsöden, visar bara hur extremt neutral och obrydd han är över barnens konsekvenser

 32. Vem är förvånad? Peddon finns i alla yrken och samhällsklasser. Bra arbete, Dumpen! Men dock simmar förmodligen de största och fulaste gäddorna lugnt vidare i sjön.

 33. Stå på!

  Dere gjør en fantastisk jobb og vi hadde trengt noen som dere her i Norge og!

 34. Undrar hur många utsatt unga tjejer han stött på under sin tid som polis, som han passat på att utnyttja?

 35. Man kan ju bara hoppas att polisen kan få ut hans historik på kik, äcklet har haft kik i 3670 dagar!!

 36. Fyfan så vidrigt det här är bokstavligen där jag bor…. känns tryggt o veta att snuskjävlarna finns så nära inpå en 🤮🤮

 37. -”Jag är för gammal för att bli pappa”
  -”Jag är för ung”

  Egocentrismen i denne man är förbannat stor.

  SÅÅ otroligt störd i sitt tänkande och handlande, å sen ha mage att flina…

  Makalöst!

  Hoppas att kommunens krisgrupp går in och gör en storsatsning för att säkerställa att han inte förgripit sig på några barn i närområdet.

 38. Sök hjälp för alla unga flickors skull. Du har gjort detta innan. Det finns hjälp att få även om du inte inser det. Som f.d polis borde du vårda myndighetens förtroende och INTE förgripa dig på unga tjejer. VET HUT

 39. Detta är en psykopat, bedömer jag. Han påstår att han är tränad att dölja sina känslor, men jag tror snarare han är orädd, njuter av svåra utmaningar och är extremt skicklig på manipulation. Just med denna förövare tror jag som andra här att offren är väldigt många från hans liv av jakt. Han är väldigt metodisk, ”trevlig” och praktiskt lagd. Duktig på att avväpna med ”ärlighet” och leenden. Livsfarlig, med andra ord.

 40. (Borttaget av Admin)
  Hur i hela glödheta h-e kan det vara tillåtet att chatta med ett barn på detta sättet ? Lagändring NU ! Förklara för mig, som uppenbarligen är juridiskt naiv, vad det är som stoppar att man inte inför en sådan lag omedelbart ????

  1. Det är våra politiker i riksdagen som skapar de lagar vi har i Sverige. Jag tycker att din fråga är super-relevant och tänker att du kanske kan ställa den till någon av riksdagsmännen som representerar det parti du röstar på eller det valdistrikt du bor i, och du får gärna återkomma med svaret!
   Hälsningar Katta

 41. Mitt i eländet var det tur att just den polisen dök upp! Det är nog inte alla som skulle ha ringt till ett annat polisdistrikt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X