Vi fick in ett tips rörande kontot ”Hajen1” och en medarbetare från tipsgruppen valde att följa upp det.

Hajen högg direkt.
Bakom kontot satt en 71 årig man som redan i början berättar att att han gillar små flickor.
Han uttryckte att han gärna ville träffa trettonåringen som han chattade med och de bestämde sig för att träffas. Flickan skulle gå från bussen och gå in i baksätet på mannens bil. De skulle köra hem till Hajen. Han var dock orolig för att grannarna skulle se honom med en liten flicka i bilen så han gav henne instruktioner om att lägga sig där bak så de inte skulle se henne när han körde in i garaget.
(Notera filten i framsätet)

Hajen rullade in på parkeringen och vi gick fram. Två minuter in i konfrontationen kom en man fram och visade polisbrickan.
Han undrade vad som pågår.
Vi förklarade situationen och polismannen berättade att han undrade lite, då Hajen är hans gamla kollega.
Hajen bekräftade att han är gammal polis och höll med om att han varit i kontakt med fler barn än vårt konto.

Polisen tog Hajens telefon i beslag och Varapolisen ringde in kollegor från ett närliggande distrikt så att de inte skulle behöva utreda sin gamla kollega och Hajen fick följa med till polisstationen.

 

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

CHATLOGGAR UNDER SPOILER 

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

115 thoughts on “Konstapel Gädda (#186) Vara

 1. BEDRÖVLIGT.
  Vi kan f_n inte lita på nån snart.
  Önskar att mobiler inte fanns då de är så enkelt och tillgängligt för dessa svin att locka till sig barnen.
  Internet kan vara bra till mycket men skapar oxå fruktansvärt mycket elände.

  1. Inte så konstigt kanske att vissa poliser har en ovilja att ta i sånt här, gäddorna verkar finnas i poliskåren också. Fy fan…

  2. Mobiler är både på gott och ont. Fördelen är att de man kommer åt förövarna snabbare och dessutom kan få fram konkreta bevis. Innan mobilerna fanns så var mörkertalet så mycket stötte på pedofiler och offer och när de dök upp en pedofil så var de svårt att bevisa vad som hänt mm. Barn togs in på förhör men de var sällan pedofilerna åkte fast. Jag vet hur de var förr eftersom mitt ena barn då 5 år gamnal blev utsatt av en sån och denna bodde i huset bredvid. Detta hände 1985 och förövaren blev inte dömd eftersom bevisningen var dålig. Vill tillägga att de var fler barn på gården som blev utsatt för denna mannen och de gick inte att bevisa på dom barnen heller.
   De ända som föräldrar kan försöka förhindra detta är att prata med sina barn om att de finns pedofiler och förklara att de skall inte prata med vuxna män och kvinnor.
   Sen finns de spionprogram tilgängligt på nätet som man kan ladda ner som man kan instalera i mobilen och datorn. Där kan man kolla upp trafiken hos sitt barn vad den gjort och vem den har chattat med mm. Man får tillgång till allt vad barnet gjort. Man kan sätta spärrar på sifor på nätet. Även kan föräldrar kräva av sina barn att få gå igenom deras mobiler. Men pedofiler är sluga och är experter att lura barn.

   1. Jag tror snarare att mörkertalet är större idag än det var innan mobilen, eller rättare sagt, internet.
    Jag tror inte att problemet blivit synligare heller pga internet.
    Det har bara blivit mer utspritt. Tillgängligheten har ökat, förmodligen väldigt kraftigt.
    Internet/mobilen har gett oss fler förövare.
    Tyvärr är det alldeles för många föräldrar som inte hängt med i utvecklingen.

  1. Beklagar Annika fick tårar i ögonen av det du sa! Dessa råttor som denna gamla råttan ska bakom galler och aldrig se dagens ljus igen

  2. Så sorgligt. Beklagar det verkligen att ha ett barn som blir utsatt och sedan tar sitt liv. Dessa vuxna som tar sig friheten att förstöra barn.

  3. Värme och stöd till dig som drabbats av en så svår sorg, känner starkt med dig.❤️
   Enda sättet att få stopp på dessa (till synes normala, vanliga) predatorer är en lagändring. Fram till dess att det sker måste predatorererna exponeras på detta sätt.

 2. Kanske nu öppnar polisledningen sina ögon.
  Polisen står ju otroligt lågt i mina ögon redan .
  Högste polischefen (gurkburk)
  håller sin kollega om ryggen o droppar kvinnlig polis trots polisanmälan mot kompisen om hot o våld.
  Här i mitt lilla samhälle har
  Vi medborgare ringt 112 för vi har en granne som är alkoholist indraget körkort men kör till systemet för bilen har han kvar.
  Vi har ringt o ringt Inget händer från polisen
  SPÄNNANDE tid
  Kommer att följa detta mycket noggrant
  Samtidigt ber jag att vår fyllekaja inte kör ihjäl någon
  Detta är skrivet av en urförbannad mormor farmor .

 3. Suga på fingrarna verkar vara ett tecken på nervositet, men han blev tagen med handen i kakburken.
  Korkad gubbe, förmodligen ingen partner när det funkar att dra hem ett barn till renbäddad säng…

  1. Hej Lina , trodde jag också först , men jag tror att han börjar blöda efter att han dragit sönder nagelbandet strax innan. Och därför suger på fingret sen.

 4. Usch, fy satan!
  När ska gäddorna inse att det inte är säkert längre att chatta med barn? Dessa män kommer inte att försvinna, men så småningom kommer Dumpens ansträngningar att leda till att de inte vågar ta kontakt längre. I förlängningen hoppas vi också på en lagändring som gör det möjligt att åtala ”förberedelse till våldtäkt av barn”
  Den här gäddan visste att det var kört.

 5. Finner inga ord längre, suck…
  Som sagt – Vem kan man lita på? Tänk om det kommit in en tjej utsatt för övergrepp o han som polis skulle förhöra henne… tvi😣

 6. (Borttaget av Admin) Extra kul när hans gamla kollega kommer och hälsar på och gubben blir röd i ansiktet. Där och då, precis som han sa, förstod han att allt var kört. Vem vet, annars kanske han hade viftat med sedlar för att försöka få er tysta, eller krävt att filmen och chattloggen ej ska publiceras – i så fall slutar han, annars inte. Jag undrar hur ofta ni stöter på såna försök. Jag tror aldrig jag har sett det, vilket gör mig lite orolig? Tycker det borde vara vanligare..

  1. Skumt faktiskt. De borde visat det i så fall. Min slutsats är att de är som folk är mest dvs korrumperbara.

 7. Han säger att ”Det är ju bara ge fan i det” när Patrik undrar varför han anser att han inte behöver hjälp. Ändå åker han dit för att hämta och våldta en flicka. Den här gubben behöver låsas in. Han är farlig och helt oemottaglig för eventuell hjälp då han inte bryr sig ett dugg. Då inget brott har begåtts (vad vi vet) så får vi hoppas att han gör som minst två andra gäddor har gjort på senaste 🙏

  1. Jag tror faktiskt att han kommer att göra som de två andra du nämner, det var min första tanke och känsla är han sa att ”det kommer jag ju inte att göra” åt uppmaningen att söka hjälp. Sättet han sa det på lät som att han inte hade något annat i sitt liv typ, och när han nu blev ”fråntagen” sitt ”nöje” och att alla hans vänner och fd kollegor vet om allt så blev det kanske spiken i …

 8. Totalt empatilös, hans behov går över lik.
  Han skrattar ler och har inga större problem med detta.
  – ”Det är ju du”, och tittar på Patrik.
  – ”Det är en gammal kollega”, pekar och ler.
  Kapten Klänning nr:2 ✔️

  Mvh Spanaren på kusten

  1. Nej jag tycker man ser i hans ögon och blick, kroppsrörelse att de sakta sjunker in att livet precis blivit ödelagt. Patrik hade fel där tycker jag, att de ser ut som han inte bryr sig. Jag tycker de syns extremt tydligt att han blir införstådd med att detta blir åt helvete för hans liv.

 9. Häromdagen läste jag på internet om de där spionerna, de fick livstids fängelse, men ett barn som utsätts får mannen i fråga kanske 2 år. Vart är vi på väg? Tack Sara och Patrik för allt ni gör! ❤️

  1. Vi fortsätter på vägen som kallas ”socialdemokratisk rättviseväg” – vilken utgör fundamentet för vad som gjort Sverige till ett av de mest naiva länderna i världen. Vägen är öppen för alla, ty ”alla ska med”, inte minst pedofiler och kriminella med bomber, granater och skjutvapen.

   Svenska folket refererar till Palmemordet som tiden då ”den svenska naivitet försvann, och vi vaknade upp till en annan verklighet”. Det sker åter igen med ”socialdemokratisk rättvisa” som grundpelare; världsrekord i dödskjutningar per capita…. Vår kultur fortsätter i samma anda; med förtigen mun, förbundna ögon, hörselgångarna sjungandes av gamla sanningar, och huvudena fulla av bomull. För inte är väl vi naiva, vi vet bara bättre än alla andra. Och när någon för än gångs skull tar i med okonventionella handskar, så kritiseras de in absurdum. #KämpaVidarePatrikochSara!!!

  2. Lite haltande jämförelse, hamnar Sverige i krig mot ett land som har alla försvarshemligheter så riskeras ju alla, både vuxna och alla barn. Men håller med om att straffen är för låga, jag tycker dessutom vi borde ha sexbrottsregister som ligger öppet på nätet med domar i sin helhet (givetvis maskade som nu) publicerade så man kan se vilka som är dömda för och vad/händelseförloppet.

  3. När straffet att skjuta en varg är högre än att våldta barn och unga, misshandla sin fru eller sina barn så är det något allvarligt fel i Sverige! Livstid är väl det absolut lägsta straffet! De ska heller inte sitta på skyddade fängelser, ut med dem bland andra fångar. Eller man kanske kunde införa skampåle på torget igen! En skylt under där det står vad asen gjort och låta folk göra vad de vill med dem utan att döda såklart!

 10. Denna gubben ska alltså varit polis och säkerligen arbetat i fall med barn, SKÄMS !! Det är en grov störning och ingen normal tänder på en 13 åring men du är 70 tror du allvarligt talat att någon som är under 50 ens skulle fundera på dig?? Usch!!

  Var du sugen på 70 åringar när du var 13 gubbe ??

  Byter samtalsämne lite men hoppas dumpen läser detta. (Borttaget av Admin)

 11. ”Det var inte jag som tog kontakt..” spelar INGEN roll. Du är polis borde inte du veta bättre än att köra på ”hon börja” fasoner. Spelar ingen roll vem som börja DU nappade direkt DU kunde sagt hejdå. Sluta med ditt lilla småglin du är inget offer DU är den som gjort fel. Jag tror vissa av dessa inte blir berörda av frågan om dem skulle gillat om de hände deras eget barn för dem hade ofta inte ens brytt sig om det, har man samvete å våldta barn å mer eller mindre döda dem för många begår självmord senare så har man inget samvete alls

  1. Verklige!!!Vad gör den här vidriga gubben ens på KIK och Snapchat ??, som han nämner själv att han är inne på.
   Vilken sjuk jävel, pensionerad polis och har förmodligen hållit på när han fortfarande arbetade., nästan 10 år på KIK.
   Som vanligt så gör ni ett så viktigt arbete och vilket engagemang när resten av Sverige som ska skydda barnen inte ens bryr sig om att ändra lagar etc.

   1. Jag hade kik i 10 år och chatta sammanlagt 2-3 timmar med 20-åriga kvinnor. 10 år på kik säger inget

 12. Gäddsaxen slog ihop ordentligt, sjukt hur många det faktiskt finns och som är beredda att riskera allt för att de är så äckligt jävla kåta på småflickor, helt sinnessjukt.

 13. Hoppas att polisen gör en seriös utredning och går igenom mannens telefon och dator och kontrollerar noga vad han sysslat med, han borde förstå allvaret med att söka kontakt med barn i sexuellt syfte men verkar knappt bry sig.
  Vad är det för fel i huvudet? Man saknar ord!

 14. Totalt samvetslös slickepott gädda. Det enda som surra i hans huvud var att han åkt fast. Inte en tanke på barnen. Vi får nöja oss över skammen och att alla föräldrar och invånare i Vara vet vad för rovdjur som hänger i krokarna.

  1. Makt i kombination med fel person är en hemsk kombination. Därför borde poliser och politiker granskas mycket hårdare.

 15. ”Jag gillar unga tjejer” skriver han. Ändå är det första gången han plockar upp ett barn. Så himla typiskt. Credd till detta vider att han där och då åtminstone erkänner sitt ärende och inser att han är körd. Tyvärr kan man ju inte låta bli att undra vad denne man har åstadkommit under sin verksamma tid som polis. Detta beteende lär ju inte ha uppstått vid pensionsåldern direkt. Ryser vid tanken. Inte en dag för tidigt att han äntligen åkte fast. Tack Dumpen för att ni finns!

  1. Han var 50 år för 20 år sedan och han har vart vuxen i över 50 år kan finnas sjukt mycket offer ja.tycker inte han ska ha cred

   Han vet med erfarenhet av att vara polis att erkänna är det bästa i denna situaitonen absolut de är snartare än dem som bara blånekar eller med dumma lögner. Han är iaf rent generellt inte smart, helt öppen med bilder från första start

 16. Så otroligt duktiga ni är och så värdefullt ert arbete är. Jag följer allt ni gör och hoppas på en lagändring så att det blir som i UK där ni var på studiebesök att det han gjorde ger ett ordentligt straff även om det var ett fiktivt barn. Kämpa på. Ni har så många som älskar er och det ni gör och det ökar hela tiden.

 17. Elva år på kik och det här är ”första gången”?!
  Jo tjena… Må du brinna i helvetet, konstapeln, påsatt av jävulen med järnbeslagen kuk! 😡🔥

 18. Så vidrigt!!!! Tack till er som jobbar så hårt mot dessa vidriga människor!. Tack tack tack. Jag blir bestört.. Swishar.❤️

 19. Det finns inte många länder som är sämre än Sverige när det kommer till om det är olagligt eller inte att grooma barn.

 20. Fruktansvärd Pedofil utan empati.
  Må Karma drabba honom skoningslöst!

  Ni gör ett fantastiskt jobb, att ni orkar är ett under! Hoppas nu att Polisen lyckas lagföra det jävla Svinet! Mvh Conny

 21. Över 10år på kik, långt innan pensionen, en kapten klänning 2, tack för ni tog han, detta är en farlig en, han har säkert skadad många barn redan, säkert använt ”det är inte lönt du försöker anmäla, jag är polis, kommer förstöra hela ditt liv om du försöker” osv, hoppas rent av hans offer vågar komma fram nu när ni hängt ut han.
  Tveka inte! Vissa av er är säkert i vuxen ålder redan. Helt ärligt kan de handla om hundratals offer.

 22. Polisen, Rektorn, Brevbäraren, Plattsättaren, Byggnadsarbetaren, Bidragstagaren, A-Lagaren, Pensionären. . .

  Ja listan kan och kommer göras längre och längre och längre och. . . längre……..

  Vem tror ni de tar nästa gång? Är det Advokaten eller Åklagaren eller till och med Försvararen?

 23. Mycket beräknande i sin planering. Barnet ska ligga ned i baksätet, allt för att inte bli påkommen. Bara tanken på att ett barn ska åka så in i ett garage med en främmande och farlig våldtäktsman, är som värsta skräck filmen. (Borttaget av admin). Kanske skolan kan börja prata om dessa avarter, då kan förhoppningsvis barn våga signalera när något är fel. Alla måste hjälpas åt för att stoppa detta helvete.
  Bra jobbat Dumpen 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👍🥰

 24. Tänkt på ”allt”.
  ”Sätt dig i baksätet”.
  ”Lägg dig ner när vi åker in i garaget”.
  Filten är med…
  P-piller-frågan

  Nä fy fan vad uträknat!

  Å en snut borde väl veta bättre!

  Att HAN som vuxen ska vägleda barn som ”uppvaktar” äldre och säga NEJ. Det finns alltid barn som testar gränser och få är det DEN VUXNE, Roger, som ska ta sitt djävla ansvar!!!

  Flinet han drar iväg vid ett flertal tillfällen…

  Kräääks!

 25. Ja efter ”kapten klänning” så vaskades det fram de några fler från samma hörna. De finns från top to bottom

 26. Helt galet! Han bryr sig inte ett dugg. Skrattar glatt när han upptäcker att det är ”höjdhopparn”. Frågade han om autograf?

  Man kokar inombords när det framkommer att den 71-åriga gubben dessutom varit polis!

  En 71-åring som först groomar och avser ragga upp en 13-årig tjej, gömma henne under en filt i bilen för att inte grannarna ska se när han tar henne till sin bostad.

  Fy fan. Inte konstigt att en del poliser inte bryr sig om dessa äckel.

  Ni behövs Dumpen. Ni räddar liv!

 27. Fy fan,, han tror att han blir ”friad” för att han erkänner. Sitter där o biter på sitt finger o håller med i allt dom säger. Han VET att han har åkt dit.
  (Borttaget av admin)

  Så jädrans bra jobbat av er,, fortsätt så ni är BÄST.

   1. ja i ÖVRIGT är poliserna bra.. och det går mig emot men han har varit en fantastisk polis. Jag har jobbat på en myndighet i Vara som har haft samarbete med polisen och just han var ansvarig för en utredning som jag var del i. Med facit i hand börjar jag ju undra vad han egentligen gjorde men det blev ett väldigt bra utfall i slutändan för de inblandade. Men fan vad illamående jag blev när jag såg att det var han. han har suttit på mitt kontor och pratat om ungdomarna i byggden, han har pratat med ungdomar på glid i samhället och han har hjälpt en del ungdomar som hamnat på kant med lagen….man undrar ju om hans syfte var något annat hela tiden…urk

   2. Jag körde för fort en gång för över 20 år sen och blev stoppad av Hajen. Jag erkände direkt även om polisen inte visade upp något bevis. Sen fick jag följa med till Hajens baksäte i polisbilen. Han skällde tillsammans med sin kollega ut mig för att jag kört för fort och de hånade mig för att min pizza som jag köpt skulle bli kall. Att jag fick böter har jag inget att säga om men de var inte professionella på något sätt i bemötandet. Håller inte med om att han var professionell som polis vilket vissa hävdar här.

 28. Till synes en snäll, trevlig, sympatisk och förtroendeingivande gammal man. Omtyckt av sina fd kollegor och säkert mycket omtyckt i grannskapet och i samhället han lever i. Dessutom fd polis vilket höjer statusen.

  Hur många drabbade barn i hans omgivning /jaktmarker skulle våga säga något negativt om honom?

  Jag tror det säkert finns drabbade barn där som är tystade på grund av hur omtyckt han är av rädsla att inte bli trodda 😥
  Och vem skulle de kunna våga anmäla till, polisen? Till hans arbetskompisar?

  Att han erkänner vid konfrontationen är för att han inser att han gör sig löjlig att förneka det uppenbara. Han är inte dum utan skickligt beräknande och mån om att bibehålla omgivningens sympati. Detta är hans bästa chans att väcka och få empati för hans ”lilla” snedsteg. Att bibehålla omgivningens förtroende som en ”rättskaffens” man.🤮

  Nä, den här ”konstapeln” har fler barn på sitt samvete, det började inte i 70-års åldern.
  Jag hoppas någonstans de drabbade barnen ser det här och vågar träda fram.

  Tack Dumpen, alla ni som synliggör detta❤️

  1. Precis!! Så aktivt som han skriver med barn nästan på ett aggressivt hungrigt sätt så började det INTE som 70.. han har vart vuxen i över 50 år och hur många offer finns det under dessa år? Kanske innan internet med? Anklagar inte för jag har ingen aning, däremot tror jag inte ett endaste dugg på att han inte gjort något mer än detta tyvärr. Läskigt när såna här har Egna barn med 🙁

 29. Dessa jävla as är ju överallt. Tack gode gud för att ni finns. Fantastisk jobb ni gör. TACK 🙏🏻

 30. Självklart va han lugn han har ju jobbat inom polisen och vet att han kommer släppas fri. Om inte för att han har varit en gammal polis och de kommer särbehandla honom så åtminstone för att så ser vårt samhälle ut.. ”äsch inget kommer hända mig, jag kan be om ursäkt och sedan fortsätta”.
  Fyfan va vidrigt!

  1. sen kommer många människor försöka terrorisera honom så han kommer få saftiga skadestånd vad gäller trakasserier och hot, kanske hemlig identitet.

   1. Tja.. vet inte om folk kommer få så mycket konsekvenser många bloggare m.m får ju hat hela tiden å stalkers å polisen. Gör nada 🙂 tror många som han ser snabbt ute på stan inte kommer va så glada å se han.. inte direkt som man gillar såna här människor men han har bäddat sin egen säng å där får han ligga..

  2. Jag tror inte att han kommer kunna klara sig denna gång, då det finns bildbevis och ett erkännande i videon som ligger uppe på sidan. Han kan därför inte bli annat än dömd för det han har gjort.

 31. Men va ända in i…!!!😡🤬🤬🤬
  Självaste farbror Mässing!! 🤮🤮🤢🤢🤮🤮
  Vara med omnejd är inte stort..
  Tack för denna gädda. 😠🤬🤬

 32. Inte en till polis!!! Verkar ju krylla av dessa odjur i vårt samhälle. (Borttaget av admin). Känns numera som om varenda gubbe på stan kan vara en potentiell våldtäksman. TACK Sara, Patrik och alla ni andra på Dumpen. Ni är Sveriges stolthet och jag älskar er och det slitsamma jobb ni gör♥️

 33. Hur svårt kan det vara att följa svenska lagar. Tycker man att åldern för sexuell självbestämmanderätt är för hög i Sverige då är det ju bara att flytta till ett annat land. Är det lagstridigheten som kittlar mån tro? I Spanien får man ligga med 13-ringar helt lagligt. De tycker att 15 år är på tok för gammalt. I Italien är det 14 år som gäller. Men om ni har dragning till yngre än så, då är det bara att dra till länder som anser att även det är okej. 12 år är gränsen i Mexico, Angola, Burkina Faso, Guinea-Bissau, Malawi, och Niue. Rör ni ännu yngre än så, då blir det en bensindunk och fastbindning vid ett däck. Sen finns det några länder som inte har åldersgräns. Ingen tvingar pedofiler till att vara i Sverige. Det är bara att fly och vända kappan efter vinden. Så kan vi få ett pedofil-fritt sverige.

  1. Jag tycker inte ditt råd att dra till länder där det är sett som okej är ett jättebra råd för där utsätts ju dessa barn för samma övergrepp som i Sverige. Dem flesta moderna länder har en age of consent på 15 eller äldre..

   Men även om age consent ligger lågt i dessa länder betyder det inte alla i befolkningen gillar det, jag tycker till exempel 15 är lite lågt för age consent med skulle kunna vara 16-17 åtminstone.

   (Borttaget av admin)

   1. Ett pedofilfritt Sverige skulle resultatet kunna bli och det är ju eftersträvansvärt. Jag tror att majoriteten i dessa länder är överens om att deras gräns för när barn får bestämma över sin egen sexualitet, är satt vid en ålder som är okej enligt deras synsätt. Att de flesta i den åldern har mognat tillräckligt. De verkar dessutom ha en annan syn på sexualitet. Bara kolla på Tiktok hur barn i dessa åldrar och länder dansar. Du skulle svimma. Ser ut som att alla barn ansöker om jobb på stripklubb. Det twerkas hej och hå i bikinis och underkläder. Dock mest på Instagram. Instagram är en peddo-app de lux. Hittar du en reels där ett barn dansar i bikini, låt den då rulla några varv så ska du se vad som händer med dina reels därefter. Det är bara sånt som dyker upp efter en tid. Kollar du av barnens övriga reels så kommer du se att dessa har några få tusen visningar, medans reels i bikini får hundratusentals visningar till några miljoner. Kolla även kommentarerna som barnen får. De mycket frukt och regn plask, eld hjärtan osv. Det är ganska underhållande att screenshotta pedofilernas kommentarerna för att sen sprida bilden till alla deras vänner. Det är dock många frugor och döttrar som försvarar beteendet, så länge barnet är 12. Är barnet yngre dock så blir det pisk från grannarna.

 34. Fast bara för en grupp poliser skulle klappa honom om ryggen betyerr inte majoritet kommer göra det Sanna jag tror dem flesta här på dumpen dömer honom förevigt nu och dumpen har många läsare !!(som tur är) han kan le hur mycket han vill men han verka lite nervös mot slutet bitande på sina fingrar

 35. Vidrigt beteende! Pedofilerna finns överallt, det är tydligt, jag blir inte ens förvånad längre. Verkar ju vara hans hobby att hitta unga tjejer att våldta. Bra jobbat Dumpen och bra hanterat av polisen också denna gången.

 36. Bedrövligt. .? Nä.. Hittar inte något ord i något lexikon längre som passar.
  En fd polis..😈
  Han som säkert i sin tjänst mött människor i alla möjliga tragiska situationer.

  Som skulle ”vetat bättre” …men inte gör det trots sin bakrund

  Han drar skam över sina tidigare kollegor och människors förtroende för myndighetspersoner. Dom som ska vara där när det behövs.
  Urholkar allt vad moral och värderingar heter

  Men detta sjuka beteende finns överallt i vårat samhälle..
  Ni gör en ovärderlig insats som orkar jaga rätt på dessa rovdjur som tappat allt förstånd..

 37. Jo de har man väl sett på tv säger han kring om han vet effekterna på barn, har han inte jobbat som polis? Han ljuger ju mycket om han jobbat som polis vet dem inom yrket med erfarenhet hur mycket barn tar skada av det. Och dessutom vet även folk som inte ens jobbar inom såna yrken detta men som polis möter man så många livsöden, visar bara hur extremt neutral och obrydd han är över barnens konsekvenser

  1. Poliserna arbetat inte med att behandla barn och få de att bearbeta sina upplevelser. De har inte den insynen som en psykolog har.

 38. Vem är förvånad? Peddon finns i alla yrken och samhällsklasser. Bra arbete, Dumpen! Men dock simmar förmodligen de största och fulaste gäddorna lugnt vidare i sjön.

  1. Såklart simmar många av dessa äcklen vidare men det betyder inte att dem är skyddade från att till slut få konsekvenser för deras handlingar. Många blir fångade till slut även utan dumpens hjälp, dumpen har fått många fler till ytan

   En del vill ju argumentera att dumpen inte får några ”vettiga /smarta” och jag håller med om att exempelvis denna polisen är korkad för vem skickar bilder så där så man kan identifiera honom till någon han tror är ett barn, men han är lika farlig som vilket annat peddo som helst.

   dessutom tror jag absolut dem fått smartare män på kroken av alla hundratals dem träffat. Man är ju inte smart om man är ett peddo oavsett men vissa har ju mer tendens å skydda sig själv för de är dem ju SÅ rädda för denna gäddan i detta inlägg satt å pilla på filten han skulle lägga över en liten tjej, 70 bast över 50 år i samhället hur många skelett har denna råttan begravt?? Dags å börja gräva i detta!!

 39. Han har alltid varit ett äckel, det borde alla hans fd kollegor sett när dom tjänstgjorde med honom. Han var vidrig mot oss tjejer i Vara när vi var i tonåren på tidigt 90-tal och framåt.
  Dumpen gör ett så fantastiskt jobb!!

 40. Måste bara säga det dock att kik har inte alltid vart bara en peddo app, den har spårat ut ordentligt senaste åren när dem bytte ägare, först skulle dem ju lägga ner appen helt sedan blev det istället en helt laglös app utan någon ordentlig ägare eller så bryr sig inte ägaren alls om vad som sker på appen längre.

  Jag använde själv kik för många år sedan när jag var typ 18-24, hade bara vuxna vänner där då och det var ett mycket trevligare klimat där då. Självklart har de dock alltid funnits peddos där.

  Och det är jättebra å varna om appen speciellt hur den ser ut nu, men jag tror fortfarande inte alla som har vjsssa appar måste vara peddos bara för det

  Jag är ”äldre ” nu och har snapchat men det är bara för att det är ett av dem enda sätten jag håller kontakt med folk har inte Facebook eller så :’)

  Tyvärr kryllas peddos överallt, vart än det tror dem kan få tag på ett barn.

 41. Undrar hur många utsatt unga tjejer han stött på under sin tid som polis, som han passat på att utnyttja?

 42. Fyfan så vidrigt det här är bokstavligen där jag bor…. känns tryggt o veta att snuskjävlarna finns så nära inpå en 🤮🤮

 43. -”Jag är för gammal för att bli pappa”
  -”Jag är för ung”

  Egocentrismen i denne man är förbannat stor.

  SÅÅ otroligt störd i sitt tänkande och handlande, å sen ha mage att flina…

  Makalöst!

  Hoppas att kommunens krisgrupp går in och gör en storsatsning för att säkerställa att han inte förgripit sig på några barn i närområdet.

 44. Sök hjälp för alla unga flickors skull. Du har gjort detta innan. Det finns hjälp att få även om du inte inser det. Som f.d polis borde du vårda myndighetens förtroende och INTE förgripa dig på unga tjejer. VET HUT

 45. Detta är en psykopat, bedömer jag. Han påstår att han är tränad att dölja sina känslor, men jag tror snarare han är orädd, njuter av svåra utmaningar och är extremt skicklig på manipulation. Just med denna förövare tror jag som andra här att offren är väldigt många från hans liv av jakt. Han är väldigt metodisk, ”trevlig” och praktiskt lagd. Duktig på att avväpna med ”ärlighet” och leenden. Livsfarlig, med andra ord.

 46. Får Göran Lindberg vibbar av denna mannen, som tidigare skrivit tänk vad en man med den makt han kunnat ha i sitt yrke gjort med unga tjejer. Skulle inte förvåna mig om det finns ett flertal offer som tvingats till att göra saker för att få släppas fria från hans lilla radiobil genom åren. FY FAN!

 47. (Borttaget av Admin)
  Hur i hela glödheta h-e kan det vara tillåtet att chatta med ett barn på detta sättet ? Lagändring NU ! Förklara för mig, som uppenbarligen är juridiskt naiv, vad det är som stoppar att man inte inför en sådan lag omedelbart ????

  1. Det är våra politiker i riksdagen som skapar de lagar vi har i Sverige. Jag tycker att din fråga är super-relevant och tänker att du kanske kan ställa den till någon av riksdagsmännen som representerar det parti du röstar på eller det valdistrikt du bor i, och du får gärna återkomma med svaret!
   Hälsningar Katta

 48. Mitt i eländet var det tur att just den polisen dök upp! Det är nog inte alla som skulle ha ringt till ett annat polisdistrikt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X