Sponsorer

Nu är det dags för allas vår Grove-Ove att göra entré på Gäddkollo. Han dömdes till ett år och åtta månaders fängelse för grovt BP-brott.
Kommer han att hålla samma stil på anstalten  som han gjorde i chattloggarna så lär det pervo-snuskas (oves eget uttryck) en hel del bakom  kriminalvårdens grindar. Nu undrar vi om han fick ta med sig gummihandsken och onanimaskinen (Patent pending) in på anstalten.

Skaraborgs tingsrätt B 4473-21 Dom 20230118

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

11 thoughts on “GroveOve sitter på gäddkollo

  1. Vi har livstid i Sverige, men det kallas då straff på obestämd tid.

   Den 1 oktober 2021 avtjänade 157 intagna livstidsstraff i Sverige.

 1. Härligt!
  1 år och 8 månader är helt sjukt dock, bör låsas in på rättspsyk för alltid enligt mig. Usch

 2. Gemensamt för nästan samtliga av dessa vidriga människor med sexuell dragning till barn (några få undantag) är att de inte kan erkänna sig skyldiga. Ove är inget undantag. Så patetiskt att skylla på den döde grannen dessutom. Gäddorna som konfronteras är ju likadana, nekar eller hävdar att det är första gången eller att det bara varit fantasier etc etc. Fan stå för ert skit istället era ynkryggar! Inte nog med att de är lägsta sortens varelser, de är dessutom sådana patetiska och patologiska lögnare. Jag är ledsen, men sådana här vider får en att önska tillbaka dödsstraffet i Sverige.

 3. Varför inte rättspsyk för det är inte normalt att va så sjuk i huvudet, inlåst för fara för barn på livstid.

 4. Där han hör hemma. Synd att han inte fick ännu längre.. bra å ha koll på den råttan även när han är ute å springer på gatorna igen 🐀

 5. Tror nog att alla i den här staden kommer hålla ett eller två ögon öppna när de närmar sig att han ska komma ut. Tydligen har han ju lägenheten kvar.

  1 år och 8 månader e la inget straff! Han e troligtvis ute efter 2/3 av tiden! Men sätter han foten här så tror jag att de inte blir långvarig!!

  1. Hej..
   Är så sjukt denna man har vart min bästa vän i 15 år och aldrig någonsin vissat något alls åt det hållet, både grätt och skratta samtidigt (Borttaget av Admin) men är så JÄTTE GLAD Dumpen hjälpte till att få fast han menar det från hela mitt hjärta… Så inget barn kommer till skada, jättetack….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *