Sponsorer

Var det någon i Sundsvall som undrar varför posten inte kommer när den ska?

Här har vi gäddan som kom in via tips och nappade direkt när ett barn skrev till honom för att fråga om han är kompisens pappa. Han var inte kompisens pappa men väldigt intresserad av vår trettonåring. När han dök upp för att hämta upp barnet som han ville förgripa sig på så gjorde han det med besked i Post Nords blåa bil och när han gled iväg med öppen dörr så gick det nog så fort som en postbil bara kan rulla.

Det kan inte vara lätt att hålla leveranstider med ett sidoengagemang som hans.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

CHATLOGGAR UNDER SPOILER 

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

[video width="640" height="1138" mp4="https://dumpen.se/wp-content/uploads/2023/01/YouCut_20230118_150704749.mp4"][/video]

52 thoughts on “Brevbäraren kommer (minst) en gång om dagen (Napp #185) Sundsvall

 1. Så det är därför man bara får post varannan dag? Övriga dagar jagas det småflickor….

  Kan ni inte censurera könen? Det är inte så kul att se. Fyller det något syfte att publicera bilder på penisar?
  En del gäddor kanske går igång på att få visa upp sig likt blottare så man kanske spelar rakt i deras händer?

  1. Oj, tack för varningen, vår vanliga redigerare har ledigt och detta var missat. Jag slänger in en spoiler över chattloggarna, så könen inte flyger upp i ansiktet.

  2. Jag tycker det är bra att de förnedras lite extra. Man behöver ju inte kolla på chatten om man känner obehag.

   1. Precis! Men det visar med all tydlighet vilka äckel det är och hur långt de är beredda att gå.

 2. Jävla vidriga äckel! Vad är det för fel på dom när dom inbillar sig att barn är intresserade av en gammal lönnfet gubbe med chipstuttar?!! Å kuken åker fram direkt o visas stolt upp som nån trofé! Näe, fyy faan!

 3. Vore bra om ni dolde kukbilderna bakom en spoilerknapp, så man kan välja och slipper få det på näthinnan om man inte vill.

   1. Jag menar om ni kunde dölja endast bilderna längst upp bakom en spoilerknapp, men visa chatloggen, alternativt ha två spilerknappar.

    1. Det var ett bra förslag. Vi ska se vad vi hinner med. Det är en del som händer utanför skärmen också på dumpen.

  1. Men tänk på att BARNEN är tvungna att se dessa kukar och ha dem på näthinnan troligen för resten av livet. Det är inte oss vuxna som ska skyddas det är barnen. Men är det så att gäddorna blir triggade då är det en annan sak och det har jag ingen kunskap om.

 4. Vilket avskum!
  Hoppas familjen och arbetsgivare får reda på detta!
  Lås in och kasta nyckeln!
  Tack för ert grymma arbete!!

 5. Oj många bilder på en rätt liten en.
  Må universum straffa dig om rättsväsendet inte gör det.
  Mår illa av att en flicka ska bära med sig ett övergrepp av dig hela hennes liv.
  Två meningar gör mig rasande och jag tvekar inte en sekund på att det ni gör är rätt. Lura skiten av dom.
  Läst:
  -Jag var 10år när jag visste hur sperma smakade.
  -När han lutade sig över mig för att kyssa mig såg jag lagningarna i hans tänder.
  Meningarna är inte 100%. Men jag minns dom så.

 6. Ni gör ett grymt bra jobb som sätter dit alla äckel…samtidigt är det skrämmande hur många ni sätter dit när ni ändå är ganska välkända för att ni använder er av dessa chattar/appar för o komma åt dessa svin….jobba på stöttar er till 100% från en 7 barns far….

 7. Äcen om det är riktigt kul med ljudgrejjer när dessa bedrövliga män konfronteras så känns det mer seriöst utan.
  Tycker detta va första chatten där ”barnet” varit lite väl pådrivande. Fortsätt som ni gjort innan-före detta

  1. Även om barnet är pådrivande så tänder inte en normal människa på ett barn

   Jag är inte en peddofil så om ett barn skriver till mig och försöker ”övertala” mig till ett intresse så kommer jag aldrig bli intresserad

   Gubbarna är inga offer i detta, dem är vuxna och vet mycket väl det är olagligt återupprepar det dem klarar å betala hyra å sköts ett jobb o sociala kontakter

   Man får ta konsekvenser för sina handlingar, thats life..

 8. Äckel!!!!

  Jag tycker det är Ssååååå bra att ni visar allt så de får skämmas och bli exponerad för skiten de gör. 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

 9. Han har inte försökt något med dig frågar han, som om det är så vanligt… i hans sjuka hjärna kanske!! Visst händer det men han frågar det som en vardaglig alldaglig fråga. Alla är inte sjuka peddos.

  Och barn tänder inte på gamla gubbar inte unga vuxna heller.. sök någon i din egen ålder

  Stackars dina barn!!! Hpppas du aldrig gjort något dumt mot någon men man kan inte hoppas för mycket

 10. Det som är hela grejen. Han begick inget brott och det är anledningen till dumpens existens.

  1. Dr Kurt. Det är ju självklart screenshots som läggs upp på loggarna.

   Och sen måste jag säga att det här är ingen sida som ska vara anpassad efter läsaren, läst både att vissa tycker det är jobbigt att skrolla pga av mkt text och loggar som kommer fler gånger så jobbigt att läsa samma. Det här är en sida där man ser till att pedofiler visas upp för samhället hur vidrigt och uppenbarligen vanligt det här är.
   Dessutom har jag stört mig på att vissa skriver att just det här fallet va så bra och spännande så då ska jag swisha. Swisha för att rädda barnen.
   Tack Dumpen för Erat otroliga engagemang och jobb ni gör❤️

  2. Så är det med många videos i chattloggarna (att de inte riktigt blir länkade korrekt). Men om man kopierar https:// länken och skriver in den i sökfältet så får man upp videon

 11. Vad är det du inte förstår med texten ”VI kontaktar arbetsgivare och familj” som stör överallt på Dumpens sida och även Facebook??

 12. Man blir äcklad, arg och förkrossad av att sådana här onda människor finns, men man blir också lycklig och tacksam för att sådana som Sara och Patrik och de andra som hjälper ”Dumpen” kämpar på för våra barn!

  Jag älskar er från djupet av mitt hjärta! Alla pk-människor sitter likgiltigt och ser på medan ni kämpar och försvarar de minsta!

 13. Jag förundras ständigt över att dessa äckliga gubbar tror att en så ung tjej ens ser åt dom på det sättet. Skulle aldrig hända någonsin! De vet så väl att det är fel men kan inte låta bli. Sen alla dessa vidriga bilder, blääääää. Fy faan för alla dessa äckliga pedofiler, må de brinna i helvetet!

 14. Pedofilen jobbar (redigerat av admin: hos en arbetsivare) och jagar barn i sexuellt syfte o detta gör han även på arbetstid.

  Arbetsgivaren (redigerat av admin) är statligt ägd o staten är de som stiftar lagarna i vårt land! Staten är även vi medborgare!

  Äcklet jagar BARN i sexuellt syfte o vad tycker staten om det? Vad tycker vi medborgare?

  Rädda våra barn genom att se till att lagarna ändras och det nu!!!

 15. Tycker ni brukar göra ett bra jobb.
  Men till skillnad mot tidigare chattloggar jag läst så känns det mer som ni ”snärjer” honom än tvärtom.
  Upplever att det är ni som tar initiativet till att det chatten utvecklas till grooming.
  Inget försvar för ”gäddan”, han skulle inte skickat bilder eller skrivit tillbaks.

  1. Du har inte varit uppmärksam. Denna gädda blev infångad tack vare ett tips som Dumpen fick in. Det innebär att han redan hade varit i farten och groomat riktiga barn. Därför togs denna gången första kontakten från Dumpen.

  2. Grooming haha??? Du Ture normala människor kan inte bli groomade till att vilja våldta barn om du inte förstår det blir man ju orolig för ditt vett??

   Hur mycket ett barn än driver på så ska det inte leda till något annat än att den vuxna tar starkt avstånd och eventuellt kontaktar föräldrar för att varna om barnets beteende (om något..)

   Han upprepar flertal gånger att det är olagligt och skickar Penisbilder, tyck synd om barnen som blir våldtagna och tar sina liv istället för gubbslem som bryter mot lagar för att våldta oskyldiga barn!!

 16. Håller med tidigare kommentarer. Håll det seriöst. Blir inte bra med ljudeffekter och flams.
  Är så många fel och så mycket obehagligt över allt med denna man. Usch!!!!!!!!’n

 17. Man tappar allt hopp om mänskligheten. En till synes fullt normal äldre farbror, brevbärare dessutom, som säkert är en morfar/farfar åker alltså runt på arbetstid i en postbil för att våldta småbarn. Sinnessjukt. Bilderna säger allt. Öppna mentalsjukhusen igen.

 18. Läs noga igenom chatloggarna så märker ni sakta men säkert hur han vaggar in barnet i sin ”säkerhet”.

  Börjar mjukt med att vara intresserad och lyssnar. Allt medans barnet får förtroende så höjer han ribban från puss till kuk. Sen slår han till…

  Som ur groomingens handbok.
  Dumjäveln är så korkad att han inte ens använder alias i detta fall.

  2023 börjar inte bra för dig S.P.
  Hoppas ditt liv blir ett helvete de år du har kvar.
  Läser du detta S.P så hoppas jag att du lider och det är inte ett dugg synd om dig.

 19. Jag har för mig att dumpen har vädjat att dumpen själva vill sköta kommunikation med arbetsgivare, familj, etc.

 20. Helt otroligt ofattbart att man kan vara så korkad. Dyka upp för att plocka upp en unge att våldsföra sig på i arbetsgivarens bil och uniform😫 Jag jobbar på samma företag i en annan stad, om detta avskum hade varit min arbetskamrat så hade jag och mina arbetskollegor INTE varit snälla mot honom. Så skriv nu inga kommentarer om att mitt företag på något sätt skulle ha med detta att göra(annat än att PN råkat anställa ett sånt jäkla äckel.

 21. Detta var roligt, han är helt dum i huvudet, nog måste han förstå att det är våldtäkt när det tänka offret bara är 13 år?
  Han kommer sannolikt att få sparken när han på arbetstid söker sexuell kontakt med barn. Vilket pucko! OTROLIGT bra jobbat Dumpen!

 22. Va inte så säker att han får sparken. Synen på övergrepp är överlag sjuk i Sverige. En smäll på fingrarna kanske. Men folk i byn kan ju alltid protestera. Många kan göra mycket. Dumpen kan inte fixa allt. Folk som tycker det är hemskt har makt. Utnyttja den . Annars är snart en anhörig nästa offer ! Dom som hamnar på dumpen är en promille. Vissa är smarta och klarar sig

  1. Jag tror visst att han får sparken han körde runt i arbetsgivarens bil för att våldta ett barn. Även å dejta en vuxen i en servicebil hade inte vart okej än mindre ett barn, om inte arbesgivaren sparkar honom lär människor va så arga att han inte vågar jobba kvar. Inte så kul att vara honom just nu i det lilla Samhället.. jag hade inte velat se honom på Ica /Coop eller liknande nära barn!!

 23. Ni gör ett bra jobb som får dessa farliga avarter på kroken 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻🥰

 24. Lokaltidningen har snappat upp detta och arbetsgivaren vet om läget.

  Han har nu förlorat jobbet.

  Vi får se vart detta slutar!

 25. Man blir mest ledsen när man ser hur många dårar som går fria ute och våldför sig på våra barn! Jag trodde aldrig i mina mörkaste mardrömmar att Sverige är på det här viset.

  Ni gör ett sådant fantastiskt arbete. Jag är ett stort fan. Kommer swisha 50:- för varje god fångst! Fortsätt vara våra vardagshjältar!

 26. Tydligen mer vanligt än man tror. Blir så arg/ledsen/besviken på dessa äckel.
  Ni gör ett bra jobb. Hur kan man hjälpa?
  Bor i Göteborg.

 27. Fy alltså. Tror på riktigt att nån 13-årig tjej är intresserad av honom och hans penis

 28. Ja vad ska man säga? Det är ju så korkat på många sätt. Att till exempel inte ha bättre självinsikt. Inga barn, verkligen inga skulle frivilligt va intim med någon som honom. Att skicka bild efter bild och då inte va helt säker till vem, och för att det ska bli ännu mer korkat så är bilderna både på ansikte och kuk.
  Att det inte ringer en massa varningsklockor om att det kanske är för bra för att vara sant.
  Sen när han väl dyker upp så gör han det på arbetstid med postbilen men det har kanske mindre betydelse, han hade säkert blivit av med jobbet hur som.
  Jag tror förvisso inte att han skulle kunna ragga upp ett riktigt barn för att träffa. Tack o lov.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *