Jag var runt 9-10 år när jag skickade mina första nakenbilder till män på nätet.
Året var 2011/2012, då under de åren använde vi appen Kik, sämsta jävla appen som existerar och blir absolut inte bättre med tiden och inte varit bättre förr heller…
Kan nog inte räkna på båda händerna hur många jag skickat bilder till, hur utnyttjad jag blev, men ändå gick jag på det var jävla gång, om och om igen…

”Kan du inte filma när du trycker upp en borste”, ”använd mer än ett finger”, ”pappas flicka”, ”har du ingen leksak, du kan alltid använda grönsaker”, ”kan du inte fota hela dig”, ”jag har fru men hon tycker det är helt okej att jag skriver med någon vid sidan”, ”åh vad vacker du är”…
Var ung dum och sökte uppmärksamhet… eller var jag? Min hjärna kanske blev så manipulerad att jag inte visste vad som var rätt eller fel.
Det värsta var ju inte det… eller var det?

När jag väl samlade modet att säga ifrån, efter att jag som ett litet barn känt mig så fruktansvärt äcklig, ful, att det är mig det är fel på, osv. Äntligen vågade jag säga nej…
Då började hoten… ”jag kommer kontakta dina föräldrar”, ”om du slutar skicka nu, kommer bilderna visas för hela världen”, ”du är en äcklig liten hora”, ”hade våldtagit dig”.
Kände mig förstörd, kände mig inte som ett barn längre, kände att jag inte hörde hemma på denna jord. Skäms än idag, känner mig äcklad och att jag aldrig kommer kunna leva det liv jag vill leva.

Idag är jag 20 år, blivit våldtagen 3 gånger, 2 grövre övergrepp, har blivit utnyttjad och hotad, samt allt det jag var med som liten.
Känner mig inte värd mer, detta samhället är katastrof och jag hoppas på en förändring.
Ingen ska behöva gå igenom det jag gått igenom, ingen ska behöva känna sig äcklig och inte att de är värd mer än detta.
Men jag kommer aldrig sluta kämpa!
Sveriges äckliga rättssystem, jag hoppas på en förändring, helst igår!

/Anonym

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

2000

8 thoughts on “Appen Kik fortsätter hjälpa till att manipulera unga

  1. Tack för att du delar. Det du gått igenom går inte att jämföra. Men jag råkade ut för en pedofil i samband med något som hette på 80-talet , heta linjen. Jag var ca 18 år och i min blåögdhet kände jag mig uppmärksammad av denna figur. Han var sångaren i bandet Mörbyligan. Han gillade dessutom småflickor i 10 års åldern och hade ett kartotek av uppgifter på vilka han hade träffat. En riktig psykopat.

  2. Tillägg till min kommentar. Jag hoppas du mår bra idag. Och det måste till en förändring av hela rättsystemet.

  3. Du! Klarade det, du delar med dig till oss.
    Du är starkare än all skit som vi utsätts för.
    Höj huvudet och räta på ryggen och gå stolt!

  4. Jag vill bara lämna en kommentar till stöd för dig, jag står på din sida till 100% och jag känner en sån avsky för psykopaterna som först lockar och sen hotar. De förtjänar allt ont i världen!

  5. Tror inte det främst är själva appen som är boven i dramat. Jag har själv kik men inte för att utnyttja barn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X