Sponsorer

Mattias Mouthful hittade en trettonåring på nätet som han kände att han ville ragga lite på. Magen och snoppen hade han inga problem med att visa. Ansiktet ville han dock inte skylta med. I måndags körde vi en liten chansning inför träffen och informerade honom om vilka kläder flickan skulle ha på sig i hopp om att han skulle komma fram till mig. Tyvärr så var han på platsen betydligt tidigare än avtalat, alltså hann han se en vuxen kvinna som kom gående i liknande kläder. Han blev nervös och blåste av träffen.

Två timmar senare släppte han dock nerverna och körde igång igen med ännu en bild på sin snopp. Han frågade ”är du verkligen redo för denna?”
Han blev dock hemskt velig med bilder på flickan som skulle skickas.

Alltså tröttnade vi och skickade vi ett konto från någon som var i laglig ålder för att bestämma träff med honom. Då skickade han plötsligt inga snoppbilder, bara ansiktsbilder och ytterst  hövligt beteende.
Det blev en snabb promenad i regnet istället för fika eller snabbis för herr Mouthfuls del.

 

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

CHATLOGGAR UNDER SPOILER 

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

45 thoughts on “Mr Mouthful (Napp #162) Göteborg

 1. Förbannade jäkla svin. Gift och raggar på barn.
  Har dessa monstar inget samvete överhuvudtaget ??? Hur kan en människa vara så samvetslös.
  Hur kan en äcklig gubbe ens tro att ett barn vill se deras fula dinglande könsorgan.
  Bra du var så tuff mot honom Sara, en eloge för din styrka.
  Jag hade tagit paraplyet å slått den i huvet på han.
  Vet att våld inte löser problem men blir så arg.

  1. Din åsikt är fri men bemöter ditt påhopp om att det manliga könet är fult…

 2. Ännu ett svin som inte vet varför han gör så här !!!!! Finns det en enda peddo som kan svara på VARFÖR ???? Hoppas han har världens ångest nu !!!

  1. Vad menar du att dom ska svara på den frågan då? Alltså på riktigt? Det är något som är fel på dom som gör att dom blir attraherade av barn… Det är väl ingen i universum som faktiskt har svaret på VARFÖR det är så? Liksom hallå?

 3. Jag är så otroligt tacksam för det jobb som Dumpen gör. Önskar verkligen att Svenska lagar ändras. Är inte så värst insatt i hur lagar ändras osv. Men som det verkar nu , så undrar man ju om de som ” bestämmer ” har rent mjöl i påsen, eller inte…
  Tänkte skriva att det är så skönt att ni konfronterade den här grisen med. Men så ändrade jag mig. Varför ska han får äran att bli kallad ” gris ”? En gris är ett oskyldigt djur.
  Det här äcklet vill jag hellre liknas vid en varböld. Som ingen vill ha, och alla vill bli av med 👍🏼

 4. Han skakar som ett asplöv redan nu. Tänk vad han ska göra när det blir på allvar…

 5. För varje gädda som tas så tänker jag på dem som inte tas.. och det får en att gråta och må så fruktansvärt illa..
  Undrar när första kvinnliga gädda ska fångas, dem finns så såklart!
  Dem kanske lurar smart i vassen..
  Har en liten undran, letar men generellt efter alla gäddor eller fokuserar men sig på (majoriteten) män?
  Som vanligt så är ni grymmast..
  Nominerar er i allt jag kan❤️❤️❤️
  All kärlek till er.

 6. Lägsta bottenskrapet av en människa som jag tror vi andra någorlunda friska människor känner kring denna Parasit. 🤢

  Så fint jobbat av er bästa ni!

 7. Vidrigt. Och vad är detta med ”laglig” ålder? Är man över 50 så funderar man inte ens på någon under 35.
  Hur kan en gubbe ens få för sig att någon skulle vara intresserad?

  ”byxmyndighetsåldern” borde höjas rejält, samt att det borde införas regler för hur stor åldersskillnad det får vara.

  Barn, ungdomar och unga vuxna måste skyddas.

 8. Alltså jag spyr- karljä…n är gift men raggar på en TRETTONÅRING?? Vad är det för fel på männen som gör detta??

 9. Visar k*ken för ett barn men skickar ansiktsbild till en vuxen. ”Hur tänkte du där ?” Bra fråga Sara. Dom är riktigt sjuka och de tänker inte alls när deras sjuka drift tar över. Det är väl rätta svaret. Dom äcklar en normal människa något oerhört.

 10. Usch fyfan, aset bor tio minuter från mig. Hoppas man aldrig möter på denna vidriga människa.

 11. Äckliga svin!! Så störda i skallen som tror att små barn vill se deras KxxxR o feta fula kroppar, små barn!!!! Dessutom gift?? O säger att ”vi kan träffas hemma hos mig ibland”?? Undrar vad frun tycker om det, att gubben vill våldta små barn i hennes hem när hon är borta??

  O vad anser arbetsgivaren att peddot vill göra våldtäkten på sitt kontor ”om ingen är där”??

  Hoppas äckliga peddot blir lagförd då hsn skickar KxK bilder på sig själv till en 13-årig liten flicka.

  Bra reklampelare för företaget han jobbar på???? Dra dit små barn för våldtäkt.

  Om frun är vettig kastar hon ut det äckliga peddot! BARN VILL INTE BLI VÅLDTAGNA ERA ÄCKLIGA SVIN!

 12. Hur många finns det av den vidriga pedofil äcklen nu måste det göras något åt vår lagstiftning så dessa äckliga missfoster får ett HÅRT straff så att det blir omöjligt att utsätta barn för detta, eller så ska dom alla sättas på en öde Ö utan förnödenheter så får vi se om dom är lika duktiga på att överleva som att jaga små barn, och dom borde filmas dygnet runt, typ nya Robinson och så skulle staten tjäna pengar istället för att sätta dom i fängelse där dom kostar en jävla massa statlig skatt som vi normala betalar så ut med på en ö mitt ute i ingenstans…………

 13. Kan ni inte försöka lägga skärmdumparna i kronologisk ordning? Är helt hopplöst att läsa vad som skickats.

 14. Korkad idiot! Kan lova att det inte var första gången han skulle åka till kontoret med en som han skulle ha sex med.

  Tycker synd om hans fru.

 15. Mannen ser bra ut, c:a 55 år, borde kunna använda huvudet på axlarna och inte det lilla huvudet mellan benen, – hur kan man söka kontakt med barn? Obegripligt tycker jag! 13 år, här har vi någon som inte kan skylla på att han är förståndshandikappad, denna man förstår att det är olagligt att kontakta barn i sexuellt syfte. Det är våldtäkt om barnet är under 15 år, fattar de inte det?

 16. Har ni börjat halvblurra pedofilernas äckliga kuckar?
  Ännu en tragisk figur !
  Mörkertalet är förmodligen enormt!

 17. Vissa är totalt hjärnbefriade, nämligen de som fotar och skickar bilder på det de har mellan benen! Fattar inte varför vissa kryp tror det är så snyggt att titta på, så de skickar sådant! Vill bara spy på dem!

 18. Fy vilken äcklig och pervers gubbe!!! På jakt efter ett litet barn att våldta. Så fruktansvärt skamligt och skevt. Skickar perversa bilder på sin lille snok – vet ej om man ska skratta eller gråta….dessutom är gubbslemmet gift också.
  Ni på Dumpen, bör få riktigt höga löner bums, för ert ovärderliga och fruktansvärt tunga arbete med dessa monster. Måste sätta sig på psyket och ta en massa energi. Verkligen helt ofattbart att ni orkar, ni är på riktigt, Sveriges superhjältar🌟

 19. Usch, snuskgubbe som ska spärras in på livstid.
  Han har förstört livet för någon annan, låt nu hans egna liv förstöras.
  Håll dig borta från barn, peddogubbe!

 20. JAG ÄR SÅ FÖRBANNAD TRÖTT PÅ ÄCKEL GUBBAR SOM ALLTID SKA SKICKA SNOPP BILDER UTAN ATT NÅN ENS HAR BETT OM EN BILD !!! DE TAR SEJ FRIHETEN OCH TRO ATT SÅNT BETEENDE ÄR OKEJ !! SLUTA UPP FÖR FAN !! SKÄMS PÅ DEJ !!! HOPPAS ATT DU ALDRIG KAN VISA DEJ UTE MER !!! URSH PÅ DEJ !!!

 21. Kan inte gubbaset åtminstonde söka efter någon som är 18+ ?
  Låt barnen få vara barn.

 22. Varför blurra bilder? Det vore väl mer skam för honom med icke blurrat?
  Fick ni tag på vad han heter egentligen?

 23. Klarar knappt av att läsa på dumpen längre för jag är så traumatiserad av vad vuxna vill göra med barn, tacksam att majoriteten av människor inte är såhär sjuka! Märkt flera är så noga med att säga att barnet ska tvätta sig innan i underlivet, dem är petiga med?? Så sjuka. Hur kan den gubben tro ett barn vill ha honom?? Jusr Beyond me.. alla dessa är monster.. inte människor!

 24. ” du kan tvätta din mus innan du går från skolan”, vilken jubelidiot…. Tvätta hjärnan ditt äckel!!!

 25. Hahaaaa. Så jäkla mkt han skakade på slutet. Verkligheten kom ikapp där och då.

 26. Vilken gränslös idiot. En riktig smygpedofil som gömmer sig listigt bakom ett normalt svenssonliv med fru och barn. 1500 dagar på Kik… groomar barn på löpande band… bokar in sexträffar med små flickor… Tro fan att han darrar som ett asplöv när han äntligen blir påkommen och sanningen om hans dolda liv kommer ut i dagsljuset till allas beskådan. Jag sänder all min värme till hans anhöriga, fru och barn, skammen är inte er 💗 Ta hand om er och låt denna luring och sexualförbrytare till pedofil stå ensam i skamvrån där han kan sukta efter barn i sin ensamhet.

 27. Man skulle vilja köra upp paraplyet i röven på honom. OCH fälla upp det.
  Vilket jävla fegt kräk.
  Tack till alla inblandade på Dumpen som orkar med allt detta.
  Ni gör verkligen skillnad!

 28. Att de inte kan låta bli barn, jag fattar inte riktigt att det är fel i huvudet på så många.

 29. Jag blir så jävla förbannad när jag ser detta , han är en äckel !!! Hur fan kan man tro att någon vill se snopp bilder !!!!! INGEN VILL HA SÅNNA ÄCKEL BILDER !!!!! KAN NI ALLA PEDDO FATTA DET NÅN JÄVLA GÅNG!!!! JAG VET ATT MÅNGA ÄR HÄR INNE OCH LÄSER !!! SLUTA ATT SKICKA KUK ÄCKEL BILDER TILL MÄNNISKOR!!!!!!! INTE TILL BARN OCH INTE TILL VUXNA HELLER !!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *