Sponsorer

Vi mumsar kardemummakaka (kanelkaka eller toscakaka), snablar i oss kaffe och tittar tillbaka på 2022 års gäddmeny.

 

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

10 thoughts on “Gäddbokslut 2022

 1. Ni räddar liv.
  Detta är vad jag kallar brottsförebyggande och preventiva åtgärder.
  Tack för er insats.

  1. Instämmer! Tänk om Svenska polisen (precis som i en del andra länder när det gäller kontakt med minderåriga, knarkaffärer och många typer av brott som fångar upp diverse återförbrytare) fick ägna sig åt den här typen av brottsbekämpning.

   Skärpning krävs. Bra jobbat dumpen, MYCKET BRA JOBBAT! TACK! Ni gör skillnad!

 2. Tack för ert arbete! Som förälder känns bra att någon rensar i träsket när polis och rättsväsende inte mäktar med. Gott nytt år!

 3. Jätteintressant podd-avsnitt. Men synd att ni inte hann med alla. Hade gärna velat veta hur det har gått för ”Heta Bengt” och ”Mannen som ville träffa Patrick”- om ni fortfarande ser dem ute i kommentarsfälten etc?

 4. Om det något som ni borde kalla er är Rädda Barnen.Alltid intressant att lyssna på er när ni berättar om de olika möten ni haft med dessa avarter, Jag kan inte komma ifrån hur det kan komma sig att denna spridning av sjukt beteende sanktioneras och på olika nivåer i samhället. Vet ej om det är ok för er men jag uppmanar alla att t ex läsa en artikel på newspunch.com och WEF grundarens märkliga förhållningssätt till övergrepp på barn.
  World Economic Forum Declares Pedophiles ‘Will Save
  Humanity’
  Ni är deras största fiender. Var rädda om er.

 5. Tack för att ni räddar liv och sätter dig de jävla äckelerna.
  Ni är guld värda!

 6. Ni gör ett sånt bra arbete. Folk som ni borde det finnas överallt. Ni har verkligen lyckats med ert jobb och ni ska va så stolta över er själva! tack för att ni hjälper oss. Ni är så underbara

 7. Jag är stolt över er och allt arbete ni gör för att förebygga att vuxna söker barn i ett sexuellt syfte. Det är oerhört viktigt med förebyggande lagstiftning, med kunskap om dessa brått, de bråttslingar och trauma som sådana brått orsakar.
  Eloge tiller och tack att ni finns!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *